Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  313  314  315  316  317    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
20 lutego 2014, 16:06 [cytuj]
Robert powiedział/a:
po co na 5 meczy jak arsenal juz odpada z lm:wysmiewacz:

Żaby za rok opuścił pierwsze mecze w Lidze Europy ;)
Żaby za rok opuścił pierwsze mecze w Lidze Europy ;)
20 lutego 2014, 16:51 [cytuj]
jak tak to tak;d
myslałem ze na LE to nie bedzie łapac
jak tak to tak;d myslałem ze na LE to nie bedzie łapac
20 lutego 2014, 17:45 [cytuj]
Rozgrywki europejskie to rozgrywki europejskie. Jakby grali w intertoto to też siedziałby w kącie te 4 mecze kary
Rozgrywki europejskie to rozgrywki europejskie. Jakby grali w intertoto to też siedziałby w kącie te 4 mecze kary
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 lutego 2014, 21:55 [cytuj]
Możecie się śmiać, ale w tym sezonie LE wygra Salzburg :) w lidze austriackiej miażdżą wszystkich , wygrywając 4-5 golami. Mają 17 pkt przewagi w lidze, gdzie spokojnie mogą wystawiać rezerwy .W sparingu z pół-podstawą B. Monachium wygrali bodajże 3:0, a dzisiaj do przerwy 3:0 z Ajaxem na wyjeździe :D To będzie nowa potęga w Europie.
Możecie się śmiać, ale w tym sezonie LE wygra Salzburg :) w lidze austriackiej miażdżą wszystkich , wygrywając 4-5 golami. Mają 17 pkt przewagi w lidze, gdzie spokojnie mogą wystawiać rezerwy .W sparingu z pół-podstawą B. Monachium wygrali bodajże 3:0, a dzisiaj do przerwy 3:0 z Ajaxem na wyjeździe :D To będzie nowa potęga w Europie
20 lutego 2014, 22:38 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Możecie się śmiać, ale w tym sezonie LE wygra Salzburg :) w lidze austriackiej miażdżą wszystkich , wygrywając 4-5 golami. Mają 17 pkt przewagi w lidze, gdzie spokojnie mogą wystawiać rezerwy .W sparingu z pół-podstawą B. Monachium wygrali bodajże 3:0, a dzisiaj do przerwy 3:0 z Ajaxem na wyjeździe :D To będzie nowa potęga w Europie

Red Bull ;) Robi się jak w F1, może Adrian Newey macza tam palce, jeśli tak to strach się bać. Serio, bardzo mocny klub.
Może Red Bull dorzuci się do stadionu? :P
Red Bull ;) Robi się jak w F1, może Adrian Newey macza tam palce, jeśli tak to strach się bać. Serio, bardzo mocny klub. Może Red Bull dorzuci się do stadionu? :P
Offence win games, defence wins titles
20 lutego 2014, 23:09 [cytuj]
Diego powiedział/a:

myślę, że ciężko zbudować potęgę w tak słabej lidze jak austriacka, ale gdyby RB Salzburg stał się drużyną na miarę play-offów LM to byłby to fajny powiew świeżości :brawo:
myślę, że ciężko zbudować potęgę w tak słabej lidze jak austriacka, ale gdyby RB Salzburg stał się drużyną na miarę play-offów LM to byłby to fajny powiew świeżości :brawo:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 lutego 2014, 23:17 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=657793767614189&set=a.532386830154884.1073741829.528894043837496&type=1

