Forum dyskusyjne
11 grudnia 2013, 23:23 [cytuj]
felipe powiedział/a:
Arse wychodzi z drugiego miejsca, więc trafią na Real, Barcelonę, Bayern, PSG albo Atletico. Czyli na 80% mogą pożegnać się z ćwierćfinałem...

mogliby trafić na Real. Pozdrowienia od Bale'a by dostali
mogliby trafić na Real. Pozdrowienia od Bale'a by dostali :cwaniak:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
11 grudnia 2013, 23:30 [cytuj]
No Basel, Ajaxu i Napoli szkoda :/
No Basel, Ajaxu i Napoli szkoda :/
11 grudnia 2013, 23:47 [cytuj]
Może Bayern znowu.
patriczi, do tego Szachtar i Benfica. Także na jakiś fajny mecz może będzie można liczyć.
Może Bayern znowu. :)
patriczi, do tego Szachtar i Benfica. Także na jakiś fajny mecz może będzie można liczyć
LMAO
12 grudnia 2013, 11:43 [cytuj]
Szkoda ze Napoli tak późno sie wzięło za zdobywanie bramek. Spokojnie mogli to wygrać 3:0. Ajaxu też szkoda. Zawsze mają trudna grupę.
Ciekawe jak to z nami będzie w LE..
Możemy trafić na tych co z CL spadli?
Szkoda ze Napoli tak późno sie wzięło za zdobywanie bramek. Spokojnie mogli to wygrać 3:0. Ajaxu też szkoda. Zawsze mają trudna grupę.
Ciekawe jak to z nami będzie w LE..
Możemy trafić na tych co z CL spadli?
12 grudnia 2013, 12:38 [cytuj]
W następnej rundzie jesteśmy rozstawieni, więc z tego co pamiętam to nie.
W następnej rundzie jesteśmy rozstawieni, więc z tego co pamiętam to nie
12 grudnia 2013, 14:38 [cytuj]
Możemy trafić na 4 zespoły z trzecich miejsc LM i na wszystkie zespoły z drugich miejsc w LE (oczywiście oprócz drużyn angielskich i Anji, która wyjdzie u nas z grupy z drugiego miejsca). Te zespoły na które możemy trafić z LM to: Ajax, Juventus, Porto, Viktoria Pilzno, bo te drużyny są najniżej w ośmiozespołowej tabeli ułożonej z drużyn z trzecich miejsc.
Jeśli chodzi o zespoły, które zajmą drugie miejsca, to na razie tylko Anji na 100%, ale na nich nie możemy trafić. Jest też kilka grup w których wiadomo kto awansował, ale jeszcze nie wiadomo z którego miejsca.
Tu jest ładnie wszystko opisane:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_UEFA_Europa_League_knockout_phase
Możemy trafić na 4 zespoły z trzecich miejsc LM i na wszystkie zespoły z drugich miejsc w LE (oczywiście oprócz drużyn angielskich i Anji, która wyjdzie u nas z grupy z drugiego miejsca). Te zespoły na które możemy trafić z LM to: Ajax, Juventus, Porto, Viktoria Pilzno, bo te drużyny są najniżej w ośmiozespołowej tabeli ułożonej z drużyn z trzecich miejsc.
Jeśli chodzi o zespoły, które zajmą drugie miejsca, to na razie tylko Anji na 100%, ale na nich nie możemy trafić. Jest też kilka grup w których wiadomo kto awansował, ale jeszcze nie wiadomo z którego miejsca.
Tu jest ładnie wszystko opisane:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_UEFA_Europa_League_knockout_phase
12 grudnia 2013, 14:58 [cytuj]
Tymczasem w Londynie:
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-londyn-zniknal-we-mgle-niesamowite-zdjecia,nId,1073539
Ciekaw jestem czy będzie to miało wpływ na dzisiejszy mecz
Tymczasem w Londynie:
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-londyn-zniknal-we-mgle-niesamowite-zdjecia,nId,1073539
Ciekaw jestem czy będzie to miało wpływ na dzisiejszy mecz
12 grudnia 2013, 16:30 [cytuj]
Znając życie, to trafimy na Ajax, a jeśli jakimś cudem wygramy, to przeciwnikiem będzie ktoś z dwumeczu Juventus - Benfica.
Znając życie, to trafimy na Ajax, a jeśli jakimś cudem wygramy, to przeciwnikiem będzie ktoś z dwumeczu Juventus - Benfica
LMAO
12 grudnia 2013, 17:11 [cytuj]
Jakby się przyjrzeć, to na tych drugich miejscach są całkiem dobre zespoły i nawet, jak nie trafimy na nikogo z LM to i tak może nie być spacerku. PSV, Dnipro, Dynamo Kijów czy Lazio to wcale nie takie ogórki. Chyba teoretycznie najłatwiejszym rywalem mógłby być Esbjerg albo Waregem(o ile awansują). Mimo wszystko każdy, na kogo trafimy powinien być do ogrania. Najbardziej obawiam się Ajaxu.
Jakby się przyjrzeć, to na tych drugich miejscach są całkiem dobre zespoły i nawet, jak nie trafimy na nikogo z LM to i tak może nie być spacerku. PSV, Dnipro, Dynamo Kijów czy Lazio to wcale nie takie ogórki. Chyba teoretycznie najłatwiejszym rywalem mógłby być Esbjerg albo Waregem(o ile awansują). Mimo wszystko każdy, na kogo trafimy powinien być do ogrania. Najbardziej obawiam się Ajaxu
12 grudnia 2013, 23:17 [cytuj]
Komplet potencjalnych rywali:
Chornomorets Odesa, Esbjerg, Maribor, Dnipro Dnipropetrovsk, Maccabi Tel Aviv, Dynamo Kyiv, Slovan Liberec, Real Betis, Lazio, PAOK, Ajax, Juventus, Porto, Viktoria Plzeň
Jest kilka mocnych drużyn
Komplet potencjalnych rywali:
Chornomorets Odesa, Esbjerg, Maribor, Dnipro Dnipropetrovsk, Maccabi Tel Aviv, Dynamo Kyiv, Slovan Liberec, Real Betis, Lazio, PAOK, Ajax, Juventus, Porto, Viktoria Plzeň
Jest kilka mocnych drużyn
13 grudnia 2013, 08:52 [cytuj]
Ja bym chciał Juve, Włosi nam siedzą, a fejm by sie zgadzał po zwycięstwie.
Ja bym chciał Juve, Włosi nam siedzą, a fejm by sie zgadzał po zwycięstwie
13 grudnia 2013, 11:33 [cytuj]
Nie wiem co o tym sądzić. Juventus raczej nie będzie starał się o ten puchar ale z drugiej strony finał na ich stadionie. Hmmm
Nie wiem co o tym sądzić. Juventus raczej nie będzie starał się o ten puchar ale z drugiej strony finał na ich stadionie. Hmmm :mysli:
13 grudnia 2013, 13:23 [cytuj]
Juve to główny faworyt i co jak co ale będą chcieli zmazać plamę z CL. Coś jak ruskie z zeszłego sezonu. Dla mnie Juve to klub na pół finał. Najpierw ich wyeliminować, a potem świętować na ich stadionie zdobycie pucharu. Ach się rozmarzyłem.
Juve to główny faworyt i co jak co ale będą chcieli zmazać plamę z CL. Coś jak ruskie z zeszłego sezonu. Dla mnie Juve to klub na pół finał. Najpierw ich wyeliminować, a potem świętować na ich stadionie zdobycie pucharu. Ach się rozmarzyłem
13 grudnia 2013, 15:14 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=g8JmggGVav8
Prawdziwe poświęcenie dla dobra drużyny...
https://www.youtube.com/watch?v=g8JmggGVav8
Prawdziwe poświęcenie dla dobra drużyny... :F
13 grudnia 2013, 15:23 [cytuj]
Van Persie wypada na miesiąc. Nie należy cieszyć się z kontuzji zawodników, bo to przecież ich praca, ale...

