Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  279  280  281  282  283    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 grudnia 2013, 14:41 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Kogo przypomina Wam nowy trener Legii? :D

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/10017974.BREAKING_NEWS__Berg_set_for_Ewood_Park/

Dziadka Friedela ?
Dziadka Friedela ?
19 grudnia 2013, 14:55 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Dziadka Friedela ?
Dokładnie. Może jakaś wymianka.

Friedel ----> Legia
Urban ----> Tottenham :cwaniak:
Dokładnie. Może jakaś wymianka. Friedel ----> Legia Urban ----> Tottenham :cwaniak:
19 grudnia 2013, 15:27 [cytuj]
De Boer nie jest zainsteresowany pracą w Tottenhamie - ESPN
De Boer nie jest zainsteresowany pracą w Tottenhamie - ESPN
19 grudnia 2013, 16:44 [cytuj]
Jak się ma sprawa z Sandro? Wiem tylko tyle, że jest kontuzjowany. Jakiś przewidywany czas powrotu do zdrowia?
Jak się ma sprawa z Sandro? Wiem tylko tyle, że jest kontuzjowany. Jakiś przewidywany czas powrotu do zdrowia?
19 grudnia 2013, 16:49 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

To akurat najmniejszy problem, bo brak Sandro nie byl nie jest i nie bedzie przyczyna slabszej gry(czy gra Sandro czy nie gramy takie samo gowno). Mamy wazniejsze problemy niz kontuzja Sandro. Co do Twojego pytanie to nie wiem. Ot chcialem wtracic taki kawalek tekstu, bo na forach "dla januszy" slabe mecze zrzucaja na brak def pomocnika Sandro hahaha :wysmiewacz:
To akurat najmniejszy problem, bo brak Sandro nie byl nie jest i nie bedzie przyczyna slabszej gry(czy gra Sandro czy nie gramy takie samo gowno). Mamy wazniejsze problemy niz kontuzja Sandro. Co do Twojego pytanie to nie wiem. Ot chcialem wtracic taki kawalek tekstu, bo na forach "dla januszy" slabe mecze zrzucaja na brak def pomocnika Sandro hahaha :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 grudnia 2013, 17:00 [cytuj]
Niby masz rację, ale sam chyba przyznasz, że lepiej by było, gdyby wrócił. Przy tak beznadziejnej grze linii obrony przydałby się Sandro, żeby ich wesprzeć. Bo w ostatnim meczu Adebayor musiał robić za kogoś takiego, był wszędzie naraz i w efekcie musiał zejść, bo by pewnie płuca wypluł, gdyby musiał grać do 90 minuty. Mecz mógłby wyglądać inaczej, gdyby grał za np. Gylfiego.
Niby masz rację, ale sam chyba przyznasz, że lepiej by było, gdyby wrócił. Przy tak beznadziejnej grze linii obrony przydałby się Sandro, żeby ich wesprzeć. Bo w ostatnim meczu Adebayor musiał robić za kogoś takiego, był wszędzie naraz i w efekcie musiał zejść, bo by pewnie płuca wypluł, gdyby musiał grać do 90 minuty. Mecz mógłby wyglądać inaczej, gdyby grał za np. Gylfiego
19 grudnia 2013, 17:17 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

AT, Sandro, Kaboul, Janek i H. Kane - no return date :|
AT, Sandro, Kaboul, Janek i H. Kane - no return date :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 grudnia 2013, 14:35 [cytuj]
Tim says @andros_townsend @Jan_Vertonghen & @YounsKabs4 won't feature against @SouthamptonFC through injury #THFC
Tim says @andros_townsend @Jan_Vertonghen & @YounsKabs4 won't feature against @SouthamptonFC through injury #THFC
20 grudnia 2013, 14:37 [cytuj]
Czyli środek obrony Dawson, Chiriches. I tak lepiej niż bywało ostatnio. I na skrzydałach Lennon + ktoś, może w końcu Lamela, który ostatnio gra bardzo mało
Czyli środek obrony Dawson, Chiriches. I tak lepiej niż bywało ostatnio. I na skrzydałach Lennon + ktoś, może w końcu Lamela, który ostatnio gra bardzo mało
20 grudnia 2013, 14:47 [cytuj]
Adam Smith is back at spurs after his loan spell with derby. Much better player than Naughton. Also we are looking to recall Tom carroll & Benoit assou ekotto from QPR
Adam Smith is back at spurs after his loan spell with derby. Much better player than Naughton. Also we are looking to recall Tom carroll & Benoit assou ekotto from QPR
20 grudnia 2013, 14:54 [cytuj]
Liverpool w lecie nie puścił nigdzie Suareza, który w tym sezonie strzelił więcej bramek niż Tottenham i teraz to oni są na drugim miejscu, a my gdzie? Na dodatek podpisał nowy, długoterminowy kontrakt z The Reds.

