Forum dyskusyjne
1 grudnia 2013, 16:54 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Do mocarstwa też daleko, powiem więcej, bliżej do trzeciego świata niż do mocarstwa

Ktoś tu coś pisał o opcji ukrycia postów danego użytkownika. Byłem na nie, teraz jestem na tak...
Ktoś tu coś pisał o opcji ukrycia postów danego użytkownika. Byłem na nie, teraz jestem na tak
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 grudnia 2013, 17:12 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
no nie wiem bale jest trochę niedoceniany w europie
???
Poszedł za ogromne, ogromne, ogromne pieniądze i któś z Europy za niego te pieniądze zapłacił...
Nie można nawet brać pod uwagę jego kandydatury do nagrody, bo (FAKT niezaprzeczalny) zagrał świetne 3-4 miesiące dla nas w tym roku, ale później co? Trzy miesiące bez żadnego meczu i trudne początki w Madrycie.
Złotej piłki nie dostaje się(a przynajmniej nie powinno...) za zasługi i dobre imię, ale za najlepszą grę w ciągu roku kalendarzowego...
Bale'owi troszkę w tym roku jednak zabrakło Wojtek...
???
Poszedł za ogromne, ogromne, ogromne pieniądze i któś z Europy za niego te pieniądze zapłacił...
Nie można nawet brać pod uwagę jego kandydatury do nagrody, bo (FAKT niezaprzeczalny) zagrał świetne 3-4 miesiące dla nas w tym roku, ale później co? Trzy miesiące bez żadnego meczu i trudne początki w Madrycie.
Złotej piłki nie dostaje się(a przynajmniej nie powinno...) za zasługi i dobre imię, ale za najlepszą grę w ciągu roku kalendarzowego...
Bale'owi troszkę w tym roku jednak zabrakło Wojtek
Can't Smile Without You!!!
1 grudnia 2013, 17:52 [cytuj]
Jol "wygrał" (o ile można tak powiedzieć) wyścig z AVB, poleciał pierwszy
Jol "wygrał" (o ile można tak powiedzieć) wyścig z AVB, poleciał pierwszy
1 grudnia 2013, 21:22 [cytuj]
Nie zrozumcie mnie źle, ale ja... "kocham" Martina Jola i żadne "Lasagne Gate" nie przesłoni mi oczu
Nie zrozumcie mnie źle, ale ja... "kocham" Martina Jola i żadne "Lasagne Gate" nie przesłoni mi oczu :D
1 grudnia 2013, 22:08 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie zrozumcie mnie źle, ale ja... "kocham" Martina Jola i żadne "Lasagne Gate" nie przesłoni mi oczu
Pięknie się grało za jego rządów, a i wyniki były, a opowieści w szatni o braciach, cóż nie można było go nie lubić
Chciałbym abyśmy My mieli taką parę napastników jak PSG, po dychu i 20/32 gole w Ligue1 strzelone przez duet ZIEC
Jeszcze ostatnie słowo do PSG co za piły daję Veratti jak ten chłopak gra, cholera, gdzie są skauci?! Nasi nie mogą kogoś wypatrzyć takiego?!
Pięknie się grało za jego rządów, a i wyniki były, a opowieści w szatni o braciach, cóż nie można było go nie lubić:D
Chciałbym abyśmy My mieli taką parę napastników jak PSG, po dychu i 20/32 gole w Ligue1 strzelone przez duet ZIEC :brawo:
Jeszcze ostatnie słowo do PSG co za piły daję Veratti jak ten chłopak gra, cholera, gdzie są skauci?! Nasi nie mogą kogoś wypatrzyć takiego?!
Offence win games, defence wins titles
2 grudnia 2013, 13:02 [cytuj]
Panowie, wie ktoś, czy nasz środowy mecz będzie pokazywany w telewizji? - tej polskiej, oczywiście.
Panowie, wie ktoś, czy nasz środowy mecz będzie pokazywany w telewizji? - tej polskiej, oczywiście
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 grudnia 2013, 13:23 [cytuj]
z fulham nie pokarzą, ale z sunderlandem już tak
z fulham nie pokarzą, ale z sunderlandem już tak
2 grudnia 2013, 16:55 [cytuj]
Też mam pytanie, nasz mecz z Fulham jest o 20 czy 21 polskiego czasu?
Też mam pytanie, nasz mecz z Fulham jest o 20 czy 21 polskiego czasu?
2 grudnia 2013, 17:15 [cytuj]
21.
21
2 grudnia 2013, 17:34 [cytuj]
Uff, zdążę
Uff, zdążę :D
2 grudnia 2013, 19:59 [cytuj]
Buki stawiaja na Hoddle'a
http://whatculture.com/sport/spurs-next-manager-5-managerial-replacements-andre-villas-boas.php?
http://whatculture.com/sport/spurs-next-manager-5-managerial-replacements-andre-villas-boas.php?
2 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Facet ma jaja i świetny kontakt z kibicami na WHL. Wyleciał z pozycji selekcjonera za durne i lekkomyślne słowa. Ale spytajcie, Panowie i Panie, którego selekcjonera Angole wspominają najlepiej (nie, nie gadamy o zamierzchłych czasach Alfa Ramseya

