Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  305  306  307  308  309    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
10 lutego 2014, 18:01 [cytuj]
Daleko mi od krytyki Daniela Levego, ale fakty są takie że do transferów "od siebie" w ostatnich 5 latach nie dołożył za dużo, a dokładnie 3 miliony euro.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597137300357124&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
Daleko mi od krytyki Daniela Levego, ale fakty są takie że do transferów "od siebie" w ostatnich 5 latach nie dołożył za dużo, a dokładnie 3 miliony euro. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597137300357124&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
10 lutego 2014, 18:02 [cytuj]
Jak dla mnie mozemy sprzedac nasze nowe nabytki. Niech zostanie Eriksen i Holtby oraz Capoue.
Jak dla mnie mozemy sprzedac nasze nowe nabytki. Niech zostanie Eriksen i Holtby oraz Capoue
10 lutego 2014, 18:14 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Daleko mi od krytyki Daniela Levego

Jakiś czas temu, byłem tutaj jego gorącym zwolennikiem i obrońcą decyzji, które podejmował. Nadszedł jednak odpowiedni czas, aby spojrzeć prawdzie w oczy. Jego decyzje dotyczące sztabu szkoleniowego, ciągła ingerencja w transfery, brak klarownego pomysłu na przyszłość klubu oraz jego funkcjonowanie, a także coroczne kłamstwa względem nowego stadionu zaczynają wzbudzać we mnie odruch wymiotny...

Na dzień dzisiejszy nie wiemy za bardzo na czym stoimy i co wydarzy się "za tydzień". To nie pomaga ani trenerom, ani piłkarzom, ani kibicom niestety...
Jakiś czas temu, byłem tutaj jego gorącym zwolennikiem i obrońcą decyzji, które podejmował. Nadszedł jednak odpowiedni czas, aby spojrzeć prawdzie w oczy. Jego decyzje dotyczące sztabu szkoleniowego, ciągła ingerencja w transfery, brak klarownego pomysłu na przyszłość klubu oraz jego funkcjonowanie, a także coroczne kłamstwa względem nowego stadionu zaczynają wzbudzać we mnie odruch wymiotny... Na dzień dzisiejszy nie wiemy za bardzo na czym stoimy i co wydarzy się "za tydzień". To nie pomaga ani trenerom, ani piłkarzom, ani kibicom niestety
Can't Smile Without You!!!
10 lutego 2014, 20:02 [cytuj]
Bardzo boli mnie to, że zamiast włożyć 65 milionów na nowy stadion wyrzuciliśmy je w błoto (Soldado i Lamela), a właściwie zasililiśmy konta innych klubów. Spodziewałem się, że będą to bomby no ale wyszło jak wyszło :nerwus:
Bardzo boli mnie to, że zamiast włożyć 65 milionów na nowy stadion wyrzuciliśmy je w błoto (Soldado i Lamela), a właściwie zasililiśmy konta innych klubów. Spodziewałem się, że będą to bomby no ale wyszło jak wyszło :nerwus:
10 lutego 2014, 20:50 [cytuj]
Tyle,że wiecie odejście Levyego to nie taka prosta sprawa. Orientuję się ktoś czy On ma nad Sobą radę nadzorczą czy coś? Czy tylko Lewisa? Nicola Cortese jest wolny :P
Tyle,że wiecie odejście Levyego to nie taka prosta sprawa. Orientuję się ktoś czy On ma nad Sobą radę nadzorczą czy coś? Czy tylko Lewisa? Nicola Cortese jest wolny :P
Offence win games, defence wins titles
10 lutego 2014, 21:00 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Daleko mi od krytyki Daniela Levego, ale fakty są takie że do transferów "od siebie" w ostatnich 5 latach nie dołożył za dużo, a dokładnie 3 miliony euro.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597137300357124&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater

Co jak co, ale przy wszystkich decyzjach Levy'ego, które mogą wzbudzać wątpliwości, to krytykowanie go za to, że potrafi w miejsce zawodników takich jak Hutton, Palacios, Crouch, Huddlestone sprowadzać VdV, Dembele czy Llorisa w zasadzie za darmo byłoby nie na miejscu. Wiadomo, sprzedał Bale i Modricia i zarobił na nich 130 mln, ale i tak patrząc na kwoty jakie otrzymywaliśmy za wyżej wymienionych piłkarzy i im podobnych (z transfermarkt (ceny w euro) - 11,3 mln za Croucha, po 9 mln za Pavlyuhenko i Palaciosa, 4,5 mln za Huttona, 13 mln za Rafę, który kilka lat młodszy przyszedł do nas taniej, po 7 mln za Corlukę i Kranjcara itd.) i kwoty jakie płaciliśmy za chociażby Eriksena, Capoue czy Holtby trudno się oprzeć wrażeniu, że robiliśmy świetny interes wzmacniając drużynę za darmo.