raczej nie zagra z nami w Nowy Rok co jednak mnie cieszy
Van Persie wypada na miesiąc. Nie należy cieszyć się z kontuzji zawodników, bo to przecież ich praca, ale... :cwaniak: raczej nie zagra z nami w Nowy Rok co jednak mnie cieszy :D
Can't Smile Without You!!!
13 grudnia 2013, 18:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Van Persie wypada na miesiąc. Nie należy cieszyć się z kontuzji zawodników, bo to przecież ich praca, ale...

raczej nie zagra z nami w Nowy Rok co jednak mnie cieszy

kontuzja nie cieszy, ale to że nie zagra już cieszy, tak można powiedzieć z czystym sumieniem
kontuzja nie cieszy, ale to że nie zagra już cieszy, tak można powiedzieć z czystym sumieniem:P
13 grudnia 2013, 18:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
kontuzja nie cieszy, ale to że nie zagra już cieszy, tak można powiedzieć z czystym sumieniem
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
13 grudnia 2013, 21:00 [cytuj]
pytanie poniekąd organizacyjne

mam mały problem z zalogowaniem się na konto na oficjalnej stronie (rzadko się logowałem, i zapomniałem numeru referencyjnego). Czy ktoś wie może gdzie konkretnie mogę znaleźć ten numer? W FAQ piszą, że jest dołączany do każdego maila, ale szczerze mówiąc nigdzie go nie widzę.
Z góry wybaczcie takie pytanie, ale chcę zmienić tapetę a nie mogę nic wybrać bez zalogowania
EDIT: Znalazłem, jak mogłem to przeoczyć
pytanie poniekąd organizacyjne:) mam mały problem z zalogowaniem się na konto na oficjalnej stronie (rzadko się logowałem, i zapomniałem numeru referencyjnego). Czy ktoś wie może gdzie konkretnie mogę znaleźć ten numer? W FAQ piszą, że jest dołączany do każdego maila, ale szczerze mówiąc nigdzie go nie widzę.
Z góry wybaczcie takie pytanie, ale chcę zmienić tapetę a nie mogę nic wybrać bez zalogowania :zly:
EDIT: Znalazłem, jak mogłem to przeoczyć :bezradny:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
14 grudnia 2013, 15:46 [cytuj]
Po dzisiejszym meczu nasza wycieczka na Etihad jest całkiem sympatycznym wynikiem
Nawet przy przegrywającym Arsenalu wyglądamy jak drużyna U-18, a o City nie warto wspominać. Oby jutro pokazali, że pieprzę głupoty.
Po dzisiejszym meczu nasza wycieczka na Etihad jest całkiem sympatycznym wynikiem :)
Nawet przy przegrywającym Arsenalu wyglądamy jak drużyna U-18, a o City nie warto wspominać. Oby jutro pokazali, że pieprzę głupoty
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 grudnia 2013, 16:00 [cytuj]
Wonderful scenes at The Etihad...
Wonderful scenes at The Etihad