Forum dyskusyjne
21 stycznia 2014, 11:50 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Polski akcent
http://bleacherreport.com/articles/1930653-the-10-best-and-worst-transfers-in-tottenham-hotspur-history?
Nie wiem, co tam robi Saha. Owszem, przy transferze chyba wszyscy kibice pukali się w głowę, ale to było rozwiązanie krótkoterminowe, z wolnego transferu, a sam Saha trochę bramek stuknął i był dobrym zmiennikiem. Głupi to był transfer na początku, ale koniec końców wyszedł nam na dobre.
Nie wiem, co tam robi Saha. Owszem, przy transferze chyba wszyscy kibice pukali się w głowę, ale to było rozwiązanie krótkoterminowe, z wolnego transferu, a sam Saha trochę bramek stuknął i był dobrym zmiennikiem. Głupi to był transfer na początku, ale koniec końców wyszedł nam na dobre
21 stycznia 2014, 12:32 [cytuj]
smackey powiedział/a:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/76069_730388813658162_1692269992_n.jpg
ale psy

No chyba jednak nie fotomontaż. I niby przepraszał? Ale jakie to ma teraz znaczenie? Kawał pizdy z niego i tyle. Sandro powinien go skasować na WHL po 1 za Capoue a po 2 za to. Chuj mu w dupe o tak powiem.
Wojtuś jape zamknał po 3:6 to teraz ten chomik sie popisuje -.-
No chyba jednak nie fotomontaż. I niby przepraszał? Ale jakie to ma teraz znaczenie? Kawał pizdy z niego i tyle. Sandro powinien go skasować na WHL po 1 za Capoue a po 2 za to. Chuj mu w dupe o tak powiem.
Wojtuś jape zamknał po 3:6 to teraz ten chomik sie popisuje -.-
21 stycznia 2014, 14:36 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Legenda-Tottenhamu-w-szpitalu-po-powaznym-wypadku-samochodowym,wid,16344486,wiadomosc.html?ticaid=1120ff&_ticrsn=3
Szybkiego powrotu do zdrowia !
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Legenda-Tottenhamu-w-szpitalu-po-powaznym-wypadku-samochodowym,wid,16344486,wiadomosc.html?ticaid=1120ff&_ticrsn=3
Szybkiego powrotu do zdrowia !
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 stycznia 2014, 16:02 [cytuj]
Mam nadzieję, że chomik zostanie odpowiednio wybuczony na WHL. Takich rzeczy się po prostu nie robi.
Mam nadzieję, że chomik zostanie odpowiednio wybuczony na WHL. Takich rzeczy się po prostu nie robi
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 stycznia 2014, 21:43 [cytuj]
http://footbar.pl/quenelle-najdrozszy-gest-nicolasa-anelki/ oczywiście żydzi interweniowali i robią 'aj waj'. Brawa dla WBA i Anelki za nieugiętą postawę w tych chorych czasach gdzie każdy kto nie kocha żydów jest antysemitą.
http://footbar.pl/quenelle-najdrozszy-gest-nicolasa-anelki/ oczywiście żydzi interweniowali i robią 'aj waj'. Brawa dla WBA i Anelki za nieugiętą postawę w tych chorych czasach gdzie każdy kto nie kocha żydów jest antysemitą
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
21 stycznia 2014, 22:31 [cytuj]
poprawność polityczna to największe gówno jakim próbują nas uszczęśliwiać na siłę.
Oddajcie nam wędzone kiełbasy, jeśli sam chce się nimi truć a nie kompaną w chemii pseudo kiełbasą to moja prywatna sprawa i chuj wam do tego. Ot taki mały pojazd po wypaczonej unii pseudoeuropejskiej.
poprawność polityczna to największe gówno jakim próbują nas uszczęśliwiać na siłę.
Oddajcie nam wędzone kiełbasy, jeśli sam chce się nimi truć a nie kompaną w chemii pseudo kiełbasą to moja prywatna sprawa i chuj wam do tego. Ot taki mały pojazd po wypaczonej unii pseudoeuropejskiej
21 stycznia 2014, 22:31 [cytuj]
Oddajcie nam wędzone kiełbasy, jeśli sam chce się nimi truć a nie kompaną w chemii pseudo kiełbasą to moja prywatna sprawa i chuj wam do tego. Ot taki mały pojazd po wypaczonej unii pseudoeuropejskiej.