Wiadomo, wydaliśmy też po 30 mln na Soldado i Lemele, na razie tym transferom daleko do zwrócenia się, pozwoliliśmy odejść Coulkerowi dość tanio, ale generalnie na transferach za Levy'ego wychodziliśmy i wychodzimy na swoje. Nie można tez zapominać o euforii jaka tutaj panowała po letnich transferach kiedy to 95% spursmanii było pewnych, że w tym okienku zrobiliśmy interes życia a Levy z Baldinim byli wynoszeni pod niebiosa. Wtedy prawie każdy z nas myślał, że przeprowadziliśmy dobre transfery nawet jeśli dzisiaj myślimy inaczej.
Co jak co, ale przy wszystkich decyzjach Levy'ego, które mogą wzbudzać wątpliwości, to krytykowanie go za to, że potrafi w miejsce zawodników takich jak Hutton, Palacios, Crouch, Huddlestone sprowadzać VdV, Dembele czy Llorisa w zasadzie za darmo byłoby nie na miejscu. Wiadomo, sprzedał Bale i Modricia i zarobił na nich 130 mln, ale i tak patrząc na kwoty jakie otrzymywaliśmy za wyżej wymienionych piłkarzy i im podobnych (z transfermarkt (ceny w euro) - 11,3 mln za Croucha, po 9 mln za Pavlyuhenko i Palaciosa, 4,5 mln za Huttona, 13 mln za Rafę, który kilka lat młodszy przyszedł do nas taniej, po 7 mln za Corlukę i Kranjcara itd.) i kwoty jakie płaciliśmy za chociażby Eriksena, Capoue czy Holtby trudno się oprzeć wrażeniu, że robiliśmy świetny interes wzmacniając drużynę za darmo. Wiadomo, wydaliśmy też po 30 mln na Soldado i Lemele, na razie tym transferom daleko do zwrócenia się, pozwoliliśmy odejść Coulkerowi dość tanio, ale generalnie na transferach za Levy'ego wychodziliśmy i wychodzimy na swoje. Nie można tez zapominać o euforii jaka tutaj panowała po letnich transferach kiedy to 95% spursmanii było pewnych, że w tym okienku zrobiliśmy interes życia a Levy z Baldinim byli wynoszeni pod niebiosa. Wtedy prawie każdy z nas myślał, że przeprowadziliśmy dobre transfery nawet jeśli dzisiaj myślimy inaczej
10 lutego 2014, 21:02 [cytuj]
Lewis i Levy są współwłaścicielami ENIC group w której mają ponad 70 procent akcji a ENIC posiada 85 procent akcji Tottenhamu. Także można im naskoczyć - no chyba, że sprzedadzą akcję szejkom ale to też pewnie dopiero po wielkich inwestycjach w dzielnicy.
Lewis i Levy są współwłaścicielami ENIC group w której mają ponad 70 procent akcji a ENIC posiada 85 procent akcji Tottenhamu. Także można im naskoczyć - no chyba, że sprzedadzą akcję szejkom ale to też pewnie dopiero po wielkich inwestycjach w dzielnicy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 lutego 2014, 21:20 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Lewis i Levy są współwłaścicielami ENIC group w której mają ponad 70 procent akcji a ENIC posiada 85 procent akcji Tottenhamu. Także można im naskoczyć - no chyba, że sprzedadzą akcję szejkom ale to też pewnie dopiero po wielkich inwestycjach w dzielnicy

