Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  277  278  279  280  281    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
16 grudnia 2013, 16:16 [cytuj]
Dzięki. Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że trener WBA też wyleciał ;)

Nawet Ferguson się tam pojawił :D Co prawda ze śmiesznym kursem, ale sama sugestia jest zaskakująca ;)
Dzięki. Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że trener WBA też wyleciał ;) Nawet Ferguson się tam pojawił :D Co prawda ze śmiesznym kursem, ale sama sugestia jest zaskakująca ;)
16 grudnia 2013, 16:17 [cytuj]
Koledzy, a Waszym zdaniem kiedy dowiemy sie o nowym menago? Strasznie sie denerwuje kto to bedzie..
Koledzy, a Waszym zdaniem kiedy dowiemy sie o nowym menago? Strasznie sie denerwuje kto to bedzie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
16 grudnia 2013, 16:32 [cytuj]
Bukmacherzy działają

Tutaj jest są typy aktualizowane co kilka minut.
http://www.oddschecker.com/football/football-specials/tottenham/next-permanent-manager

Capello, Laudrup faworytami
Mniejsze szanse dostają Hoddle, Sherwood potem De Boer, Hiddink , Pochettino, Klinsman

Ciekawe te nazwiska.
Bukmacherzy działają Tutaj jest są typy aktualizowane co kilka minut. http://www.oddschecker.com/football/football-specials/tottenham/next-permanent-manager Capello, Laudrup faworytami Mniejsze szanse dostają Hoddle, Sherwood potem De Boer, Hiddink , Pochettino, Klinsman Ciekawe te nazwiska
16 grudnia 2013, 16:34 [cytuj]
Błagam, każdy tylko nie CAPELLO....
Błagam, każdy tylko nie CAPELLO
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 grudnia 2013, 16:40 [cytuj]
Ja myślę że powinniśmy poznać trenera dziś lub jutro.
Nie wydaję mi się że Capello do nas przyjdzie... a kurs na niego ok 3. Jest stary zarabia miliony prowadząc kadrę Rosji i nagle przyjdzie do nas ? Po co miałby to robić?

Bardziej możliwy wydaje się Laudrup może De Bour. (Napewno prowadzą kluby o mniejszych możliwościach)
Są też "bezrobotni" na liście. Zobaczymy kto zostanie trenerem i będziemy komentować.
Ja myślę że powinniśmy poznać trenera dziś lub jutro. Nie wydaję mi się że Capello do nas przyjdzie... a kurs na niego ok 3. Jest stary zarabia miliony prowadząc kadrę Rosji i nagle przyjdzie do nas ? Po co miałby to robić? Bardziej możliwy wydaje się Laudrup może De Bour. (Napewno prowadzą kluby o mniejszych możliwościach) Są też "bezrobotni" na liście. Zobaczymy kto zostanie trenerem i będziemy komentować
16 grudnia 2013, 17:02 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Ja myślę że powinniśmy poznać trenera dziś lub jutro.

niestety myślę, że Levy poczeka do czasu "po mistrzostwach". I wtedy Klinssman albo Capello... zwolnienie AVB przyszło w najgorszym momencie. Nie ma teraz dobrego menedżera "do wzięcia". Sherwood do końca sezonu... ta opcja mnie nie przekonuje. Co innego gdyby był to Freund. Ktoś wie co z nim? Odszedł z AVB czy co? :bezradny:
niestety myślę, że Levy poczeka do czasu "po mistrzostwach". I wtedy Klinssman albo Capello... zwolnienie AVB przyszło w najgorszym momencie. Nie ma teraz dobrego menedżera "do wzięcia". Sherwood do końca sezonu... ta opcja mnie nie przekonuje. Co innego gdyby był to Freund. Ktoś wie co z nim? Odszedł z AVB czy co? :bezradny:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 grudnia 2013, 17:04 [cytuj]
Nie było żadnej informacji o sztabie szkoleniowym.

Na WHU w środę naszym "interim manager" będzie Tim Sherwood.
Nie było żadnej informacji o sztabie szkoleniowym. Na WHU w środę naszym "interim manager" będzie Tim Sherwood
Can't Smile Without You!!!
16 grudnia 2013, 17:11 [cytuj]
Szanse Capello i Laudrupa spadają na objęcie stanowiska posady w Tottenhamie, wzrastają natomiast szanse Hoddle'a i Tima Sherwooda...
Szanse Capello i Laudrupa spadają na objęcie stanowiska posady w Tottenhamie, wzrastają natomiast szanse Hoddle'a i Tima Sherwooda
16 grudnia 2013, 17:37 [cytuj]
Guus Hddink albo Gmoch nie widze innej sensownej opcji .
Guus Hddink albo Gmoch nie widze innej sensownej opcji
16 grudnia 2013, 17:44 [cytuj]
Gmoch po naszemu nawet dobrze tłumaczyć nie potrafi, więc Lamela miałby spory problem :P.

Zola zrezygnował z Watfordu, więc... :pies:

Gmoch po naszemu nawet dobrze tłumaczyć nie potrafi, więc Lamela miałby spory problem :P. Zola zrezygnował z Watfordu, więc... :pies:
16 grudnia 2013, 17:49 [cytuj]
Richard Cracknell, czyli m.in. reporter z naszego ośrodka treningowego, poinformował, że jutrzejszy trening poprowadzą Sherwood i Ferdinand...
Richard Cracknell, czyli m.in. reporter z naszego ośrodka treningowego, poinformował, że jutrzejszy trening poprowadzą Sherwood i Ferdinand
16 grudnia 2013, 18:05 [cytuj]
http://premier-league.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Tim-Sherwood-tymczasowym-menedzerem-Tottenhamu,artykul,190120,1,423.html

FRANCO BALDINI JAKO TRENER? :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
http://premier-league.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Tim-Sherwood-tymczasowym-menedzerem-Tottenhamu,artykul,190120,1,423.html FRANCO BALDINI JAKO TRENER? :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
16 grudnia 2013, 19:15 [cytuj]
Steffen Freund i Tony Parks zostają w sztabie szkoleniowym.
Jose Mario Rocha, Luis Martins i Daniel Sousa odchodzą.
Steffen Freund i Tony Parks zostają w sztabie szkoleniowym. Jose Mario Rocha, Luis Martins i Daniel Sousa odchodzą
16 grudnia 2013, 20:51 [cytuj]
Po tych informacjach faworytem buk. na następnego trenera jest Sherwood. Kurs ok.3
Po tych informacjach faworytem buk. na następnego trenera jest Sherwood. Kurs ok.3
16 grudnia 2013, 22:41 [cytuj]
ja już nie wiem co myslec:glupek:
ja już nie wiem co myslec:glupek:
16 grudnia 2013, 22:44 [cytuj]
Tim Sherwood... to on ma poustawiać?
Jeśli tak bedzie to lepiej było bazowac na doświadczeniu AVB;|
Tim Sherwood... to on ma poustawiać? Jeśli tak bedzie to lepiej było bazowac na doświadczeniu AVB;|
16 grudnia 2013, 23:14 [cytuj]
Wiadomo że to tymczasowo.
Wiadomo że to tymczasowo
17 grudnia 2013, 01:03 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Tim Sherwood... to on ma poustawiać?
Jeśli tak bedzie to lepiej było bazowac na doświadczeniu AVB;|

Na czym?
Na czym?
17 grudnia 2013, 12:00 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Na czym?

No jednak AVB ma troszke większe doświadczenie niż Sherwood
No jednak AVB ma troszke większe doświadczenie niż Sherwood
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 grudnia 2013, 12:58 [cytuj]
Sherwood nie będzie się niczego bał, bo gorzej, nie ukrywajmy, grać się nie da. Może dokona kilku fajnych roszad, może zagramy 4-4-2. Sherwoodowi na pewno nie zabraknie wiary w naszych piłkarzy. Jestem ciekawy jak to poustawia. Jutro zobaczymy co zaproponuje.
Sherwood nie będzie się niczego bał, bo gorzej, nie ukrywajmy, grać się nie da. Może dokona kilku fajnych roszad, może zagramy 4-4-2. Sherwoodowi na pewno nie zabraknie wiary w naszych piłkarzy. Jestem ciekawy jak to poustawia. Jutro zobaczymy co zaproponuje
|<  <<  <  277  278  279  280  281    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się