Oddajcie nam wędzone kiełbasy, jeśli sam chce się nimi truć a nie kompaną w chemii pseudo kiełbasą to moja prywatna sprawa i chuj wam do tego. Ot taki mały pojazd po wypaczonej unii pseudoeuropejskiej
21 stycznia 2014, 23:39 [cytuj]
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1557503_570254553068166_1606729582_n.jpg
to jest fotomontaż , to cazorli wygląda na real , kurdupelowi przyda się kosiwo ;p
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1557503_570254553068166_1606729582_n.jpg
to jest fotomontaż , to cazorli wygląda na real , kurdupelowi przyda się kosiwo ;p
22 stycznia 2014, 02:21 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Też nie lubie Unii ale konsumpcjonizm to też jest straszna cholera. wędzenie to oczywiście tradycja ale to nie zawsze tak działa że białe jest białe a czarne czarne.
Ten przykład z kiełbasą skojarzył mi się z taką historią
Gdy na Islandii (350tys mieszkańców) zaczęły się otwierać McDonaldy po kilku latach okazało się że :
-ludzie mogli tam tanio zjeść. Jest całkiem smacznie
-znacznie pogorszył się stan zdrowotny przeciętnego mieszkańca gdzie w okolicy był McDonald( % tłuszczu, wydolność serca)
-straty pieniężne(pieniądze na leczenie ludzi, zasiłki) oraz zdrowotne (coraz większa ilość otyłych) znacznie przerosły zyski
Po kilku latach zamknięto bezpowrotnie Mcdonaldy i tam gdzie były zdrowie populacji wróciło do normy.
Oczywiście w małym kraju jest dużo łatwiej o racjonalność przepisów. W dużym państwie decyduje lobby zewnętrzne albo przypadkowe decyzje urzędników.(tak jak z kiełbasą)
Też nie lubie Unii ale konsumpcjonizm to też jest straszna cholera. wędzenie to oczywiście tradycja ale to nie zawsze tak działa że białe jest białe a czarne czarne.
Ten przykład z kiełbasą skojarzył mi się z taką historią
Gdy na Islandii (350tys mieszkańców) zaczęły się otwierać McDonaldy po kilku latach okazało się że :
-ludzie mogli tam tanio zjeść. Jest całkiem smacznie
-znacznie pogorszył się stan zdrowotny przeciętnego mieszkańca gdzie w okolicy był McDonald( % tłuszczu, wydolność serca)
-straty pieniężne(pieniądze na leczenie ludzi, zasiłki) oraz zdrowotne (coraz większa ilość otyłych) znacznie przerosły zyski
Po kilku latach zamknięto bezpowrotnie Mcdonaldy i tam gdzie były zdrowie populacji wróciło do normy.
