Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  289  290  291  292  293    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
12 stycznia 2014, 19:59 [cytuj]
wersus powiedział/a:
ten sezon AVB spierdzielił

Mamy więcej punktów , niż rok temu - jest lepiej .
Mamy więcej punktów , niż rok temu - jest lepiej
12 stycznia 2014, 20:01 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
przypadkiem się dowiedziałem, że Tusek i Kwachu są kibicami Arsenalu. notowania czerwonego ścierwa i ryżego matoła spadły u mnie jeszcze niżej :P

Mam polityków i politykę raczej w czterech literach ale od matołów i ścierw wyzywać? To świadczy tylko o Twojej kulturze. Nie każdy jest wierzący czy narodowcem czy kimkolwiek chcesz ale uszanuj innych.
Mam polityków i politykę raczej w czterech literach ale od matołów i ścierw wyzywać? To świadczy tylko o Twojej kulturze. Nie każdy jest wierzący czy narodowcem czy kimkolwiek chcesz ale uszanuj innych
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 stycznia 2014, 20:19 [cytuj]
:blee:
Za zadłużenie które spowodował Tusku z ekipą można zbudować ze dwie Wieże Eiflla... ze złota :pies:
:blee: Za zadłużenie które spowodował Tusku z ekipą można zbudować ze dwie Wieże Eiflla... ze złota :pies:
12 stycznia 2014, 20:44 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Za zadłużenie które spowodował Tusku z ekipą można zbudować ze dwie Wieże Eiflla... ze złota :pies:

Dajcie spokój z tą propagandą na Spursmanii. To nie jest miejsce na takie narzekanie. Zamiast biadolić trzeba wziąć się do roboty i ciężko pracować. ja nie narzekam. sam doszedłem do wszystkiego a ludzie którzy wszystko na rząd zrzucają są śmieszni. Tak jakby Państwo musiało wszystkich asocialów i malkontentów utrzymywć?
Dajcie spokój z tą propagandą na Spursmanii. To nie jest miejsce na takie narzekanie. Zamiast biadolić trzeba wziąć się do roboty i ciężko pracować. ja nie narzekam. sam doszedłem do wszystkiego a ludzie którzy wszystko na rząd zrzucają są śmieszni. Tak jakby Państwo musiało wszystkich asocialów i malkontentów utrzymywć?
12 stycznia 2014, 20:47 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

:wysmiewacz:
To tyle jeżeli chodzi o komentarz.
:wysmiewacz: To tyle jeżeli chodzi o komentarz
12 stycznia 2014, 21:06 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ja nie narzekam. sam doszedłem do wszystkiego a ludzie którzy wszystko na rząd zrzucają są śmieszni

ja tez nie narzekam. sam doszedlem do wszystkiego ale nie przeszkadza mi to nie szanowac tych, przez których miliony ludzi przede mna nie mogly do niczego dojsc. tyle w temacie, ktory przypadkowo moze wywolalem
ja tez nie narzekam. sam doszedlem do wszystkiego ale nie przeszkadza mi to nie szanowac tych, przez których miliony ludzi przede mna nie mogly do niczego dojsc. tyle w temacie, ktory przypadkowo moze wywolalem
12 stycznia 2014, 21:13 [cytuj]
jeszcze tylko dodam, jakby sie kto nie domyslil, ze moja wypowiedz wyzej dotyczy Kwacha. co do Tuska to matoł jest na tyle sympatycznym okresleniem na tego pajaca, ze nie widze potrzeby brania go w obrone :F
jeszcze tylko dodam, jakby sie kto nie domyslil, ze moja wypowiedz wyzej dotyczy Kwacha. co do Tuska to matoł jest na tyle sympatycznym okresleniem na tego pajaca, ze nie widze potrzeby brania go w obrone :F
12 stycznia 2014, 23:27 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:

