Forum dyskusyjne
15 lutego 2014, 21:54 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bert van Marvijk wolny od chwili
I tak HSV spadnie, a tak zaoszczędzili by grosza
I tak HSV spadnie, a tak zaoszczędzili by grosza :P
Offence win games, defence wins titles
15 lutego 2014, 22:03 [cytuj]
jak mamy tak kombinować to lepiej żeby Sherwood został
15 lutego 2014, 22:28 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Nie porównujmy Sherwooda do Deschampsa i Prandeliego, jednak doświadczenie większe, mają wszystkie licencję i sukcesy też już jakoś były. Prandelli to taktyk o wiele lepszy niż Timothy. A Deschamps z Monaco był w finale LM, w OM szło całkiem dobrze, we Francji jak na razie bez pierdolnięcia ale i bez wpadek spektakularnych. Chociaż nie optowałbym za kandyturą Francuza. Prandelli, cholera wie jak z aklimatyzacją by było. Włochom najlepiej w domu, ale nie odrzucałbym.
Nie porównujmy Sherwooda do Deschampsa i Prandeliego, jednak doświadczenie większe, mają wszystkie licencję i sukcesy też już jakoś były. Prandelli to taktyk o wiele lepszy niż Timothy. A Deschamps z Monaco był w finale LM, w OM szło całkiem dobrze, we Francji jak na razie bez pierdolnięcia ale i bez wpadek spektakularnych. Chociaż nie optowałbym za kandyturą Francuza. Prandelli, cholera wie jak z aklimatyzacją by było. Włochom najlepiej w domu, ale nie odrzucałbym
Offence win games, defence wins titles
15 lutego 2014, 22:31 [cytuj]
Prandelli mi przypomina z gęby tego aktorzynę z Kevin Sam w Domu Joe jakiś tam. Tylko tamten to karypel.
Co do Włocha to potrafi poradzić sobie z Bario Malotelli to i z naszymi pseudo gwiazdeczkami sobie poradzi.
Czamps odpada, bo to żabol, a żabole jak pokazuje niejaki Wengier słabi są jak cholera
Prandelli mi przypomina z gęby tego aktorzynę z Kevin Sam w Domu Joe jakiś tam. Tylko tamten to karypel.
Co do Włocha to potrafi poradzić sobie z Bario Malotelli to i z naszymi pseudo gwiazdeczkami sobie poradzi.
Czamps odpada, bo to żabol, a żabole jak pokazuje niejaki Wengier słabi są jak cholera
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 lutego 2014, 22:45 [cytuj]
Joe Pesci ?? tak z pamieci zeby nie bylo. Przed AVB z checia bym przyjal DD ale teraz mam juz dosyc eksperymentow, tylko doswiadczony trener moze nas wyniesc na wyzyny.
Joe Pesci ?? tak z pamieci zeby nie bylo. Przed AVB z checia bym przyjal DD ale teraz mam juz dosyc eksperymentow, tylko doswiadczony trener moze nas wyniesc na wyzyny
15 lutego 2014, 23:23 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tylko tamten to karypel.
Znowu pojawią się karypel

Joe Pesci świetny aktor
Znowu pojawią się karypel :rotfl: Joe Pesci świetny aktor :brawo:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
16 lutego 2014, 00:28 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Znowu pojawią się karypel

Joe Pesci świetny aktor

Ano karypel

a co do aktorów to u mnie od paru ładnych miechów numer 1 co do aktorów.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kU2FFLDUEIY
Ano karypel :D a co do aktorów to u mnie od paru ładnych miechów numer 1 co do aktorów.
16 lutego 2014, 01:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ano karypel