Oczywiście w małym kraju jest dużo łatwiej o racjonalność przepisów. W dużym państwie decyduje lobby zewnętrzne albo przypadkowe decyzje urzędników.(tak jak z kiełbasą)
22 stycznia 2014, 02:49 [cytuj]
Mówi to ktoś kto wymyślił sobie nick TrueYid, o ironio

Ciekawe jakby wyjebał się na Polaków, czy też tak chętnie przeszlibyście do porządku dziennego. Mam pytanie czy wam w pracy wolno robić co się podoba, czy przestrzegacie reguł pracodawcy? Anelka był w pracy, więc powinien się zachowywać tak jak pracodawca oczekuje, a nie jakieś debilne salutowanie. Jemu nikt tam nie płaci za wyrażanie poglądów, dostaje dużą kasę za wypełnianie warunków kontraktu. Ciekawe czy jakby nasz sponsor wycofał się przez debilne zachowanie piłkarza, to też mówilibyście, że super
Mówi to ktoś kto wymyślił sobie nick TrueYid, o ironio :rotfl: Ciekawe jakby wyjebał się na Polaków, czy też tak chętnie przeszlibyście do porządku dziennego. Mam pytanie czy wam w pracy wolno robić co się podoba, czy przestrzegacie reguł pracodawcy? Anelka był w pracy, więc powinien się zachowywać tak jak pracodawca oczekuje, a nie jakieś debilne salutowanie. Jemu nikt tam nie płaci za wyrażanie poglądów, dostaje dużą kasę za wypełnianie warunków kontraktu. Ciekawe czy jakby nasz sponsor wycofał się przez debilne zachowanie piłkarza, to też mówilibyście, że super
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2014, 04:59 [cytuj]
kapitalny mecz Radwańskiej
kapitalny mecz Radwańskiej :D
22 stycznia 2014, 11:00 [cytuj]
varba powiedział/a:

Ciekawe jakby wyjebał się na Polaków, czy też tak chętnie przeszlibyście do porządku dziennego. Mam pytanie czy wam w pracy wolno robić co się podoba, czy przestrzegacie reguł pracodawcy? Anelka był w pracy, więc powinien się zachowywać tak jak pracodawca oczekuje, a nie jakieś debilne salutowanie. Jemu nikt tam nie płaci za wyrażanie poglądów, dostaje dużą kasę za wypełnianie warunków kontraktu. Ciekawe czy jakby nasz sponsor wycofał się przez debilne zachowanie piłkarza, to też mówilibyście, że super
Myślę że bardziej tu chodzi o fakt że jakby pokazał jakiś gest np antypolski ( pomijam sieg heil ) to sprawa by się rozmyła i żaden sponsor by się nie wycofał, ale obecnie świat jest tak bardzo nastawiony na walkę z antysemityzmem i rasozmem, że zapomina że sam stosuje podwójne standardy. Sam wiesz ze cameron jedzie po pracowitych Polakach a o nic nie robiących murzynach nic nie powie, bo uznają go za rasiste.
Myślę że bardziej tu chodzi o fakt że jakby pokazał jakiś gest np antypolski ( pomijam sieg heil ) to sprawa by się rozmyła i żaden sponsor by się nie wycofał, ale obecnie świat jest tak bardzo nastawiony na walkę z antysemityzmem i rasozmem, że zapomina że sam stosuje podwójne standardy. Sam wiesz ze cameron jedzie po pracowitych Polakach a o nic nie robiących murzynach nic nie powie, bo uznają go za rasiste
22 stycznia 2014, 11:48 [cytuj]
Dmowski byłby dumny z Anelki choć pewnie wolałby żeby był rasy białej.
Pomijając to że był w pracy i powinien przestrzegać regulaminu to piłkarza obowiązuje pewna etyka.
Nie może robić tego co tłum kibiców bo coś sobą reprezentuje.
Oglądają go setki tysięcy ludzi.
Strach pomyśleć co by się stało gdyby nagle Messi zaczął pokazywać HH. Komisja ligi by na to pozwalała a potem mielibyśmy w Polsce tłum dzieci które będą tym zafascywnowane i przyjmą ten pogląd jako swój.
Na zasadzie na jakiej kibice FCB w Polsce stali się nagle orędownikami niepodległości Katalonii tylko dlatego że oglądają mecze Barcy.
Pomijając to że był w pracy i powinien przestrzegać regulaminu to piłkarza obowiązuje pewna etyka.
Strach pomyśleć co by się stało gdyby nagle Messi zaczął pokazywać HH. Komisja ligi by na to pozwalała a potem mielibyśmy w Polsce tłum dzieci które będą tym zafascywnowane i przyjmą ten pogląd jako swój.
Na zasadzie na jakiej kibice FCB w Polsce stali się nagle orędownikami niepodległości Katalonii tylko dlatego że oglądają mecze Barcy
22 stycznia 2014, 12:41 [cytuj]
A Cameron jedzie po Polakach a ma chyba większe poparcie niż jakiś tam anelka. Czemu nigdy nic nie powie o muslimach co mu żołnierza zabili, a otwiera im wręcz giełde halal?? To jest właśnie dwulicowość tolerancji.Kasa jest ważniejsza i żydom i arabom się nie podskakuje... smutne ale prawdziwe...
