Forum dyskusyjne
7 lutego 2014, 17:22 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
PSG ma zaproponować 16,5 mln za Hugo jeśli nie wejdziemy do ligi mistrzów
Uwielbiam te dziennikarskie nowości transferowe parę dni po zamknięciu okienka...
A co jeśli do końca sezonu wpuści 90 bramek i zawali Francji mistrzostwa?
Po co wrzucasz transferowe pierdoły, gdy do kolejnego okna jest pół roku?
Uwielbiam te dziennikarskie nowości transferowe parę dni po zamknięciu okienka...
A co jeśli do końca sezonu wpuści 90 bramek i zawali Francji mistrzostwa?
Po co wrzucasz transferowe pierdoły, gdy do kolejnego okna jest pół roku? :bezradny:
Can't Smile Without You!!!
7 lutego 2014, 18:36 [cytuj]
Bo to pożywka dla troli
Bo to pożywka dla troli :)
7 lutego 2014, 19:29 [cytuj]
Wysłałem to wysłałem, na chuj drążyć temat
A tak na serio to

już nie będe
Wysłałem to wysłałem, na chuj drążyć temat :rotfl:
A tak na serio to :plask: już nie będe
7 lutego 2014, 19:31 [cytuj]
Vidic po sezonie odchodzi z utd, kierunek bodajże juve
7 lutego 2014, 19:40 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Wysłałem to wysłałem, na chuj drążyć temat
A tak na serio to

już nie będe
:kotek:
Can't Smile Without You!!!
7 lutego 2014, 20:14 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Do Interu
Do Interu ;)
7 lutego 2014, 20:15 [cytuj]
Podobno
Podobno :D
7 lutego 2014, 21:14 [cytuj]
No rzeczywiście, rano pisali o Juve, teraz też już czytam, że wiecej wstawek jest o Interze. Czyli oznacza to, że zanim gdzieś przejdzie to połączą go jeszcze z 15 innymi klubami ;d
No rzeczywiście, rano pisali o Juve, teraz też już czytam, że wiecej wstawek jest o Interze. Czyli oznacza to, że zanim gdzieś przejdzie to połączą go jeszcze z 15 innymi klubami ;d
7 lutego 2014, 21:35 [cytuj]
Dobrze powiedziane

