Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  292  293  294  295  296    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 stycznia 2014, 18:16 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Oj, niefajnie być teraz kibicem ManU
Przyda im się taki prysznic. Zawsze pod nich wszytko a teraz dla odmiany przeciwko. A niektórym ich kibicom to się normalnie w dupie przewracało za czasów pucharów. To teraz niech zobaczą jak to jest. Nie szkoda mi ich
Przyda im się taki prysznic. Zawsze pod nich wszytko a teraz dla odmiany przeciwko. A niektórym ich kibicom to się normalnie w dupie przewracało za czasów pucharów. To teraz niech zobaczą jak to jest. Nie szkoda mi ich
19 stycznia 2014, 18:54 [cytuj]
Sezonowce z manu przerzuciły się do odbytów
Sezonowce z manu przerzuciły się do odbytów
19 stycznia 2014, 19:46 [cytuj]
Co z Lamelą? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Co z Lamelą? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
19 stycznia 2014, 21:53 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie za szybko Everton skreśliłeś?

Jak dla mnie Everton jest groźniejszy w walce o top 4.

Liverpool ma za mało piłkarzy w pomocy i ataku Coutinho, Gerrard, Lucas, Henderson, Sterling, Sturridge, Suarez - 7 osób. Allen, Aspas, Luiz Alberto i Moses (on w ostateczności może być) to nie są zawodnicy na walkę o top 4. 2-3 kontuzje/zawieszenia i nie mają kogo wystawić. A obrońców to mają chyba z 10.

Co innego Everton, mają mniej więcej dwie dobre jedenastki i spokojnie sobie poradzą z kontuzjami
Jak dla mnie Everton jest groźniejszy w walce o top 4. Liverpool ma za mało piłkarzy w pomocy i ataku Coutinho, Gerrard, Lucas, Henderson, Sterling, Sturridge, Suarez - 7 osób. Allen, Aspas, Luiz Alberto i Moses (on w ostateczności może być) to nie są zawodnicy na walkę o top 4. 2-3 kontuzje/zawieszenia i nie mają kogo wystawić. A obrońców to mają chyba z 10. Co innego Everton, mają mniej więcej dwie dobre jedenastki i spokojnie sobie poradzą z kontuzjami
19 stycznia 2014, 22:04 [cytuj]
Dopóki Liverpool ma Suareza będą groźni (teraz jeszcze Sturridge doszedł). Mam jednak nadzieję, że zaczną gubić punkty z niżej notowanymi rywalami (tak jak teraz z AV). Jeśli chodzi o Everton to już i tak mają bardzo dobry sezon i diabli wiedzą czego można się po nich spodziewać. Martinez to bez wątpienia świetny szkoleniowiec. MU będą jeszcze groźni, mówię wam. Dobrze, że już mamy mecze z nimi za sobą. MCity, Chelsea i Ars chyba poza naszym zasięgiem.
Dopóki Liverpool ma Suareza będą groźni (teraz jeszcze Sturridge doszedł). Mam jednak nadzieję, że zaczną gubić punkty z niżej notowanymi rywalami (tak jak teraz z AV). Jeśli chodzi o Everton to już i tak mają bardzo dobry sezon i diabli wiedzą czego można się po nich spodziewać. Martinez to bez wątpienia świetny szkoleniowiec. MU będą jeszcze groźni, mówię wam. Dobrze, że już mamy mecze z nimi za sobą. MCity, Chelsea i Ars chyba poza naszym zasięgiem
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
19 stycznia 2014, 22:24 [cytuj]
Dla mnie Everton skończy na 6-7 miejscu. Na MU bym się nie oglądał, wątpliwe żeby nagle zaczęli graćdużo lepiej, a strata 6 punktów przy regularnie punktujących drużynach z czołówki może być nie do odrobienia. Ale Liverpoolu boję się ogromnie, mimo ich wąskiej ławki rezerwowej.
Dla mnie Everton skończy na 6-7 miejscu. Na MU bym się nie oglądał, wątpliwe żeby nagle zaczęli graćdużo lepiej, a strata 6 punktów przy regularnie punktujących drużynach z czołówki może być nie do odrobienia. Ale Liverpoolu boję się ogromnie, mimo ich wąskiej ławki rezerwowej
19 stycznia 2014, 22:53 [cytuj]
Na MU ogladalbym sie bardziej niz na pool. Glazery w koncu sie moga wkurwic i kupia Moyes'owi 6 klasowych grajkow.
Na MU ogladalbym sie bardziej niz na pool. Glazery w koncu sie moga wkurwic i kupia Moyes'owi 6 klasowych grajkow
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 stycznia 2014, 23:21 [cytuj]
Ja myślę, że do końca powalczymy z Liverpoolem i Evertonem o to czwarte miejsce. Z tymi transferami to może być różnie, bo choć dużo się spekuluje, to mało jest w tym wszystkim konkretów. Ja myślę, że to będzie sezon przejściowy dla United. W lecie dojdzie pewnie do prawdziwej rewolucji, wtedy Glazery rzucą hajsem Moyesowi i MU znów będzie groźne.
Ja myślę, że do końca powalczymy z Liverpoolem i Evertonem o to czwarte miejsce. Z tymi transferami to może być różnie, bo choć dużo się spekuluje, to mało jest w tym wszystkim konkretów. Ja myślę, że to będzie sezon przejściowy dla United. W lecie dojdzie pewnie do prawdziwej rewolucji, wtedy Glazery rzucą hajsem Moyesowi i MU znów będzie groźne
20 stycznia 2014, 16:56 [cytuj]
Nie wiem jak można skreślać MU w walce o top 4 ,nawet jak nie przeprowadzą w styczniu żadnych transferów. Wrócił do gry najważniejszy Carrick ,za chwilę Van Persie i pewnie Rooney. Z pucharu Anglii odpadli ,w LM odpadną np w 1x4 i skupią się na lidze.A już przed meczem z nami potrafili wygrać kilka meczy pod rząd ,w swoim stylu(z Hull czy Norwich).Już nie takie straty/przewagi jak 6punktow bywały nadrabiane/tracone.
Nie wiem jak można skreślać MU w walce o top 4 ,nawet jak nie przeprowadzą w styczniu żadnych transferów. Wrócił do gry najważniejszy Carrick ,za chwilę Van Persie i pewnie Rooney. Z pucharu Anglii odpadli ,w LM odpadną np w 1x4 i skupią się na lidze.A już przed meczem z nami potrafili wygrać kilka meczy pod rząd ,w swoim stylu(z Hull czy Norwich).Już nie takie straty/przewagi jak 6punktow bywały nadrabiane/tracone
20 stycznia 2014, 18:15 [cytuj]
No tak, oni na pewno będą groźni. W swoim poście, nie wiem czemu, o nich nie wspomniałem, ale 6 punktów przewagi można stracić w 3 dni, a sezon kończy się za 3,5 miesiąca.