A Cameron jedzie po Polakach a ma chyba większe poparcie niż jakiś tam anelka. Czemu nigdy nic nie powie o muslimach co mu żołnierza zabili, a otwiera im wręcz giełde halal?? To jest właśnie dwulicowość tolerancji.Kasa jest ważniejsza i żydom i arabom się nie podskakuje... smutne ale prawdziwe
22 stycznia 2014, 12:50 [cytuj]
varba powiedział/a:

Dobrze wiesz Varba, że to nawiązanie do nazywania nas 'Yids' ,a nie z racji uwielbiania żydów. Zresztą do 'Yids' żydzi też już się przykleili.
Nie wiem czy to dobre porównanie Varba, ale od pracy Anelki uzależnione są wpływy liczone w setkach tysięcy funtów. Więc chyba ma prawo cieszyć się jak chce. Nie mówię tu o salucie rzymskim (który jest pięknym gestem i powinno się tak salutować fladze) bo ten niektórym kojarzy się tylko z jednym i tych ludzi nie da się wyleczyć z manii hitleryzmu,faszyzmu i Bóg jeden wie czego jeszcze.
Quenelle to gest używany przez anty-syjonistów, stosują go sami żydzi, żółci, czarni, biali,zieloni, wszyscy którzy sprzeciwiają się temu jak działa państwo Izrael. Oczywiście żydzi widzą to co chcą zobaczyć i dla nich to gest antysemicki,rasistowski itp.
Ciekawe, że ile kroć byłem na Majdanku (a mieszkam w Lublinie) , Oświęcimiu to dzieci tych samych żydów bawią się w najlepsze głośno śmiejąc się, robiąc sobie cały czas zdjęcia, a Polacy wielcy antysemici potrafią uszanować zmarłych wszystkich ras i narodowości. tak to właśnie jest z żydami ,widzą zadrę w czyimś oku, ale belki w swoim już nie dostrzegają.
Dobrze wiesz Varba, że to nawiązanie do nazywania nas 'Yids' ,a nie z racji uwielbiania żydów. Zresztą do 'Yids' żydzi też już się przykleili.
Nie wiem czy to dobre porównanie Varba, ale od pracy Anelki uzależnione są wpływy liczone w setkach tysięcy funtów. Więc chyba ma prawo cieszyć się jak chce. Nie mówię tu o salucie rzymskim (który jest pięknym gestem i powinno się tak salutować fladze) bo ten niektórym kojarzy się tylko z jednym i tych ludzi nie da się wyleczyć z manii hitleryzmu,faszyzmu i Bóg jeden wie czego jeszcze.
Quenelle to gest używany przez anty-syjonistów, stosują go sami żydzi, żółci, czarni, biali,zieloni, wszyscy którzy sprzeciwiają się temu jak działa państwo Izrael. Oczywiście żydzi widzą to co chcą zobaczyć i dla nich to gest antysemicki,rasistowski itp.
Ciekawe, że ile kroć byłem na Majdanku (a mieszkam w Lublinie) , Oświęcimiu to dzieci tych samych żydów bawią się w najlepsze głośno śmiejąc się, robiąc sobie cały czas zdjęcia, a Polacy wielcy antysemici potrafią uszanować zmarłych wszystkich ras i narodowości. tak to właśnie jest z żydami ,widzą zadrę w czyimś oku, ale belki w swoim już nie dostrzegają
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
22 stycznia 2014, 12:53 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A Cameron jedzie po Polakach a ma chyba większe poparcie niż jakiś tam anelka. Czemu nigdy nic nie powie o muslimach co mu żołnierza zabili, a otwiera im wręcz giełde halal?? To jest właśnie dwulicowość tolerancji.Kasa jest ważniejsza i żydom i arabom się nie podskakuje... smutne ale prawdziwe
Dokładnie miałem to napisać, ale pomyślałem, że może lepiej nie ruszać

Cameronowi niektórych rzeczy nie wypada powiedzieć, rozumiem jego punkt widzenia, ale Polak ma 1-2 dzieci i pracuje jak tylko może, a pakistaniec 7-8 dzieci, socjal załatwiony i po co ma pracować?
