Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  297  298  299  300  301    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
29 stycznia 2014, 17:16 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
No cóż moim zdaniem Vlad powinien dostać karę finansową, bo zarówno na boisku jak i poza nim reprezentuje nasz klub i takie coś nie może mieć miejsca

Porozmawiaj z naszym Ambasadorem, Ledleyem Kingiem...

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/5311736/Ledley-Kings-Tottenham-future-in-doubt-after-drunken-night-out.html

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1274339/Tottenham-Hotspurs-Ledley-King-helped-nightclub-celebrating-Champions-League-place-team-mates.html

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-518530/Tottenham-celebrate-Carling-Cup-victory-drunken-brawl-Essex-nightclub.html

http://www.thespoiler.co.uk/2010/12/16/ledley-king-still-cant-just-get-drunk-in-silence/

(i jeszcze "parę" innych linków by się znalazło)

... sądzisz, że to coś nowego? :F
Porozmawiaj z naszym Ambasadorem, Ledleyem Kingiem... http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/5311736/Ledley-Kings-Tottenham-future-in-doubt-after-drunken-night-out.html http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1274339/Tottenham-Hotspurs-Ledley-King-helped-nightclub-celebrating-Champions-League-place-team-mates.html http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-518530/Tottenham-celebrate-Carling-Cup-victory-drunken-brawl-Essex-nightclub.html http://www.thespoiler.co.uk/2010/12/16/ledley-king-still-cant-just-get-drunk-in-silence/ (i jeszcze "parę" innych linków by się znalazło) ... sądzisz, że to coś nowego? :F
Can't Smile Without You!!!
29 stycznia 2014, 17:42 [cytuj]
Ja wiem, że to nie jest nic nowego. Jednak co innego King, który przez całe lata wypruwał sobie żyły za ten klub (w dodatku kilka sytuacji miało miejsce po osiągnięciu jakieogoś celu - Carling Cup, el. LM), a co innego Vlad który jeszcze nie zdążył zagrać 10 dobrych meczów u nas o sukcesach już nie mówiąc.
Ja wiem, że to nie jest nic nowego. Jednak co innego King, który przez całe lata wypruwał sobie żyły za ten klub (w dodatku kilka sytuacji miało miejsce po osiągnięciu jakieogoś celu - Carling Cup, el. LM), a co innego Vlad który jeszcze nie zdążył zagrać 10 dobrych meczów u nas o sukcesach już nie mówiąc
29 stycznia 2014, 17:48 [cytuj]
Czyli piłkarzowi naszego zespołu nie wolno chlac aż nie zdobędzie jakiegoś pucharu.
Czyli piłkarzowi naszego zespołu nie wolno chlac aż nie zdobędzie jakiegoś pucharu
29 stycznia 2014, 17:51 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Ja wiem, że to nie jest nic nowego. Jednak co innego King, który przez całe lata wypruwał sobie żyły za ten klub (w dodatku kilka sytuacji miało miejsce po osiągnięciu jakieogoś celu - Carling Cup, el. LM), a co innego Vlad który jeszcze nie zdążył zagrać 10 dobrych meczów u nas o sukcesach już nie mówiąc

można też z drugiej strony to naświetlić:) King - kapitan drużyny i prawdziwy lider taki dawał przykład. Vlad - po prostu szeregowy piłkarz, który miał gorszy dzień:)

a pomyśleć sobie, że u nas Smuda wyrzucał Boruca z kadry za lampkę wina :rotfl:
można też z drugiej strony to naświetlić:) King - kapitan drużyny i prawdziwy lider taki dawał przykład. Vlad - po prostu szeregowy piłkarz, który miał gorszy dzień:) a pomyśleć sobie, że u nas Smuda wyrzucał Boruca z kadry za lampkę wina :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 stycznia 2014, 17:54 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152114380379404&set=a.10151790641649404.1073741828.45769549403&type=1&theater :ok:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152114380379404&set=a.10151790641649404.1073741828.45769549403&type=1&theater :ok:
29 stycznia 2014, 18:00 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:

Wypruwał sobie żyły, potem w weekendowe noce sikał na ulicy przy wejściu do klubu, albo krzyczał do ochroniarza, który nie chciał go wpuścić (ze względu na stan): "ja zarabiam 80 tysięcy tygodniowo, a ty 8 na godzinę"... ;P