Ale prasa też musi jakoś zarabiać, a takie artykuły interesują czytelników i zajmują sporą część wszystkich artykułów.
Dobrze powiedziane :) Ale prasa też musi jakoś zarabiać, a takie artykuły interesują czytelników i zajmują sporą część wszystkich artykułów
8 lutego 2014, 12:12 [cytuj]
De Boer: Chcę pracować w Anglii
Holender będący w przeszłości znakomitym piłkarzem, a obecnie prowadzący Ajax, swoją trenerską karierę zaczynał właśnie w Amsterdamie, gdzie opiekował się zespołami juniorskimi. W grudniu 2010 przejął obowiązki ówczesnego szkoleniowca pierwszej drużyny, Martina Jola.
43-latek, który zdobył już trzy mistrzostwa kraju, myśli powoli o zmianę otoczenia, która pozwoli mu rozwinąć jego możliwości. Mimo, że media łączą go z pracą w Interze, marzy mu się kariera w Premier League i nie ukrywa, że najchętniej przejąłby stery w drużynie Liverpoolu lub Tottenhamu.
- Te dwa kluby byłyby dla mnie idealnym miejscem pracy. Mają wspaniałą historię, a prowadzenie któregoś z nich byłoby dla mnie ogromnym wyzwaniem. Nie oznacza to jednak, że podjąłem już decyzję o odejściu z Ajaxu. Jestem tutaj szczęśliwy - powiedział de Boer.
- Jeśli chodzi o Tottenham, to włodarze z Londynu kontaktowali się ze mną, gdy doszło do zwolnienia Villasa-Boasa, jednak wówczas uznałem, że to nie jest odpowiedni moment, by zrealizować swoje pragnienia - dodał na zakończenie.
Źródło: BBC, Sky Italia
Holender będący w przeszłości znakomitym piłkarzem, a obecnie prowadzący Ajax, swoją trenerską karierę zaczynał właśnie w Amsterdamie, gdzie opiekował się zespołami juniorskimi. W grudniu 2010 przejął obowiązki ówczesnego szkoleniowca pierwszej drużyny, Martina Jola.
43-latek, który zdobył już trzy mistrzostwa kraju, myśli powoli o zmianę otoczenia, która pozwoli mu rozwinąć jego możliwości. Mimo, że media łączą go z pracą w Interze, marzy mu się kariera w Premier League i nie ukrywa, że najchętniej przejąłby stery w drużynie Liverpoolu lub Tottenhamu.
- Te dwa kluby byłyby dla mnie idealnym miejscem pracy. Mają wspaniałą historię, a prowadzenie któregoś z nich byłoby dla mnie ogromnym wyzwaniem. Nie oznacza to jednak, że podjąłem już decyzję o odejściu z Ajaxu. Jestem tutaj szczęśliwy - powiedział de Boer.
- Jeśli chodzi o Tottenham, to włodarze z Londynu kontaktowali się ze mną, gdy doszło do zwolnienia Villasa-Boasa, jednak wówczas uznałem, że to nie jest odpowiedni moment, by zrealizować swoje pragnienia - dodał na zakończenie.
8 lutego 2014, 12:36 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Sraty taty, z dobrze poinformowanego źródła wiem, że De Boer swoje pozostanie w ajaxie uzależnia od tego, czy mu zawodników wyprzedadzą i czy dostanie jakieś realne wzmocnienie. Chce wygrać Majstra i LE a potem jeśli dostanie jednego czy dwóch graczy i nikt nie odejdzie ma zamiar powalczyć o coś więcej niż faza grupowa LM.
To wyżej to tylko czysta kurtuazja. Ani jego marzeniem nie jest trenowanie Looserpoolu ani nas
Sraty taty, z dobrze poinformowanego źródła wiem, że De Boer swoje pozostanie w ajaxie uzależnia od tego, czy mu zawodników wyprzedadzą i czy dostanie jakieś realne wzmocnienie. Chce wygrać Majstra i LE a potem jeśli dostanie jednego czy dwóch graczy i nikt nie odejdzie ma zamiar powalczyć o coś więcej niż faza grupowa LM.
To wyżej to tylko czysta kurtuazja. Ani jego marzeniem nie jest trenowanie Looserpoolu ani nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 lutego 2014, 13:57 [cytuj]
Liverpool wygrywa 2:0 z dziadostwem. Po 10 minutach. A najgorsze jest to, że AŻ tak mnie to nie cieszy.
Liverpool wygrywa 2:0 z dziadostwem. Po 10 minutach. A najgorsze jest to, że AŻ tak mnie to nie cieszy
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 lutego 2014, 14:03 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Liverpool wygrywa 2:0 z dziadostwem. Po 10 minutach. A najgorsze jest to, że AŻ tak mnie to nie cieszy
Nie ma co patrzeć na Liverpool, trzeba samemu zdobywać punkty, wciąż jeszcze bezpośredni mecz z nimi a na pewno po drodze zgubią punkty.
Nie ma co patrzeć na Liverpool, trzeba samemu zdobywać punkty, wciąż jeszcze bezpośredni mecz z nimi a na pewno po drodze zgubią punkty
8 lutego 2014, 14:05 [cytuj]
3:0. Mina małpy ,która puściła w 16 minut 3 bramki bezcenna
3:0. Mina małpy ,która puściła w 16 minut 3 bramki bezcenna :rotfl:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
8 lutego 2014, 14:06 [cytuj]
Wonderful scenes at Anfield .
Wonderful scenes at Anfield
8 lutego 2014, 14:06 [cytuj]
Niech ich zeżrą żywcem i wyplują. Ale i tak trzeba patrzyć na siebie. Jeśli gra się polepszy/ustabilizuje to i jedni i drudzy są do przeskoczenia. Jak nie, to i ci i ci są poza zasięgiem
Niech ich zeżrą żywcem i wyplują. Ale i tak trzeba patrzyć na siebie. Jeśli gra się polepszy/ustabilizuje to i jedni i drudzy są do przeskoczenia. Jak nie, to i ci i ci są poza zasięgiem
8 lutego 2014, 14:07 [cytuj]
4:0. Zmieniam zdanie. Kocham patrzeć, jak upokarzają dziadostwo

Niech im wtłuką, ile wlezie...
4:0. Zmieniam zdanie. Kocham patrzeć, jak upokarzają dziadostwo :) Niech im wtłuką, ile wlezie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 lutego 2014, 14:08 [cytuj]
4:0
4:0
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
8 lutego 2014, 14:17 [cytuj]
gwałt w biały dzień
gwałt w biały dzień :D
8 lutego 2014, 14:30 [cytuj]