Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  316  317  318  319  320    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
27 lutego 2014, 11:46 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Zadziałała manipulacja :rotfl:

Raczej suche fakty: zajebisty trener, możliwość rozwoju oraz brak łysego prezesa(żadnej z tych rzeczy nie mogliśmy zagwarantować)
Raczej suche fakty: zajebisty trener, możliwość rozwoju oraz brak łysego prezesa(żadnej z tych rzeczy nie mogliśmy zagwarantować)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 lutego 2014, 16:08 [cytuj]
Walker i Townsend (+ Defoe, ale już nie nasz)w składzie na towarzyski z Danią...

http://www.thefa.com/news/england/2014/feb/roy-hodgson-announces-squad-to-face-denmark

...Caulker jest, a naszego "orła" Dawsona próżno szukać :D

Edit: Jak słusznie zauważył Varba w innym miejscu... Dlaczego Walker jest powołany do repry, skoro oficjalnie jest na tę chwilę kontuzjowany?
Walker i Townsend (+ Defoe, ale już nie nasz)w składzie na towarzyski z Danią... http://www.thefa.com/news/england/2014/feb/roy-hodgson-announces-squad-to-face-denmark ...Caulker jest, a naszego "orła" Dawsona próżno szukać :D Edit: Jak słusznie zauważył Varba w innym miejscu... Dlaczego Walker jest powołany do repry, skoro oficjalnie jest na tę chwilę kontuzjowany?
Can't Smile Without You!!!
27 lutego 2014, 16:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Walker i Townsend (+ Defoe, ale już nie nasz)w składzie na towarzyski z Danią...

http://www.thefa.com/news/england/2014/feb/roy-hodgson-announces-squad-to-face-denmark

Edit: Jak słusznie zauważył Varba w innym miejscu... Dlaczego Walker jest powołany do repry, skoro oficjalnie jest na tę chwilę kontuzjowany?

Grube melo w sobotę? :P
Grube melo w sobotę? :P
Offence win games, defence wins titles
27 lutego 2014, 20:54 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

moze nie ufają naszym lekarzom tak jak Fornalik nie wierzył niemieckim:wysmiewacz:
moze nie ufają naszym lekarzom tak jak Fornalik nie wierzył niemieckim:wysmiewacz:
28 lutego 2014, 18:56 [cytuj]
Niezły mamy marzec...

Sun 2 - Cardiff
Sat 8 - Chelsea
Thu 13 - Benfica
Sun 16 - Arsenal
Thu 20 - Benfica
Sun 23 - Southampton
Sun 30 - Liverpool

:rotfl:
Niezły mamy marzec... Sun 2 - Cardiff Sat 8 - Chelsea Thu 13 - Benfica Sun 16 - Arsenal Thu 20 - Benfica Sun 23 - Southampton Sun 30 - Liverpool :rotfl:
28 lutego 2014, 19:32 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Niezły mamy marzec...

Sun 2 - Cardiff
Sat 8 - Chelsea
Thu 13 - Benfica
Sun 16 - Arsenal
Thu 20 - Benfica
Sun 23 - Southampton
Sun 30 - Liverpool

:rotfl:
Tu nie ma co się cieszyć tylko płakać trzeba. Był taki miesiąc w tym sezonie - listopad w którym zdobyliśmy 2 punkty. Słownie dwa. Coś trzeba dodawać? Chyba nie. Ja nawet nie chce myśleć ile punktów będzie
Tu nie ma co się cieszyć tylko płakać trzeba. Był taki miesiąc w tym sezonie - listopad w którym zdobyliśmy 2 punkty. Słownie dwa. Coś trzeba dodawać? Chyba nie. Ja nawet nie chce myśleć ile punktów będzie
28 lutego 2014, 19:39 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

A tą zafajdaną Ligę Mistrzów to chciałeś ugrać na drużynach z Conference?

To jest kurwa Premier League... gorszy odpada. Brutalne, ale prawdziwe.