).
Jestem jego ogromnym zwolennikiem i po prostu lubię gościa, ale... ileż to już lat minęło od momentu, gdy ostatni raz zasiadał na "poważnej" ławce. (nie tej w parku

) Dlatego też, z przymrużeniem oka czytam o jego ewentualnej kandydaturze.
Tak czy owak, to zdecydowanie jedna z osób (kolejną na bank jest Martin Jol!!!), która by wybudziła kibiców na WHL z letargu... Nie mam wątpliwości
Facet ma jaja i świetny kontakt z kibicami na WHL. Wyleciał z pozycji selekcjonera za durne i lekkomyślne słowa. Ale spytajcie, Panowie i Panie, którego selekcjonera Angole wspominają najlepiej (nie, nie gadamy o zamierzchłych czasach Alfa Ramseya :P).
Jestem jego ogromnym zwolennikiem i po prostu lubię gościa, ale... ileż to już lat minęło od momentu, gdy ostatni raz zasiadał na "poważnej" ławce. (nie tej w parku :D) Dlatego też, z przymrużeniem oka czytam o jego ewentualnej kandydaturze.
Tak czy owak, to zdecydowanie jedna z osób (kolejną na bank jest Martin Jol!!!), która by wybudziła kibiców na WHL z letargu... Nie mam wątpliwości :rotfl:
2 grudnia 2013, 20:21 [cytuj]
Powiadam wam, tylko Guss nas uratuje. Potrafi on jak za naciśnięciem magicznego pierdolnika odmienić losy drużyn, które prowadził. To najlepszy kandydat. I wizja walki z Mou pewnie skusi go na spróbowanie sił przy WHL(oczywiście pieniądze też)
Powiadam wam, tylko Guss nas uratuje. Potrafi on jak za naciśnięciem magicznego pierdolnika odmienić losy drużyn, które prowadził. To najlepszy kandydat. I wizja walki z Mou pewnie skusi go na spróbowanie sił przy WHL(oczywiście pieniądze też)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 grudnia 2013, 20:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Facet ma jaja i świetny kontakt z kibicami na WHL. Wyleciał z pozycji selekcjonera za durne i lekkomyślne słowa. Ale spytajcie, Panowie i Panie, którego selekcjonera Angole wspominają najlepiej (nie, nie gadamy o zamierzchłych czasach Alfa Ramseya

).
Jestem jego ogromnym zwolennikiem i po prostu lubię gościa, ale... ileż to już lat minęło od momentu, gdy ostatni raz zasiadał na "poważnej" ławce. (Nie tej w parku

