Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  269  270  271  272  273    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
4 grudnia 2013, 23:29 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jeśli boczny obronca tak naprawdę jest skrzydłowym, to w sumie

Bo Walker powinien być próbowany na prawego wingera bo ma niesamowite predyspozycje. Problem w tym, że nie mamy za niego następstwa.
Bo Walker powinien być próbowany na prawego wingera bo ma niesamowite predyspozycje. Problem w tym, że nie mamy za niego następstwa
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2013, 23:54 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?v=737996289562593&set=vb.318813474814212&type=2&theater

ale brama...
https://www.facebook.com/photo.php?v=737996289562593&set=vb.318813474814212&type=2&theater ale brama
4 grudnia 2013, 23:54 [cytuj]
raku powiedział/a:
Szybko się budzicie, nie ma co...

Na początku sezonu podsyłałem listę meczów wraz z terminami do kiedy należy zamawiać bilety:

Chelsea Thur 1st Aug
West Ham United Thur 1st Aug
Hull City Thur 22 Aug
Newcastle United Thur 29 Aug
Manchester United Thur 1st Aug
Liverpool Thur 1st Aug
West Bromwich Albion Thur 17th Oct
Stoke City Thur 24 Oct
Crystal Palace Thur 31 Oct
Manchester City Thur 1st Aug
Everton Thur 28 Nov
Cardiff City Thur 26 Dec
Arsenal Thur 1st Aug
Southampton Thur 30 Jan
Sunderland Thur 13 Feb
Fulham Thur 20 Feb
Aston Villa Thur 27 Feb

Mam podobnie jak Gan, jakbym wiedział wcześniej, że będę w Londynie to bym się nie zastanawiał ;)

No nic. Może następnym razem. Niewykluczone, że jeszcze będę prosił o pomoc przy załatwianiu biletów na Cardiff albo Southampton.
Mam podobnie jak Gan, jakbym wiedział wcześniej, że będę w Londynie to bym się nie zastanawiał ;) No nic. Może następnym razem. Niewykluczone, że jeszcze będę prosił o pomoc przy załatwianiu biletów na Cardiff albo Southampton
5 grudnia 2013, 00:03 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Mam podobnie jak Gan, jakbym wiedział wcześniej, że będę w Londynie to bym się nie zastanawiał ;)

No nic. Może następnym razem. Niewykluczone, że jeszcze będę prosił o pomoc przy załatwianiu biletów na Cardiff albo Southampton

Możemy się ustawić na któryś z tych meczy które wymieniłeś. Generalnie od 3 lutego jestem już w Londynie i z chęcią obejrzę Totków na żywo :)
Możemy się ustawić na któryś z tych meczy które wymieniłeś. Generalnie od 3 lutego jestem już w Londynie i z chęcią obejrzę Totków na żywo :)
5 grudnia 2013, 18:40 [cytuj]
http://www.90minut.pl/news/225/news2253696-PZPN-otrzymal-pieniadze-za-transfer-Paulinho.html
http://www.90minut.pl/news/225/news2253696-PZPN-otrzymal-pieniadze-za-transfer-Paulinho.html
Can't Smile Without You!!!
5 grudnia 2013, 18:46 [cytuj]
Czy miałby ktoś na sprzedaż naszą koszulkę domową z poprzedniego roku ( Bale`a ) lub tegoroczną ( Eriksen / Holtby / Lamela ) w rozmiarze XXL? Cenowo na pewno się dogadamy ale zależy mi na XXL :)
Czy miałby ktoś na sprzedaż naszą koszulkę domową z poprzedniego roku ( Bale`a ) lub tegoroczną ( Eriksen / Holtby / Lamela ) w rozmiarze XXL? Cenowo na pewno się dogadamy ale zależy mi na XXL :)
5 grudnia 2013, 22:08 [cytuj]
Murat Yakin potencjalnym następcą AVB.
http://www.insidefutbol.com/2013/12/05/lazio-make-contact-with-murat-yakin-as-tottenham-hotspur-also-linked-with-swiss-tactician/111704/ jeszcze Salah do pakietu :cwaniak:.
Murat Yakin potencjalnym następcą AVB. http://www.insidefutbol.com/2013/12/05/lazio-make-contact-with-murat-yakin-as-tottenham-hotspur-also-linked-with-swiss-tactician/111704/ jeszcze Salah do pakietu :cwaniak:
Offence win games, defence wins titles
5 grudnia 2013, 22:32 [cytuj]
od teraz póki avb nie przegra można odłożyć spekulacje na temat jego odejścia i ewentualnego następcy
od teraz póki avb nie przegra można odłożyć spekulacje na temat jego odejścia i ewentualnego następcy
5 grudnia 2013, 22:39 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Oczywiście, poczekajmy do czerwca ;)
Oczywiście, poczekajmy do czerwca ;)
5 grudnia 2013, 23:21 [cytuj]
Będzie ktoś w sobotę na Stadium of Light? Varba? Pytam bo ja będę:D
Będzie ktoś w sobotę na Stadium of Light? Varba? Pytam bo ja będę:D
6 grudnia 2013, 12:07 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Odezwę się jak będę wiedział kiedy dokładnie będę w Londynie ;)
6 grudnia 2013, 12:07 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

6 grudnia 2013, 15:48 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/sunderland-team-news-061213/

No to kto jutro na lewej, Zeki czy Naughton?

Jutro, prócz samego meczu naturalnie, losowanie trzeciej rundy FA Cup, w której wystąpi już Tottenham.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/sunderland-team-news-061213/ No to kto jutro na lewej, Zeki czy Naughton? Jutro, prócz samego meczu naturalnie, losowanie trzeciej rundy FA Cup, w której wystąpi już Tottenham
6 grudnia 2013, 18:39 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/sunderland-team-news-061213/

No to kto jutro na lewej, Zeki czy Naughton?

Jutro, prócz samego meczu naturalnie, losowanie trzeciej rundy FA Cup, w której wystąpi już Tottenham

Naughton, mniejsze zło :P
6 grudnia 2013, 18:39 [cytuj]
Wygląda na to, że Anglicy zakończa przygodę w Brazylii już po trzech meczach. Jak ograją kogoś z dwójki Włochy, Urugwaj to będę zaskoczony.

Najciekawiej będzie chyba w grupach B, D i G. Ciesze się, że Belgia i Bośnia trafiły na stosunkowo łatwe grupy :)
Wygląda na to, że Anglicy zakończa przygodę w Brazylii już po trzech meczach. Jak ograją kogoś z dwójki Włochy, Urugwaj to będę zaskoczony. Najciekawiej będzie chyba w grupach B, D i G. Ciesze się, że Belgia i Bośnia trafiły na stosunkowo łatwe grupy :)
6 grudnia 2013, 18:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

W sumie... jeśli wybierać między dżumą, a cholerą :D

Walu powiedział/a:
Wygląda na to, że Anglicy zakończa przygodę w Brazylii już po trzech meczach. Jak ograją kogoś z dwójki Włochy, Urugwaj to będę zaskoczony.

Najciekawiej będzie chyba w grupach B, D i G. Ciesze się, że Belgia i Bośnia trafiły na stosunkowo łatwe grupy :)

Stary, przecież angole już wyznaczyli nagrodę za połamane nogi Suareza :luzik:. Shawcross jest typowany na zwycięzcę konkursu :rotfl:

Belgia trafiła fajną grupę i z tego się cieszę. Ale po wyjściu z tejże grupy, czekać na nich będzie przeciwnik z grupy G. A to zapewne oznacza Niemcy lub Portugalię.
W sumie... jeśli wybierać między dżumą, a cholerą :D [quote=Walu] Wygląda na to, że Anglicy zakończa przygodę w Brazylii już po trzech meczach. Jak ograją kogoś z dwójki Włochy, Urugwaj to będę zaskoczony. Najciekawiej będzie chyba w grupach B, D i G. Ciesze się, że Belgia i Bośnia trafiły na stosunkowo łatwe grupy :)
6 grudnia 2013, 18:57 [cytuj]
Portugalia jak najbardziej do ogrania ;)
6 grudnia 2013, 19:00 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Zgadzam się w 100% i dlatego też liczę, że Verts i spółka zajmą pierwsze miejsce, a (PISZĘ TO PIERWSZY RAZ W ŻYCIU :D) Niemcy wygrają swoją grupę.
Zgadzam się w 100% i dlatego też liczę, że Verts i spółka zajmą pierwsze miejsce, a (PISZĘ TO PIERWSZY RAZ W ŻYCIU :D) Niemcy wygrają swoją grupę
6 grudnia 2013, 19:13 [cytuj]
Mi bardzo szkoda Chile. Już 4 lata temu grali jedną z najlepszych piłek i musieli trafic w 1x8 na Brazylię, z którą grać nie potrafią ,tak jak Brazylia nie umie grać z Meksykiem. To teraz trafili jeszcze gorzej :bezradny: ,ale personalnie są jeszcze lepsi niż wtedy ,więc jest szansa.
Szwajcaria(Blatter) i Francja(Platini) fajnie trafiły ,ale pewnie Ekwador wyjdzie z grupy zamiast jednej z nich
Mi bardzo szkoda Chile. Już 4 lata temu grali jedną z najlepszych piłek i musieli trafic w 1x8 na Brazylię, z którą grać nie potrafią ,tak jak Brazylia nie umie grać z Meksykiem. To teraz trafili jeszcze gorzej :bezradny: ,ale personalnie są jeszcze lepsi niż wtedy ,więc jest szansa. Szwajcaria(Blatter) i Francja(Platini) fajnie trafiły ,ale pewnie Ekwador wyjdzie z grupy zamiast jednej z nich
6 grudnia 2013, 20:16 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Mi bardzo szkoda Chile. Już 4 lata temu grali jedną z najlepszych piłek i musieli trafic w 1x8 na Brazylię, z którą grać nie potrafią ,tak jak Brazylia nie umie grać z Meksykiem. To teraz trafili jeszcze gorzej :bezradny: ,ale personalnie są jeszcze lepsi niż wtedy ,więc jest szansa.
Szwajcaria(Blatter) i Francja(Platini) fajnie trafiły ,ale pewnie Ekwador wyjdzie z grupy zamiast jednej z nich

Chile ma szansę wyjść, będzie trudno ale Holandia zawsze ma jakieś problemy, chociaż chyba nie ta, a Hiszpania kiedyś załapie zadyszkę patrz PK, da radę Chile, jak wyjdą z tej grupy to będą tak nakoksowani że zatrzymają się w ćwierćfinale ;)
Ja mam nadzieję że Ghana wyjdzie z grupy :cwaniak:
Chile ma szansę wyjść, będzie trudno ale Holandia zawsze ma jakieś problemy, chociaż chyba nie ta, a Hiszpania kiedyś załapie zadyszkę patrz PK, da radę Chile, jak wyjdą z tej grupy to będą tak nakoksowani że zatrzymają się w ćwierćfinale ;) Ja mam nadzieję że Ghana wyjdzie z grupy :cwaniak:
|<  <<  <  269  270  271  272  273    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się