Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  287  288  289  290  291    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
8 stycznia 2014, 19:02 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Dla nas lepiej, aby grali w pucharach (CC i LM) jak najdłużej. Jakby nie było, to w tym sezonie jeden z naszych "największych" przeciwników ;P

Byle nie za długo w LM bo jak nam po raz kolejny czwarte miejsce nie da awansu to oszaleję :wnerw:
Byle nie za długo w LM bo jak nam po raz kolejny czwarte miejsce nie da awansu to oszaleję :wnerw:
8 stycznia 2014, 20:02 [cytuj]
W sobote na canal+ bedzie nasz mecz z Crystal Palace:cwaniak:
8 stycznia 2014, 23:23 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Tottenham U19 1 - 2 AS Roma U19

spoko - w pt gramy z Vietnamem ... powinniśmy postrzelać
spoko - w pt gramy z Vietnamem ... powinniśmy postrzelać
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 stycznia 2014, 23:23 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

to jest info dnia
:cwaniak::brawo:
to jest info dnia :cwaniak::brawo:
9 stycznia 2014, 08:45 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Tottenham U19 1 - 2 AS Roma U19

Bramkę dla spurs zdobył z jedenastki Filip Lesniak :mysli:
9 stycznia 2014, 09:19 [cytuj]
Royal powiedział/a:

aż sprawdziłem, on jest słowakiem;p
http://www.transfermarkt.pl/pl/filip-lesniak/profil/spieler_186383.html
aż sprawdziłem, on jest słowakiem;p http://www.transfermarkt.pl/pl/filip-lesniak/profil/spieler_186383.html
9 stycznia 2014, 09:35 [cytuj]
Robert powiedział/a:
aż sprawdziłem, on jest słowakiem;p
http://www.transfermarkt.pl/pl/filip-lesniak/profil/spieler_186383.html

ale chyba przyszedł z Górnika Zabrze ..

:mysli:
ale chyba przyszedł z Górnika Zabrze .. :mysli:
9 stycznia 2014, 09:52 [cytuj]
Ciekawe z jakiej paki mecz CP pokazują z nami? W sumie to nawet dobrze. W tym roku chyba jakoś wyjątkowo dużo mamy transmisji Tottenhamu :ok:
Ciekawe z jakiej paki mecz CP pokazują z nami? W sumie to nawet dobrze. W tym roku chyba jakoś wyjątkowo dużo mamy transmisji Tottenhamu :ok:
9 stycznia 2014, 11:09 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Bo się nie spodziewali, że taką padakę grać będziemy ;P
Bo się nie spodziewali, że taką padakę grać będziemy ;P
Can't Smile Without You!!!
9 stycznia 2014, 11:27 [cytuj]
Jak przypomne sobie wywiad z Rosłoniem który mówił że będziemy przed kondonami w tym roku... szkoda gadać
Jak przypomne sobie wywiad z Rosłoniem który mówił że będziemy przed kondonami w tym roku... szkoda gadać
9 stycznia 2014, 16:41 [cytuj]
Jeszcze możemy być. Po tej kolejce możemy być na 4 miejscu...
Jeszcze możemy być. Po tej kolejce możemy być na 4 miejscu
9 stycznia 2014, 16:41 [cytuj]
sezon jeszcze sie nie skonczył
RAFO THFC powiedział/a:
ale chyba przyszedł z Górnika Zabrze ..
:mysli:

co ważniejsze, to urodził sie na słowacji;P
co ważniejsze, to urodził sie na słowacji;P
9 stycznia 2014, 21:26 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

:bezradny:
z niego znafca piłkarski - jak z koziej dupy trąba :nie:
:bezradny: z niego znafca piłkarski - jak z koziej dupy trąba :nie:
10 stycznia 2014, 14:59 [cytuj]
Aby już zupełnie uspokoić tych, którzy boją się o przyszłość naszej argentyńskiej gwiazdy.

Słowa Sherwooda z dzisiejszej przedmeczowej konferencji...

"We know what talent he is. Players need time to settle. He doesn't speak English and is still feeling fatigued in one of his thighs. He WON'T (!!!) be leaving on loan in this transfer window."