Najgorsze jest to, że nikt z trójki City, Chelsea, Arsenal nie wygląda mi na zespół, który miałby wypaść z pierwszej trójki, a jeśli to się sprawdzi to aż 4 drużyny walczą o jedno miejsce dające dające możliwość gry w kwalifikacjach do LM.

W zasadzie to nie koniecznie dające, bo znając Tottenham, jestem w stanie sobie wyobrazić, że ManU wygrywa ligę mistrzów, a my, mimo czwartego miejsca w tabeli gramy w LE.
No tak, oni na pewno będą groźni. W swoim poście, nie wiem czemu, o nich nie wspomniałem, ale 6 punktów przewagi można stracić w 3 dni, a sezon kończy się za 3,5 miesiąca. Najgorsze jest to, że nikt z trójki City, Chelsea, Arsenal nie wygląda mi na zespół, który miałby wypaść z pierwszej trójki, a jeśli to się sprawdzi to aż 4 drużyny walczą o jedno miejsce dające dające możliwość gry w kwalifikacjach do LM. W zasadzie to nie koniecznie dające, bo znając Tottenham, jestem w stanie sobie wyobrazić, że ManU wygrywa ligę mistrzów, a my, mimo czwartego miejsca w tabeli gramy w LE
20 stycznia 2014, 19:09 [cytuj]
Wiem, że głupie, ale jakoś mnie to rozbawiło :P

Since Arsenal last won a trophy 278 people have been admitted to hospital for Penis burns after trying that have intercourse with their Car.
Wiem, że głupie, ale jakoś mnie to rozbawiło :P Since Arsenal last won a trophy 278 people have been admitted to hospital for Penis burns after trying that have intercourse with their Car
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 stycznia 2014, 20:19 [cytuj]
Podbijam, mnie też to rozbawiło :D
20 stycznia 2014, 21:59 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:

:]
co zrobić
:] co zrobić
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 stycznia 2014, 23:01 [cytuj]
Everton zremisował ;)

Ale nam się mecze 29go szykują...
Spurs - City i derby Merseyside...

Jakby nie było, walka o top 4 :D
Everton zremisował ;) Ale nam się mecze 29go szykują... Spurs - City i derby Merseyside... Jakby nie było, walka o top 4 :D
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2014, 23:06 [cytuj]
Dobry mecz, Lugano zagrał bardzo dobre spotkanie. Świetnie pilnował Lukaku, który za dużo nie pokazał i strzelił bramkę ;) Dobry piłkarz, szkoda, że już 33 lata na karku.
Dobry mecz, Lugano zagrał bardzo dobre spotkanie. Świetnie pilnował Lukaku, który za dużo nie pokazał i strzelił bramkę ;) Dobry piłkarz, szkoda, że już 33 lata na karku
20 stycznia 2014, 23:11 [cytuj]
Mysle, że teraz dostaniemy z 3:1 a Everton pokona Liverpool. Dziś grali słabo. Albo to WBA zagrało dobrze. W statystykach piłkarze WBA byli nieco lepsi, ogolnie to oni wyglądali na zespół który wygra tamten mecz.
Mysle, że teraz dostaniemy z 3:1 a Everton pokona Liverpool. Dziś grali słabo. Albo to WBA zagrało dobrze. W statystykach piłkarze WBA byli nieco lepsi, ogolnie to oni wyglądali na zespół który wygra tamten mecz
21 stycznia 2014, 07:54 [cytuj]
Polski akcent :krzyk:http://bleacherreport.com/articles/1930653-the-10-best-and-worst-transfers-in-tottenham-hotspur-history?
Polski akcent :krzyk: http://bleacherreport.com/articles/1930653-the-10-best-and-worst-transfers-in-tottenham-hotspur-history?
21 stycznia 2014, 08:44 [cytuj]
Ostatnio też przywoływali chyba na letnim oknie i na Sky Sport News się śmiali z niego
Ostatnio też przywoływali chyba na letnim oknie i na Sky Sport News się śmiali z niego
21 stycznia 2014, 11:36 [cytuj]
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/76069_730388813658162_1692269992_n.jpg

ale psy :milczek:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/76069_730388813658162_1692269992_n.jpg ale psy :milczek:
21 stycznia 2014, 11:41 [cytuj]
smackey powiedział/a:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/76069_730388813658162_1692269992_n.jpg

ale psy :milczek:
już wczoraj to widziałem, ciekawe czy to czasem nie fotomontaż
już wczoraj to widziałem, ciekawe czy to czasem nie fotomontaż
|<  <<  <  292  293  294  295  296    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się