Forum dyskusyjne
19 lutego 2014, 21:07 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Nie grał to nie grał, na chuj drazyc temat

Lamela > Ozil i basta!
Chyba bardziej - Eriksen > Ozil...
Brat Lameli, na pytanie o ulubioną pozycję Erika odpowiedział, że prawy skrzydłowy
Chyba bardziej - Eriksen > Ozil...
Brat Lameli, na pytanie o ulubioną pozycję Erika odpowiedział, że prawy skrzydłowy ;P
Can't Smile Without You!!!
19 lutego 2014, 21:10 [cytuj]
No teraz całkiem serio, Eriksen jest ostatnio w lepsej formie od Ozila.
A Lamela... Może będzie za sezon.
No teraz całkiem serio, Eriksen jest ostatnio w lepsej formie od Ozila.
A Lamela... Może będzie za sezon
19 lutego 2014, 21:27 [cytuj]
Spokojnie, Lamela jeszcze się pokaże.
Z innej beczki, Szczęsny pokazał na co go stać.
Spokojnie, Lamela jeszcze się pokaże.
Z innej beczki, Szczęsny pokazał na co go stać. :D
LMAO
19 lutego 2014, 21:39 [cytuj]
Szkoda tylko, że to Alaba a nie Kross czy Robben
Szkoda tylko, że to Alaba a nie Kross czy Robben
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
19 lutego 2014, 22:47 [cytuj]
0-2 - dobry wynik padł na ES ... przy 0-3 lub 0-4 Wenger zabrałby do Monachium rezerwy i na derby 16 marca byliby wypoczęci

... a tak, jeszcze ten wynik nie daje pewności Niemcom, tracą gola na 0-1 i wszystko jest możliwe.......
0-2 - dobry wynik padł na ES ... przy 0-3 lub 0-4 Wenger zabrałby do Monachium rezerwy i na derby 16 marca byliby wypoczęci :mysli: ... a tak, jeszcze ten wynik nie daje pewności Niemcom, tracą gola na 0-1 i wszystko jest możliwe
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lutego 2014, 23:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
0-2 - dobry wynik padł na ES ... przy 0-3 lub 0-4 Wenger zabrałby do Monachium rezerwy i na derby 16 marca byliby wypoczęci

... a tak, jeszcze ten wynik nie daje pewności Niemcom, tracą gola na 0-1 i wszystko jest możliwe
Lepiej przegrać derby niż żeby te qrwy przeszły dalej. To kilka mln do budżetu

lepiej niech dziadują po zakupie oezila.
Widział ktoś pedalski ruch Wojtunia? Pokazywał coś ręką w stylu hand job'a w momencie schodzenia do szatni
Lepiej przegrać derby niż żeby te qrwy przeszły dalej. To kilka mln do budżetu :P lepiej niech dziadują po zakupie oezila.
Widział ktoś pedalski ruch Wojtunia? Pokazywał coś ręką w stylu hand job'a w momencie schodzenia do szatni
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 lutego 2014, 23:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

