Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  281  282  283  284  285    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 grudnia 2013, 00:51 [cytuj]
To prawda, że Capoue i Holtby nie są w planach Sherwooda i zostaną przeniesieni do drugiego zespołu? :bezradny:
To prawda, że Capoue i Holtby nie są w planach Sherwooda i zostaną przeniesieni do drugiego zespołu? :bezradny:
24 grudnia 2013, 01:32 [cytuj]
NotYet powiedział/a:

Poszła jakaś plota po sieci, ale czy to prawda to tylko czas pokaże, czy wystąpią w kolejnych meczach. Sherwood musiałby być szalony, żeby robić to co AVB z Adebayorem
Poszła jakaś plota po sieci, ale czy to prawda to tylko czas pokaże, czy wystąpią w kolejnych meczach. Sherwood musiałby być szalony, żeby robić to co AVB z Adebayorem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 grudnia 2013, 10:38 [cytuj]
oby nie, bo wyjdzie ze co jeden trener to gorszy:zly:
dlatego licze ze to plota powiązana z ich grą w drużynie rezerw, ostatnio po pół meczu
oby nie, bo wyjdzie ze co jeden trener to gorszy:zly: dlatego licze ze to plota powiązana z ich grą w drużynie rezerw, ostatnio po pół meczu
24 grudnia 2013, 10:50 [cytuj]
mam sprawę trochę nie na czasie: ktoś może mi odpowiedzieć skąd się wzieło wielu ekspertom i komentatorom, to że Tottenham po 9 kolejkach tego sezonu miał najlepszy start w lidze w całej swojej historii? chociażby w ostatnim sezonie Redknappa mieliśmy tyle samo punktów ,a dodatkowo lepszy bilans bramkowy...więc kompletnie nie rozumiem tych stwierdzeń :bezradny:
mam sprawę trochę nie na czasie: ktoś może mi odpowiedzieć skąd się wzieło wielu ekspertom i komentatorom, to że Tottenham po 9 kolejkach tego sezonu miał najlepszy start w lidze w całej swojej historii? chociażby w ostatnim sezonie Redknappa mieliśmy tyle samo punktów ,a dodatkowo lepszy bilans bramkowy...więc kompletnie nie rozumiem tych stwierdzeń :bezradny:
24 grudnia 2013, 10:58 [cytuj]
chyba przed liverpoolem było to najwiecej o 1 punkt, dokładnie nie wiem
chyba przed liverpoolem było to najwiecej o 1 punkt, dokładnie nie wiem
24 grudnia 2013, 13:34 [cytuj]
Przynajmniej Holtby i Capoue są w trybie meczowym
Przynajmniej Holtby i Capoue są w trybie meczowym
24 grudnia 2013, 17:26 [cytuj]
Ja sie dziwię że mówią na Vertonghena lewy obronca, mimo że sam zawodnik mówi że lepiej czuje sie na środku
Ja sie dziwię że mówią na Vertonghena lewy obronca, mimo że sam zawodnik mówi że lepiej czuje sie na środku
24 grudnia 2013, 20:19 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Rosłoń z nc + <3 Te jego komentarze o analach podczas meczu Tottenhamu - bezcenne! Wesołych Świąt panowie :)
Rosłoń z nc + <3 Te jego komentarze o analach podczas meczu Tottenhamu - bezcenne! Wesołych Świąt panowie :)
24 grudnia 2013, 21:25 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

po ostatnich meczach to i Rudzki sie z nas smiał:zly:
25 grudnia 2013, 00:21 [cytuj]
a nie mówili czasem, że zeszły sezon był najlepszy pod względem punktów a w obecnym mamy o jeden więcej niż w zeszłym?
a nie mówili czasem, że zeszły sezon był najlepszy pod względem punktów a w obecnym mamy o jeden więcej niż w zeszłym?
25 grudnia 2013, 02:36 [cytuj]
Robert powiedział/a:

A co mieli płakać? Po meczu z City nie, ale po meczu z looserpoolem wykpiłem naszą obronę po wsze czasy.

