Forum dyskusyjne
8 lutego 2014, 14:34 [cytuj]
arsenal tylko czeka zeby zrobic to samo co liverpool z nami na whl : (
arsenal tylko czeka zeby zrobic to samo co liverpool z nami na whl : (
8 lutego 2014, 14:35 [cytuj]
Aż boję się co to z nami na Anfield bedzie
Aż boję się co to z nami na Anfield bedzie
8 lutego 2014, 14:36 [cytuj]
Włączyłem koło 30. minuty. Co się dzieje? Arsenal tak słabo,c zy Liverpool tak dobrze?
Włączyłem koło 30. minuty. Co się dzieje? Arsenal tak słabo,c zy Liverpool tak dobrze? :P
8 lutego 2014, 14:42 [cytuj]
Coś pięknego
Coś pięknego :brawo:
8 lutego 2014, 14:48 [cytuj]
heh, Top4? tylko kosztem kogo.. jakoś tego nie widzę
heh, Top4? tylko kosztem kogo.. jakoś tego nie widzę
8 lutego 2014, 14:49 [cytuj]
Spokojnie, każdy jeszcze natraci punktów a punktów, kwestia miejsca w top 4 jak najbardziej otwarta
Spokojnie, każdy jeszcze natraci punktów a punktów, kwestia miejsca w top 4 jak najbardziej otwarta
8 lutego 2014, 14:49 [cytuj]
Jeszcze wiele się w tym sezonie może zdarzyć.
Jeszcze wiele się w tym sezonie może zdarzyć
8 lutego 2014, 15:06 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=270408879784457&set=a.119063268252353.24835.119060018252678&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=270408879784457&set=a.119063268252353.24835.119060018252678&type=1&theater
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 lutego 2014, 15:18 [cytuj]
Wilshere to największa cipa w świecie futbolu
Wilshere to największa cipa w świecie futbolu
8 lutego 2014, 15:20 [cytuj]
Top 4 kosztem anali to byloby piekne
Top 4 kosztem anali to byloby piekne
8 lutego 2014, 15:24 [cytuj]
znakomicie się ta sobota zaczęła

5zcze5ny
znakomicie się ta sobota zaczęła :D 5zcze5ny :cwaniak:
8 lutego 2014, 16:22 [cytuj]
nie ma się z czego cieszyć, nie rozumiem optymizmu niektórych z was
8 lutego 2014, 16:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Cieszą się, bo Arsenal dostaje po dupie. Nie wiem czego tu nie rozumiesz... Kwestia top 4 też jest wciąż otwarta. Biorąc pod uwagę, że City i Chelsea już są raczej poza zasięgiem, a United w przyszłym roku w LM nie zobaczymy (przynajmniej nic się na to nie zanosi) to walkę o pozostale dwa miejsca stoczymy z Arsenalem i Liverpoolem. LFC to klub, ktory znakomite mecze przeplata słabymi. Arsenal też punkty jeszcze pogubi... Najwieksza niewiadomą są mimo wszystko Spurs.
Cieszą się, bo Arsenal dostaje po dupie. Nie wiem czego tu nie rozumiesz... Kwestia top 4 też jest wciąż otwarta. Biorąc pod uwagę, że City i Chelsea już są raczej poza zasięgiem, a United w przyszłym roku w LM nie zobaczymy (przynajmniej nic się na to nie zanosi) to walkę o pozostale dwa miejsca stoczymy z Arsenalem i Liverpoolem. LFC to klub, ktory znakomite mecze przeplata słabymi. Arsenal też punkty jeszcze pogubi... Najwieksza niewiadomą są mimo wszystko Spurs
8 lutego 2014, 16:56 [cytuj]
Oczywiście dobrze widzieć porażkę arse, ale głodne kawałki o top 4 w naszej obecnej sytuacji są nie na miejscu(chyba że to dyżurny optymizm).Jak Michał wyobrażasz sobie odrobienie 11 pkt do arse w sezonie, w którym jeszcze nie wygraliśmy z nikim z top 5 ?