Dokładnie miałem to napisać, ale pomyślałem, że może lepiej nie ruszać :) Cameronowi niektórych rzeczy nie wypada powiedzieć, rozumiem jego punkt widzenia, ale Polak ma 1-2 dzieci i pracuje jak tylko może, a pakistaniec 7-8 dzieci, socjal załatwiony i po co ma pracować?
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
22 stycznia 2014, 12:58 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Na zasadzie na jakiej kibice FCB w Polsce stali się nagle orędownikami niepodległości Katalonii tylko dlatego że oglądają mecze Barcy
Oczywiście salut rzymski to heil hitler, oczywiście... A Dmowski był największym rasistą w historii Polski. Michnik klaszcze w dłonie i zaciera ręce.
Oczywiście salut rzymski to heil hitler, oczywiście... A Dmowski był największym rasistą w historii Polski. Michnik klaszcze w dłonie i zaciera ręce
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
22 stycznia 2014, 13:00 [cytuj]
Three football fans have been charged for allegedly using the word "Yid" at Spurs matches.
Gary Whybrow, 31, Sam Parsons, 24, and Peter Ditchman, 52, are due to appear before magistrates on 4 February charged with using threatening, abusive or insulting words.
Whybrow, from west London, and Parsons, from Amersham, Buckinghamshire, are accused of committing the offence at White Hart Lane during Tottenham's Europa League match against Sheriff Tiraspol on 7 November 2013, while Ditchman, from Bishop's Stortford, allegedly used the language at Spurs v West Ham on 6 October 2013.
All three are accused of using threatening, abusive or insulting words or behaviour or disorderly behaviour within the hearing or sight of a person likely to be caused harassment, alarm or distress.
It is alleged the offences were racially aggravated. Ditchman is also accused of possessing cocaine at the October match.
Police have repeatedly warned fans not to use the word "Yid" in recent months, and have also made arrests over antisemitic tweets aimed at Spurs fans.
In October Scotland Yard said it believed using the word would constitute a criminal offence. It said: "Some words – like the 'Y' word – which historically have been perceived by some as acceptable, cause harassment, alarm or distress to others, and people who use this language could be committing a criminal offence."
The Football Association and the sport's anti-racism campaign Kick It Out have stated they do not believe the term should be used in any context at a football ground, but the issue has sparked debate.
Many Spurs supporters use the term to describe themselves and object to being told not to use it. The club has a strong Jewish following and fans have been on the receiving end of antisemitic abuse from opposition supporters for many years.
In an act of defiance, some started using the word "Yid" themselves, and chants of "Yids", "Yid army" and "Yiddos" are regularly sung at matches.
The prime minister got involved last year when he appeared to side with Spurs supporters in an interview with the Jewish Chronicle in September. David Cameron said there was "a difference between Spurs fans self-describing themselves as 'Yids' and someone calling someone a 'Yid' as an insult", adding: "You have to be motivated by hate. Hate speech should be prosecuted – but only when it's motivated by hate."
'Y' word w praktyce.
Three football fans have been charged for allegedly using the word "Yid" at Spurs matches.
Gary Whybrow, 31, Sam Parsons, 24, and Peter Ditchman, 52, are due to appear before magistrates on 4 February charged with using threatening, abusive or insulting words.
Whybrow, from west London, and Parsons, from Amersham, Buckinghamshire, are accused of committing the offence at White Hart Lane during Tottenham's Europa League match against Sheriff Tiraspol on 7 November 2013, while Ditchman, from Bishop's Stortford, allegedly used the language at Spurs v West Ham on 6 October 2013.
All three are accused of using threatening, abusive or insulting words or behaviour or disorderly behaviour within the hearing or sight of a person likely to be caused harassment, alarm or distress.
It is alleged the offences were racially aggravated. Ditchman is also accused of possessing cocaine at the October match.
Police have repeatedly warned fans not to use the word "Yid" in recent months, and have also made arrests over antisemitic tweets aimed at Spurs fans.