... a tak, jeszcze ten wynik nie daje pewności Niemcom, tracą gola na 0-1 i wszystko jest możliwe
Watpliwe zeby Bayern popelnil ten sam blad, jak przed rokiem i pozwolil sobie na szybko straconego gola. Mysle, ze nawet przy 0-4 dzisiaj, do Monachium nie pojechalyby rezerwy. Zbyt duze ryzyko wielkiej kompromitacji, i wowczas Wenger stracilby kolejny raz zaufanie; ktore czesciowo odbudowal dobra polowa sezonu.
Watpliwe zeby Bayern popelnil ten sam blad, jak przed rokiem i pozwolil sobie na szybko straconego gola. Mysle, ze nawet przy 0-4 dzisiaj, do Monachium nie pojechalyby rezerwy. Zbyt duze ryzyko wielkiej kompromitacji, i wowczas Wenger stracilby kolejny raz zaufanie; ktore czesciowo odbudowal dobra polowa sezonu
19 lutego 2014, 23:33 [cytuj]
Kumpel mi właśnie podesłał, ciakawe:
Nash—whose father was born in the Tottenham district of London—is a lifelong Tottenham Hotspur supporter, and has expressed interest in owning a minority stake in the club. "I'd like to be an owner. It's something I could do for the rest of my life after my little window of popularity dies," he said in an interview with The New York Times.[106] Nash added, "I've been a passionate supporter all my life. My parents are from north London and so it's not like I'm some Yank who wants to make a profit out of football. I don't care about making money. I just want to see Spurs succeed and, if I can help, that's great." However, he said any participation in Spurs would come after his basketball career is over, and he has had only "casual contact" with chairman Daniel Levy and former director of football Damien Comolli.
Chodzi o Steve'a Nash, koszykarza
Kumpel mi właśnie podesłał, ciakawe:
Nash—whose father was born in the Tottenham district of London—is a lifelong Tottenham Hotspur supporter, and has expressed interest in owning a minority stake in the club. "I'd like to be an owner. It's something I could do for the rest of my life after my little window of popularity dies," he said in an interview with The New York Times.[106] Nash added, "I've been a passionate supporter all my life. My parents are from north London and so it's not like I'm some Yank who wants to make a profit out of football. I don't care about making money. I just want to see Spurs succeed and, if I can help, that's great." However, he said any participation in Spurs would come after his basketball career is over, and he has had only "casual contact" with chairman Daniel Levy and former director of football Damien Comolli.
Chodzi o Steve'a Nash, koszykarza
20 lutego 2014, 00:05 [cytuj]
Theo, what's the score?
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1506582_274223176069694_1472737873_n.png
Theo, what's the score?
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1506582_274223176069694_1472737873_n.png
:D
COYS!
20 lutego 2014, 00:29 [cytuj]
ale obiektywnie trzeba przyznać że kanoniery jak depną, to mają ciąg na bramę. Miejmy jednak nadzieję, że jak zwykle to do niczego ich nie zaprowadzi
ale obiektywnie trzeba przyznać że kanoniery jak depną, to mają ciąg na bramę. Miejmy jednak nadzieję, że jak zwykle to do niczego ich nie zaprowadzi :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 lutego 2014, 00:46 [cytuj]
http://transfery.info/63089,historyczne-karne-w-londynie-bayern-zdominowal-arsenal-wideo
Fajny artykuł na temat meczu Arsenal-Bayern. Polecam
http://transfery.info/63089,historyczne-karne-w-londynie-bayern-zdominowal-arsenal-wideo
Fajny artykuł na temat meczu Arsenal-Bayern. Polecam :)
20 lutego 2014, 00:47 [cytuj]
Tak to pierwsze 10 minut było bardzo dobre w ich wykonaniu. Mecz mógł się zacząć od 1-0.
Mocny start-to był jakiś pomysł na Guardiole.
Trzeba oczywiście pamiętać że przez pozostałe 80 na boisku rządził Bayern.
Tak to pierwsze 10 minut było bardzo dobre w ich wykonaniu. Mecz mógł się zacząć od 1-0.
Mocny start-to był jakiś pomysł na Guardiole.
Trzeba oczywiście pamiętać że przez pozostałe 80 na boisku rządził Bayern
20 lutego 2014, 06:52 [cytuj]
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904252_795872780427365_424995642_n.jpg
Co ten Wojtek? O.o
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904252_795872780427365_424995642_n.jpg
Co ten Wojtek? O.o
20 lutego 2014, 07:14 [cytuj]
Zawieszenie na pięć meczy i 20 tysięcy kara i by było miło
Zawieszenie na pięć meczy i 20 tysięcy kara i by było miło :P
20 lutego 2014, 09:35 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Zawieszenie na pięć meczy i 20 tysięcy kara i by było miło