Tu nie ma co płakać... tu trzeba grać.

A tą zafajdaną Ligę Mistrzów to chciałeś ugrać na drużynach z Conference? To jest kurwa Premier League... gorszy odpada. Brutalne, ale prawdziwe. Tu nie ma co płakać... tu trzeba grać.
28 lutego 2014, 19:40 [cytuj]
Ale tak wszystko na raz? Wszystko co najgorsze ;(
Ale tak wszystko na raz? Wszystko co najgorsze ;(
28 lutego 2014, 19:41 [cytuj]
Jak to mawiają... ŻYCIE ;P
Jak to mawiają... ŻYCIE ;P
28 lutego 2014, 19:44 [cytuj]
Życie, które w przypadku Tottenhamu i jego fanów jest dwa razy trudniejsze - niejako z definicji :glupek:
Życie, które w przypadku Tottenhamu i jego fanów jest dwa razy trudniejsze - niejako z definicji :glupek:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 lutego 2014, 20:05 [cytuj]
Przynajmniej w kwietniu będziemy wiedzieli już co i jak.
Przynajmniej w kwietniu będziemy wiedzieli już co i jak
28 lutego 2014, 20:21 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Widziały gały co brały :D

Ja tak mam już od dziecka. Bałtyk Gdynia... łatwo? :F
Widziały gały co brały :D Ja tak mam już od dziecka. Bałtyk Gdynia... łatwo? :F
28 lutego 2014, 20:37 [cytuj]
Wypadałoby ugrać w marcu z 11 punktów jak chcemy się dalej liczyć. To zadanie graniczy z cudem, ale uda się! :)

+ jest taki, że jeśli faktycznie uda nam się powygrywać, to przy okazji urwiemy punkty bezpośrednim rywalom.
Wypadałoby ugrać w marcu z 11 punktów jak chcemy się dalej liczyć. To zadanie graniczy z cudem, ale uda się! :) + jest taki, że jeśli faktycznie uda nam się powygrywać, to przy okazji urwiemy punkty bezpośrednim rywalom
28 lutego 2014, 22:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bałtyk Gdynia... łatwo? :F

Lechia Gdańsk... łatwo? ;P
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 lutego 2014, 22:42 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

:ok:
:ok:
1 marca 2014, 00:05 [cytuj]
Co wy tam wiecie. Moją Pogoń za sprawą burmistrza rozwiązali ;(
Co wy tam wiecie. Moją Pogoń za sprawą burmistrza rozwiązali ;(
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 marca 2014, 11:08 [cytuj]
A moją Dyskobolię do Warszawy sprzedali ;(
A moją Dyskobolię do Warszawy sprzedali ;(
1 marca 2014, 13:29 [cytuj]
Dobrze że chociaż mój Huragan Morąg dalej ledwo bo ledwo ale zipie :D
Dobrze że chociaż mój Huragan Morąg dalej ledwo bo ledwo ale zipie :D
1 marca 2014, 14:53 [cytuj]
Sun 2 - Cardiff
Sat 8 - Chelsea
Thu 13 - Benfica
Sun 16 - Arsenal
Thu 20 - Benfica
Sun 23 - Southampton
Sun 30 - Liverpool

- i chyba wszystko w TV PÓJDZIE! :ok:
Sun 2 - Cardiff Sat 8 - Chelsea Thu 13 - Benfica Sun 16 - Arsenal Thu 20 - Benfica Sun 23 - Southampton Sun 30 - Liverpool - i chyba wszystko w TV PÓJDZIE! :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 marca 2014, 17:12 [cytuj]
Holtby na ławce z Chelsea :glupek: Jak on w Fulham ląduje na ławce to ja nie wiem, co jest nie tak.
Holtby na ławce z Chelsea :glupek: Jak on w Fulham ląduje na ławce to ja nie wiem, co jest nie tak
|<  <<  <  316  317  318  319  320    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się