Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  317  318  319  320  321    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
1 marca 2014, 17:33 [cytuj]
Serce drżało jak walters podchodził do karnego, ale udało się i stołki cisną dziadostwo :)
Serce drżało jak walters podchodził do karnego, ale udało się i stołki cisną dziadostwo :)
1 marca 2014, 17:48 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Holtby na ławce z Chelsea :glupek: Jak on w Fulham ląduje na ławce to ja nie wiem, co jest nie tak

Magath i wszystko jasne.
Magath i wszystko jasne
1 marca 2014, 18:05 [cytuj]
Tak zwane "odbyciaki" też mają fajny miesiąc...

Everton (h) puchar
Bayern (a)
Spurs (a)
Chelsea (a)
Man City (h)
Everton (a)

:rotfl:
Tak zwane "odbyciaki" też mają fajny miesiąc... Everton (h) puchar Bayern (a) Spurs (a) Chelsea (a) Man City (h) Everton (a) :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
1 marca 2014, 18:11 [cytuj]
Zaryzykuję stwierdzenie że ich konfrontacja z Bayernem w tym sezonie również będzie przełomowa. Tylko że w zgoła odmienną stronę niż rok temu :)
Zaryzykuję stwierdzenie że ich konfrontacja z Bayernem w tym sezonie również będzie przełomowa. Tylko że w zgoła odmienną stronę niż rok temu :)
1 marca 2014, 18:20 [cytuj]
Oby właśnie tak było.

Jutrzejsze (ewentualne) zwycięstwo znaczyło by, że tracimy do nich 6 punktów... ale wciąż jest mecz na Lane :D
Oby właśnie tak było. Jutrzejsze (ewentualne) zwycięstwo znaczyło by, że tracimy do nich 6 punktów... ale wciąż jest mecz na Lane :D
1 marca 2014, 18:24 [cytuj]
Tak z ciekawostek poza piłkarskich ale dotyczących Tottenhamu. Włączyłem sobie dzisiaj nowa FMową kampanię Tottenhamem po aktualizacji by zobaczyc jak zmieniły się umiejętności piłkarzy. Najbardziej zyskał ( tak jak podejrzewałem) Nabil Bentaleb ( z 3 gwiazdek potencjału skoczyło mu do 4,5). Pewnie konsultowali się z Timem :D
Tak z ciekawostek poza piłkarskich ale dotyczących Tottenhamu. Włączyłem sobie dzisiaj nowa FMową kampanię Tottenhamem po aktualizacji by zobaczyc jak zmieniły się umiejętności piłkarzy. Najbardziej zyskał ( tak jak podejrzewałem) Nabil Bentaleb ( z 3 gwiazdek potencjału skoczyło mu do 4,5). Pewnie konsultowali się z Timem :D
1 marca 2014, 18:31 [cytuj]
To może sprawdź przez genie scouta albo inny program ukryty atrybut "zdolność do adaptacji" u Soldado :D
To może sprawdź przez genie scouta albo inny program ukryty atrybut "zdolność do adaptacji" u Soldado :D
1 marca 2014, 18:36 [cytuj]
U mnie w FMie zawsze Soldado gra gorzej niz Ade. Może dlatego ze zawsze staram sie go pozbyć w pierwszym zimowym okienku :D
U mnie w FMie zawsze Soldado gra gorzej niz Ade. Może dlatego ze zawsze staram sie go pozbyć w pierwszym zimowym okienku :D
2 marca 2014, 16:16 [cytuj]
Co dziś za bramy padają na Wembley... I wszystkie po strzałach w boczną siatkę od wewnątrz bramki
Co dziś za bramy padają na Wembley... I wszystkie po strzałach w boczną siatkę od wewnątrz bramki
2 marca 2014, 16:25 [cytuj]
http://transfery.info/63416,zola-zastapi-redknappa Harry wracaj !
http://transfery.info/63416,zola-zastapi-redknappa Harry wracaj !
2 marca 2014, 22:01 [cytuj]
Kontuzje, kontuzje, kontuzje...