po co na 5 meczy jak arsenal juz odpada z lm
po co na 5 meczy jak arsenal juz odpada z lm:wysmiewacz:
20 lutego 2014, 10:06 [cytuj]
W ogóle po tym meczu wyjątkowo wszedłem na anglia.goal i poczytałem komentarze, których poziom po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, żeby tam więcej nie zaglądać. Rozbraja mnie zaślepienie niektórych tam kibiców dziadostwa, zwłaszcza że cenię sobie ludzi którzy potrafią czasem w mocnych słowach ale obiektywnie ocenić postawę swojej drużyny, tak jak tu chociażby ;p
Jeszcze przed meczem liczyłem na skromne 3:0 więc trochę niezadowolony jestem, ale trzymam kciuki za to żeby na allianz arena Bayern mnie już nie zawiódł
A no i dodam jeszcze że po raz kolejny zauroczył mnie swoją grą Neuer. Koleś jest świetny. No i do tego zabawny, zawsze jak na powtórkach rzuca się by złapać piłkę to przypomina mi grubego dzieciaka czekającego z otwartą gębą na schwytanie lizaka. No i te jego ściganie się z obrońcami własnej drużyny do wybitej piłki, w jednej sytuacji jak mu ją Dante zgarnął tuż przed nosem to tylko gniewnie machnął rękoma, co tam że to było bliżej połowy arsenalu niz jego bramki
W ogóle po tym meczu wyjątkowo wszedłem na anglia.goal i poczytałem komentarze, których poziom po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, żeby tam więcej nie zaglądać. Rozbraja mnie zaślepienie niektórych tam kibiców dziadostwa, zwłaszcza że cenię sobie ludzi którzy potrafią czasem w mocnych słowach ale obiektywnie ocenić postawę swojej drużyny, tak jak tu chociażby ;p
Jeszcze przed meczem liczyłem na skromne 3:0 więc trochę niezadowolony jestem, ale trzymam kciuki za to żeby na allianz arena Bayern mnie już nie zawiódł :)
A no i dodam jeszcze że po raz kolejny zauroczył mnie swoją grą Neuer. Koleś jest świetny. No i do tego zabawny, zawsze jak na powtórkach rzuca się by złapać piłkę to przypomina mi grubego dzieciaka czekającego z otwartą gębą na schwytanie lizaka. No i te jego ściganie się z obrońcami własnej drużyny do wybitej piłki, w jednej sytuacji jak mu ją Dante zgarnął tuż przed nosem to tylko gniewnie machnął rękoma, co tam że to było bliżej połowy arsenalu niz jego bramki :)
20 lutego 2014, 12:15 [cytuj]
Nie od dziś wiadomo że Nash to kibic spurs i kase pewnie ma i to niezłą więc dlaczego nie.
Nie od dziś wiadomo że Nash to kibic spurs i kase pewnie ma i to niezłą więc dlaczego nie
20 lutego 2014, 12:37 [cytuj]
jak sprawdzić na C+ kto komentuje dany mecz?
jak sprawdzić na C+ kto komentuje dany mecz? :glupek:
20 lutego 2014, 13:57 [cytuj]
Steve Nash właścicielem Spurs?! może jednym ze współwłaścicieli
http://www.therichest.com/celebnetworth/athletes/nba/steve-nash-net-worth/ polecam ten artykuł. Załóżmy (?), że wyciągnął z reklam itp do 200 000 000$ (pokaźna sumka, nie powiem, może więcej niż niektórych klubów BPL) wraz z zarobkami przez calusieńką karierę. Majątek naszych aktualnych właścicieli jest około hmmmm... no po prostu o wiele większy (dość powiedzieć, że Joe Lewis - większościowy udziałowiec Spurs, może się poszczycić ponad 20 razy większym majątkiem). Jednym słowem, niech sobie kupi kilka procent własności, czemu nie, lubię go nawet, ale furory to on tu niestety nie zrobi. Chyba, że podejmie życie pustelnicze i cały majątek przekaże na transfery
edit
http://www.forbes.com/teams/tottenham-hotspur/ zakładając, że po cenie rynkowej (ZNAJĄC ŻYDÓW NA PEWNO NIE) może około 20% akcji, jeśli chce mieć na życie
Steve Nash właścicielem Spurs?! może jednym ze współwłaścicieli. http://www.therichest.com/celebnetworth/athletes/nba/steve-nash-net-worth/
polecam ten artykuł. Załóżmy (?), że wyciągnął z reklam itp do 200 000 000$ (pokaźna sumka, nie powiem, może więcej niż niektórych klubów BPL) wraz z zarobkami przez calusieńką karierę. Majątek naszych aktualnych właścicieli jest około hmmmm... no po prostu o wiele większy (dość powiedzieć, że Joe Lewis - większościowy udziałowiec Spurs, może się poszczycić ponad 20 razy większym majątkiem). Jednym słowem, niech sobie kupi kilka procent własności, czemu nie, lubię go nawet, ale furory to on tu niestety nie zrobi. Chyba, że podejmie życie pustelnicze i cały majątek przekaże na transfery :wysmiewacz:
edit: http://www.forbes.com/teams/tottenham-hotspur/
zakładając, że po cenie rynkowej (ZNAJĄC ŻYDÓW NA PEWNO NIE) może około 20% akcji, jeśli chce mieć na życie
20 lutego 2014, 15:23 [cytuj]
Może nie pięć, ale z 3 mecze czyli: rewanż i dwa pierwsze w przyszłym sezonie.
Może nie pięć, ale z 3 mecze czyli: rewanż i dwa pierwsze w przyszłym sezonie