.) Dlatego też, z przymrużeniem oka czytam o jego osobie.
Tak czy owak, to zdecydowanie jedna z osób (kolejną na bank jest Martin Jol!!!), która by wybudziłą kibiców na WHL z letargu... Nie mam wątpliwości
Hoddle jako Menago Jol jako Asystent, a Freund w sztabie szkoleniowym
Hoddle jako Menago Jol jako Asystent, a Freund w sztabie szkoleniowym :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
2 grudnia 2013, 20:24 [cytuj]
Podoba mi się ten pomysł
Podoba mi się ten pomysł :D
2 grudnia 2013, 21:46 [cytuj]
ja zgadzam się z Jin-em - Guss Hiddink jeśli już
puki co AVB wybronił się tym 2-2 z MU i jeśli następne 2 spotkania niewielu będzie myślało o zmianach
ja zgadzam się z Jin-em - Guss Hiddink jeśli już :ok:
puki co AVB wybronił się tym 2-2 z MU i jeśli następne 2 spotkania niewielu będzie myślało o zmianach
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 grudnia 2013, 21:57 [cytuj]
No, jakby znalazł się dobry potencjalny następca AVB, to można by się zastanowić. Tylko, że to by musiała być klasa światowa. Hiddink, Bielsa to na pewno fajne możliwości, ale De Boer też mógłby być ciekawy. Z tym, że nie ma na razie o czym gadać, bo szanse na zwolnienie AVB są niemal zerowe. Chyba byśmy musieli do końca roku zdobyć mniej niż 3 punkty.
No, jakby znalazł się dobry potencjalny następca AVB, to można by się zastanowić. Tylko, że to by musiała być klasa światowa. Hiddink, Bielsa to na pewno fajne możliwości, ale De Boer też mógłby być ciekawy. Z tym, że nie ma na razie o czym gadać, bo szanse na zwolnienie AVB są niemal zerowe. Chyba byśmy musieli do końca roku zdobyć mniej niż 3 punkty
LMAO
3 grudnia 2013, 09:45 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

).
Jestem jego ogromnym zwolennikiem i po prostu lubię gościa, ale... ileż to już lat minęło od momentu, gdy ostatni raz zasiadał na "poważnej" ławce. (nie tej w parku

Tak czy owak, to zdecydowanie jedna z osób (kolejną na bank jest Martin Jol!!!), która by wybudziła kibiców na WHL z letargu... Nie mam wątpliwości

Tuczi, Ty na poważnie? Już raz ten eksperyment był przeprowadzony i zdecydowanie nie wypalił, Glenn jest legendą klubu, ale bądźmy poważni, to byłby krok wstecz o kilkanaście lat
Tuczi, Ty na poważnie? Już raz ten eksperyment był przeprowadzony i zdecydowanie nie wypalił, Glenn jest legendą klubu, ale bądźmy poważni, to byłby krok wstecz o kilkanaście lat
3 grudnia 2013, 13:06 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Chyba widać, że to niewinny żarcik
Marek Motyka może nie. Ale Wojciech Łazarek by wystarczył... Przynajmniej jego niekonwencjonalne wypowiedzi ubarwiły by trochę konferencje prasowe. Wolę już słuchać o "kopulacji słoni..." niż zdartej płyty, że wszystko wygląda cudownie.
Nawet po najlepszym "joincie" nie byłem nigdy tak radosny i zadowolony ze wszystkiego jak on. Ciekawe co on takiego pali...
Chyba widać, że to niewinny żarcik :F
Marek Motyka może nie. Ale Wojciech Łazarek by wystarczył... Przynajmniej jego niekonwencjonalne wypowiedzi ubarwiły by trochę konferencje prasowe. Wolę już słuchać o "kopulacji słoni..." niż zdartej płyty, że wszystko wygląda cudownie.
Nawet po najlepszym "joincie" nie byłem nigdy tak radosny i zadowolony ze wszystkiego jak on. Ciekawe co on takiego pali