Walker i Eriksen nie zagrają w środowym meczu Anglia-Dania.
Kontuzje, kontuzje, kontuzje... Walker i Eriksen nie zagrają w środowym meczu Anglia-Dania
3 marca 2014, 13:00 [cytuj]
Jablona2 powiedział/a:

Po chu? Cofać się w rozwoju? Nie! Podziękuje!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 marca 2014, 07:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

to my się coś rozwinęliśmy po odejściu Redknappa, nie zauważyłem. W którym aspekcie?
to my się coś rozwinęliśmy po odejściu Redknappa, nie zauważyłem. W którym aspekcie?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 marca 2014, 10:47 [cytuj]
varba powiedział/a:
Dokładnie. Cofneliśmy się w rozwoju wraz z przyjsciem kierowcy rajdowego. Porównać futbol sprzed 2-3 lat a to co teraz grane to tak jak porównywać Bayern do jakiegoś Podbeskidzia. Pytanie tylko czy Harry by chciał po tym jak go potraktowali tutaj?
Dokładnie. Cofneliśmy się w rozwoju wraz z przyjsciem kierowcy rajdowego. Porównać futbol sprzed 2-3 lat a to co teraz grane to tak jak porównywać Bayern do jakiegoś Podbeskidzia. Pytanie tylko czy Harry by chciał po tym jak go potraktowali tutaj?
11 marca 2014, 12:43 [cytuj]
Harry raczej nie wchodzi w rachubę ,czy on by chciał to nic , jakby wrócił to by ktoś tu się w ten sposób przyznał do wielkiego błędu, co nie wchodzi w grę. Po trzecie Harry pewnie powoli myśli o emeryturze, a nam by się przydał trener ,który popracuje u nas przynajmniej te kilka lat z rzędu ,żeby w końcu coś tu ustabilizować
Harry raczej nie wchodzi w rachubę ,czy on by chciał to nic , jakby wrócił to by ktoś tu się w ten sposób przyznał do wielkiego błędu, co nie wchodzi w grę. Po trzecie Harry pewnie powoli myśli o emeryturze, a nam by się przydał trener ,który popracuje u nas przynajmniej te kilka lat z rzędu ,żeby w końcu coś tu ustabilizować
11 marca 2014, 12:56 [cytuj]
jak się bawiliście na meczu z chelsea :D
jak się bawiliście na meczu z chelsea :D
11 marca 2014, 12:57 [cytuj]
@Kamilos
Czyli Van Gaal też odpada. Nasz Tottenham, taki przyszłościowy :wysmiewacz:

@smackey
miałem ochote tv rozjebać, i Vertonghena przy okazji.
Mecz zaczeliśmy jak nigdy a dostaliśmy jak zawsze. Chciało by się powiedzieć że dawno takiego gówna nie widziałem ale to regularność z top 4. Welcome to Europa League next season :bezradny: ktoś tam na facebooku mówił że bilans 1/21 :wysmiewacz:to daje o myślenia kibicom ale niestety nie osobom bezpośrednio związanym z klubem. Wniosków nie oczekuje. To jest frajerstwo, drużyny ze spadku tyle nie dostają. Takie Wigan kopciuszek przyjeżdża na Etihad i wywzi awans a te ciotki aby mniej przegrać. Lloris odejdzie bo to dla niego tylko szarganie nazwiska bycie w tym klubie. 3 bramki podarowaliśmy a 1 sędzia. Jesteśmy hojni jak Moyes. Zagrali jak ostatnie cipki tą 2 połowe. Vertonghen i Walker przeszli samych siebie.

To się nazywa drużyna a raczej zbiorowisko z aspiracjami. No i na tych aspiracjach się kończy. -.- aż żal patrzeć na te mecze. Na sfrustrowanego Llorisa że musi grać z takimi... paralitykami (jak to ktoś ładnie określił). Zaraz derby... jaki wynik będzie? 0:3 ;|
@Kamilos Czyli Van Gaal też odpada. Nasz Tottenham, taki przyszłościowy :wysmiewacz: @smackey miałem ochote tv rozjebać, i Vertonghena przy okazji. Mecz zaczeliśmy jak nigdy a dostaliśmy jak zawsze. Chciało by się powiedzieć że dawno takiego gówna nie widziałem ale to regularność z top 4. Welcome to Europa League next season :bezradny: ktoś tam na facebooku mówił że bilans 1/21 :wysmiewacz:to daje o myślenia kibicom ale niestety nie osobom bezpośrednio związanym z klubem. Wniosków nie oczekuje. To jest frajerstwo, drużyny ze spadku tyle nie dostają. Takie Wigan kopciuszek przyjeżdża na Etihad i wywzi awans a te ciotki aby mniej przegrać. Lloris odejdzie bo to dla niego tylko szarganie nazwiska bycie w tym klubie. 3 bramki podarowaliśmy a 1 sędzia. Jesteśmy hojni jak Moyes. Zagrali jak ostatnie cipki tą 2 połowe. Vertonghen i Walker przeszli samych siebie. To się nazywa drużyna a raczej zbiorowisko z aspiracjami. No i na tych aspiracjach się kończy. -.- aż żal patrzeć na te mecze. Na sfrustrowanego Llorisa że musi grać z takimi... paralitykami (jak to ktoś ładnie określił). Zaraz derby... jaki wynik będzie? 0:3 ;|
11 marca 2014, 14:08 [cytuj]
Już dawno napisałem, że zwolnienie AVB, jak i zatrudnienie Sherwooda nie ma większego sensu, bo tak naprawdę sezon skończymy poza TOP4, o czym świadczyło kilka pierwszych kolejek

Jedyną pożyteczną rzeczą, którą zrobił Anglik to wprowadzenie do składu Adebayora. Gdyby tego nie zrobił, to nasza strata byłaby jeszcze większe.

Za AVB dostaliśmy z City 1:6 i z Liverpoolem 0:5. Za Sherwooda niewiele się w tym aspekcie zmieniło. 1:5 z City i 0:4 z Chelsea.

Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Mam nadzieję, że po sezonie do klubu trafi szkoleniowiec z jajami. Potrzebuje jakiegoś charakternego szkoleniowca typu Louis Van Gaal, czy Fabio Capello.

Nie chcę nawet patrzeć na jakiś młodych, ambitnych szkoleniowców. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy kogoś o podobnym nastawieniu mentalnym, co Harry Redknapp, tyle, że o lepszych walorach trenerskich :)
Już dawno napisałem, że zwolnienie AVB, jak i zatrudnienie Sherwooda nie ma większego sensu, bo tak naprawdę sezon skończymy poza TOP4, o czym świadczyło kilka pierwszych kolejek Jedyną pożyteczną rzeczą, którą zrobił Anglik to wprowadzenie do składu Adebayora. Gdyby tego nie zrobił, to nasza strata byłaby jeszcze większe. Za AVB dostaliśmy z City 1:6 i z Liverpoolem 0:5. Za Sherwooda niewiele się w tym aspekcie zmieniło. 1:5 z City i 0:4 z Chelsea. Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Mam nadzieję, że po sezonie do klubu trafi szkoleniowiec z jajami. Potrzebuje jakiegoś charakternego szkoleniowca typu Louis Van Gaal, czy Fabio Capello. Nie chcę nawet patrzeć na jakiś młodych, ambitnych szkoleniowców. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy kogoś o podobnym nastawieniu mentalnym, co Harry Redknapp, tyle, że o lepszych walorach trenerskich :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
11 marca 2014, 15:02 [cytuj]
za avb było jeszcze 0:3 z west hamem :boisie::boisie:
za avb było jeszcze 0:3 z west hamem :boisie::boisie:
11 marca 2014, 15:11 [cytuj]
To przy okazji warto przypomnieć, że za Sherwooda odpadliśmy z Pucharu Ligi Angielskiej, przegrywając z West Hamem 1:2 i z Pucharu Anglii, przegrywając 0:2 z Arsenalem.

Od początku twierdziłem, że wymiana Sherwooda na AVB nie ma większego sensu, bo jakiejś różnicy w wynikach, bilansie bramkowym, czy spotkaniach z najlepszymi nie ma.

Tak sobie myślę, że patrząc na naszą obecną sytuację, to niektórzy powinni przeprosić Raka.
To przy okazji warto przypomnieć, że za Sherwooda odpadliśmy z Pucharu Ligi Angielskiej, przegrywając z West Hamem 1:2 i z Pucharu Anglii, przegrywając 0:2 z Arsenalem. Od początku twierdziłem, że wymiana Sherwooda na AVB nie ma większego sensu, bo jakiejś różnicy w wynikach, bilansie bramkowym, czy spotkaniach z najlepszymi nie ma. Tak sobie myślę, że patrząc na naszą obecną sytuację, to niektórzy powinni przeprosić Raka
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
|<  <<  <  317  318  319  320  321    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się