Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  276  277  278  279  280    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
16 grudnia 2013, 13:15 [cytuj]
No to jestesmy w 1/8
No to jestesmy w 1/8
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
16 grudnia 2013, 13:15 [cytuj]
Dnipro
Dnipro
16 grudnia 2013, 13:16 [cytuj]
No panowie Dnipro ładnie tak na początku
No panowie Dnipro ładnie tak na początku
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
Dnipro... tak srednio, ani dobrze ani źle.
Dnipro... tak srednio, ani dobrze ani źle
no i trafiliśmy na szoszonów, mam nadzieję, że nastrzelamy im jak najwięcej.
no i trafiliśmy na szoszonów, mam nadzieję, że nastrzelamy im jak najwięcej
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Ramzes powiedział/a:

Czyli jak my :D
Czyli jak my :D
16 grudnia 2013, 13:17 [cytuj]
Swansea-Napoli alie przeprawa!!
Swansea-Napoli alie przeprawa!!
16 grudnia 2013, 13:37 [cytuj]
Czyli 1/8 z Benfica... :/
Czyli 1/8 z Benfica... :/
16 grudnia 2013, 13:50 [cytuj]
Chyba szykują się ciekawe mecze.
Nie myślcie sobie że Dnipro to słaba ekipa typu Anży.
Nie mówiąc już o tych "amatorach" z Nadniestrza.
Trzon drużyny stanowią Ukraincy podstawowi gracze kadry Ukrainy Konoplyanka, Zozula. Jest w drużynie chorwat Kalinic. Grał w Blackburn Rovers zanim spadli
Większość piłkarzy ma ok 24-25 lat i jest regularnie powoływana do kadry narodowej.
W lidze po 16 kolejkach 32 punkty. Tracą 6 punktów do lidera i mają jeden mecz mniej.

Może nie mają takich gwiazd jak Szachtar,Dynamo czy Charków ale wyniki osiągają bardzo dobre.
Napewno zagrają z wielkim zaangażowaniem.
Chyba szykują się ciekawe mecze. Nie myślcie sobie że Dnipro to słaba ekipa typu Anży. Nie mówiąc już o tych "amatorach" z Nadniestrza. Trzon drużyny stanowią Ukraincy podstawowi gracze kadry Ukrainy Konoplyanka, Zozula. Jest w drużynie chorwat Kalinic. Grał w Blackburn Rovers zanim spadli Większość piłkarzy ma ok 24-25 lat i jest regularnie powoływana do kadry narodowej. W lidze po 16 kolejkach 32 punkty. Tracą 6 punktów do lidera i mają jeden mecz mniej. Może nie mają takich gwiazd jak Szachtar,Dynamo czy Charków ale wyniki osiągają bardzo dobre. Napewno zagrają z wielkim zaangażowaniem
16 grudnia 2013, 14:49 [cytuj]
Jest możliwość ściągnąć Ekotto wcześniej z wypożyczenia? wcześniej było to niemożliwe podobno ze względu na AVB
Jest możliwość ściągnąć Ekotto wcześniej z wypożyczenia? wcześniej było to niemożliwe podobno ze względu na AVB
16 grudnia 2013, 15:03 [cytuj]
teraz nie powinno być problemu
teraz nie powinno być problemu
16 grudnia 2013, 15:09 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Nie jestem pewny, czy aby QPR nie zapłaciło za jego wypożyczenie. Jeśli tak, to jego powrót do końca sezonu jest niemożliwy. Ale ręki na pień nie położę ;).

Ramzes powiedział/a:

Jedno jest pewne, że Juande Ramos powróci na stare śmieci :D
Nie jestem pewny, czy aby QPR nie zapłaciło za jego wypożyczenie. Jeśli tak, to jego powrót do końca sezonu jest niemożliwy. Ale ręki na pień nie położę ;). [quote=Ramzes] Dnipro... tak srednio, ani dobrze ani źle
Can't Smile Without You!!!
16 grudnia 2013, 15:12 [cytuj]
Jeśli zapłacili to jakaś mała kara by była za skrócenie wypożyczenia
Jeśli zapłacili to jakaś mała kara by była za skrócenie wypożyczenia
16 grudnia 2013, 15:14 [cytuj]
Jeśli zapłacili to nie ściągną go w zimie...
Jeśli zapłacili to nie ściągną go w zimie
16 grudnia 2013, 15:17 [cytuj]
Można będzie nagrodzić trenera który jako po ostatni wygrał tu jakieś trofeum:D
Można będzie nagrodzić trenera który jako po ostatni wygrał tu jakieś trofeum:D
16 grudnia 2013, 15:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jeśli zapłacili to nie ściągną go w zimie

zobacz to:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/moyes-szybciej-sciagnie-z-wypozyczenia-powella/hxq6e

moze da rade szybciej;)
zobacz to: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/moyes-szybciej-sciagnie-z-wypozyczenia-powella/hxq6e moze da rade szybciej;)
16 grudnia 2013, 16:02 [cytuj]
Mógłby ktoś dać link do strony bukmacherskiej, gdzie znajdują się kursy na to, kto zastąpi Boasa? Na bet365 i bet-at-home nie znalazłem, a nie orientuję się za bardzo w stronach bukmacherskich.
Mógłby ktoś dać link do strony bukmacherskiej, gdzie znajdują się kursy na to, kto zastąpi Boasa? Na bet365 i bet-at-home nie znalazłem, a nie orientuję się za bardzo w stronach bukmacherskich
16 grudnia 2013, 16:08 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Mógłby ktoś dać link do strony bukmacherskiej, gdzie znajdują się kursy na to, kto zastąpi Boasa? Na bet365 i bet-at-home nie znalazłem, a nie orientuję się za bardzo w stronach bukmacherskich

https://www.skybet.com/football/specials/manager-specials

...proszę :D
https://www.skybet.com/football/specials/manager-specials ...proszę :D
16 grudnia 2013, 16:10 [cytuj]
Robert powiedział/a:
zobacz to:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/moyes-szybciej-sciagnie-z-wypozyczenia-powella/hxq6e

moze da rade szybciej;)

No tak... dlatego pisałem, że nie ma szans jeśli zapłacili za wypożyczenie. Nie sądzę, aby Wigan zapłaciło choćby pensa.
Jeśli się dobrze orientuję, to nawet w grach komputerowych, jeśli dostaniesz sianko za wypożyczenie gracza, to nie możesz go ściągnąc do końca okresu wypożyczenia.
Ale, powtarzam, nie jestem pewny czy QPR nam płaciło. Ot tyle :D
No tak... dlatego pisałem, że nie ma szans jeśli zapłacili za wypożyczenie. Nie sądzę, aby Wigan zapłaciło choćby pensa. Jeśli się dobrze orientuję, to nawet w grach komputerowych, jeśli dostaniesz sianko za wypożyczenie gracza, to nie możesz go ściągnąc do końca okresu wypożyczenia. Ale, powtarzam, nie jestem pewny czy QPR nam płaciło. Ot tyle :D
16 grudnia 2013, 16:13 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jest na bet365 wejdź w piłkę nożną i wybierz 4 od końca "Następny stały trener" i tam jest do wyboru Tottenham i West Brom :). Chyba ze interesują Cie tylko kursy to ła http://wrzuc.se/i/52af187364e2f
Jest na bet365 wejdź w piłkę nożną i wybierz 4 od końca "Następny stały trener" i tam jest do wyboru Tottenham i West Brom :). Chyba ze interesują Cie tylko kursy to łap http://wrzuc.se/i/52af187364e2f
|<  <<  <  276  277  278  279  280    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się