Wszystko jasne? Tak więc, chill out :P
Aby już zupełnie uspokoić tych, którzy boją się o przyszłość naszej argentyńskiej gwiazdy. Słowa Sherwooda z dzisiejszej przedmeczowej konferencji... "We know what talent he is. Players need time to settle. He doesn't speak English and is still feeling fatigued in one of his thighs. He WON'T (!!!) be leaving on loan in this transfer window." Wszystko jasne? Tak więc, chill out :P
Can't Smile Without You!!!
10 stycznia 2014, 15:04 [cytuj]
Wy rozumiem od razu zakładaliście, że będziemy za Arsenalem?
Wy rozumiem od razu zakładaliście, że będziemy za Arsenalem?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 stycznia 2014, 15:10 [cytuj]
Statystyki nie kłamiO!!! Kto w Boxing day jest liderem staje się majstrem. A wyżej niż majster to chyba nie da sie być? Czy da się? Może coś się zmieniło ale o tym nie wiem? hę? Po za tym ktoś kto dostawał baty takie jak my od czołówki nagle wspinał się na ten top? Mi jakoś trudno uwierzyć żeby kondony nagle zaczeły grać niemiłosierną padakę a Tottenham grał piłke z kosmosu. No ale róznie to bywa. Czekamy
Statystyki nie kłamiO!!! Kto w Boxing day jest liderem staje się majstrem. A wyżej niż majster to chyba nie da sie być? Czy da się? Może coś się zmieniło ale o tym nie wiem? hę? Po za tym ktoś kto dostawał baty takie jak my od czołówki nagle wspinał się na ten top? Mi jakoś trudno uwierzyć żeby kondony nagle zaczeły grać niemiłosierną padakę a Tottenham grał piłke z kosmosu. No ale róznie to bywa. Czekamy
10 stycznia 2014, 15:16 [cytuj]
Różnice są tak małe ze jeszcze dużo jest możliwe.
Różnice są tak małe ze jeszcze dużo jest możliwe
10 stycznia 2014, 15:24 [cytuj]
Na pewno jakąś tam cegiełkę ze swojej strony dołożyliśmy w postaci kontuzji Walcotta :kwiatek: Fajnie by było żeby jednak przewalili tego lidera a potem przeklinali za tą kontuzję :D A może ktoś jeszcze od nich dostanie kontuzji? Zawsze jest jeszcze mecz na WHL chyba w marcu :luzik:
Na pewno jakąś tam cegiełkę ze swojej strony dołożyliśmy w postaci kontuzji Walcotta :kwiatek: Fajnie by było żeby jednak przewalili tego lidera a potem przeklinali za tą kontuzję :D A może ktoś jeszcze od nich dostanie kontuzji? Zawsze jest jeszcze mecz na WHL chyba w marcu :luzik:
10 stycznia 2014, 15:41 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

No nie ma się już czym podniecać tylko arse scum? Mogę się z Tobą założyć , że mistrzem arse nie zostanie, mimo przepowiedni w postaci Boxing Day Statistics? Are U in?
No nie ma się już czym podniecać tylko arse scum? Mogę się z Tobą założyć , że mistrzem arse nie zostanie, mimo przepowiedni w postaci Boxing Day Statistics? Are U in?
10 stycznia 2014, 15:50 [cytuj]
Jeśli bym wszedł w to to życzylbym ci wygranej. Nie jestem pewien czy zaraz nie byłoby na mnie nalotu że jestem zakamuflowanym kondonem. :mysli: Niektórzy tutaj lubią rzucać takimi obelgami :|

To że kondony nie zdobędą majstra to łatwo obstawić a żeby obstawić że będziemy wyżej od nich? Postawiłbyś na to większy hajs? O ile to pierwsze wybrałbyś bez wahania to przy tym drugim pewnie byś sie musiał zastanowić a potem wyszłoby ci że się nie kalkuluje
Jeśli bym wszedł w to to życzylbym ci wygranej. Nie jestem pewien czy zaraz nie byłoby na mnie nalotu że jestem zakamuflowanym kondonem. :mysli: Niektórzy tutaj lubią rzucać takimi obelgami :| To że kondony nie zdobędą majstra to łatwo obstawić a żeby obstawić że będziemy wyżej od nich? Postawiłbyś na to większy hajs? O ile to pierwsze wybrałbyś bez wahania to przy tym drugim pewnie byś sie musiał zastanowić a potem wyszłoby ci że się nie kalkuluje
|<  <<  <  287  288  289  290  291    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się