Forum dyskusyjne
25 lutego 2014, 18:57 [cytuj]
No wiesz Hades, ile bramek zawala nam Dawson, a ile strzela to chyba mówić nie musimy
A mądry trener, widząc jak wygląda Kaboul, zostawiłby Caulkera i dokupił kolejnego ( w naszym przypadku, Vlada). Ale my mądrego tenera już od pewnego czasu nie mamy
No wiesz Hades, ile bramek zawala nam Dawson, a ile strzela to chyba mówić nie musimy :P
A mądry trener, widząc jak wygląda Kaboul, zostawiłby Caulkera i dokupił kolejnego ( w naszym przypadku, Vlada). Ale my mądrego tenera już od pewnego czasu nie mamy :D
Can't Smile Without You!!!
25 lutego 2014, 19:04 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No wiesz Hades, ile bramek zawala nam Dawson, a ile strzela to chyba mówić nie musimy
A mądry trener, widząc jak wygląda Kaboul, zostawiłby Caulkera i dokupił kolejnego ( w naszym przypadku, Vlada). Ale my mądrego tenera już od pewnego czasu nie mamy
Kolejny i prezes, odda za darmo Kaboula i sprzeda Vertonghena ;p A kupi? Stevena Caulkera
Kolejny i prezes, odda za darmo Kaboula i sprzeda Vertonghena ;p A kupi? Stevena Caulkera :P
Offence win games, defence wins titles
25 lutego 2014, 19:32 [cytuj]
Caulker gra w Cardriff, które zajmuje 19 pozycję w tabeli więc jakimś super zawodnikiem nie jest. Jak dotąd nikt wielki go nie chciał więc coś jest na rzeczy, a młodych i perspektywicznych to i u nas było wielu. Problemem jest to, że nikt w okienku letnim nie widział z czym zostajemy w obronie i nie poczynił nic by obronę wzmocnić. Bo nawet patrząc przez różowe okulary widać było, że na 8 obrońców mamy tylko Verthongena, Dawsona i Walkera na pierwszy skład a Rose, Naughton i Fryers to dla mnie głębokie rezerwy. Do tego dochodzi niepewny Vlad i niewiadomy ze zdrowiem Kaboul. Przygoda z Kingiem, Andertonem i Woodgatem niczego nas nie nauczyły
Caulker gra w Cardriff, które zajmuje 19 pozycję w tabeli więc jakimś super zawodnikiem nie jest. Jak dotąd nikt wielki go nie chciał więc coś jest na rzeczy, a młodych i perspektywicznych to i u nas było wielu. Problemem jest to, że nikt w okienku letnim nie widział z czym zostajemy w obronie i nie poczynił nic by obronę wzmocnić. Bo nawet patrząc przez różowe okulary widać było, że na 8 obrońców mamy tylko Verthongena, Dawsona i Walkera na pierwszy skład a Rose, Naughton i Fryers to dla mnie głębokie rezerwy. Do tego dochodzi niepewny Vlad i niewiadomy ze zdrowiem Kaboul. Przygoda z Kingiem, Andertonem i Woodgatem niczego nas nie nauczyły
25 lutego 2014, 19:56 [cytuj]
No latem zakup trzech obrońców to jest mus. Środkowy i skrajni. Najlepiej 4, matko jak to brzmi 4 obrońców kupić w jednym oknie, puknąć trzeba by się w czoło, ale takie są wg mnie potrzeby, fakty, no może prawa obrona potem, jest Fredericks. Jeszcze bramkarz i napastnik. To czarny scenariusz, z odejściem Janka i Hugo.
Jeśli zostaną to jeden środkowy obrońca no może półtorej, i skrajni czyli trzech, jeśli Belg zostanie.
No latem zakup trzech obrońców to jest mus. Środkowy i skrajni. Najlepiej 4, matko jak to brzmi 4 obrońców kupić w jednym oknie, puknąć trzeba by się w czoło, ale takie są wg mnie potrzeby, fakty, no może prawa obrona potem, jest Fredericks. Jeszcze bramkarz i napastnik. To czarny scenariusz, z odejściem Janka i Hugo.
Jeśli zostaną to jeden środkowy obrońca no może półtorej, i skrajni czyli trzech, jeśli Belg zostanie
25 lutego 2014, 20:36 [cytuj]
Swoją drogą, zajebisty mecz Lewego