soldado przeprasza fanów :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=657793767614189&set=a.532386830154884.1073741829.528894043837496&type=1 soldado przeprasza fanów :D
20 lutego 2014, 23:40 [cytuj]
Przyjmę przyprosiny tylko jeżeli zacznie grać jak przystało na 30 mln zakup, a nie piłkarza LKSu Zimna Wódka.
Przyjmę przyprosiny tylko jeżeli zacznie grać jak przystało na 30 mln zakup, a nie piłkarza LKSu Zimna Wódka
21 lutego 2014, 00:50 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
To,ze mozna pokazal Szachtar, choc wiadomo- liga ukrainska znacznie przewyzsza austriacka. Tak samo Celtik ktory nie stracil gola w lidze od listopada gra z samymi ogorkami. Majac takiego sponsora jak Red Bull mozna naprawde duzo o ile kase wyloza. I obejrzyjcie dzisiejszego gola Soriano wlasnie z Ajaxem :)
To,ze mozna pokazal Szachtar, choc wiadomo- liga ukrainska znacznie przewyzsza austriacka. Tak samo Celtik ktory nie stracil gola w lidze od listopada gra z samymi ogorkami. Majac takiego sponsora jak Red Bull mozna naprawde duzo o ile kase wyloza. I obejrzyjcie dzisiejszego gola Soriano wlasnie z Ajaxem :)
21 lutego 2014, 22:03 [cytuj]
Kupmy Robaka! 5 goli,tylko dlaczego cholera akurat Lechowi?!:nerwus:
21 lutego 2014, 22:40 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Bo Rumak to AVB BIS?
Bo Rumak to AVB BIS?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 lutego 2014, 00:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Bo Rumak to AVB BIS?

wuefista zwykly
wuefista zwykly
22 lutego 2014, 08:19 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
wuefista zwykly

wuefista zniszczył jeden z czołowych klubów w Polsce :D:D:D
wuefista zniszczył jeden z czołowych klubów w Polsce :D:D:D
22 lutego 2014, 17:26 [cytuj]
Tak sobie dzisiaj pomyślałem, że Adebayor ma u nas świetnie. Na tą chwilę mógłby się zacząć obijać a i tak pewnie będzie naszym najlepszym strzelcem. Wystarczyło, że zagrał 11 meczy strzelił 8 bramek stając się numerem jeden i na tą chwilę może być spokojny o swój byt bo pozostali w cale nie stwarzają mu presji i zagrożenia. A już widzieliśmy go w naszej wyobraźni w innym zespole mając Soldado za lek na nasze bolączki...
Tak sobie dzisiaj pomyślałem, że Adebayor ma u nas świetnie. Na tą chwilę mógłby się zacząć obijać a i tak pewnie będzie naszym najlepszym strzelcem. Wystarczyło, że zagrał 11 meczy strzelił 8 bramek stając się numerem jeden i na tą chwilę może być spokojny o swój byt bo pozostali w cale nie stwarzają mu presji i zagrożenia. A już widzieliśmy go w naszej wyobraźni w innym zespole mając Soldado za lek na nasze bolączki
22 lutego 2014, 17:36 [cytuj]
Big Tom i Jake dzisiaj strzelili , jutro strzela Soldado i asystuje Townsend i mamy mistrza
Big Tom i Jake dzisiaj strzelili , jutro strzela Soldado i asystuje Townsend i mamy mistrza
22 lutego 2014, 20:09 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Wróć jak wytrzeźwiejesz :P
Wróć jak wytrzeźwiejesz :P
22 lutego 2014, 21:14 [cytuj]
nadzieja umiera ostatnia :P
nadzieja umiera ostatnia :P
22 lutego 2014, 22:31 [cytuj]
Raczej pisałem to z ironią , bo jak Soldado i Townsend nie ogarnią 4 liter to jedyne co ich może czekać to ława / out z klubu .
Raczej pisałem to z ironią , bo jak Soldado i Townsend nie ogarnią 4 liter to jedyne co ich może czekać to ława / out z klubu
22 lutego 2014, 22:32 [cytuj]
townsend jest młody, do ogarnięcia przecież a talent ma niesamowity, poza tym wychowanek - na bank bym się go nie pozbywał
townsend jest młody, do ogarnięcia przecież a talent ma niesamowity, poza tym wychowanek - na bank bym się go nie pozbywał
22 lutego 2014, 22:44 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Z tymi talentami to różnie bywa. Ale jego gra jest po prostu... głupia. Lennon przy Nim to na prawdę ogarnięty gość. Przed Nim sporo rozmów wychowawczych i jeszcze tylllle treningów.
Z tymi talentami to różnie bywa. Ale jego gra jest po prostu... głupia. Lennon przy Nim to na prawdę ogarnięty gość. Przed Nim sporo rozmów wychowawczych i jeszcze tylllle treningów
|<  <<  <  313  314  315  316  317    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się