No to tego... cały misterny plan w pizdu :P
10 lutego 2014, 21:27 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Też wysłałem CV ale jakoś nik mi nie odpowiedział w związku z tym chba wyślę do somalijskich piratów bo tam łatwiej robotę dostanę :D
Też wysłałem CV ale jakoś nik mi nie odpowiedział w związku z tym chba wyślę do somalijskich piratów bo tam łatwiej robotę dostanę :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 lutego 2014, 21:52 [cytuj]
No bo transfery same w sobie nie są ze, gorzej tylko że rok w rok zamiast się wzmocnić to jesteśmy +/- na zero.
Za często przechodzimy rewolucję i to jest problem.
No bo transfery same w sobie nie są ze, gorzej tylko że rok w rok zamiast się wzmocnić to jesteśmy +/- na zero. Za często przechodzimy rewolucję i to jest problem
11 lutego 2014, 00:19 [cytuj]
Mnie się wydaje że co roku zawodnicy są coraz lepsi ale nie ma kogoś kto umie to ułożyć.

AVB wyciskał z zespołu 50%. TS napewno osiąga lepszą grę i wyniki ale to chyba nie jest ktoś kto ma genialny pomysł na naszą szeroką i utalentowaną kadrę.

Jakoś to poukładał, zdobyliśmy sporo goli po grze z kontry, ale gdy trzeba prowadzić grę to jest bardzo ciężko. (bez pomysłu)

Indywidualnie wydaje mi się że 15-16 zawodników mamy bardzo dobrych. W pomocy to mamy kłopot bogactwa (przy braku kontuzji połowy składu) Niestety na boisku wygląda to często biednie.
Mnie się wydaje że co roku zawodnicy są coraz lepsi ale nie ma kogoś kto umie to ułożyć. AVB wyciskał z zespołu 50%. TS napewno osiąga lepszą grę i wyniki ale to chyba nie jest ktoś kto ma genialny pomysł na naszą szeroką i utalentowaną kadrę. Jakoś to poukładał, zdobyliśmy sporo goli po grze z kontry, ale gdy trzeba prowadzić grę to jest bardzo ciężko. (bez pomysłu) Indywidualnie wydaje mi się że 15-16 zawodników mamy bardzo dobrych. W pomocy to mamy kłopot bogactwa (przy braku kontuzji połowy składu) Niestety na boisku wygląda to często biednie
11 lutego 2014, 09:52 [cytuj]
Ktory idiota wybrał mecz City- Sunderland zamiast naszego? Przeciez on jest tak jednostronny jak mecze Bayernu w Bundeslidze
Ktory idiota wybrał mecz City- Sunderland zamiast naszego? Przeciez on jest tak jednostronny jak mecze Bayernu w Bundeslidze
11 lutego 2014, 13:31 [cytuj]
Ktoś mi wytłumaczy jakim chujem jak Liverpool jest po za top 4 i wygrywa LM to nie zabiera miejsca w LM czwartemu Evertonowi a jak Chelsea wgrywa LM o zabiera miejsce 4 Tottenhamowi? Co to jest za chujnia? :krzyk:
Ktoś mi wytłumaczy jakim chujem jak Liverpool jest po za top 4 i wygrywa LM to nie zabiera miejsca w LM czwartemu Evertonowi a jak Chelsea wgrywa LM o zabiera miejsce 4 Tottenhamowi? Co to jest za chujnia? :krzyk:
11 lutego 2014, 13:45 [cytuj]
Jak live wygrywało lm i w następnym roku się nie dostali, to nie było przepisu że zwycięzca ma zagwarantowane miejsce, jakiś mega wyjątek dla nich zrobili jak dobrze pamiętam, plus grali od 1 rundy kwalifikacji. Po tej akcji dopiero UEFA wprowadziła ten przepis z którego skorzystała Chelsea
Jak live wygrywało lm i w następnym roku się nie dostali, to nie było przepisu że zwycięzca ma zagwarantowane miejsce, jakiś mega wyjątek dla nich zrobili jak dobrze pamiętam, plus grali od 1 rundy kwalifikacji. Po tej akcji dopiero UEFA wprowadziła ten przepis z którego skorzystała Chelsea
11 lutego 2014, 13:47 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Mówisz o sezonie w którym Liverpool ograł Milan w finale? W kolejnym sezonie The Reds, mimo, że skończyli poza top 4 - grali w lidze mistrzów kosztem Evertonu
Mówisz o sezonie w którym Liverpool ograł Milan w finale? W kolejnym sezonie The Reds, mimo, że skończyli poza top 4 - grali w lidze mistrzów kosztem Evertonu
11 lutego 2014, 13:59 [cytuj]
Walu powiedział/a:
...ale generalnie na transferach za Levy'ego wychodziliśmy i wychodzimy na swoje...

