Forum dyskusyjne
22 lutego 2014, 23:17 [cytuj]
Lennon też kiedyś grał bez głowy, nad każdym da się popracować
Lennon też kiedyś grał bez głowy, nad każdym da się popracować :)
22 lutego 2014, 23:46 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Wiadomo, twarda ręka i może jakiś doświadczony skrzydłowy,który nauczyłby go co i jak. Jak np Lennon i Ojcowska ręka Davidsa.
Wiadomo, twarda ręka i może jakiś doświadczony skrzydłowy,który nauczyłby go co i jak. Jak np Lennon i Ojcowska ręka Davidsa
Offence win games, defence wins titles
22 lutego 2014, 23:47 [cytuj]
smackey powiedział/a:
townsend jest młody, do ogarnięcia przecież a talent ma niesamowity, poza tym wychowanek - na bank bym się go nie pozbywał
absolutnie nie możemy się pozbyć Townsenda.
Gan1982 powiedział/a:

Czasem dalej gra bez głowy, ale co mi się podoba u Azzy to jego zaangażowanie - jest wszędzie, w defensywie i ofensywie.
absolutnie nie możemy się pozbyć Townsenda.
[quote=Gan1982]Lennon też kiedyś grał bez głowy, nad każdym da się popracować :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
23 lutego 2014, 01:22 [cytuj]
Pozbycie się Townsenda to byłby 3-ci wielki błąd transferowy w ostatnich latach. Pierwszy to sprzedaż Rafaela v.d. Vaarta i to za śmiesznie małe pieniądze ( o ile się nie mylę, za mniej niż 10 mln), a drugi to pozbycie się Stevena Caulkera... Nasz prezes czasami nie myśli
Pozbycie się Townsenda to byłby 3-ci wielki błąd transferowy w ostatnich latach. Pierwszy to sprzedaż Rafaela v.d. Vaarta i to za śmiesznie małe pieniądze ( o ile się nie mylę, za mniej niż 10 mln), a drugi to pozbycie się Stevena Caulkera... Nasz prezes czasami nie myśli :mysli:
23 lutego 2014, 08:11 [cytuj]
Tottenham musi latem się postarać o Rafe vdV
O Wilfrieda i o Ba. A szrot opierdolić za bezcen a jak trzeba będzie to i dopłacić
Tottenham musi latem się postarać o Rafe vdV :kwiatek:
O Wilfrieda i o Ba. A szrot opierdolić za bezcen a jak trzeba będzie to i dopłacić :plask:
23 lutego 2014, 13:54 [cytuj]
Kogo masz na myśli, pisząc o szrocie?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 lutego 2014, 14:58 [cytuj]
Koniecznie włączcie Liverpool-Swansea, bo niezłe jaja
Koniecznie włączcie Liverpool-Swansea, bo niezłe jaja ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 lutego 2014, 16:32 [cytuj]
parafrazując słowa Linekera: "piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak zawsze wygrywa top4." I weź tu goń czołówkę...
parafrazując słowa Linekera: "piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak zawsze wygrywa top4." I weź tu goń czołówkę... :wnerw:
23 lutego 2014, 16:44 [cytuj]
Sprzedaż Caulkera to był dobry wybór akurat.
Sprzedaż Caulkera to był dobry wybór akurat
LMAO
23 lutego 2014, 16:45 [cytuj]
Misteq - czołówkę się goni wygrywając z nimi bezpośrednio... My nie wiemy jak się tego dokonuje
Misteq - czołówkę się goni wygrywając z nimi bezpośrednio... My nie wiemy jak się tego dokonuje ;P
Can't Smile Without You!!!
23 lutego 2014, 16:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Sprzedaż Caulkera to był dobry wybór akurat
Przedstaw dobre argumenty!
Ja dam dwa przeciwko twej tezie... kontuzje Kaboula i Capoue na środku obrony... Przebijaj!
Ja dam dwa przeciwko twej tezie... kontuzje Kaboula i Capoue na środku obrony... Przebijaj!
Can't Smile Without You!!!
23 lutego 2014, 18:00 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=6W6vWqhzKsw Gallas utrzymuje dobą formę!
http://www.youtube.com/watch?v=6W6vWqhzKsw Gallas utrzymuje dobą formę! :rotfl:
23 lutego 2014, 18:04 [cytuj]
Chciał Henrego zrobić
http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQjbI
Chciał Henrego zrobić
http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQjbI
23 lutego 2014, 19:42 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Gylfi
Gylfi
24 lutego 2014, 22:06 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Gylfi
Mam nadzieje, że Gylfi odejdzie np do Liverpoolu i pokaże wam wszystkim jak ten szrot gra. Tak może i jestem jego fanem i to naturalne, że go bronie ale on na prawdę ma możliwości być naszym jednych z podstawowych zawodników, bądź silnym rezerwowym.
Mam nadzieje, że Gylfi odejdzie np do Liverpoolu i pokaże wam wszystkim jak ten szrot gra. Tak może i jestem jego fanem i to naturalne, że go bronie ale on na prawdę ma możliwości być naszym jednych z podstawowych zawodników, bądź silnym rezerwowym
24 lutego 2014, 22:13 [cytuj]
Wiem, wiem źle to brzmi, ale Gylfi ma coś w sobie, coś takiego hmm dobrego. Szkoda go. Nie narzeka, zagra gdzie trener zechce,powinien zostać, początek sezonu miał bardzo dobry, jako rezerwowy nie ma co się go pozbywać, byleby trafił na tego który go odblokuję, może Van Gaal przypomni mu dawne czasy? Powinien ten Nasz Islandczyk pozostać na statku.
Wiem, wiem źle to brzmi, ale Gylfi ma coś w sobie, coś takiego hmm dobrego. Szkoda go. Nie narzeka, zagra gdzie trener zechce,powinien zostać, początek sezonu miał bardzo dobry, jako rezerwowy nie ma co się go pozbywać, byleby trafił na tego który go odblokuję, może Van Gaal przypomni mu dawne czasy? Powinien ten Nasz Islandczyk pozostać na statku
Offence win games, defence wins titles
24 lutego 2014, 22:22 [cytuj]
Tak serio to ten gylfi gdy dostawał szansę w tym sezonie to grał przyzwoicie , a na pewno lepiej niż ten Bentaleb :<
Tak serio to ten gylfi gdy dostawał szansę w tym sezonie to grał przyzwoicie , a na pewno lepiej niż ten Bentaleb :<
24 lutego 2014, 22:27 [cytuj]
no szkoda gościa, ale za napastnikiem u nas nie zagra, na skrzydle średnio mu idzie, ale nie wiem czy czasem jednak nie jest lepszy od Chadliego
ciężko znaleźć innego do sprzedania;p
no szkoda gościa, ale za napastnikiem u nas nie zagra, na skrzydle średnio mu idzie, ale nie wiem czy czasem jednak nie jest lepszy od Chadliego;|
ciężko znaleźć innego do sprzedania;p
24 lutego 2014, 22:32 [cytuj]
Szkoda, że nie poszedł nigdzie na wypożyczenie, bo jedyne czego mu potrzeba to rozkręcenia się gdzieś bez presji. W jakimś średniaku mógłby pograć.
Szkoda, że nie poszedł nigdzie na wypożyczenie, bo jedyne czego mu potrzeba to rozkręcenia się gdzieś bez presji. W jakimś średniaku mógłby pograć
25 lutego 2014, 18:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jakby Caulker został, to Chiriches by nie przyszedł i wyszło by na to samo.
W zeszłym sezonie może dołożył dwie bramki, ale w obronie co najmniej tyle samo ich zawalił. Chyba jedyny plus to jeden 'home grown player' więcej.
Jakby Caulker został, to Chiriches by nie przyszedł i wyszło by na to samo. ;P
W zeszłym sezonie może dołożył dwie bramki, ale w obronie co najmniej tyle samo ich zawalił. Chyba jedyny plus to jeden 'home grown player' więcej
LMAO