Dopiero teraz widać jakimi byliśmy frajerami sprzedając Bale do Realu :glupek:
Liverpool w lecie nie puścił nigdzie Suareza, który w tym sezonie strzelił więcej bramek niż Tottenham i teraz to oni są na drugim miejscu, a my gdzie? Na dodatek podpisał nowy, długoterminowy kontrakt z The Reds. Dopiero teraz widać jakimi byliśmy frajerami sprzedając Bale do Realu :glupek:
20 grudnia 2013, 14:59 [cytuj]
Bale też podpisał na rok przed odejściem... No i co z tego?

Dołożyli mu funcików do kontraktu, ale zapewne razem z "grubą" klauzulą kwoty wykupu, której wcześniej nie miał ;P
Bale też podpisał na rok przed odejściem... No i co z tego? Dołożyli mu funcików do kontraktu, ale zapewne razem z "grubą" klauzulą kwoty wykupu, której wcześniej nie miał ;P
Can't Smile Without You!!!
20 grudnia 2013, 15:42 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Liverpool w lecie nie puścił nigdzie Suareza, który w tym sezonie strzelił więcej bramek niż Tottenham i teraz to oni są na drugim miejscu, a my gdzie? Na dodatek podpisał nowy, długoterminowy kontrakt z The Reds.

błąd za błędem w naszych poczynaniach pozaboiskowych
1. zwolnienie Harrego
2. zatrudnienie kierowcy rajdowego
3. sprzedaż VdV
4. sprzedaż Bale
5. niska kwota odstępnego za najlepszego piłkarza Spurs
6. sprzedaż GB11 na 28 h przed zamknięciem okienka transferowego
7. zatrudnienie Baldini-ego
8. zakup Lameli za trzykrotność jego wartości
9. nie zwolnienie Baldini-ego razem z AVB
10. sprzedaż GB i brak zakupu zawodnika robiącego różnice - ZRR (patrz: Rooney, Hulk ... chociażby (jeszcze) ...Drogba)

... Nasza pozycja w tabeli (tylko 7. miejsce - a podejrzewam, że niedługo będziemy w drugiej jej części..) jest pochodną tych dziesięciu kardynalnych błędów... dlatego jesteśmy teraz tak daleko od ligi mistrzów i trofeów ja w chwili gdy podziękowaliśmy za prace J. de Ramos-owi - po 5 latach wracamy do punktu wyjścia :|:|:|

========================================================
teraz trzeba odciąć to grubą krechą i zacząć serię ----
DOBRYCH DECYZJI --- Daniel wierzymy, że już się otrząsnąłeś i pokażesz klasę !
błąd za błędem w naszych poczynaniach pozaboiskowych 1. zwolnienie Harrego 2. zatrudnienie kierowcy rajdowego 3. sprzedaż VdV 4. sprzedaż Bale 5. niska kwota odstępnego za najlepszego piłkarza Spurs 6. sprzedaż GB11 na 28 h przed zamknięciem okienka transferowego 7. zatrudnienie Baldini-ego 8. zakup Lameli za trzykrotność jego wartości 9. nie zwolnienie Baldini-ego razem z AVB 10. sprzedaż GB i brak zakupu zawodnika robiącego różnice - ZRR (patrz: Rooney, Hulk ... chociażby (jeszcze) ...Drogba) ... Nasza pozycja w tabeli (tylko 7. miejsce - a podejrzewam, że niedługo będziemy w drugiej jej części..) jest pochodną tych dziesięciu kardynalnych błędów... dlatego jesteśmy teraz tak daleko od ligi mistrzów i trofeów ja w chwili gdy podziękowaliśmy za prace J. de Ramos-owi - po 5 latach wracamy do punktu wyjścia :|:|:| ======================================================== teraz trzeba odciąć to grubą krechą i zacząć serię ---- DOBRYCH DECYZJI --- Daniel wierzymy, że już się otrząsnąłeś i pokażesz klasę !
20 grudnia 2013, 16:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
błąd za błędem w naszych poczynaniach pozaboiskowych
1. zwolnienie Harrego
2. zatrudnienie kierowcy rajdowego
3. sprzedaż VdV
4. sprzedaż Bale
5. niska kwota odstępnego za najlepszego piłkarza Spurs
6. sprzedaż GB11 na 28 h przed zamknięciem okienka transferowego
7. zatrudnienie Baldini-ego
8. zakup Lameli za trzykrotność jego wartości
9. nie zwolnienie Baldini-ego razem z AVB
10. sprzedaż GB i brak zakupu zawodnika robiącego różnice - ZRR (patrz: Rooney, Hulk ... chociażby (jeszcze) ...Drogba)

... Nasza pozycja w tabeli (tylko 7. miejsce - a podejrzewam, że niedługo będziemy w drugiej jej części..) jest pochodną tych dziesięciu kardynalnych błędów... dlatego jesteśmy teraz tak daleko od ligi mistrzów i trofeów ja w chwili gdy podziękowaliśmy za prace J. de Ramos-owi - po 5 latach wracamy do punktu wyjścia :|:|:|

========================================================
teraz trzeba odciąć to grubą krechą i zacząć serię ----
DOBRYCH DECYZJI --- Daniel wierzymy, że już się otrząsnąłeś i pokażesz klasę !