Czy na trybunach naszego stadionu widnieje napis "The Game Is About Glory", czy też "The Game Is About PROFIT"??? Zastanów się dobrze...

Piszesz o zawodnikach, których to kupiliśmy na zastępstwo etc. Przypomnieć Ci kogo dostaliśmy w zamian za Berbatova? Czy też, jak szybko wróciliśmy po Defoe? Zakupy a'la Saha, Nelsen, Gudjohnsen itp. itd.

VdV? On nawet nie planował jego zakupu! Gdyby nie fakt, że Real odezwał się na kilka godzin przed końcem okna i zaoferował go za "śrubki", to nigdy byś go na WHL w naszym stroju nie zobaczył...

Dopóki nie będzie u nas stabilizacji i spokoju, oraz końca wyprzedaży najlepszych grajków, dopóty nic się nie zmieni ani w ligowej tabeli, ani w szatni, ani na trybunach...

Za te wszystkie rzeczy odpowiedzialny, przede wszystkim, jest Daniel Levy!!!
Czy na trybunach naszego stadionu widnieje napis "The Game Is About Glory", czy też "The Game Is About PROFIT"??? Zastanów się dobrze... Piszesz o zawodnikach, których to kupiliśmy na zastępstwo etc. Przypomnieć Ci kogo dostaliśmy w zamian za Berbatova? Czy też, jak szybko wróciliśmy po Defoe? Zakupy a'la Saha, Nelsen, Gudjohnsen itp. itd. VdV? On nawet nie planował jego zakupu! Gdyby nie fakt, że Real odezwał się na kilka godzin przed końcem okna i zaoferował go za "śrubki", to nigdy byś go na WHL w naszym stroju nie zobaczył... Dopóki nie będzie u nas stabilizacji i spokoju, oraz końca wyprzedaży najlepszych grajków, dopóty nic się nie zmieni ani w ligowej tabeli, ani w szatni, ani na trybunach... Za te wszystkie rzeczy odpowiedzialny, przede wszystkim, jest Daniel Levy!!!
Can't Smile Without You!!!
11 lutego 2014, 14:03 [cytuj]
Walu powiedział/a:

W sezonie 2004/5 Liverpool wygrał LM, Everton zajął 4 miejsce, a w sezonie 2005/6 obydwa kluby grały w lm, z powodów o których napisałem powyżej ;)
W sezonie 2004/5 Liverpool wygrał LM, Everton zajął 4 miejsce, a w sezonie 2005/6 obydwa kluby grały w lm, z powodów o których napisałem powyżej ;)
11 lutego 2014, 14:07 [cytuj]
Everton w 3 rundzie odpadł z Villarreal. Skurwiele nie mogli teraz dać ruskim od 1 rundy grać a nam od 4? :krzyk: To jest czyste skurwysyństwo bo myślałem że Everton nie grał wtedy bo im zabrali a nie zabrali tylko dopuścili 5 zespołów- 2 w fazie grupowej i 3 w eliminacjach :krzyk:
Everton w 3 rundzie odpadł z Villarreal. Skurwiele nie mogli teraz dać ruskim od 1 rundy grać a nam od 4? :krzyk: To jest czyste skurwysyństwo bo myślałem że Everton nie grał wtedy bo im zabrali a nie zabrali tylko dopuścili 5 zespołów- 2 w fazie grupowej i 3 w eliminacjach :krzyk:
11 lutego 2014, 14:10 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Bo zmienili przepisy, żeby nie było za dużo. Kiedy to było po chuj drążyć temat, nie bądźmy niczym kilku panów z polityki.
Bo zmienili przepisy, żeby nie było za dużo. Kiedy to było po chuj drążyć temat, nie bądźmy niczym kilku panów z polityki
11 lutego 2014, 14:32 [cytuj]
Dopóki Daniel Levy jest współwłaścicielem klubu dopóty możecie pomarzyć o jakiś zmianach...
Dopóki Daniel Levy jest współwłaścicielem klubu dopóty możecie pomarzyć o jakiś zmianach
|<  <<  <  305  306  307  308  309    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się