Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  272  273  274  275  276    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
8 grudnia 2013, 21:58 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Przez chwile myslałem że Arsenal może wygrać ten mecz, całe szczęscie ze Wojtus pokazał klase
Wojtuś jest jaki jest, ale nie ma co na siłe szukać zawsze jego winy(choć po części może i była), Gibbs zamiast zaatakować to ruszyał się tylko za Deulofe i dał mu tyle czasu że mógł drapiąc sie po głowie wymyślić co tu zrobić, co oczywiście jak najbardziej cieszy :)
Wojtuś jest jaki jest, ale nie ma co na siłe szukać zawsze jego winy(choć po części może i była), Gibbs zamiast zaatakować to ruszyał się tylko za Deulofe i dał mu tyle czasu że mógł drapiąc sie po głowie wymyślić co tu zrobić, co oczywiście jak najbardziej cieszy :)
8 grudnia 2013, 22:14 [cytuj]
William Galla powiedział/a:
Siemasz William :D dokładnie też sobie przypomniałem ten fragment filmu do dzisiejszej sytuacji. :ok:
Siemasz William :D dokładnie też sobie przypomniałem ten fragment filmu do dzisiejszej sytuacji. :ok:
8 grudnia 2013, 22:31 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nie wiesz o co chodzi, Rafo uparł się że Capue musi oddać Santiemu za tą kontuzję którą odniósł w derbach 01,09.13

DOKŁADNIE:rotfl:
DOKŁADNIE:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 grudnia 2013, 23:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
W Liverpoolu nie zagrają z nami kontuzjowani Gerrard, Wellbeck i prawdopodobnie Henderson.

Źródło COYS News/Fb

Śmieją się też, że może akurat Suarez będzie chciał ugryźć Sandro i złamie sobie na nim zęby :rotfl: /

Wellbeck? Chyba Stturidge?
Offence win games, defence wins titles
8 grudnia 2013, 23:19 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Pomyłka ;)
Pomyłka ;)
9 grudnia 2013, 02:46 [cytuj]
Trzeba przyznać że jak Arsenal podkręci tępo to dzieją się niesamowite rzeczy. Ich problemem jest to że dziś potrafili tak grać może łącznie 10 minut. Przed nimi ciężkie mecze jestem ciekawy co będzie dalej w lidze.

CP mnie zadziwia.
Trzeba przyznać że jak Arsenal podkręci tępo to dzieją się niesamowite rzeczy. Ich problemem jest to że dziś potrafili tak grać może łącznie 10 minut. Przed nimi ciężkie mecze jestem ciekawy co będzie dalej w lidze. CP mnie zadziwia
9 grudnia 2013, 08:25 [cytuj]
Tim Krul zawodnikiem miesiąca
http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska/bramki-wideo?POTMNOV_1386525725441_1528
Należało się mu, głównie dzięki niemu Newcastle jest wysoko
Tim Krul zawodnikiem miesiąca http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska/bramki-wideo?POTMNOV_1386525725441_1528 Należało się mu, głównie dzięki niemu Newcastle jest wysoko
9 grudnia 2013, 12:39 [cytuj]
ale się obudziłeś :D

na krotkapilka.pl jest ciekawy artykuł o lennonie z wieloma statystykami

http://krotkapilka.pl/artykul,hot_hatchback_aaron_lennon,1543
ale się obudziłeś :D na krotkapilka.pl jest ciekawy artykuł o lennonie z wieloma statystykami http://krotkapilka.pl/artykul,hot_hatchback_aaron_lennon,1543
9 grudnia 2013, 16:44 [cytuj]
raku powiedział/a:
Płacą komuś za reklamowanie tak gównianej strony?

Ktoś po prostu przegrał zakład i teraz "chciał, nie chciał..." :D
Ktoś po prostu przegrał zakład i teraz "chciał, nie chciał..." :D
Can't Smile Without You!!!
9 grudnia 2013, 17:04 [cytuj]
Z Arsenalem w sobotę 4 stycznia o 5.15 czasu UK
Z Arsenalem w sobotę 4 stycznia o 5.15 czasu UK
10 grudnia 2013, 00:13 [cytuj]
raku powiedział/a:
Płacą komuś za reklamowanie tak gównianej strony?

o co chodzi bo nie rozumiem czepiania się?

tak rzeczowej analizy i dobrego artykułu na spursmanii na przykłąd nie uświadczymy
o co chodzi bo nie rozumiem czepiania się? tak rzeczowej analizy i dobrego artykułu na spursmanii na przykłąd nie uświadczymy
10 grudnia 2013, 03:26 [cytuj]
Fajnie że wrzucasz artykuł który nie jest tylko durną infoemacją ze sport.pl albo onetu.
Jest troszkę o taktyce. Jednak ogólnie artykuł mi się nie podoba. Presja że nowi muszą grać? Lennon to Ford?
Jakieś durne porównania piłkarzy do samochodów... no tak nikt nie umie sobie wyobrazić sytuacji że nowy piłkarz musi się zaaklimatyzować. Porównajmy więc tych piłkarzy do Ferrari które jest niedostosowane do ruchu lewostronnego (???)
Naprawdę nie wiem po co bo tylko psuje w artykule to co ważne. Poza tym 4-4-2 w dłuższym okresie to graliśmy ostanio 5 lat temu. Chyba VdV to ŚN..

Ogólnie to jak chcesz sobie poczytać o taktyce w piłce to zapraszam tutaj http://www.zonalmarking.net/

Jest dosyć rzetelna analiza Tott-MU. Z dużym uwzględnieniem zmiany taktyki Spurs. Czytam regularnie od 4 lat.
Jak pisać fachowe artykuły to porządnie. Nie wystarczy skopiować obrazków z fourfourtwo.com i napisać w ogóle to co piszą na angielskich portalach.
Fajnie że wrzucasz artykuł który nie jest tylko durną infoemacją ze sport.pl albo onetu. Jest troszkę o taktyce. Jednak ogólnie artykuł mi się nie podoba. Presja że nowi muszą grać? Lennon to Ford? Jakieś durne porównania piłkarzy do samochodów... no tak nikt nie umie sobie wyobrazić sytuacji że nowy piłkarz musi się zaaklimatyzować. Porównajmy więc tych piłkarzy do Ferrari które jest niedostosowane do ruchu lewostronnego (???) Naprawdę nie wiem po co bo tylko psuje w artykule to co ważne. Poza tym 4-4-2 w dłuższym okresie to graliśmy ostanio 5 lat temu. Chyba VdV to ŚN.. Ogólnie to jak chcesz sobie poczytać o taktyce w piłce to zapraszam tutaj : http://www.zonalmarking.net/ Jest dosyć rzetelna analiza Tott-MU. Z dużym uwzględnieniem zmiany taktyki Spurs. Czytam regularnie od 4 lat. Jak pisać fachowe artykuły to porządnie. Nie wystarczy skopiować obrazków z fourfourtwo.com i napisać w ogóle to co piszą na angielskich portalach
10 grudnia 2013, 14:55 [cytuj]
A więc on jednak żyje... Danny Rose widziany na treningu Kogutów :D.

Eriksen również...
A więc on jednak żyje... Danny Rose widziany na treningu Kogutów :D. Eriksen również
10 grudnia 2013, 17:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
A więc on jednak żyje... Danny Rose widziany na treningu Kogutów :D.

Eriksen również

Pewnie chcieli przestraszyć Liverpool, że będzie Rose i Eriksen, a zagra i tak Naughton i Holtby(nie żebym coś do nich miał po ostatnim meczu). Z drugiej strony Adebayor też chyba już po kontuzji, może zagra z ruskami.
Pewnie chcieli przestraszyć Liverpool, że będzie Rose i Eriksen, a zagra i tak Naughton i Holtby(nie żebym coś do nich miał po ostatnim meczu). Z drugiej strony Adebayor też chyba już po kontuzji, może zagra z ruskami
LMAO
10 grudnia 2013, 19:26 [cytuj]
Tyle ciekawych meczy dziś, jak zawsze nie wiadomo co włączyć ;o, Bayern-City zapowiada się dobrze, ale tutaj jest już awans z obu stron, dlatego chyba skusze sie na Galatasaray- Juve
Tyle ciekawych meczy dziś, jak zawsze nie wiadomo co włączyć ;o, Bayern-City zapowiada się dobrze, ale tutaj jest już awans z obu stron, dlatego chyba skusze sie na Galatasaray- Juve
10 grudnia 2013, 20:26 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Tak, Galata Juve najbardziej emocjonujący mecz dzisiejszego dnia :cwaniak:
Tak, Galata Juve najbardziej emocjonujący mecz dzisiejszego dnia :cwaniak:
10 grudnia 2013, 20:36 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=9Xeip1uWtGc&feature=youtu.be

Jak zwykle w humorze. Rozumiem, że na dinner zaprasza starego druha Gomeza i rodaka Pauhlinio ale po tylu latach w Spurs wybiera Lamelę? Czyżby kontynentalizm? :-)
http://www.youtube.com/watch?v=9Xeip1uWtGc&feature=youtu.be Jak zwykle w humorze. Rozumiem, że na dinner zaprasza starego druha Gomeza i rodaka Pauhlinio ale po tylu latach w Spurs wybiera Lamelę? Czyżby kontynentalizm? :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 grudnia 2013, 21:23 [cytuj]
Mecz Galata Juve przerwany z powodu opadów śniegu :rotfl:
Pierwszy raz widzę taaak białe boisko w Turcji.
Mecz Galata Juve przerwany z powodu opadów śniegu :rotfl: Pierwszy raz widzę taaak białe boisko w Turcji
|<  <<  <  272  273  274  275  276    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się