Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  291  292  293  294  295    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
18 stycznia 2014, 16:50 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Ryan Fredricks has scored on his Millwall debut

No i właśnie dlatego takie wypożyczenia mają sens. U nas siedziałby na ławie, a tam będzie grał i grał. Brawo Ryan!
No i właśnie dlatego takie wypożyczenia mają sens. U nas siedziałby na ławie, a tam będzie grał i grał. Brawo Ryan!
Can't Smile Without You!!!
18 stycznia 2014, 17:28 [cytuj]
No i juz po meczu. Anale prowadzą 2:0. A tak liczyłem, że Fulham cos wcisnie bo pod koniec połowy zapowiadało sie na to.
No i juz po meczu. Anale prowadzą 2:0. A tak liczyłem, że Fulham cos wcisnie bo pod koniec połowy zapowiadało sie na to
18 stycznia 2014, 17:43 [cytuj]
Aguero po kontuzji, 20 minut gry, bramka i asysta... Szkoda że do lutego z powrotem nie poczekał ;p
Aguero po kontuzji, 20 minut gry, bramka i asysta... Szkoda że do lutego z powrotem nie poczekał ;p
18 stycznia 2014, 19:08 [cytuj]
Lpool 2:0 w dupe z Villą! Jutro 3 punkty, i do pierwszej 4!!!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
18 stycznia 2014, 19:13 [cytuj]
playmaker powiedział/a:

Nie mów hop :F
Nie mów hop :F
18 stycznia 2014, 19:25 [cytuj]
Już to widzę... Suarez zaraz strzeli dwie bramki, a my jutro zremisujemy ze Swansea.
Już to widzę... Suarez zaraz strzeli dwie bramki, a my jutro zremisujemy ze Swansea
LMAO
18 stycznia 2014, 19:55 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
[quote=playmaker]Lpool 2:0 w dupe z Villą! Jutro 3 punkty, i do pierwszej 4!!![/quote]
18 stycznia 2014, 20:22 [cytuj]
Remisujo
Remisujo
18 stycznia 2014, 20:23 [cytuj]
Przegrać nie przegrali, ale punkty stracili - dobre i to.
Przegrać nie przegrali, ale punkty stracili - dobre i to
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 stycznia 2014, 20:32 [cytuj]
Nie nie, pisalem tylko aktualny stan meczu, i tak bardzo dobrze, ze stracili 2 pkty, jutro zwyciestwo i zrownanie z 4 miejscem ! COYS
Nie nie, pisalem tylko aktualny stan meczu, i tak bardzo dobrze, ze stracili 2 pkty, jutro zwyciestwo i zrownanie z 4 miejscem ! COYS
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
18 stycznia 2014, 21:12 [cytuj]
Spoko. Teraz wygrać kolejne 4 mecze i będzie 4 miejsce na stałe. Mogliby się rehabilitować fajnie z City.
Spoko. Teraz wygrać kolejne 4 mecze i będzie 4 miejsce na stałe. Mogliby się rehabilitować fajnie z City
LMAO
18 stycznia 2014, 21:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Spoko. Teraz wygrać kolejne 4 mecze i będzie 4 miejsce na stałe. Mogliby się rehabilitować fajnie z City

Z tak grającym City remis biorę w ciemno
19 stycznia 2014, 12:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:

ja też
---
a tak poza-tym:
1)Fredericks :brawo: - strzela (w debiucie) zwycięskiego gola dla Millwall :ok: -------------------------------------------------------
2)QPR - pokonuje (w skałdzie z BAE i Tomem Caroll-em) 2-1 Huddersfield i wbija na 2 poz. w lidze -----------------------------
3) Leyton Orient (niestety S. Coulthirst tylko na ławie) pokonuje Crewe i wskakuje na "fotel lidera" :ok:
ja też --- a tak poza-tym: 1)Fredericks :brawo: - strzela (w debiucie) zwycięskiego gola dla Millwall :ok: ------------------------------------------------------- 2)QPR - pokonuje (w skałdzie z BAE i Tomem Caroll-em) 2-1 Huddersfield i wbija na 2 poz. w lidze ----------------------------- 3) Leyton Orient (niestety S. Coulthirst tylko na ławie) pokonuje Crewe i wskakuje na "fotel lidera" :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 stycznia 2014, 17:17 [cytuj]
Co Eto'o teraz zagrał...
Co Eto'o teraz zagrał
19 stycznia 2014, 17:34 [cytuj]
Za kim jesteście? Remis?
Za kim jesteście? Remis?
19 stycznia 2014, 17:36 [cytuj]
Ja osobiście wolałbym całkowita stratę punktów przez MU. Chelsea to bedzie w top 4 a ucieczka na dodatkowe punkty Manchesterowi to by było coś
Ja osobiście wolałbym całkowita stratę punktów przez MU. Chelsea to bedzie w top 4 a ucieczka na dodatkowe punkty Manchesterowi to by było coś
19 stycznia 2014, 17:47 [cytuj]
Już nieważne. Po meczu.
Już nieważne. Po meczu
19 stycznia 2014, 17:51 [cytuj]
Bardzo dobrze, że MU dostaje. O 4 miejsce powalczymy z Liverpoolem.
Bardzo dobrze, że MU dostaje. O 4 miejsce powalczymy z Liverpoolem
19 stycznia 2014, 18:02 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:
Bardzo dobrze, że MU dostaje. O 4 miejsce powalczymy z Liverpoolem

Nie za szybko Everton skreśliłeś?
Nie za szybko Everton skreśliłeś?
19 stycznia 2014, 18:10 [cytuj]
Oj, niefajnie być teraz kibicem ManU.
Oj, niefajnie być teraz kibicem ManU
|<  <<  <  291  292  293  294  295    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się