Ale z tego co widzę to narzekasz jako "polonia". Tak Ci ta narodowo populistyczna pseudo władza kaczorów pomogła jak i żydokomuna Millera i pedałoliberalni PO. Please
Ale z tego co widzę to narzekasz jako "polonia". Tak Ci ta narodowo populistyczna pseudo władza kaczorów pomogła jak i żydokomuna Millera i pedałoliberalni PO. Please
12 stycznia 2014, 23:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

sorry, nie bardzo rozumiem do czego pijesz
13 stycznia 2014, 00:00 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:

Dobra zostamy już ten temat. Jak masz ochotę to jestem 15.03 na arsenalu.
Dobra zostamy już ten temat. Jak masz ochotę to jestem 15.03 na arsenalu
13 stycznia 2014, 00:26 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dobra zostamy już ten temat. Jak masz ochotę to jestem 15.03 na arsenalu

ja do czerwca będę kibicem internetowym. mieszkam i pracuję w Poznaniu od stycznia
ja do czerwca będę kibicem internetowym. mieszkam i pracuję w Poznaniu od stycznia
13 stycznia 2014, 00:35 [cytuj]
wersus powiedział/a:
MatMar, yidvids robi świetne filmiki o Spursach, zawsze mnie ciary przechodzą. Ale tak jest, że zawsze się będzie dobrze oglądało te piękne chwile, bo ten sezon AVB spierdzielił, a to wygląda tak, jakby w poprzednim ratował go tylko i wyłącznie genialny Bale

Były chwile i piękne, i obrzydliwe, ale te pierwsze mimo wszystko przeważały (moim skromnym, oczywiście). A po skończeniu poprzedniego sezonu byłem wręcz przekonany, że to trener na lata. Nie wyszło, szkoda. Teraz życzę mu powodzenia w następnym klubie :)

A co do Kwacha, to nazwanie go "ścierwem" jest i tak jednym z tych delikatniejszych określeń, jakich można by użyć :)
Były chwile i piękne, i obrzydliwe, ale te pierwsze mimo wszystko przeważały (moim skromnym, oczywiście). A po skończeniu poprzedniego sezonu byłem wręcz przekonany, że to trener na lata. Nie wyszło, szkoda. Teraz życzę mu powodzenia w następnym klubie :) A co do Kwacha, to nazwanie go "ścierwem" jest i tak jednym z tych delikatniejszych określeń, jakich można by użyć :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 stycznia 2014, 08:42 [cytuj]
Wywołali wilka z lasu :D Chyba nie na tematu, który powoduje tak skrajne emocje.
Co do tej wieży Eiffla że złota to to jest na serio prawda, poza długiem publicznym mają zadłużenie wobec emerytów i tych osób co płacą składki. Jak by dodać to że dwie złote wieże by można postawić. Niby forum to nie miejsce na propagande i tematycznie bardzo odbiega, ale jak już pisać o polityce to tylko pisać jak jest. Trochę mi przykro że przez parenascie lat nieroztropnych rządów pseudoliberałów i pseudolewicy i pseudoprawicy zalatwiamy zabawe spłacania długów.
Wywołali wilka z lasu :D Chyba nie na tematu, który powoduje tak skrajne emocje. Co do tej wieży Eiffla że złota to to jest na serio prawda, poza długiem publicznym mają zadłużenie wobec emerytów i tych osób co płacą składki. Jak by dodać to że dwie złote wieże by można postawić. Niby forum to nie miejsce na propagande i tematycznie bardzo odbiega, ale jak już pisać o polityce to tylko pisać jak jest. Trochę mi przykro że przez parenascie lat nieroztropnych rządów pseudoliberałów i pseudolewicy i pseudoprawicy zalatwiamy zabawe spłacania długów
13 stycznia 2014, 15:28 [cytuj]
AVB przemówił...