Daj żyć. Gorsze rzeczy się zdarzały :D
Wypruwał sobie żyły, potem w weekendowe noce sikał na ulicy przy wejściu do klubu, albo krzyczał do ochroniarza, który nie chciał go wpuścić (ze względu na stan): "ja zarabiam 80 tysięcy tygodniowo, a ty 8 na godzinę"... ;P Daj żyć. Gorsze rzeczy się zdarzały :D
29 stycznia 2014, 18:01 [cytuj]
To jak? Lewis pojechał do Niemiec z Nacerem :]¿¿¿¿
29 stycznia 2014, 18:06 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

No jasne, podpisywać kontrakt w bluzie Tottenhamu :D
29 stycznia 2014, 21:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Takie marne tygodniówki w Tottenhamie,że nie stać Uch na inne:P
Takie marne tygodniówki w Tottenhamie,że nie stać Uch na inne:P
Offence win games, defence wins titles
2 lutego 2014, 13:35 [cytuj]
Barco ciekawe są niedawne słowa Luisa van Gaala:

Holland boss Van Gaal has not hidden his wish to move to the Premier League and admitted:
"Am I still in contact with Spurs? There will come a moment that I can talk about that.

"Look at my CV. I have won a trophy every season during my club career.

"I am a winner and craving a trophy. This is why I am sick of being a national coach. I only see the players eight times a year. I am not enjoying the job of national coach at all.

"After the World Cup I want to coach a big club again and win trophies. Otherwise I will retire."

Tylko, że z tymi "trofeami" może być u nas cieniutko :D
Barco ciekawe są niedawne słowa Luisa van Gaala: Holland boss Van Gaal has not hidden his wish to move to the Premier League and admitted: "Am I still in contact with Spurs? There will come a moment that I can talk about that. "Look at my CV. I have won a trophy every season during my club career. "I am a winner and craving a trophy. This is why I am sick of being a national coach. I only see the players eight times a year. I am not enjoying the job of national coach at all. "After the World Cup I want to coach a big club again and win trophies. Otherwise I will retire." Tylko, że z tymi "trofeami" może być u nas cieniutko :D
2 lutego 2014, 15:04 [cytuj]
Dla mnie może przyjść nawet Smuda. Byle było top 4 :)
Dla mnie może przyjść nawet Smuda. Byle było top 4 :)
2 lutego 2014, 16:16 [cytuj]
Liverpool remisuje. Jeszcze nie wszystko stracone.
Liverpool remisuje. Jeszcze nie wszystko stracone
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 lutego 2014, 16:23 [cytuj]
Chociaż tyle, że oprócz nas punkty straciły też United i Liverpool. To, co Everton nadrobił musimy sobie odbić za tydzień!

Ale byłoby świetnie mieć teraz 46 punktów...
Chociaż tyle, że oprócz nas punkty straciły też United i Liverpool. To, co Everton nadrobił musimy sobie odbić za tydzień! Ale byłoby świetnie mieć teraz 46 punktów
2 lutego 2014, 16:40 [cytuj]
Zaczyna się, trzymanie martwego pod respiratorem. To że Liverpool stracił nagle dwa punkty to w magiczny sposób nie daje Tottenhamowi + 10 do skila :D. A znając życie i tak bedzie chujnia grana. Tak naprawdę to Tottenham nie przejawia symptomów zespołu grającego o LM. Jakieś tam klepanie dzbanów i to po męczarniach. Za dwa lata powalczymy o Puchar LE to wtedy wejdziemy do LM :mysli:

Prawda jest taka że nasi chłopcy nie potrafią reagować na sprzyjające okoliczności. Za to przeciwnicy chętnie korzystają z naszej niedyspozycji. Jak nie będzie grania dla siebie a nie granie pod reszte to można myśleć o czymkolwiek a teraz to jest jak jest. Zaczynają się dwa bardzo intensywne miesiace. Nie chce byc jakims tam pseudo prorokiem ale sie wstrzymam. Kazdy widzi co jest grane i jakie mozliwosci mamy w tych 2 miesiacach
Zaczyna się, trzymanie martwego pod respiratorem. To że Liverpool stracił nagle dwa punkty to w magiczny sposób nie daje Tottenhamowi + 10 do skila :D. A znając życie i tak bedzie chujnia grana. Tak naprawdę to Tottenham nie przejawia symptomów zespołu grającego o LM. Jakieś tam klepanie dzbanów i to po męczarniach. Za dwa lata powalczymy o Puchar LE to wtedy wejdziemy do LM :mysli: Prawda jest taka że nasi chłopcy nie potrafią reagować na sprzyjające okoliczności. Za to przeciwnicy chętnie korzystają z naszej niedyspozycji. Jak nie będzie grania dla siebie a nie granie pod reszte to można myśleć o czymkolwiek a teraz to jest jak jest. Zaczynają się dwa bardzo intensywne miesiace. Nie chce byc jakims tam pseudo prorokiem ale sie wstrzymam. Kazdy widzi co jest grane i jakie mozliwosci mamy w tych 2 miesiacach
2 lutego 2014, 20:54 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Holland boss Van Gaal has not hidden his wish to move to the Premier League and admitted:
"Am I still in contact with Spurs? There will come a moment that I can talk about that.

"I am a winner and craving a trophy. This is why I am sick of being a national coach. I only see the players eight times a year. I am not enjoying the job of national coach at all.

"After the World Cup I want to coach a big club again and win trophies. Otherwise I will retire."

Przyjdą z Nim, jak nie to na taczkę i pod ZUSem go się wyrzuci!
Przyjdą z Nim, jak nie to na taczkę i pod ZUSem go się wyrzuci!
Offence win games, defence wins titles
2 lutego 2014, 22:03 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

:ok:
to mój faworyt
:mysli:
:ok: to mój faworyt :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lutego 2014, 22:56 [cytuj]
Tymczasem w Hiszpanii Atletico na fotelu lidera z 3 pkt przewagi nad Barceloną i Realem, po tym jak oboje wtopili.
Czyżby szykowała się niespodzianka?
I naszla mnie pewna dygresja, ze powinniśmy brać przykład z Atletico jak się buduje drużynę.
Tymczasem w Hiszpanii Atletico na fotelu lidera z 3 pkt przewagi nad Barceloną i Realem, po tym jak oboje wtopili. Czyżby szykowała się niespodzianka? I naszla mnie pewna dygresja, ze powinniśmy brać przykład z Atletico jak się buduje drużynę
3 lutego 2014, 02:14 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Tymczasem w Hiszpanii Atletico na fotelu lidera z 3 pkt przewagi nad Barceloną i Realem, po tym jak oboje wtopili.
Czyżby szykowała się niespodzianka?
I naszla mnie pewna dygresja, ze powinniśmy brać przykład z Atletico jak się buduje drużynę

Chciałbym żeby tak zostało do końca sezonu, ale liga hiszpańska to gówno. Za Barca i Realem stoją zbyt duże pieniądze, nie ma mowy żeby któraś z tych drużyn nie została mistrzem, nie w czasach zaciągania kredytów żeby kupić zawodnika, licytowania się czyj piłkarz jest najdroższy i przybywania ciapatych bogoli, którzy mając zerowe pojęcie o piłce a wielkie o $$$ potrafią wszystko kupić i bezpowrotnie zniszczyć pewne rzeczy.
Chciałbym żeby tak zostało do końca sezonu, ale liga hiszpańska to gówno. Za Barca i Realem stoją zbyt duże pieniądze, nie ma mowy żeby któraś z tych drużyn nie została mistrzem, nie w czasach zaciągania kredytów żeby kupić zawodnika, licytowania się czyj piłkarz jest najdroższy i przybywania ciapatych bogoli, którzy mając zerowe pojęcie o piłce a wielkie o $$$ potrafią wszystko kupić i bezpowrotnie zniszczyć pewne rzeczy
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
3 lutego 2014, 14:22 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
I naszla mnie pewna dygresja, ze powinniśmy brać przykład z Atletico jak się buduje drużynę

Coś w tym jest... Oni ściągnęli Ville za "śrubki", a my Soldado za grube sianko. Jestem pewien, że to Simeone jest w tej chwili bardziej szczęśliwy z zakupu.
Coś w tym jest... Oni ściągnęli Ville za "śrubki", a my Soldado za grube sianko. Jestem pewien, że to Simeone jest w tej chwili bardziej szczęśliwy z zakupu
3 lutego 2014, 14:40 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Coś w tym jest... Oni ściągnęli Ville za "śrubki", a my Soldado za grube sianko. Jestem pewien, że to Simeone jest w tej chwili bardziej szczęśliwy z zakupu

Nie ma co porównywać takich transferów. Przy Soldado Andy Carroll to transfer sezonu.
Nie ma co porównywać takich transferów. Przy Soldado Andy Carroll to transfer sezonu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  297  298  299  300  301    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się