Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  299  300  301  302  303    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
4 lutego 2014, 20:49 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Levy już dzwoni :D

Ale byśmy się zdziwili... (Levy: :cwaniak: )
Ale byśmy się zdziwili... (Levy: :cwaniak: )
Can't Smile Without You!!!
4 lutego 2014, 21:14 [cytuj]
Ja bym go nie chciał. A już na pewno nie w tym sezonie, najwcześniej w lecie, ale i tak nie.
Ja bym go nie chciał. A już na pewno nie w tym sezonie, najwcześniej w lecie, ale i tak nie
4 lutego 2014, 21:16 [cytuj]
czemu? wyników nie osiągali bo nie mieli zawodników do tego, ale mieli ładny styl. przeciwieństwo do nas - mamy zawodników nie mamy stylu. laudrup mógłby wpajać to samo nam co swansea tylko pewnie by nam to lepiej wychodziło. poza tym też nie mieli takich złych wyników. jak na granie w europie i w lidze dla tak małego klubu jakim jest swansea to wręcz dobre wyniki mieli
czemu? wyników nie osiągali bo nie mieli zawodników do tego, ale mieli ładny styl. przeciwieństwo do nas - mamy zawodników nie mamy stylu. laudrup mógłby wpajać to samo nam co swansea tylko pewnie by nam to lepiej wychodziło. poza tym też nie mieli takich złych wyników. jak na granie w europie i w lidze dla tak małego klubu jakim jest swansea to wręcz dobre wyniki mieli
4 lutego 2014, 21:22 [cytuj]
Myślę, że to jeszcze nie te progi. Już jednego z "ambicjami" niedawno mieliśmy...
Myślę, że to jeszcze nie te progi. Już jednego z "ambicjami" niedawno mieliśmy
4 lutego 2014, 21:23 [cytuj]
Michael Laudrup zwolniony ze Swansea!

Mimo wszystko trochę jestem zdziwiony :mysli:
Michael Laudrup zwolniony ze Swansea! Mimo wszystko trochę jestem zdziwiony :mysli:
4 lutego 2014, 21:29 [cytuj]
Też myślę, że dla niego ciut za wcześnie na tak duży klub ale z drugiej strony ma już doświadczenie w Wielkiej Brytanii czego nie miał AVB.
Też myślę, że dla niego ciut za wcześnie na tak duży klub ale z drugiej strony ma już doświadczenie w Wielkiej Brytanii czego nie miał AVB
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 lutego 2014, 21:34 [cytuj]
Bentaleb nie zgłoszony do LE, a szkoda, mógłby tam dawać mu szanse a odpuszczać go sobie częściej w lidze ;p
Bentaleb nie zgłoszony do LE, a szkoda, mógłby tam dawać mu szanse a odpuszczać go sobie częściej w lidze ;p
4 lutego 2014, 21:37 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Też myślę, że dla niego ciut za wcześnie na tak duży klub ale z drugiej strony ma już doświadczenie w Wielkiej Brytanii czego nie miał AVB

I to może być haczyk na "schwytanie" Levy'ego...

Arcz powiedział/a:

Ale za to Veljkovic jest :D
I to może być haczyk na "schwytanie" Levy'ego... [quote=Arcz] Bentaleb nie zgłoszony do LE, a szkoda, mógłby tam dawać mu szanse a odpuszczać go sobie częściej w lidze ;p
4 lutego 2014, 21:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

w pierwszej chwili - pomyślałem nie! ... jednak po namyśle, nie jest to zła opcja 50 latek, gada po angielsku, ma 3 letnie doświadczenie w BPL, zna dobrze hiszpański rynek piłkarski ... no i zawsze może wejść na końcówkę meczu do napadu i przesądzić o wyniku rywalizacji :ok:

:ok:
w pierwszej chwili - pomyślałem nie! ... jednak po namyśle, nie jest to zła opcja 50 latek, gada po angielsku, ma 3 letnie doświadczenie w BPL, zna dobrze hiszpański rynek piłkarski ... no i zawsze może wejść na końcówkę meczu do napadu i przesądzić o wyniku rywalizacji :ok: :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 lutego 2014, 21:41 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
I to może być haczyk na "schwytanie" Levy'ego...

[quote=Arcz] Bentaleb nie zgłoszony do LE, a szkoda, mógłby tam dawać mu szanse a odpuszczać go sobie częściej w lidze ;p

- no cóż TS - od Bentaleb-a zaczyna ustalanie składu na BPL :]

:mysli:
- no cóż TS - od Bentaleb-a zaczyna ustalanie składu na BPL :] :mysli:
4 lutego 2014, 21:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
- no cóż TS - od Bentaleb-a zaczyna ustalanie składu na BPL :]

No własnie, to jest dobry argument dla mnie :D

..ale nie, nie, nie, nic "na szybko" ;P
No własnie, to jest dobry argument dla mnie :D ..ale nie, nie, nie, nic "na szybko" ;P
4 lutego 2014, 21:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Myślę, że to jeszcze nie te progi. Już jednego z "ambicjami" niedawno mieliśmy

Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jak szukaliśmy trenera po zwolnieniu Rudego to nie chciałem żadnych Yakinów i Laudrupów i zdania nie zmieniłem jak narazie :)
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jak szukaliśmy trenera po zwolnieniu Rudego to nie chciałem żadnych Yakinów i Laudrupów i zdania nie zmieniłem jak narazie :)
4 lutego 2014, 21:53 [cytuj]
Ktoś kiedyś pisał, że Laudrup, podobnie jak AVB, nie ma planu B na sytuacje, gdy gra nie wychodzi. Takiego trenera raczej nikt nie chce.
Ktoś kiedyś pisał, że Laudrup, podobnie jak AVB, nie ma planu B na sytuacje, gdy gra nie wychodzi. Takiego trenera raczej nikt nie chce
4 lutego 2014, 22:10 [cytuj]
VAN GAAL - to jest trener dla nas :ok::ok::ok:
4 lutego 2014, 22:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:brawo:
:brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
5 lutego 2014, 00:24 [cytuj]
Laudrup byłby ciekawą opcją, ale jak większość wolałbym van Gaala. Byleby Holender się na nas latem nie wypiął, a my zostalibysmy z Timem na ławce. Moim faworytem zawsze będzie 'Arry. Brakuje mi tych emocji i transferów w deadline day od kiedy Rednapp odszedł... ;(
Laudrup byłby ciekawą opcją, ale jak większość wolałbym van Gaala. Byleby Holender się na nas latem nie wypiął, a my zostalibysmy z Timem na ławce. Moim faworytem zawsze będzie 'Arry. Brakuje mi tych emocji i transferów w deadline day od kiedy Rednapp odszedł... ;(
5 lutego 2014, 09:18 [cytuj]
Ja jestem za Laudrupem. Młody i zdolny i wie kogo chce kupic. Do van Gaala mam jakis uraz :D

Potrafił grać najładniejszą zaraz po City pilke w BPL a to juz coś znaczy. Wiecie co by wyciagnał z Lameli, Eriksena czy Dembele? I nie porównujcie go do AVB. On trenerował w lidze gdzie liczą sie tylko oni i Benfica. Wygrał ligę bez porażki? Co to za problem. Wystarczylo 2 razy zremisowac z Benfika reszta to takie ogóry, że Jagiellonia by z nimi 3 pkt ugrała.
Ja jestem za Laudrupem. Młody i zdolny i wie kogo chce kupic. Do van Gaala mam jakis uraz :D Potrafił grać najładniejszą zaraz po City pilke w BPL a to juz coś znaczy. Wiecie co by wyciagnał z Lameli, Eriksena czy Dembele? I nie porównujcie go do AVB. On trenerował w lidze gdzie liczą sie tylko oni i Benfica. Wygrał ligę bez porażki? Co to za problem. Wystarczylo 2 razy zremisowac z Benfika reszta to takie ogóry, że Jagiellonia by z nimi 3 pkt ugrała
5 lutego 2014, 09:30 [cytuj]
Tylko nie Van Gaal. Kompletnie mi ten człowiek nie pasuje do Tottenhamu. Laudrup już prędzej. Ale co to, przecież jest dopiero luty, a my już zwalniamy Tima. Dajmy chłopu szansę:)
Tylko nie Van Gaal. Kompletnie mi ten człowiek nie pasuje do Tottenhamu. Laudrup już prędzej. Ale co to, przecież jest dopiero luty, a my już zwalniamy Tima. Dajmy chłopu szansę:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
5 lutego 2014, 11:37 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Wystarczylo 2 razy zremisowac z Benfika reszta to takie ogóry, że Jagiellonia by z nimi 3 pkt ugrała

Myślę ,że byś się ostro zdziwił :tak: Van Gaal ma wszystko czego potrzebujemy, oby go wyciągnęli jak najprędzej.
Myślę ,że byś się ostro zdziwił :tak: Van Gaal ma wszystko czego potrzebujemy, oby go wyciągnęli jak najprędzej
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
5 lutego 2014, 11:53 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Ja jestem za Laudrupem. Młody i zdolny i wie kogo chce kupic.
Potrafił grać najładniejszą zaraz po City pilke w BPL a to juz coś znaczy.

Sprowadził ośmiu piłkarzy z Hiszpanii, czyli skład zrobił po swojemu...
Z ostatnich 20 ligowych meczów wygrał 5 (słownie: pięć)...

Więc, że niby szczęścia mu zabrakło, czy może jednak prawdziwych umiejętności?

Myślę, że jednak umiejętności.
Piłkarze narzekali, że intensywność jego treningów, jest zbyt słaba jak na potrzeby Premier League.
Sam Laudrup niewiele sobie z tego robił, a zaraz po ostatniej porażce z WHU, wysłał graczy na dwa dni urlopu... Wolne po porażce i przed arcyważnymi dla nich derby!!! Paranoja...

Nie zauważyłem lamentu graczy, ani kibiców Swansea po jego zwolnieniu. Nikt się tym specjalnie nie przejął, a wręcz odwrotnie - oficjalny klub kibica wystosował komunikat o swym pełnym poparciu dla decyzji władz!
To znaczy bardzo wiele...

:blee:
Sprowadził ośmiu piłkarzy z Hiszpanii, czyli skład zrobił po swojemu... Z ostatnich 20 ligowych meczów wygrał 5 (słownie: pięć)... Więc, że niby szczęścia mu zabrakło, czy może jednak prawdziwych umiejętności? Myślę, że jednak umiejętności. Piłkarze narzekali, że intensywność jego treningów, jest zbyt słaba jak na potrzeby Premier League. Sam Laudrup niewiele sobie z tego robił, a zaraz po ostatniej porażce z WHU, wysłał graczy na dwa dni urlopu... Wolne po porażce i przed arcyważnymi dla nich derby!!! Paranoja... Nie zauważyłem lamentu graczy, ani kibiców Swansea po jego zwolnieniu. Nikt się tym specjalnie nie przejął, a wręcz odwrotnie - oficjalny klub kibica wystosował komunikat o swym pełnym poparciu dla decyzji władz! To znaczy bardzo wiele... :blee:
|<  <<  <  299  300  301  302  303    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się