Choć BvB zrobiło masę błędów w obronie, ale ofensywa, presing odbiór piłki, cholera jasna aż ręce same klaszczą.
Swoją drogą, zajebisty mecz Lewego :brawo: Choć BvB zrobiło masę błędów w obronie, ale ofensywa, presing odbiór piłki, cholera jasna aż ręce same klaszczą
25 lutego 2014, 21:50 [cytuj]
Tej, a Vlad czemu nie gra ostatnio??? Co to się podziało?
25 lutego 2014, 21:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
ostatnio jak pytałem to ktoś mi napisał ze jakaś kontuzja
i według tego ma kontuzje
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php
tylko szkoda ze nikt z naszych nie ma podanego czasu powrotu
ostatnio jak pytałem to ktoś mi napisał ze jakaś kontuzja
i według tego ma kontuzje
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php
tylko szkoda ze nikt z naszych nie ma podanego czasu powrotu;|
25 lutego 2014, 22:53 [cytuj]
United klasą samą w sobie
Czyli, że... van Gaal na Old Traford, a Moyes do nas
United klasą samą w sobie :D
Czyli, że... van Gaal na Old Traford, a Moyes do nas :P
25 lutego 2014, 22:58 [cytuj]
Znając United to odrobią te 2 bramki u siebie i każdy zapomni o tym 0:2 w plecy. Chociaż trzeba przyznać przegrali w bardzo marnym stylu, mało walki, mało sytuacji, jeszcze mniej strzałów
Znając United to odrobią te 2 bramki u siebie i każdy zapomni o tym 0:2 w plecy. Chociaż trzeba przyznać przegrali w bardzo marnym stylu, mało walki, mało sytuacji, jeszcze mniej strzałów
25 lutego 2014, 23:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
United klasą samą w sobie
Czyli, że... van Gaal na Old Traford, a Moyes do nas

Moyes to nie, ale Rafael, Jones bądź Kagawa i owszem zjedlibyśmy ich ze smakiem. Taki Evans, Smalling czy Fellaini też mogą być
Moyes to nie, ale Rafael, Jones bądź Kagawa i owszem zjedlibyśmy ich ze smakiem. Taki Evans, Smalling czy Fellaini też mogą być :hejka:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 lutego 2014, 15:24 [cytuj]
Jutro zagramy bez Walkera, Rose, Capoue, Lameli, Sigurdssona, Vlada i Defoe (Jermain będzie na stadionie i w przerwie pożegna się z kibicami).
Wraca Sandro(!!!), ale raczej nie na pełne 90 minut.
Soldado ma grać, więc zapewne wyjdziemy 4-4-2.
Najważniejsze wypowiedzi Sherwooda z dzisiejszej konfy przedmeczowej:
http://www.tottenhamjournal.co.uk/tottenham-hotspur/tottenham-hotspur/spurs_boss_hails_legend_defoe_but_admits_he_won_t_be_fit_to_face_dnipro_1_3366847
Jutro zagramy bez Walkera, Rose, Capoue, Lameli, Sigurdssona, Vlada i Defoe (Jermain będzie na stadionie i w przerwie pożegna się z kibicami).
Wraca Sandro(!!!), ale raczej nie na pełne 90 minut.
Soldado ma grać, więc zapewne wyjdziemy 4-4-2.
Najważniejsze wypowiedzi Sherwooda z dzisiejszej konfy przedmeczowej:
http://www.tottenhamjournal.co.uk/tottenham-hotspur/tottenham-hotspur/spurs_boss_hails_legend_defoe_but_admits_he_won_t_be_fit_to_face_dnipro_1_3366847
26 lutego 2014, 16:04 [cytuj]
No to teraz ciekaw jestem jaka to będzie linia obrony skoro wypada trzech obrońców a Kaboul chyba nadal kontuzja. Czarno to widzę.
No to teraz ciekaw jestem jaka to będzie linia obrony skoro wypada trzech obrońców a Kaboul chyba nadal kontuzja. Czarno to widzę
26 lutego 2014, 16:10 [cytuj]
Naughton - Dawson - Vertonghen - Fryers
...zapewne.
Naughton - Dawson - Vertonghen - Fryers
...zapewne
26 lutego 2014, 21:07 [cytuj]
/Ehh... Tęsknię za Balem.
/Ehh... Tęsknię za Balem. ;P
LMAO
26 lutego 2014, 22:40 [cytuj]
Hades powiedział/a:
/Ehh... Tęsknię za Balem.
A kto nie, cholera cóż za gość. Może wróci po 30?
A kto nie, cholera cóż za gość. Może wróci po 30?
26 lutego 2014, 22:50 [cytuj]
tyle czekać ;/ fakt to najlepszy gracz jaki kiedykolwiek grał w spurs i to za moich czasów, ale nie można żyć wspomnieniami
tyle czekać ;/ fakt to najlepszy gracz jaki kiedykolwiek grał w spurs i to za moich czasów, ale nie można żyć wspomnieniami
26 lutego 2014, 23:07 [cytuj]
Niezłe mają trio tam z przodu, nawet Benzema coraz lepszy. Kto wie - może powalczą o LM? Mimo wszystko dobrze im życzę
Niezłe mają trio tam z przodu, nawet Benzema coraz lepszy. Kto wie - może powalczą o LM? Mimo wszystko dobrze im życzę ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 lutego 2014, 23:19 [cytuj]
A ja nie, bo podpierdalaja nam graczy.
A ja nie, bo podpierdalaja nam graczy. :)
27 lutego 2014, 00:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A ja nie, bo podpierdalaja nam graczy.

tak tak, a Bale to rzygał na samą myśl o Realu i przykuwał się kajdankami do klubowego kaloryfera w kiblu
tak tak, a Bale to rzygał na samą myśl o Realu i przykuwał się kajdankami do klubowego kaloryfera w kiblu :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 lutego 2014, 08:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
tak tak, a Bale to rzygał na samą myśl o Realu i przykuwał się kajdankami do klubowego kaloryfera w kiblu

Zadziałała manipulacja
Zadziałała manipulacja :rotfl: