Forum dyskusyjne
5 lutego 2014, 12:47 [cytuj]
Od początku jestem przeciwko zatrudnianiu trenerów którym wyszedł jeden sezon. Tak samo jestem przeciwko przepłacaniu za zawodników którym wyszedł jeden sezon. Może i ekipa Laudrupa grała ładną piłkę, ale w piłce moi drodzy liczą się punkty na koniec meczu a nie za wartość artystyczną. Kolejny trener który w pewnym momencie poczuł się jak król, wręcz nie omylny. Już jednego takiego mieliśmy, w sumie to nawet nie jednego. Nam jest potrzebny trener z jajami, taki który nie będzie bał się odstawić zawodnika na bok, jeśli ten będzie bez formy, jak i też go przywrócić jak już tę formę odnajdzie. Taki który będzie jak surowy ojciec, kiedy trzeba opieprzy, a kiedy trzeba pochwali. I taki który będzie miał wizję klubu w LM. Czy mam za duże wymagania ? niekoniecznie. Yupp Heynckes ;p
Od początku jestem przeciwko zatrudnianiu trenerów którym wyszedł jeden sezon. Tak samo jestem przeciwko przepłacaniu za zawodników którym wyszedł jeden sezon. Może i ekipa Laudrupa grała ładną piłkę, ale w piłce moi drodzy liczą się punkty na koniec meczu a nie za wartość artystyczną. Kolejny trener który w pewnym momencie poczuł się jak król, wręcz nie omylny. Już jednego takiego mieliśmy, w sumie to nawet nie jednego. Nam jest potrzebny trener z jajami, taki który nie będzie bał się odstawić zawodnika na bok, jeśli ten będzie bez formy, jak i też go przywrócić jak już tę formę odnajdzie. Taki który będzie jak surowy ojciec, kiedy trzeba opieprzy, a kiedy trzeba pochwali. I taki który będzie miał wizję klubu w LM. Czy mam za duże wymagania ? niekoniecznie. Yupp Heynckes ;p
5 lutego 2014, 12:59 [cytuj]
Jupp byłby bardzo ciekawy. Czego się nie dotknie to ma wyniki. Nawet z Leverkusen w pierwszym sezonie wywalczył 4 miejsce a w drugim już vicemistrza pozostawiając za sobą takie tuzy jak Bayern czy S04. Ma niesamowicie mocny charakter i nikt mu w szatni nie podskoczy a z drugiej strony jest kilturalny i umie swoje decyzje w prosty i logiczny sposób piłkarzom wyjaśnić. W Bayernie największe gwiazdy miały szacunek dla gościa. Jestem 100% na tak ale Levy i Baldini szukają na innych horyzontach - modna Hiszpania, Belgia i Francja oraz Włochy (kasa, Misiu kasa) dla Baldiniego.
Jupp byłby bardzo ciekawy. Czego się nie dotknie to ma wyniki. Nawet z Leverkusen w pierwszym sezonie wywalczył 4 miejsce a w drugim już vicemistrza pozostawiając za sobą takie tuzy jak Bayern czy S04. Ma niesamowicie mocny charakter i nikt mu w szatni nie podskoczy a z drugiej strony jest kilturalny i umie swoje decyzje w prosty i logiczny sposób piłkarzom wyjaśnić. W Bayernie największe gwiazdy miały szacunek dla gościa. Jestem 100% na tak ale Levy i Baldini szukają na innych horyzontach - modna Hiszpania, Belgia i Francja oraz Włochy (kasa, Misiu kasa) dla Baldiniego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 lutego 2014, 16:48 [cytuj]
Po co gadacie o Juppie? On skonczyl kariere trenerska.
Po co gadacie o Juppie? On skonczyl kariere trenerska
5 lutego 2014, 19:43 [cytuj]
Ja się tak nie bawię...
http://www.givemesport.com/427653-tottenham-star-makes-little-boy-cry
...wiesz co, ale jesteś
Ja się tak nie bawię...
