Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  278  279  280  281  282    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 grudnia 2013, 15:03 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Sherwood nie będzie się niczego bał, bo gorzej, nie ukrywajmy, grać się nie da. Może dokona kilku fajnych roszad, może zagramy 4-4-2. Sherwoodowi na pewno nie zabraknie wiary w naszych piłkarzy. Jestem ciekawy jak to poustawia. Jutro zobaczymy co zaproponuje

Taaa roszady pomogą tu tyle co tablety od gwozdzikowej na bol zeba.

To musi ogarnac ktos z elementarna wiedza taktyczna. Na zakupy zima nie ma co liczyc, wiec jedyna opcja jest dobranie taktyki pod zawodnikow(przeciez nikt kto przyszedl latem zima nas nie opusci).

Typowe 442 jest mega do d...py. Ani Defoe z Soldado, ani Ade z Soldado nie beda dobrze funkcjonowac na boisku.

Moim zdaniem powinno to wygladac tak

Hugo,
Walker, Kirikes, Kaboul, Janek,
Sandro na zmiane z Capu
Paulinho Dembele
Towsend Lennon badz Lamela Towsend
Defoe

Druga opcja to rezygnacja z defensywnego pomocnika i wstawienie za Defoe kogos takiego jak Eriksen.
Taaa roszady pomogą tu tyle co tablety od gwozdzikowej na bol zeba. To musi ogarnac ktos z elementarna wiedza taktyczna. Na zakupy zima nie ma co liczyc, wiec jedyna opcja jest dobranie taktyki pod zawodnikow(przeciez nikt kto przyszedl latem zima nas nie opusci). Typowe 442 jest mega do d...py. Ani Defoe z Soldado, ani Ade z Soldado nie beda dobrze funkcjonowac na boisku. Moim zdaniem powinno to wygladac tak Hugo, Walker, Kirikes, Kaboul, Janek, Sandro na zmiane z Capu Paulinho Dembele Towsend Lennon badz Lamela Towsend Defoe Druga opcja to rezygnacja z defensywnego pomocnika i wstawienie za Defoe kogos takiego jak Eriksen
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 grudnia 2013, 15:21 [cytuj]
A ja myślę, że możemy zagrać 4-4-1-1

Lloris; Walker-Chiriches-Vertonghen-Rose; Lennon-Sandro-Eriksen-Lamela; Holtby; Soldado.

Skład jak kiedyś z Modrićem, Bale'm i Van der Vaartem, tyle że zmienili się zawodnicy. Eriksen rozgrywa jak kiedyś Modrić, Sandro potrafi lepiej odbierać piłki jak Scott Parker, Lamela może zastąpić nam Bale'a jeśli tylko dostanie szanse a typową 10 moze zostać Holtby o atrybutach podobnych do VDV.
A ja myślę, że możemy zagrać 4-4-1-1 Lloris; Walker-Chiriches-Vertonghen-Rose; Lennon-Sandro-Eriksen-Lamela; Holtby; Soldado. Skład jak kiedyś z Modrićem, Bale'm i Van der Vaartem, tyle że zmienili się zawodnicy. Eriksen rozgrywa jak kiedyś Modrić, Sandro potrafi lepiej odbierać piłki jak Scott Parker, Lamela może zastąpić nam Bale'a jeśli tylko dostanie szanse a typową 10 moze zostać Holtby o atrybutach podobnych do VDV
17 grudnia 2013, 15:34 [cytuj]
Też 4-4-1-1 wydaje mi się być najlepszym wyjściem, ale postawiłbym raczej na Townsenda kosztem Lameli. Byłaby niesamowita szybkość na skrzydłach, a z Argentyńczyka nie byłoby takim złym wyjściem zrobić napastnika, alternatywę dla Soldado. Bo o ile się orientuję, to chyba nawet grywał kiedyś w ataku, a przy naszej słabej skuteczności to zawsze jakieś wyjście. Poza tym jest wysoki, byłoby na kogo wrzucać te piłki.

A swoją drogą, nasza kadra na stronie jest trochę nieaktualna, a co najbardziej rzuca się w oczy, że Redknapp jest jeszcze naszym menago :rotfl: Oczywiście nic nikomu nie chcę wytykać, poza tym każdy wchodzący na Spursmanię zna skład na pamięć, ale to jednak chyba nie jest dużo roboty i dobrze by było się za to zabrać :)
Też 4-4-1-1 wydaje mi się być najlepszym wyjściem, ale postawiłbym raczej na Townsenda kosztem Lameli. Byłaby niesamowita szybkość na skrzydłach, a z Argentyńczyka nie byłoby takim złym wyjściem zrobić napastnika, alternatywę dla Soldado. Bo o ile się orientuję, to chyba nawet grywał kiedyś w ataku, a przy naszej słabej skuteczności to zawsze jakieś wyjście. Poza tym jest wysoki, byłoby na kogo wrzucać te piłki. A swoją drogą, nasza kadra na stronie jest trochę nieaktualna, a co najbardziej rzuca się w oczy, że Redknapp jest jeszcze naszym menago :rotfl: Oczywiście nic nikomu nie chcę wytykać, poza tym każdy wchodzący na Spursmanię zna skład na pamięć, ale to jednak chyba nie jest dużo roboty i dobrze by było się za to zabrać :)
17 grudnia 2013, 15:49 [cytuj]
wlasnie ta druga opcja to 4-4-1-1

