Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  282  283  284  285  286    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
28 grudnia 2013, 13:11 [cytuj]
Jak mówiłem, wywalenie trenera w środku sezonu to idiotyzm. Teraz będziemy zbierać tego owoce. Aż serce mi mocniej zabiło gdy usłyszałem o Holtbym, to mój ulubiony Kogut teraz, zostawia serce na boisku, ma umiejętności i jest nasz z krwi i kości. Mam szczerą nadzieję, że to jakieś brednie.
Swoją drogą mam wrażenie, że Bale pogra trochę w Realu, jego forma spikuje w dół (bo nie będzie dostawał wysarczająco dużo czasu, poza tym nie jest tam głównym grajkiem) i wróci do nas jako syn marnotrawny za 40 baniek :mysli: Takich sytuacji w historii futbolu już kilka było.
Jak mówiłem, wywalenie trenera w środku sezonu to idiotyzm. Teraz będziemy zbierać tego owoce. Aż serce mi mocniej zabiło gdy usłyszałem o Holtbym, to mój ulubiony Kogut teraz, zostawia serce na boisku, ma umiejętności i jest nasz z krwi i kości. Mam szczerą nadzieję, że to jakieś brednie. Swoją drogą mam wrażenie, że Bale pogra trochę w Realu, jego forma spikuje w dół (bo nie będzie dostawał wysarczająco dużo czasu, poza tym nie jest tam głównym grajkiem) i wróci do nas jako syn marnotrawny za 40 baniek :mysli: Takich sytuacji w historii futbolu już kilka było
28 grudnia 2013, 16:03 [cytuj]
Sigurdsson - piłkarz roku w Islandii...
Lloris - futbolowa "persona" roku we Francji...
Chiriches - piłkarz roku w Rumunii...

Honory, nagrody, splendor, czerwone dywany ;)
...a w Tottenhamie :bezradny:
Sigurdsson - piłkarz roku w Islandii... Lloris - futbolowa "persona" roku we Francji... Chiriches - piłkarz roku w Rumunii... Honory, nagrody, splendor, czerwone dywany ;) ...a w Tottenhamie :bezradny:
Can't Smile Without You!!!
28 grudnia 2013, 16:36 [cytuj]
Ja pierdolę. To jest jakaś chyba kpina z tym Lamelą. Jeżeli to prawda, to gość jest po prostu nikim. Zarabia 2,5 mln euro rocznie i nie może się odnaleźć... Trzymajcie mnie... Aklimatyzacja - no bez przesady, 4 miesiące u nas siedzi i nadal nie umie języka, co jest dla mnie już w ogóle paranoją. Jak mu źle, niech idzie, ale niech odda hajs za transfer, 30 milionów, mój Boże, jak mogliśmy tak bezmyślnie wydawać pieniądze?! Popełniłem błąd jarając się tym okienkiem transferowym jak dziecko. Myślałem, że to będzie nowy, zajebisty Tottenham, a jak na razie żaden zawodnik się nie sprawdza w takim stopniu, w jakim powinien. Masakra. 100 milionów euro poszło się jebać? Gareth wróć.
Ja pierdolę. To jest jakaś chyba kpina z tym Lamelą. Jeżeli to prawda, to gość jest po prostu nikim. Zarabia 2,5 mln euro rocznie i nie może się odnaleźć... Trzymajcie mnie... Aklimatyzacja - no bez przesady, 4 miesiące u nas siedzi i nadal nie umie języka, co jest dla mnie już w ogóle paranoją. Jak mu źle, niech idzie, ale niech odda hajs za transfer, 30 milionów, mój Boże, jak mogliśmy tak bezmyślnie wydawać pieniądze?! Popełniłem błąd jarając się tym okienkiem transferowym jak dziecko. Myślałem, że to będzie nowy, zajebisty Tottenham, a jak na razie żaden zawodnik się nie sprawdza w takim stopniu, w jakim powinien. Masakra. 100 milionów euro poszło się jebać? Gareth wróć
28 grudnia 2013, 16:39 [cytuj]
Napisałem już w innym wątku, ale powtórzę...

"Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu...
Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!"

Chill out ;P
Napisałem już w innym wątku, ale powtórzę... "Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu... Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!" Chill out ;P
Can't Smile Without You!!!
28 grudnia 2013, 16:41 [cytuj]
Mam nadzieję, że to prawda. Czy te dziennikarzyny już nie mają co wymyślać? Aczkolwiek teraz wyczytałem jeszcze, że Napoli włączyło się do walki o Lamelę. No ciekawe jak to jest.
Mam nadzieję, że to prawda. Czy te dziennikarzyny już nie mają co wymyślać? Aczkolwiek teraz wyczytałem jeszcze, że Napoli włączyło się do walki o Lamelę. No ciekawe jak to jest
28 grudnia 2013, 17:17 [cytuj]
United to jest jednak United, nawet jak grają kaszane to jakos te bramke wcisną, szkoda, że Kanarki w 1 połowie czegoś nie strzelili bo grali na prawdę dobrze, do końca jeszcze trochę czasu, może coś ukują
United to jest jednak United, nawet jak grają kaszane to jakos te bramke wcisną, szkoda, że Kanarki w 1 połowie czegoś nie strzelili bo grali na prawdę dobrze, do końca jeszcze trochę czasu, może coś ukują
28 grudnia 2013, 17:20 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