...wiesz co, ale jesteś :D
Can't Smile Without You!!!
5 lutego 2014, 21:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ja się tak nie bawię...
...wiesz co, ale jesteś
Bardzo dobrze! Niech pokaże dzieciakowi jakie jest życie!
Bardzo dobrze! Niech pokaże dzieciakowi jakie jest życie!:P
Offence win games, defence wins titles
5 lutego 2014, 21:26 [cytuj]
Ta życie to nie bajka
Ta życie to nie bajka :)
5 lutego 2014, 22:00 [cytuj]
nachodzą mnie takie myśli, że ten sezon może zaistnieć w nowoczesnej historii Tottenhamu jako jeden z najbardziej nijakich, rozczarowujących i przejściowych.
a ja sam naiwnie wierzyłem, że totalna rewolucja w składzie będzie miała łagodny przebieg. jednocześnie trudno mi sobie wyobrazić, że pół roku zgrywania się nie przyniesie w końcu dobrej gry Spurs. widać już tego początki, czy to zasługa Sherwooda czy nie niech sobie każdy sam odpowie.
jak to się zakończy w tym sezonie nie sposób przewidzieć. liczmy na to, że średni Moyes pozostanie w Man U jak najdłużej, my dostaniemy Van Gaala zjadającego szkota na śniadanie i zaczniemy regularnie występować w LM wraz z coraz silniejszym Arsenalem, Man City i Chelsea a zostawiając w tyle obok diabłów ciekawy choć niezbyt mocny Liverpool już bez Suareza i mocnego średniaka Everton okradzionego z paru wybijających się zawodników oraz rozdzielonego z Lukaku
nachodzą mnie takie myśli, że ten sezon może zaistnieć w nowoczesnej historii Tottenhamu jako jeden z najbardziej nijakich, rozczarowujących i przejściowych.
a ja sam naiwnie wierzyłem, że totalna rewolucja w składzie będzie miała łagodny przebieg. jednocześnie trudno mi sobie wyobrazić, że pół roku zgrywania się nie przyniesie w końcu dobrej gry Spurs. widać już tego początki, czy to zasługa Sherwooda czy nie niech sobie każdy sam odpowie.
jak to się zakończy w tym sezonie nie sposób przewidzieć. liczmy na to, że średni Moyes pozostanie w Man U jak najdłużej, my dostaniemy Van Gaala zjadającego szkota na śniadanie i zaczniemy regularnie występować w LM wraz z coraz silniejszym Arsenalem, Man City i Chelsea a zostawiając w tyle obok diabłów ciekawy choć niezbyt mocny Liverpool już bez Suareza i mocnego średniaka Everton okradzionego z paru wybijających się zawodników oraz rozdzielonego z Lukaku
5 lutego 2014, 22:16 [cytuj]
odszedł lider, kilku co grało też odeszli/bardzo długo siedzieli + do tego masa transferów do klubu, to nie ma szans na łagodny przebieg;p
po meczu realu z atletico, moge powiedzieć ze atletico grało strasznie chamsko, a napastnik to straszna menda
odszedł lider, kilku co grało też odeszli/bardzo długo siedzieli + do tego masa transferów do klubu, to nie ma szans na łagodny przebieg;p
po meczu realu z atletico, moge powiedzieć ze atletico grało strasznie chamsko, a napastnik to straszna menda:blee:
6 lutego 2014, 00:18 [cytuj]
Robert powiedział/a:
po meczu realu z atletico, moge powiedzieć ze atletico grało strasznie chamsko, a napastnik to straszna menda
Bo Atletico to źli chłopcy, i mi się ich gra bardzo podoba
Cóż każda potwora znajdzie swojego amatora
Jednak w meczu z Realem zagrali dramatycznie słabo.
Bo Atletico to źli chłopcy, i mi się ich gra bardzo podoba :P
Cóż każda potwora znajdzie swojego amatora :P
Jednak w meczu z Realem zagrali dramatycznie słabo
6 lutego 2014, 17:34 [cytuj]
a GB11 znów nie grał - ciekawe czy to kontuzja, czy Real tym sposobem zamyka transfer tych 10 mln euro bonusów dla Spurs??
a GB11 znów nie grał - ciekawe czy to kontuzja, czy Real tym sposobem zamyka transfer tych 10 mln euro bonusów dla Spurs??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 lutego 2014, 23:35 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-chce-sprowadzic-ikera-casillasa/s5rvz
Mamy nowego na ławę, jakby Dziadek chciał skończyć karierę
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-chce-sprowadzic-ikera-casillasa/s5rvz
Mamy nowego na ławę, jakby Dziadek chciał skończyć karierę :D
7 lutego 2014, 00:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
kilka dni wcześniej czytałem ze ma coś z łydką
a co do Casillasa, szkoda go brać, jeszcze zacznie robić kwasy bo stoi Lloris
7 lutego 2014, 02:41 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Jesli Lloris chce odejsc, to sprzedac go z zyskiem i zamienic na Ikera. Poza wygladem nie bedzie roznicy, bo to tej samej(jesli nie lepszej) klasy goalkepper
Jesli Lloris chce odejsc, to sprzedac go z zyskiem i zamienic na Ikera. Poza wygladem nie bedzie roznicy, bo to tej samej(jesli nie lepszej) klasy goalkepper
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 lutego 2014, 08:36 [cytuj]
jeśli zamiana to tak
jeśli zamiana to tak
7 lutego 2014, 09:01 [cytuj]
To jeszcze niech Coentrao dodadza i parę milionow co byśmy na zero wyszli z Garethem i Luką.
To jeszcze niech Coentrao dodadza i parę milionow co byśmy na zero wyszli z Garethem i Luką
7 lutego 2014, 12:11 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
To jeszcze niech Coentrao dodadza i parę milionow co byśmy na zero wyszli z Garethem i Luką
To nie monopoly, mają rozmach skurwisyny ale nie aż taki.
Lepiej popatrzeć co robi Rodgers i iść z nim na układ. Chec pedałom dać Suareza i zamienić go na 40 mln funtów plus Walikot. Dajmy mu te 40 mln i Soldado może nam odda gryzonia
To nie monopoly, mają rozmach skurwisyny ale nie aż taki.
Lepiej popatrzeć co robi Rodgers i iść z nim na układ. Chec pedałom dać Suareza i zamienić go na 40 mln funtów plus Walikot. Dajmy mu te 40 mln i Soldado może nam odda gryzonia
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 lutego 2014, 14:57 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/02/07/4601936/-
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/02/07/4601936/-
7 lutego 2014, 15:57 [cytuj]
Taktyczny "maestro"...
Sherwood: "I don't think we have to adjust to Everton, they won't adjust to us. If we win our personal battles, we'll come out on top."
...czyli, nie ma mowy o żadnej taktyce pod konkretnych przeciwników - grajcie i wygrajcie, ot tyle...
Taktyczny "maestro"...
Sherwood: "I don't think we have to adjust to Everton, they won't adjust to us. If we win our personal battles, we'll come out on top."
...czyli, nie ma mowy o żadnej taktyce pod konkretnych przeciwników - grajcie i wygrajcie, ot tyle...
:blee:
Can't Smile Without You!!!
7 lutego 2014, 16:35 [cytuj]
Dobry:
http://www.youtube.com/watch?v=5jFuVLFln0A
Dobry:
http://www.youtube.com/watch?v=5jFuVLFln0A
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 lutego 2014, 16:51 [cytuj]
PSG ma zaproponować 16,5 mln za Hugo jeśli nie wejdziemy do ligi mistrzów.
PSG ma zaproponować 16,5 mln za Hugo jeśli nie wejdziemy do ligi mistrzów