Tak dla picu odpalilem FM'a i najlepsza dla nas taktyka to:

3-1-1-1-4 haha Zarzad zadowolony ofensywnym futbolem, z aprobata przyjal sprzedaz Walkera za 40 mln do PSG. Gra trzema obrnocami(tracimy duzo goli) ale 4 napastnikow to gwarancja jeszcze wiekszej liczby goli.
Wyglada to tak:

- - - -
-
-
-
- - -
-

To oczywiscie tak zartem :F w realu nie da sie grac takim systemem i nie da sie do duetu Defoe, Soldado dokupic Lavezziego i Diego Costy z Atletico
wlasnie ta druga opcja to 4-4-1-1 Tak dla picu odpalilem FM'a i najlepsza dla nas taktyka to: 3-1-1-1-4 haha Zarzad zadowolony ofensywnym futbolem, z aprobata przyjal sprzedaz Walkera za 40 mln do PSG. Gra trzema obrnocami(tracimy duzo goli) ale 4 napastnikow to gwarancja jeszcze wiekszej liczby goli. Wyglada to tak: - - - - - - - - - - - To oczywiscie tak zartem :F w realu nie da sie grac takim systemem i nie da sie do duetu Defoe, Soldado dokupic Lavezziego i Diego Costy z Atletico
17 grudnia 2013, 15:57 [cytuj]
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p526x296/1474448_251799001645445_409771263_n.png Tim w akcji
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p526x296/1474448_251799001645445_409771263_n.png Tim w akcji
17 grudnia 2013, 16:03 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Mam nadzieję, że nie miał na myśli siatki okalającej centrum treningowe :D
Mam nadzieję, że nie miał na myśli siatki okalającej centrum treningowe :D
Can't Smile Without You!!!
17 grudnia 2013, 17:30 [cytuj]
Jupp Heynckes byłby idealny, ale chyba pozyskanie go byłoby mission impossible ;|
Jupp Heynckes byłby idealny, ale chyba pozyskanie go byłoby mission impossible ;|
17 grudnia 2013, 21:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To musi ogarnac ktos z elementarna wiedza taktyczna. Na zakupy zima nie ma co liczyc

o ludzie, chcesz nowych zawodników? Kogo mamy niby kupić zimą? Nie potrzebujemy nowych piłkarzy, ci, którzy są w zupełności wystarczą. Jedyne czego potrzeba to dobra taktyka i zgranie. Nie wiem po co mielibyśmy znowu kogoś kupować. Tak jak gdzieś już pisałem, ewentualnie możemy pomyśleć o wzmocnieniu lewej obrony. Po co nam ktoś jeszcze? :bezradny:
o ludzie, chcesz nowych zawodników? Kogo mamy niby kupić zimą? Nie potrzebujemy nowych piłkarzy, ci, którzy są w zupełności wystarczą. Jedyne czego potrzeba to dobra taktyka i zgranie. Nie wiem po co mielibyśmy znowu kogoś kupować. Tak jak gdzieś już pisałem, ewentualnie możemy pomyśleć o wzmocnieniu lewej obrony. Po co nam ktoś jeszcze? :bezradny:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
17 grudnia 2013, 21:38 [cytuj]
a no po to, że : Dawson się nadaje do gry na środku obrony jak ja do mieszkania w Hiltonie. Nie mamy lewej obrony. Wypada Rose i kupa kupa. Soldado nie zacznie strzelać. Nawet jakby przyszedł sam Mou do nas. Brakuje nam obrońców i tyle. Ade i Defoe out to zostajemy z samym Soldado(który nic nie strzela i nie strzeli tyle ile był wart) City wiedziała kogo bierze.
a no po to, że : Dawson się nadaje do gry na środku obrony jak ja do mieszkania w Hiltonie. Nie mamy lewej obrony. Wypada Rose i kupa kupa. Soldado nie zacznie strzelać. Nawet jakby przyszedł sam Mou do nas. Brakuje nam obrońców i tyle. Ade i Defoe out to zostajemy z samym Soldado(który nic nie strzela i nie strzeli tyle ile był wart) City wiedziała kogo bierze
17 grudnia 2013, 21:43 [cytuj]
Marcin108
Lewa obrona powinna być załatwiona zimą, reszta transferów w lato.
Czyli śo, a nawet kilku, za Dowsona i Kaboula (chyba nie ma juz kontuzji, a na śo gra Capoue;|)
Śo to nawet jednego można by było ściągnąć w zimie.

No i atak, jeśli Ade dalej bez formy, to w miejsce Defoe i Ade jednego napastnika i dawać szanse Kane.
Marcin108 Lewa obrona powinna być załatwiona zimą, reszta transferów w lato. Czyli śo, a nawet kilku, za Dowsona i Kaboula (chyba nie ma juz kontuzji, a na śo gra Capoue;|) Śo to nawet jednego można by było ściągnąć w zimie. No i atak, jeśli Ade dalej bez formy, to w miejsce Defoe i Ade jednego napastnika i dawać szanse Kane
17 grudnia 2013, 21:47 [cytuj]
olivier powiedział/a:
A ja myślę, że możemy zagrać 4-4-1-1

Lloris; Walker-Chiriches-Vertonghen-Rose; Lennon-Sandro-Eriksen-Lamela; Holtby; Soldado.

Skład jak kiedyś z Modrićem, Bale'm i Van der Vaartem, tyle że zmienili się zawodnicy. Eriksen rozgrywa jak kiedyś Modrić, Sandro potrafi lepiej odbierać piłki jak Scott Parker, Lamela może zastąpić nam Bale'a jeśli tylko dostanie szanse a typową 10 moze zostać Holtby o atrybutach podobnych do VDV

Czy to nie jest prawie taki sam skład jak ten AVB, tylko że 2 skrzydłowych przerzuciłeś do niższej linii w formacji? Wrzuciłeś Eriksena obok Sandro tylko, co może i jest ciekawe, ale nikt nie wie jakby sobie tam poradził. Rewolucja jak cholera. Całkowita zmiana myśli taktycznej. Gratulacje, to ty powinieneś zostać trenerem w miejsce Sherwooda.

Dopóki nie wróci Chiriches i Rose, to nie mamy co marzyć o znośnej linii obrony. Ale znając życie ta trójka "trenerów" dostanie za tracenie bramek opierdol już jutro. :]
Czy to nie jest prawie taki sam skład jak ten AVB, tylko że 2 skrzydłowych przerzuciłeś do niższej linii w formacji? Wrzuciłeś Eriksena obok Sandro tylko, co może i jest ciekawe, ale nikt nie wie jakby sobie tam poradził. Rewolucja jak cholera. Całkowita zmiana myśli taktycznej. Gratulacje, to ty powinieneś zostać trenerem w miejsce Sherwooda. Dopóki nie wróci Chiriches i Rose, to nie mamy co marzyć o znośnej linii obrony. Ale znając życie ta trójka "trenerów" dostanie za tracenie bramek opierdol już jutro. :]
LMAO
17 grudnia 2013, 21:59 [cytuj]
http://i.minus.com/ioNgzDE5yTdGq.gif

:rotfl:
http://i.minus.com/ioNgzDE5yTdGq.gif :rotfl:
17 grudnia 2013, 22:08 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2525247/Watch-Ajax-sign-chronically-ill-year-old-fan-Jay-Jay-Willems-Eredivisie-debut-heartwarming-video.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2525247/Watch-Ajax-sign-chronically-ill-year-old-fan-Jay-Jay-Willems-Eredivisie-debut-heartwarming-video.html
Offence win games, defence wins titles
17 grudnia 2013, 22:27 [cytuj]

Rozwaliłeś mnie kolego na drobne... :ok:
Rozwaliłeś mnie kolego na drobne... :ok:
17 grudnia 2013, 23:20 [cytuj]
Spotkania nie ogladam, ale zdaje sie, ze Sunderland pokazal jaja. 89 i 119 minuta. Brakuje mi tego w naszej grze. Takich milych niespodzianek.
Spotkania nie ogladam, ale zdaje sie, ze Sunderland pokazal jaja. 89 i 119 minuta. Brakuje mi tego w naszej grze. Takich milych niespodzianek
17 grudnia 2013, 23:21 [cytuj]
a w tym czasie Chelsea przegrywa z kotami 2:1 :D
a w tym czasie Chelsea przegrywa z kotami 2:1 :D
18 grudnia 2013, 09:57 [cytuj]
Chelsea za mou gra chyba najgorzej od lat (chociaż miejsce jakie zajmuje jest wysokie), chociaż za AVB nie zachwycała
Chelsea za mou gra chyba najgorzej od lat (chociaż miejsce jakie zajmuje jest wysokie), chociaż za AVB nie zachwycała
18 grudnia 2013, 11:18 [cytuj]
RasaS powiedział/a:

za AVB grała lepiej. Teraz zdarzają im się (często) fatalne mecze, które szczęśliwie wygrywają bądź remisują.
za AVB grała lepiej. Teraz zdarzają im się (często) fatalne mecze, które szczęśliwie wygrywają bądź remisują
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
19 grudnia 2013, 14:33 [cytuj]
Kogo przypomina Wam nowy trener Legii? :D

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/10017974.BREAKING_NEWS__Berg_set_for_Ewood_Park/
Kogo przypomina Wam nowy trener Legii? :D http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/10017974.BREAKING_NEWS__Berg_set_for_Ewood_Park/
19 grudnia 2013, 14:40 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Kogo przypomina Wam nowy trener Legii? :D

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/10017974.BREAKING_NEWS__Berg_set_for_Ewood_Park/

Dziadka Friedela ?
Dziadka Friedela ?
|<  <<  <  278  279  280  281  282    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się