In October Scotland Yard said it believed using the word would constitute a criminal offence. It said: "Some words – like the 'Y' word – which historically have been perceived by some as acceptable, cause harassment, alarm or distress to others, and people who use this language could be committing a criminal offence."
The Football Association and the sport's anti-racism campaign Kick It Out have stated they do not believe the term should be used in any context at a football ground, but the issue has sparked debate.
Many Spurs supporters use the term to describe themselves and object to being told not to use it. The club has a strong Jewish following and fans have been on the receiving end of antisemitic abuse from opposition supporters for many years.
In an act of defiance, some started using the word "Yid" themselves, and chants of "Yids", "Yid army" and "Yiddos" are regularly sung at matches.
The prime minister got involved last year when he appeared to side with Spurs supporters in an interview with the Jewish Chronicle in September. David Cameron said there was "a difference between Spurs fans self-describing themselves as 'Yids' and someone calling someone a 'Yid' as an insult", adding: "You have to be motivated by hate. Hate speech should be prosecuted – but only when it's motivated by hate."
'Y' word w praktyce
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
22 stycznia 2014, 13:25 [cytuj]
Świat stanął na głowie. Brzydze się tymi neofaszystami z Unii i tą poprawnością polityczną.
Świat stanął na głowie. Brzydze się tymi neofaszystami z Unii i tą poprawnością polityczną
22 stycznia 2014, 14:46 [cytuj]
Dla Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii nie ma już nadziei. Kilka lat i staną się państwami islamistycznymi. Któryś rok z rzędu najczęściej nadawane imię noworodkom w UK to 'Mohamed'. Dochodzi do tego, że nie można zjeść spokojnie kanapki z szynką, bo zaraz przypałęta się grupa Arabów oskarżających o obrazę ich religii (autentyczna akcja z Francji). W tych krajach muzułmanie są już nie do ruszenia, za to Polaków łatwiej wykurzyć.
Sprawa druga, kibice Spurs szczycący się historią klubu i 'poparciem' dla Żydów to zbrodniarze, ale akcje arsenalu imitujących syczenie gazu dobiegającego z komór gazowych to porządek dzienny. Swojego czasu nawet w popularnym 'Fan Zone' emitowanym przez Sky Sports (komentarz dwóch ludzi, jeden jest za jedną, drugi za drugą drużyną, widać tylko ich a nie mecz) przy pojedynku Arsenal-Tottenham komentator Arsenalu założył na głowę MASKĘ GAZOWĄ. O dziwo nie mogę nigdzie znaleźć tego odcinka (czyżby usunięty?). Wątpię, by miał on z tego poważniejsze konsekwencje. No, przynajmniej Vlada Chirichesa nie zawiesili za grę z maską (ochronną) i to w dodatku w trykocie Żydów!
Dla Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii nie ma już nadziei. Kilka lat i staną się państwami islamistycznymi. Któryś rok z rzędu najczęściej nadawane imię noworodkom w UK to 'Mohamed'. Dochodzi do tego, że nie można zjeść spokojnie kanapki z szynką, bo zaraz przypałęta się grupa Arabów oskarżających o obrazę ich religii (autentyczna akcja z Francji). W tych krajach muzułmanie są już nie do ruszenia, za to Polaków łatwiej wykurzyć.
Sprawa druga, kibice Spurs szczycący się historią klubu i 'poparciem' dla Żydów to zbrodniarze, ale akcje arsenalu imitujących syczenie gazu dobiegającego z komór gazowych to porządek dzienny. Swojego czasu nawet w popularnym 'Fan Zone' emitowanym przez Sky Sports (komentarz dwóch ludzi, jeden jest za jedną, drugi za drugą drużyną, widać tylko ich a nie mecz) przy pojedynku Arsenal-Tottenham komentator Arsenalu założył na głowę MASKĘ GAZOWĄ. O dziwo nie mogę nigdzie znaleźć tego odcinka (czyżby usunięty?). Wątpię, by miał on z tego poważniejsze konsekwencje. No, przynajmniej Vlada Chirichesa nie zawiesili za grę z maską (ochronną) i to w dodatku w trykocie Żydów! :rotfl: