Forum dyskusyjne
6 grudnia 2013, 20:27 [cytuj]
Ja tam skreślam Hiszpanię. Być może jestem subiektywny, bo ich nie lubię

.
Puchar Konfederacji i ostatnie wyniki sugerują jednak, że to już nie ta sama "La Roja". I tym lepiej dla mnie
Spain OUT
Ja tam skreślam Hiszpanię. Być może jestem subiektywny, bo ich nie lubię ;P.
Puchar Konfederacji i ostatnie wyniki sugerują jednak, że to już nie ta sama "La Roja". I tym lepiej dla mnie :F
Spain OUT :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
6 grudnia 2013, 21:27 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ja tam skreślam Hiszpanię. Być może jestem subiektywny, bo ich nie lubię

.
Puchar Konfederacji i ostatnie wyniki sugerują jednak, że to już nie ta sama "La Roja". I tym lepiej dla mnie
Spain OUT
Chile IN!
Chile IN!
Offence win games, defence wins titles
6 grudnia 2013, 21:31 [cytuj]
Też chciałbym Spain out, ale jakoś w to nie wierzę. Jakby przegrali z Holandią 1 miejsce w grupie to w 1/8 trafią prawdopodobnie na Brazylię i mogą mieć kłopoty. Także oby się po nich przejechał pomarańczowy walec.
Angole z grupy akurat wyjść powinni jeśli tylko Urugwaj podtrzyma 'formę' z eliminacji gdzie grał totalne dno.
PS: A grupa ze Szwajcarią to jakiś śmiech, rankingi rankingami, musi być jakieś kryterium wyboru, ale jeśli taka Szwajcaria znajduje się w 1 koszyku, a Holandia czy Włochy nie, to coś jest na mój rozum nie tak. Jak nigdy nie wietrze spisków tak 'szczęście' Szwajcarów jest podejrzane. Najpierw Islandia, Albania itp w eliminacjach, a teraz Ekwador i Kostaryka. Toż to co najmniej niestosowne.
Też chciałbym Spain out, ale jakoś w to nie wierzę. Jakby przegrali z Holandią 1 miejsce w grupie to w 1/8 trafią prawdopodobnie na Brazylię i mogą mieć kłopoty. Także oby się po nich przejechał pomarańczowy walec.
Angole z grupy akurat wyjść powinni jeśli tylko Urugwaj podtrzyma 'formę' z eliminacji gdzie grał totalne dno.
PS: A grupa ze Szwajcarią to jakiś śmiech, rankingi rankingami, musi być jakieś kryterium wyboru, ale jeśli taka Szwajcaria znajduje się w 1 koszyku, a Holandia czy Włochy nie, to coś jest na mój rozum nie tak. Jak nigdy nie wietrze spisków tak 'szczęście' Szwajcarów jest podejrzane. Najpierw Islandia, Albania itp w eliminacjach, a teraz Ekwador i Kostaryka. Toż to co najmniej niestosowne
COYS!
6 grudnia 2013, 23:06 [cytuj]
Vertonghen jutro nie zagra, ciekawe jak będzie wyglądała nasza obrona
Vertonghen jutro nie zagra, ciekawe jak będzie wyglądała nasza obrona
7 grudnia 2013, 10:30 [cytuj]
Walker/Dawson/Chiricheș/Naughton
7 grudnia 2013, 11:09 [cytuj]
I tak najwięcej będzie miał roboty Walker z pilnowaniem Johnsona.
I tak najwięcej będzie miał roboty Walker z pilnowaniem Johnsona
7 grudnia 2013, 13:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:
dokładnie
dokładnie
:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 grudnia 2013, 14:10 [cytuj]
Jestem trochę niedoinformowany, więc mam pytanie: dlaczego Verts ma nie zagrać? Kontuzja?
Jestem trochę niedoinformowany, więc mam pytanie: dlaczego Verts ma nie zagrać? Kontuzja?
7 grudnia 2013, 14:17 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
tak jest

, oglądam United z Newcastle, przyjemny, szybki mecz, ten Januzaj fajnie sobie chodzi
tak jest :), oglądam United z Newcastle, przyjemny, szybki mecz, ten Januzaj fajnie sobie chodzi :D
7 grudnia 2013, 14:17 [cytuj]
zdublował mi się post, można usunąć
zdublował mi się post, można usunąć
7 grudnia 2013, 14:28 [cytuj]
A co dokładniej mu jest?
A co dokładniej mu jest?
7 grudnia 2013, 14:29 [cytuj]
Jakaś kontuzja kostki po meczu z Fulham,
ps. Brawo Newcastle!
Jakaś kontuzja kostki po meczu z Fulham,
ps. Brawo Newcastle!
7 grudnia 2013, 15:41 [cytuj]
Noi git, United w tym sezonie chyba nie jest w stanie być w top4 na koniec.
Noi git, United w tym sezonie chyba nie jest w stanie być w top4 na koniec.
:mysli:
7 grudnia 2013, 15:42 [cytuj]
Teraz bardziej żałuję że nie zdołaliśmy z nimi wygrać
Teraz bardziej żałuję że nie zdołaliśmy z nimi wygrać :bezradny:
7 grudnia 2013, 16:10 [cytuj]
Każdy mecz jest inny, więc nie ma co porównywać...
Skupmy się raczej na naszych przyszłych spotkaniach
Skupmy się raczej na naszych przyszłych spotkaniach ;P
Can't Smile Without You!!!
7 grudnia 2013, 16:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Skupmy się raczej na naszych przyszłych spotkaniach

Dokładnie. Napisałem brawo, ze względu na walkę i zaangażowanie Srok w tym meczu. United dużo okazji ale nic nie potrafili wykorzystać. Na szczęście Newcastle nie grał dziś Rooney
Dokładnie. Napisałem brawo, ze względu na walkę i zaangażowanie Srok w tym meczu. United dużo okazji ale nic nie potrafili wykorzystać. Na szczęście Newcastle nie grał dziś Rooney
7 grudnia 2013, 23:35 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
PS: A grupa ze Szwajcarią to jakiś śmiech, rankingi rankingami, musi być jakieś kryterium wyboru, ale jeśli taka Szwajcaria znajduje się w 1 koszyku, a Holandia czy Włochy nie, to coś jest na mój rozum nie tak. Jak nigdy nie wietrze spisków tak 'szczęście' Szwajcarów jest podejrzane. Najpierw Islandia, Albania itp w eliminacjach, a teraz Ekwador i Kostaryka. Toż to co najmniej niestosowne
Głównym kryterium przydzielania do koszyków było to, z jakiego kontynentu jest dane państwo. Chodzi o to, żeby na MŚ nie trafiła się grupa z na przykład czterema europejskimi krajami.
Głównym kryterium przydzielania do koszyków było to, z jakiego kontynentu jest dane państwo. Chodzi o to, żeby na MŚ nie trafiła się grupa z na przykład czterema europejskimi krajami
8 grudnia 2013, 11:18 [cytuj]
Powinno być jak zawsze, czyli zgodnie z rankingiem FIFA. Wolę oglądać mecze dobrych drużyn w fazie pucharowej niż w grupie, gdzie niektóre drużyny "oddają" mecze, żeby trafić potem na bardziej pasującego im przeciwnika.
Powinno być jak zawsze, czyli zgodnie z rankingiem FIFA. Wolę oglądać mecze dobrych drużyn w fazie pucharowej niż w grupie, gdzie niektóre drużyny "oddają" mecze, żeby trafić potem na bardziej pasującego im przeciwnika
LMAO
8 grudnia 2013, 14:21 [cytuj]
W kim upatrujecie czarnego konia MŚ2014? Ja liczę na Belgów i Kolumbijczykow. Obie reprezentacje mogą namieszac i dojść do półfinału. Ogólnie kibicuję też Chorwatom, Portugalii i Szwajcarii z racji, że są to kraje, które odwiedziłem i do których mam pewien sentyment.
W kim upatrujecie czarnego konia MŚ2014? Ja liczę na Belgów i Kolumbijczykow. Obie reprezentacje mogą namieszac i dojść do półfinału. Ogólnie kibicuję też Chorwatom, Portugalii i Szwajcarii z racji, że są to kraje, które odwiedziłem i do których mam pewien sentyment
8 grudnia 2013, 14:30 [cytuj]
Ciężko nazwać czarnym koniem Belgię, biorąc pod uwagę to, jak grali w eliminacjach i to, jakich mają piłkarzy. Ja mam nadzieję, że powalczą o coś Jankesi i WKS, poza tym kibicuję Anglikom i Belgom.
Ciężko nazwać czarnym koniem Belgię, biorąc pod uwagę to, jak grali w eliminacjach i to, jakich mają piłkarzy. Ja mam nadzieję, że powalczą o coś Jankesi i WKS, poza tym kibicuję Anglikom i Belgom