Graliśmy gorzej niż Legia w pucharach...:wysmiewacz:
A co mieli płakać? Po meczu z City nie, ale po meczu z looserpoolem wykpiłem naszą obronę po wsze czasy. Graliśmy gorzej niż Legia w pucharach...:wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 grudnia 2013, 11:03 [cytuj]
no nie, ale jednak nie najlepiej sie tak ogląda, wiem ze to było zasłużone, niestety;P
no nie, ale jednak nie najlepiej sie tak ogląda, wiem ze to było zasłużone, niestety;P
27 grudnia 2013, 22:01 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/erik-lamela-juz-negocjuje-swoje-przejscie-do-interu-mediolan/61knp
Lamela chyba pakuje walize i witaj inter ? ;p
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/erik-lamela-juz-negocjuje-swoje-przejscie-do-interu-mediolan/61knp Lamela chyba pakuje walize i witaj inter ? ;p
27 grudnia 2013, 22:14 [cytuj]
wątpie, jesli tak to bez sensu. Tim nie powinien dostać możliwości aż takich transferów:P
wątpie, jesli tak to bez sensu. Tim nie powinien dostać możliwości aż takich transferów:P
28 grudnia 2013, 00:00 [cytuj]
jak sprzedamy Lamelę w styczniu to do ogródka beznadziei dodamy kamień i to ogromny. To chyba jakiś żart - gość wchodzi na ogony a i tak widać, że potrafi znacznie więcej niż większość naszych zawodników. Kosztował 30 baniek, kreowany jest na następcę GB, a tu takie numery? Oby nie ...
jak sprzedamy Lamelę w styczniu to do ogródka beznadziei dodamy kamień i to ogromny. To chyba jakiś żart - gość wchodzi na ogony a i tak widać, że potrafi znacznie więcej niż większość naszych zawodników. Kosztował 30 baniek, kreowany jest na następcę GB, a tu takie numery? Oby nie
28 grudnia 2013, 00:53 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
jak sprzedamy Lamelę w styczniu to do ogródka beznadziei dodamy kamień i to ogromny. To chyba jakiś żart - gość wchodzi na ogony a i tak widać, że potrafi znacznie więcej niż większość naszych zawodników. Kosztował 30 baniek, kreowany jest na następcę GB, a tu takie numery? Oby nie

Brednie. Gazety musza o czymś pisać ;)
28 grudnia 2013, 00:58 [cytuj]
Walu powiedział/a:

mam nadzieję, że się nie mylisz :) wierzę ogromnie w tego chłopaka ...
mam nadzieję, że się nie mylisz :) wierzę ogromnie w tego chłopaka
28 grudnia 2013, 03:26 [cytuj]
16 mln + Juan Jesus i w sumie nie byłoby AŻ tak źle. Chociaż to tylko i tak marzenia.
16 mln + Juan Jesus i w sumie nie byłoby AŻ tak źle. Chociaż to tylko i tak marzenia
LMAO
28 grudnia 2013, 04:54 [cytuj]
AVB chociaż z nim po hiszpańsku pogadał(bo podobno zna język) a z Sherwoodem takiego komfortu pewnie nie ma. Cały czas ma latać za Soldado, żeby mu coś tłumaczył? To bez sensu. Nie zdziwiłbym się, gdyby rzeczywiście chciał wyjechać z Anglii. A jeśli chodzi o Inter to jakąś fajną wymianę można by było zrobić :tak:
AVB chociaż z nim po hiszpańsku pogadał(bo podobno zna język) a z Sherwoodem takiego komfortu pewnie nie ma. Cały czas ma latać za Soldado, żeby mu coś tłumaczył? To bez sensu. Nie zdziwiłbym się, gdyby rzeczywiście chciał wyjechać z Anglii. A jeśli chodzi o Inter to jakąś fajną wymianę można by było zrobić :tak:
28 grudnia 2013, 12:42 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Na kogo? Tam przecież nikt nie jest lepszy od Naszych.
No prócz Handanovicia i Nagatomo mógłby u Nas grać ale niech się odwalą.
Na kogo? Tam przecież nikt nie jest lepszy od Naszych. No prócz Handanovicia i Nagatomo mógłby u Nas grać ale niech się odwalą
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  281  282  283  284  285    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się