a co do aktorów to u mnie od paru ładnych miechów numer 1 co do aktorów.
Słabe jak polskie panczeny.
Słabe jak polskie panczeny
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 lutego 2014, 01:09 [cytuj]
:nerwus:
16 lutego 2014, 06:00 [cytuj]
po co nam kolejny wynalazek, albo zostajemy przy trenerze angielskim jako jedyni w czołówce co było by dość fajne albo bierzemy jakiegoś starego lisa, który gwarantuje mniejszy lub większy sukces.
nurtuje mnie tylko co Levy zrobi jeśli jakimś cudem Sherwood doprowadzi nas do top 4. wg mnie powinien dostać szansę poprowadzenia drużyny w tej LM... ale coś mi się zdaje, że jednak jego los jest już przesądzony. fajnie gdyby bez względu na to co się stanie został w Tottenhamie i zbierał szlify bo kiedyś nam się jeszcze przyda
po co nam kolejny wynalazek, albo zostajemy przy trenerze angielskim jako jedyni w czołówce co było by dość fajne albo bierzemy jakiegoś starego lisa, który gwarantuje mniejszy lub większy sukces.
nurtuje mnie tylko co Levy zrobi jeśli jakimś cudem Sherwood doprowadzi nas do top 4. wg mnie powinien dostać szansę poprowadzenia drużyny w tej LM... ale coś mi się zdaje, że jednak jego los jest już przesądzony. fajnie gdyby bez względu na to co się stanie został w Tottenhamie i zbierał szlify bo kiedyś nam się jeszcze przyda
16 lutego 2014, 09:33 [cytuj]
Jeśli sherwood dojdzie do Ligi Mistrzów to i tak Levy mu nie zaufa . Oczywiście będzie to kusiło coraz lepszych trenerów do naszego klubu , ale tak na prawdę to na razie nie musimy się martwić o nowego trenera bo Tim daje sobie świetnie rade .
Off : słyszeliście , że w Belgii zalegalizowano eutanzje dla dzieci? Gdzie ten świat idzie ...
Jeśli sherwood dojdzie do Ligi Mistrzów to i tak Levy mu nie zaufa . Oczywiście będzie to kusiło coraz lepszych trenerów do naszego klubu , ale tak na prawdę to na razie nie musimy się martwić o nowego trenera bo Tim daje sobie świetnie rade .
Off : słyszeliście , że w Belgii zalegalizowano eutanzje dla dzieci? Gdzie ten świat idzie
16 lutego 2014, 09:35 [cytuj]
Deschamps, Prandelli ... a może Łukasz Kruczek ? Nie wierzcie w te bajki panowie. Prasa musi o czymś pisać! A Spurs są jednym ze smaczniejszych kąsków na arenie piłkarskiej Europy (choć nawet można już nas postrzegać teraz w ujęciu globalnym
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
) ... dlatego przed nami jeszcze kilka news-ów o potencjalnych nowych trenerach THFC z pewnością się pojawi.
Deschamps, Prandelli ... a może Łukasz Kruczek ? Nie wierzcie w te bajki panowie. Prasa musi o czymś pisać! A Spurs są jednym ze smaczniejszych kąsków na arenie piłkarskiej Europy (choć nawet można już nas postrzegać teraz w ujęciu globalnym :] ) ... dlatego przed nami jeszcze kilka news-ów o potencjalnych nowych trenerach THFC z pewnością się pojawi. :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 lutego 2014, 11:05 [cytuj]
najlepsze wyniki dla nas dziś w FA Cup - EVE-SWA - X i Ars-LFC - X
najlepsze wyniki dla nas dziś w FA Cup - EVE-SWA - X i Ars-LFC - X :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 lutego 2014, 12:42 [cytuj]
Rafo czy Ty aby nie przesadzasz? "Spurs są jednym ze smaczniejszych kąsków na arenie piłkarskiej Europy" to jest jak to powiedział osobnik X Semantyczne nadużycie. Nie jesteśmy na świeczniku europy i jeszcze długo nie będziemy wzbudzać takich emocji jak Barcelona, Bayern, City czy United.
Byliśmy na świeczniku przez pewien okres i wcale nie przez nasze sukcesy sportowe a przez sagę transferową z GB
Rafo czy Ty aby nie przesadzasz? "Spurs są jednym ze smaczniejszych kąsków na arenie piłkarskiej Europy" to jest jak to powiedział osobnik X Semantyczne nadużycie. Nie jesteśmy na świeczniku europy i jeszcze długo nie będziemy wzbudzać takich emocji jak Barcelona, Bayern, City czy United.
Byliśmy na świeczniku przez pewien okres i wcale nie przez nasze sukcesy sportowe a przez sagę transferową z GB
16 lutego 2014, 13:51 [cytuj]
Sherwood niby nie ma doświadczenia. Guardiola też takowego nie miał gdy obejmował Barcę. Tim powinien dostać szansę wg mnie. A jeżeli nowy trener to wg mnie jednymi słusznymi wyborami byli by trenerzy Holenderscy
Sherwood niby nie ma doświadczenia. Guardiola też takowego nie miał gdy obejmował Barcę. Tim powinien dostać szansę wg mnie. A jeżeli nowy trener to wg mnie jednymi słusznymi wyborami byli by trenerzy Holenderscy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 lutego 2014, 14:03 [cytuj]
Ty tak serio chcesz porównać sytuację Guardioli do tej Sherwooda?
Pep dostał "samokręcącą" się maszynkę, takie "perpetum mobile", które trzeba było tylko odpalić.
Delikatna różnica...
Pep dostał "samokręcącą" się maszynkę, takie "perpetum mobile", które trzeba było tylko odpalić.
Delikatna różnica
Can't Smile Without You!!!
16 lutego 2014, 14:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jednak w klubach jak City, Bayern, Barca etc. od menadzera wymaga się o wiele więcej, u nas awans do CL zrobiłby automatycznie z menadzera ulubieńca.
Taki bufor pomiędzy druzynami, które grają o utrzymanie lub o nic i drużynami, które grają o wszystko. Patrząc przez ten pryzmat to rzeczywiście jesteśmy ciekawym kąskiem.
Jednak w klubach jak City, Bayern, Barca etc. od menadzera wymaga się o wiele więcej, u nas awans do CL zrobiłby automatycznie z menadzera ulubieńca.
Taki bufor pomiędzy druzynami, które grają o utrzymanie lub o nic i drużynami, które grają o wszystko. Patrząc przez ten pryzmat to rzeczywiście jesteśmy ciekawym kąskiem
16 lutego 2014, 14:19 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/news/report-baldini-spurs-future-under-threat_138521.html
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/news/report-baldini-spurs-future-under-threat_138521.html
16 lutego 2014, 14:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Delikatna różnica
Guardiola wprowadził nową filozofie i wielu wychowanków którzy poszli by za nim w ogień. To było kluczowe. + Rijkaard zostawił Barkę w opłakanym stanie która skończyła ligę na 3 miejscu. Trener bez doświadczenia dał rade a i tak nie miał łatwego zadania.
Guardiola wprowadził nową filozofie i wielu wychowanków którzy poszli by za nim w ogień. To było kluczowe. + Rijkaard zostawił Barkę w opłakanym stanie która skończyła ligę na 3 miejscu. Trener bez doświadczenia dał rade a i tak nie miał łatwego zadania
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 lutego 2014, 14:42 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Guardiola wprowadził nową filozofie i wielu wychowanków którzy poszli by za nim w ogień. To było kluczowe. + Rijkaard zostawił Barkę w opłakanym stanie która skończyła ligę na 3 miejscu. Trener bez doświadczenia dał rade a i tak nie miał łatwego zadania
Swoja barkę pozostawił na brzegu
Swoja barkę pozostawił na brzegu :muza: