Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  286  287  288  289  290    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
7 stycznia 2014, 19:14 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Wie ktoś może dlaczego dzisiejsze spotkanie ligi Walijskiej i niższych lig Angielskich są przełożone? coś z pogodą?

Ogromne opady deszczu na terenie całego UK, które już w weekend storpedowały mecze FACup na stadionach drużyn z niższych lig. Dziś to powtórka z rozrywki.
Ogromne opady deszczu na terenie całego UK, które już w weekend storpedowały mecze FACup na stadionach drużyn z niższych lig. Dziś to powtórka z rozrywki
Can't Smile Without You!!!
7 stycznia 2014, 19:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ogromne opady deszczu na terenie całego UK, które już w weekend storpedowały mecze FACup na stadionach drużyn z niższych lig. Dziś to powtórka z rozrywki
dzięki wielkie ;)
dzięki wielkie ;)
7 stycznia 2014, 20:39 [cytuj]
ja nie rozumiem uparcia i avb i tima w nie dawaniu szans lameli. przecież jak wchodził z ławki to dawał zawsze dobre zmiany, fakt może nie zwyciężał nam zaraz meczów ale powinien częściej grać w podstawie. chociażby teraz w meczu z CP
ja nie rozumiem uparcia i avb i tima w nie dawaniu szans lameli. przecież jak wchodził z ławki to dawał zawsze dobre zmiany, fakt może nie zwyciężał nam zaraz meczów ale powinien częściej grać w podstawie. chociażby teraz w meczu z CP
7 stycznia 2014, 20:49 [cytuj]
Skład w dzisiejszym meczu Spurs XI wygranym 10:6 (I) z Charlton

Miles, Fredericks (Stewart 57), Smith, Capoue, Veljkovic, Fryers, Lamela (McEvoy 57), Holtby, Obika, Kane (Coulibaly 57), Chadli

Jest kilku rekonwalescentów! :)
Skład w dzisiejszym meczu Spurs XI wygranym 10:6 (I) z Charlton Miles, Fredericks (Stewart 57), Smith, Capoue, Veljkovic, Fryers, Lamela (McEvoy 57), Holtby, Obika, Kane (Coulibaly 57), Chadli Jest kilku rekonwalescentów! :)
7 stycznia 2014, 20:54 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Skład w dzisiejszym meczu Spurs XI wygranym 10:6 (I) z Charlton

Miles, Fredericks (Stewart 57), Smith, Capoue, Veljkovic, Fryers, Lamela (McEvoy 57), Holtby, Obika, Kane (Coulibaly 57), Chadli

Jest kilku rekonwalescentów! :)

Obika 6 goli :brawo: Holtby i Lamela po 1 i Chadli 2.:ok:
Oby tak z CP :rotfl: Ale Lamela nie odejdzie, mówię to ja!
Obika 6 goli :brawo: Holtby i Lamela po 1 i Chadli 2.:ok: Oby tak z CP :rotfl: Ale Lamela nie odejdzie, mówię to ja!
Offence win games, defence wins titles
7 stycznia 2014, 21:36 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Obika 6 goli :brawo: Holtby i Lamela po 1 i Chadli 2.:ok:
Oby tak z CP :rotfl: Ale Lamela nie odejdzie, mówię to ja!

Obika 6 goli z CP? ;P
No oby, oby :D
Obika 6 goli z CP? ;P No oby, oby :D
COYS!
7 stycznia 2014, 22:33 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Obika 6 goli z CP? ;P
No oby, oby :D

Z magiczną różdżką Sherwooda którą nosi w spodniach wszystko jest możliwe!

Ps.(Parafraza komentarza Twaro co do Maty :P)
Z magiczną różdżką Sherwooda którą nosi w spodniach wszystko jest możliwe! Ps.(Parafraza komentarza Twaro co do Maty :P)
7 stycznia 2014, 22:43 [cytuj]
United odpada z Sunderlandem z Pucharu ligi 2:1, samobój Giggsa. Gus Poyet buduję potęgę!
United odpada z Sunderlandem z Pucharu ligi 2:1, samobój Giggsa. Gus Poyet buduję potęgę!
7 stycznia 2014, 22:52 [cytuj]

W tej fazie gra się mecz i rewanż ;)
7 stycznia 2014, 23:25 [cytuj]
Obika - dlaczego on nie wskoczył w 85 min. meczu z alnalami - jeszcze była szansa to wygrać :rotfl: ehh
Obika - dlaczego on nie wskoczył w 85 min. meczu z alnalami - jeszcze była szansa to wygrać :rotfl: ehh
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 stycznia 2014, 01:38 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tim oszczędza go na ligę:F
Tim oszczędza go na ligę:F
8 stycznia 2014, 09:15 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=268329

Ostatni raz czytam ten nierzetelny portal. Chyba że jakimś nieprawdopodobnym wręcz cudem kibice Tottenhamu obrażali samych siebie...
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=268329 Ostatni raz czytam ten nierzetelny portal. Chyba że jakimś nieprawdopodobnym wręcz cudem kibice Tottenhamu obrażali samych siebie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 stycznia 2014, 13:44 [cytuj]
MatMa powiedział/a:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=268329

Ostatni raz czytam ten nierzetelny portal. Chyba że jakimś nieprawdopodobnym wręcz cudem kibice Tottenhamu obrażali samych siebie

na onecie to widziałem, to chyba to stamtąd skopiowali :P
na onecie to widziałem, to chyba to stamtąd skopiowali :P
8 stycznia 2014, 13:56 [cytuj]
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mundial;w;katarze;w;2022;przelozony;nie;odbedzie;sie;w;lecie,180,0,1454772.html

Ciekawe jak będzie wyglądał ten sezon
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mundial;w;katarze;w;2022;przelozony;nie;odbedzie;sie;w;lecie,180,0,1454772.html Ciekawe jak będzie wyglądał ten sezon
8 stycznia 2014, 16:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Wiem, zagalopowałem się, tudzież przewidziałem przyszłość :P
8 stycznia 2014, 16:36 [cytuj]
I tak odpadną
I tak odpadną
8 stycznia 2014, 16:40 [cytuj]
Tottenham U19 1 - 2 AS Roma U19
Tottenham U19 1 - 2 AS Roma U19
8 stycznia 2014, 17:06 [cytuj]

Dla nas lepiej, aby grali w pucharach (CC i LM) jak najdłużej. Jakby nie było, to w tym sezonie jeden z naszych "największych" przeciwników ;P
Dla nas lepiej, aby grali w pucharach (CC i LM) jak najdłużej. Jakby nie było, to w tym sezonie jeden z naszych "największych" przeciwników ;P
8 stycznia 2014, 18:55 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Nie gra się żadnego rewanżu, rewanż tylko wtedy jeśli będzie remis, a nawet nie wiem czy wtedy nie jest tylko dogrywka.

A przepraszam bardzo, to półfinał, więc są rewanże :)
Nie gra się żadnego rewanżu, rewanż tylko wtedy jeśli będzie remis, a nawet nie wiem czy wtedy nie jest tylko dogrywka. A przepraszam bardzo, to półfinał, więc są rewanże :)
8 stycznia 2014, 18:57 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie gra się żadnego rewanżu, rewanż tylko wtedy jeśli będzie remis, a nawet nie wiem czy wtedy nie jest tylko dogrywka

w półfinale jest mecz i rewanż :)
w półfinale jest mecz i rewanż :)
|<  <<  <  286  287  288  289  290    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się