Oczywiście dobrze widzieć porażkę arse, ale głodne kawałki o top 4 w naszej obecnej sytuacji są nie na miejscu(chyba że to dyżurny optymizm).Jak Michał wyobrażasz sobie odrobienie 11 pkt do arse w sezonie, w którym jeszcze nie wygraliśmy z nikim z top 5 ?;|
8 lutego 2014, 18:55 [cytuj]
Oj cienko widzę to nasze TOP4 ... LFC u siebie potentatów kosi, a pozostałe mecze z czołówką grają u siebie, jak zaczną konsekwentnie grać na wyjeździe ze średniakami to będzie kaplica do tego jeszcze my powinniśmy wygrywać, a to też za dobrze nie wychodzi :p wiadomo wierzę i wierzyć będę do końca, ale na ten moment LFC zjada nas, może też mają wpadki, ale potrafią przeciwnika po prostu zniszczyć co się zdarzało w tym sezonie nie raz, a my? nie przypominam sobie żadnego meczu w którym potrafiliśmy usiąść na rywalu i wbić mu parę bramek. ŹLE SIĘ DZIEJĘ
Oj cienko widzę to nasze TOP4 ... LFC u siebie potentatów kosi, a pozostałe mecze z czołówką grają u siebie, jak zaczną konsekwentnie grać na wyjeździe ze średniakami to będzie kaplica do tego jeszcze my powinniśmy wygrywać, a to też za dobrze nie wychodzi :p wiadomo wierzę i wierzyć będę do końca, ale na ten moment LFC zjada nas, może też mają wpadki, ale potrafią przeciwnika po prostu zniszczyć co się zdarzało w tym sezonie nie raz, a my? nie przypominam sobie żadnego meczu w którym potrafiliśmy usiąść na rywalu i wbić mu parę bramek. ŹLE SIĘ DZIEJĘ
8 lutego 2014, 19:07 [cytuj]
Ucz się prezesie!
www.goal.com/en-za/news/4682/transfer-zone/2014/02/08/4604922/-? Jeszcze niedawno groził odejściem, a już podpisał nowy kontrakt.
Znając życie to tak samo byłoby z Luką Modriciem, jak i Garehtem Bale'm.
Ucz się prezesie!
www.goal.com/en-za/news/4682/transfer-zone/2014/02/08/4604922/-?
Jeszcze niedawno groził odejściem, a już podpisał nowy kontrakt.
Znając życie to tak samo byłoby z Luką Modriciem, jak i Garehtem Bale'm
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 lutego 2014, 19:22 [cytuj]
Ja tam nie widzę top4 z naszym snajperem soldado.
Ja tam nie widzę top4 z naszym snajperem soldado
8 lutego 2014, 19:40 [cytuj]
A ja widzę RVdV u nas. W HSV coś się niedobrego stało i razem z Braunschweigiem pikują do drugiej ligi.
A ja widzę RVdV u nas. W HSV coś się niedobrego stało i razem z Braunschweigiem pikują do drugiej ligi
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 lutego 2014, 19:48 [cytuj]
Mam nadzieje że jest jakiś cień szansy wykupu Caulkera po spadku z trenerem o twarzy dziecka?
I profilaktycznie
Chuj w dupe analom
Mam nadzieje że jest jakiś cień szansy wykupu Caulkera po spadku z trenerem o twarzy dziecka? :skromny:
I profilaktycznie
Chuj w dupe analom :tak:
8 lutego 2014, 19:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A ja widzę RVdV u nas.
Każdego dnia, bez mrugnięcia okiem... On by tą szatnię ustawił raz dwa
Każdego dnia, bez mrugnięcia okiem... On by tą szatnię ustawił raz dwa :D
Can't Smile Without You!!!