"I have learnt that it (next job) has to fit 100 per cent, and the club has to value the coach."

http://metro.co.uk/2014/01/13/andre-villas-boas-has-a-dig-at-tottenham-as-he-insists-his-next-club-must-value-the-coach-4261176/

...ciekawe kogo/co miał na myśli :D
AVB przemówił... "I have learnt that it (next job) has to fit 100 per cent, and the club has to value the coach." http://metro.co.uk/2014/01/13/andre-villas-boas-has-a-dig-at-tottenham-as-he-insists-his-next-club-must-value-the-coach-4261176/ ...ciekawe kogo/co miał na myśli :D
Can't Smile Without You!!!
13 stycznia 2014, 15:49 [cytuj]
Andre to spoko gość ale zawsze uważałem, że trochę brakuje mu klasy. Dostał od nas prawie wszystko włącznie z czasem i zaufaniem. Niech się zmierzy z rzeczywistością: trener drużyny, o której co niektórzy przebąkiwali NAWET, że może włączyć się do walki o mistrzostwo po derbowym 0:3 z być może tegorocznym spadkowiczem oraz totalnym rozbrojeniu 5 i 6 bramkami do zera z zespołami z tej czołowki, do której mieliśmy dobić... z ujemnym bilansem bramkowym, męczącej się z prawie każdym, nieudolnej w ataku i grającej tak brzydko, że odwracają się od niej najzagorzalsi fani... taki trener nie może mieć pretensji, że leci z posady.
albo chociaż nie powinien się dziwić i przyznać: dobra, może popełniliśmy jakiś błąd, biorę odpowiedzialność na siebie ALBO powiedzieć: tak miało być, sabotowałem Tottenham. ale nie, że to wina zarządu, kibiców bo nie śpiewają dość głośno, piłkarzy i kogo tam jeszcze
Andre to spoko gość ale zawsze uważałem, że trochę brakuje mu klasy. Dostał od nas prawie wszystko włącznie z czasem i zaufaniem. Niech się zmierzy z rzeczywistością: trener drużyny, o której co niektórzy przebąkiwali NAWET, że może włączyć się do walki o mistrzostwo po derbowym 0:3 z być może tegorocznym spadkowiczem oraz totalnym rozbrojeniu 5 i 6 bramkami do zera z zespołami z tej czołowki, do której mieliśmy dobić... z ujemnym bilansem bramkowym, męczącej się z prawie każdym, nieudolnej w ataku i grającej tak brzydko, że odwracają się od niej najzagorzalsi fani... taki trener nie może mieć pretensji, że leci z posady. albo chociaż nie powinien się dziwić i przyznać: dobra, może popełniliśmy jakiś błąd, biorę odpowiedzialność na siebie ALBO powiedzieć: tak miało być, sabotowałem Tottenham. ale nie, że to wina zarządu, kibiców bo nie śpiewają dość głośno, piłkarzy i kogo tam jeszcze
13 stycznia 2014, 16:09 [cytuj]
Swanlake a mi się właśnie wydaje , że tego zaufania miał za dużo i zaczął odpieprzać czy to w chelsea , czy to w Totenhamie . Już tłumacze :) Jak można było posadzić na ławie terrego , lamparda , adebayora , BAE czy całkowicie skreślić Raffe? Gdyby nie miał tyle zaufania to abramovic czy levy by mu na to nie pozwolili .

Oczywiście każdy po fakcie najmądrzejszy , ale mimo wszystko będę dobrze wspominał AVB
Swanlake a mi się właśnie wydaje , że tego zaufania miał za dużo i zaczął odpieprzać czy to w chelsea , czy to w Totenhamie . Już tłumacze :) Jak można było posadzić na ławie terrego , lamparda , adebayora , BAE czy całkowicie skreślić Raffe? Gdyby nie miał tyle zaufania to abramovic czy levy by mu na to nie pozwolili . Oczywiście każdy po fakcie najmądrzejszy , ale mimo wszystko będę dobrze wspominał AVB
13 stycznia 2014, 16:26 [cytuj]
ja też wspominał będę dobrze. szczególnie poprzedni sezon mimo, że gdybym nie oglądał tych meczy żyłbym parę lat dłużej. przynajmniej dowiedziałem się dlaczego manadżerami wielkich klubów nie zostają kolesie
po 30-stce. jakoś nie wyobrażam sobie piłkarza Man U mówiącego sir Alexowi 'odpieprz się dziadu od mojej czapeczki, nie zdejmę'. ale chyba najważniejsze, że jak się chce robić rewolucję (kadrową czy jaką inną) to musisz mieć plan B albo za jej skutki ponieść konsekwencje. wiadomo, że Chelsea z tą ich 'starszyzną' w drużynie to lekkie przegięcie. ale to była akurat wyłącznie wina AVB, że doprowadził do buntu w szatni, bo to on wywołał coś czego przez brak charyzmy czy autorytetu nie mógł opanować. zadziałał na szkodę klubu. w Chelsea to zaufanie do niego wynikało chyba tylko z tego, że zajechał na SB jako geniusz, nowy Mou i dr Frankenstein, który miał stworzyć potwora.
a tu zaskoczenie, w szatni pojawia się nieco przestraszony koleś niewiele starszy od piłkarzy o cienkim głosie, przewracający hierarchię do góry nogami choć zupełnie nieznający angielskiej piłki i mentalności, próbujący mieszać i mącić w imię swojej koncepcji, której nikt inny nie rozumie. to przecież jakiś anty-Mourihno.
ja też wspominał będę dobrze. szczególnie poprzedni sezon mimo, że gdybym nie oglądał tych meczy żyłbym parę lat dłużej. przynajmniej dowiedziałem się dlaczego manadżerami wielkich klubów nie zostają kolesie po 30-stce. jakoś nie wyobrażam sobie piłkarza Man U mówiącego sir Alexowi 'odpieprz się dziadu od mojej czapeczki, nie zdejmę'. ale chyba najważniejsze, że jak się chce robić rewolucję (kadrową czy jaką inną) to musisz mieć plan B albo za jej skutki ponieść konsekwencje. wiadomo, że Chelsea z tą ich 'starszyzną' w drużynie to lekkie przegięcie. ale to była akurat wyłącznie wina AVB, że doprowadził do buntu w szatni, bo to on wywołał coś czego przez brak charyzmy czy autorytetu nie mógł opanować. zadziałał na szkodę klubu. w Chelsea to zaufanie do niego wynikało chyba tylko z tego, że zajechał na SB jako geniusz, nowy Mou i dr Frankenstein, który miał stworzyć potwora. a tu zaskoczenie, w szatni pojawia się nieco przestraszony koleś niewiele starszy od piłkarzy o cienkim głosie, przewracający hierarchię do góry nogami choć zupełnie nieznający angielskiej piłki i mentalności, próbujący mieszać i mącić w imię swojej koncepcji, której nikt inny nie rozumie. to przecież jakiś anty-Mourihno
13 stycznia 2014, 21:09 [cytuj]
Ronaldo piłkarzem roku. Jak nie dali kiedyś Sneijderowi to było dla mnie jasne ze Ribery też nie dostanie. I w sumie racja, bo nie jest lepszym piłkarzem ani od Messiego ani od Ronaldo.
Ronaldo piłkarzem roku. Jak nie dali kiedyś Sneijderowi to było dla mnie jasne ze Ribery też nie dostanie. I w sumie racja, bo nie jest lepszym piłkarzem ani od Messiego ani od Ronaldo
13 stycznia 2014, 21:54 [cytuj]
A dziadostwo strzeliło dwie bramki w kilkadziesiąt sekund. Dziękuję, do widzenia.
A dziadostwo strzeliło dwie bramki w kilkadziesiąt sekund. Dziękuję, do widzenia
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 stycznia 2014, 22:17 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
A dziadostwo strzeliło dwie bramki w kilkadziesiąt sekund. Dziękuję, do widzenia

Absolutny bestseller ba Wyspach, " Jak przegrać mecz w 54s" By Aston Villa :P
Absolutny bestseller ba Wyspach, " Jak przegrać mecz w 54s" By Aston Villa :P
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  289  290  291  292  293    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się