No niestety ;(
No niestety ;(
28 grudnia 2013, 17:26 [cytuj]
Tom Huddlestone w końcu zetnie swoje włosy :brawo:
28 grudnia 2013, 17:28 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
haha, trzeba przyznać ze Hull ładnie jedzie 4:0 i jeszcze 20 minut do konca, Livermore asysta
haha, trzeba przyznać ze Hull ładnie jedzie 4:0 i jeszcze 20 minut do konca, Livermore asysta
28 grudnia 2013, 17:32 [cytuj]
Już 5:0 ah czemu my tak nie możemy strzelać :bezradny:
Już 5:0 ah czemu my tak nie możemy strzelać :bezradny:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
28 grudnia 2013, 17:42 [cytuj]
Co za demolka w Hull, ja pierdolę...
Co za demolka w Hull, ja pierdolę
COYS!
28 grudnia 2013, 17:44 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Co za demolka w Hull, ja pierdolę
i to wszystkie bramki w drugiej połowie
28 grudnia 2013, 17:45 [cytuj]
my fani Tottenhamu wiemy jak czuje się teraz Fulham, wszystko dzięki AVB :P
my fani Tottenhamu wiemy jak czuje się teraz Fulham, wszystko dzięki AVB :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 grudnia 2013, 17:51 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Rekord najwyższego zwycięstwa w jednej połowie w PL był poważnie zagrożony (siedem goli różnicy, nasze 8-1 z drugiej połowy vs Wigan, poprawcie jeśli się mylę). A przecież to beniaminek. Żebyśmy my zazdrościli Hull wyników, smutne czasy nadeszły :(
Rekord najwyższego zwycięstwa w jednej połowie w PL był poważnie zagrożony (siedem goli różnicy, nasze 8-1 z drugiej połowy vs Wigan, poprawcie jeśli się mylę). A przecież to beniaminek. Żebyśmy my zazdrościli Hull wyników, smutne czasy nadeszły :(
COYS!
28 grudnia 2013, 17:54 [cytuj]
Z Wigan było 9:1 i 8 bramek padło w drugiej połowie. Do przerwy było 1:0 po golu Croucha. Pamiętam jak by to było wczoraj :D
Z Wigan było 9:1 i 8 bramek padło w drugiej połowie. Do przerwy było 1:0 po golu Croucha. Pamiętam jak by to było wczoraj :D
28 grudnia 2013, 17:57 [cytuj]
To ja też pamiętam (chyba większość z nas pamięta i pamiętać będzie, niesamowity mecz) tylko nie pamiętałem czy jakiś inny mecz PL - np któreś z rekordowych zwycięstw mułów - nie miał takiej połowy jak ta druga vs Wigan. Po pobieżnym sprawdzeniu - nie miał ;)
To ja też pamiętam (chyba większość z nas pamięta i pamiętać będzie, niesamowity mecz) tylko nie pamiętałem czy jakiś inny mecz PL - np któreś z rekordowych zwycięstw mułów - nie miał takiej połowy jak ta druga vs Wigan. Po pobieżnym sprawdzeniu - nie miał ;)
COYS!
28 grudnia 2013, 17:58 [cytuj]
Taka ciekawostka - Big Tom już na boisku symbolicznie obciął włosy, a konkretnie zrobił to ktoś ze sztabu szkoleniowego :D Takiej cieszynki jeszcze chyba nie było... ;p
Taka ciekawostka - Big Tom już na boisku symbolicznie obciął włosy, a konkretnie zrobił to ktoś ze sztabu szkoleniowego :D Takiej cieszynki jeszcze chyba nie było... ;p
28 grudnia 2013, 18:20 [cytuj]
Diego powiedział/a:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1479275_606897232679673_518355773_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1479275_606897232679673_518355773_n.jpg
29 grudnia 2013, 11:27 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/news/on-this-day-spurs-reading-play-out-10-goal-clash_127091.html

Co powiecie na powtórkę dzisiaj? ;)
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/news/on-this-day-spurs-reading-play-out-10-goal-clash_127091.html Co powiecie na powtórkę dzisiaj? ;)
29 grudnia 2013, 12:12 [cytuj]
nasza obrona w tamtym meczu zagrała tragicznie, a na Robinsona to juz w ogóle szkoda słów :D, ale za to ofensywa !!!
nasza obrona w tamtym meczu zagrała tragicznie, a na Robinsona to juz w ogóle szkoda słów :D, ale za to ofensywa !!!
|<  <<  <  282  283  284  285  286    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się