Lol, a ty oczywiście za każdym razem wiedziałeś, że to błąd. Alee fajnie tak krytykować po sprawie. Poza tym, serio? Sprzedaż Bale'a złym pomysłem? A gdyby dostał kontuzję jak w Realu? Niska kwota odstępnego? Ponad 90 mln? Lamela wart 10 mln? Weź kurwa, ogarnij, bo czasami naprawdę bzdury wypisujesz.
Lol, a ty oczywiście za każdym razem wiedziałeś, że to błąd. Alee fajnie tak krytykować po sprawie. Poza tym, serio? Sprzedaż Bale'a złym pomysłem? A gdyby dostał kontuzję jak w Realu? Niska kwota odstępnego? Ponad 90 mln? Lamela wart 10 mln? Weź kurwa, ogarnij, bo czasami naprawdę bzdury wypisujesz
LMAO
20 grudnia 2013, 16:49 [cytuj]
Hades - nie, nie wiedziałem za każdym razem ...
np: nie wiedziałem jaką dojącą NAS dojarką będzie Baldini
- co do kwoty odstępnego za GB11 - była za niska!
Mogliśmy przystać na 90 mln i zarządać Benzem-y, Ozila albo brać Di Mari-e... uważam, że nie powinniśmy zejść poniżej 125 mln euro - czyli 1/2 wartości Messi-ego. ... i oczywiście ogłoszenie/zamknięcie transferu na 1 godzinę przed końcem okienka transferowego! :mysli:
Hades - nie, nie wiedziałem za każdym razem ... np: nie wiedziałem jaką dojącą NAS dojarką będzie Baldini - co do kwoty odstępnego za GB11 - była za niska! Mogliśmy przystać na 90 mln i zarządać Benzem-y, Ozila albo brać Di Mari-e... uważam, że nie powinniśmy zejść poniżej 125 mln euro - czyli 1/2 wartości Messi-ego. ... i oczywiście ogłoszenie/zamknięcie transferu na 1 godzinę przed końcem okienka transferowego! :mysli:
20 grudnia 2013, 17:27 [cytuj]
Bez przesady panowie, wypaście poza top10 raczej mało prawdopodobne nawet bez trenera ;p jednak w tym roku miało być pewne TOP4, a nawet LE możliwe, że nie będzie ... Jestem ciekaw jak po tym sezonie budżet wytrzyma tylu nowych zawodników i ich pensje, mam nadzieję, że nagle jakaś wyprzedaż po ogórkowych cenach się nie zrobi ;d
Bez przesady panowie, wypaście poza top10 raczej mało prawdopodobne nawet bez trenera ;p jednak w tym roku miało być pewne TOP4, a nawet LE możliwe, że nie będzie ... Jestem ciekaw jak po tym sezonie budżet wytrzyma tylu nowych zawodników i ich pensje, mam nadzieję, że nagle jakaś wyprzedaż po ogórkowych cenach się nie zrobi ;d
20 grudnia 2013, 19:52 [cytuj]
Walu powiedział/a:

a ktoś był skłonny dać dla Bale 200 tysi, bo ze 160 u Suareza robi sie 200:luzik:

Rafo, a co by dało trzymanie potwierdzenia do godziny przed zamknieciem? Kiedy równocześnie real moze ugadywać sie z innym klubem i puścić zawodnika albo zablokować transfer
a ktoś był skłonny dać dla Bale 200 tysi, bo ze 160 u Suareza robi sie 200:luzik: Rafo, a co by dało trzymanie potwierdzenia do godziny przed zamknieciem? Kiedy równocześnie real moze ugadywać sie z innym klubem i puścić zawodnika albo zablokować transfer
20 grudnia 2013, 20:01 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a ktoś był skłonny dać dla Bale 200 tysi, bo ze 160 u Suareza robi sie 200:luzik:

Rafo, a co by dało trzymanie potwierdzenia do godziny przed zamknieciem? Kiedy równocześnie real moze ugadywać sie z innym klubem i puścić zawodnika albo zablokować transfer

- 125 mln za GB11 to byłoby 50% ceny Leo Messi-ego; myślę, że to uczciwa cena - a tak poszedł w promocji
;|
- 125 mln za GB11 to byłoby 50% ceny Leo Messi-ego; myślę, że to uczciwa cena - a tak poszedł w promocji ;|
20 grudnia 2013, 20:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Ze 120 :P
Ze 120 :P
Offence win games, defence wins titles
20 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
Fulham head coach Rene Meulensteen confirms Clint Dempsey has undergone a medical at the club with a view to returning on loan
Fulham head coach Rene Meulensteen confirms Clint Dempsey has undergone a medical at the club with a view to returning on loan
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  279  280  281  282  283    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się