Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  318  319  320  321  322    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
11 marca 2014, 15:18 [cytuj]
Mateuszek mogłeś sobie sprawdzić ,że Van Gaal jest o te KILKa lat młodszy(chodziło mi o kilka lat ciągłości ,nie kilkanaśie) ,a po drugie może prowadził się lepiej od Harrego i dłużej pociągnie ;)
w sumie to mało kto myślał ,że Sherwood będzie trenerem dłużej niż dwa tygodnie...
Mateuszek mogłeś sobie sprawdzić ,że Van Gaal jest o te KILKa lat młodszy(chodziło mi o kilka lat ciągłości ,nie kilkanaśie) ,a po drugie może prowadził się lepiej od Harrego i dłużej pociągnie ;) w sumie to mało kto myślał ,że Sherwood będzie trenerem dłużej niż dwa tygodnie
11 marca 2014, 15:30 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Mateuszek mogłeś sobie sprawdzić ,że Van Gaal jest o te KILKa lat młodszy(chodziło mi o kilka lat ciągłości ,nie kilkanaśie) ,a po drugie może prowadził się lepiej od Harrego i dłużej pociągnie ;)
w sumie to mało kto myślał ,że Sherwood będzie trenerem dłużej niż dwa tygodnie
A ja coś czuję że znowu będziemy jechać na półśrodkach. Przyjdzie Laudrup i znowu sie zacznie cyrk. Ten klub normalny nie będzie
A ja coś czuję że znowu będziemy jechać na półśrodkach. Przyjdzie Laudrup i znowu sie zacznie cyrk. Ten klub normalny nie będzie
11 marca 2014, 15:40 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Widziały gały, co brały.
Widziały gały, co brały
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
11 marca 2014, 15:51 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Widziały gały, co brały
Dokładnie. Przyznaje się, jestem masochistą.
Dokładnie. Przyznaje się, jestem masochistą
11 marca 2014, 15:57 [cytuj]
My wszyscy, tj. kibice Tottenhamu, na swój sposób jesteśmy masochistami :)
My wszyscy, tj. kibice Tottenhamu, na swój sposób jesteśmy masochistami :)
11 marca 2014, 17:05 [cytuj]
A czerwona kartka dla Kaboula oczywiście anulowana.
A czerwona kartka dla Kaboula oczywiście anulowana
11 marca 2014, 17:08 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
To przy okazji warto przypomnieć, że za Sherwooda odpadliśmy z Pucharu Ligi Angielskiej, przegrywając z West Hamem 1:2 i z Pucharu Anglii, przegrywając 0:2 z Arsenalem.

Od początku twierdziłem, że wymiana Sherwooda na AVB nie ma większego sensu, bo jakiejś różnicy w wynikach, bilansie bramkowym, czy spotkaniach z najlepszymi nie ma.

Tak sobie myślę, że patrząc na naszą obecną sytuację, to niektórzy powinni przeprosić Raka

chyba nie chcesz porównać przegranej z arsenalem (w pucharze) na wyjeździe 0:2 i z west hamem (również w pucharze i na wyjeździe) 1:2 z dostaniem wpierdolu 0:3 u siebie
chyba nie chcesz porównać przegranej z arsenalem (w pucharze) na wyjeździe 0:2 i z west hamem (również w pucharze i na wyjeździe) 1:2 z dostaniem wpierdolu 0:3 u siebie
11 marca 2014, 18:06 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Oczywiście, bo bardziej ambitnie jest odpaść z dwóch pucharów, utopijnie wierząc, że z takim trenerem możliwe jest zajęcie miejsca w TOP4. Cieszmy się, że wciąż gramy w LE.

Tutaj akurat gratulacje należą się dla Vertonghena, który swoją symulką spowodował, że rywale grali w dziesiątkę, a my mogliśmy odrobić straty.

Zapomniałbym wspomnieć, że niby do czwartego miejsca w tabeli tracimy tylko cztery punkty, ale City ma do rozegrania jeszcze trzy mecze. Nie można zapominać, że Arsenal i Liverpool mają nad nami sześć punktów przewagi i po meczu do rozegranie, które najprawdopodobniej wygrają.

Jedyne co za Sherwooda w chwili obecnej wygląda bardziej okazale, to bilans bramkowy, który wynosi 0.

Trzeba realistycznie podchodzić do pewnych faktów, a na dzień dzisiejszy wiele wskazuje na to, że zatrudnienie Sherwooda było błędem. Zwolnienie AVB miałoby sens, gdyby ktoś z jajami zajął miejsce Portugalczyka.
Oczywiście, bo bardziej ambitnie jest odpaść z dwóch pucharów, utopijnie wierząc, że z takim trenerem możliwe jest zajęcie miejsca w TOP4. Cieszmy się, że wciąż gramy w LE. Tutaj akurat gratulacje należą się dla Vertonghena, który swoją symulką spowodował, że rywale grali w dziesiątkę, a my mogliśmy odrobić straty. Zapomniałbym wspomnieć, że niby do czwartego miejsca w tabeli tracimy tylko cztery punkty, ale City ma do rozegrania jeszcze trzy mecze. Nie można zapominać, że Arsenal i Liverpool mają nad nami sześć punktów przewagi i po meczu do rozegranie, które najprawdopodobniej wygrają. Jedyne co za Sherwooda w chwili obecnej wygląda bardziej okazale, to bilans bramkowy, który wynosi 0. Trzeba realistycznie podchodzić do pewnych faktów, a na dzień dzisiejszy wiele wskazuje na to, że zatrudnienie Sherwooda było błędem. Zwolnienie AVB miałoby sens, gdyby ktoś z jajami zajął miejsce Portugalczyka
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
11 marca 2014, 19:10 [cytuj]
Ostatnio w tych przegranych meczach dostajemy czerwone kartki, które praktycznie oznaczają dla nas koniec meczu, a potem FA je anuluje. No kurwa, o co chodzi.
Ciekawe kto dostanie czerwo z Arsenalem.
Ostatnio w tych przegranych meczach dostajemy czerwone kartki, które praktycznie oznaczają dla nas koniec meczu, a potem FA je anuluje. No kurwa, o co chodzi. Ciekawe kto dostanie czerwo z Arsenalem
LMAO
11 marca 2014, 19:13 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ostatnio w tych przegranych meczach dostajemy czerwone kartki, które praktycznie oznaczają dla nas koniec meczu, a potem FA je anuluje. No kurwa, o co chodzi.
Ciekawe kto dostanie czerwo z Arsenalem
Adebayor, albo pewnie nam go sfaulują jak my Walcotta. Jakieś takie dziwne odnosze wrażenie. tfu, tfu, tfu
Adebayor, albo pewnie nam go sfaulują jak my Walcotta. Jakieś takie dziwne odnosze wrażenie. tfu, tfu, tfu
11 marca 2014, 19:38 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Oczywiście, bo bardziej ambitnie jest odpaść z dwóch pucharów, utopijnie wierząc, że z takim trenerem możliwe jest zajęcie miejsca w TOP4. Cieszmy się, że wciąż gramy w LE.

Tutaj akurat gratulacje należą się dla Vertonghena, który swoją symulką spowodował, że rywale grali w dziesiątkę, a my mogliśmy odrobić straty.

Zapomniałbym wspomnieć, że niby do czwartego miejsca w tabeli tracimy tylko cztery punkty, ale City ma do rozegrania jeszcze trzy mecze. Nie można zapominać, że Arsenal i Liverpool mają nad nami sześć punktów przewagi i po meczu do rozegranie, które najprawdopodobniej wygrają.

Jedyne co za Sherwooda w chwili obecnej wygląda bardziej okazale, to bilans bramkowy, który wynosi 0.

Trzeba realistycznie podchodzić do pewnych faktów, a na dzień dzisiejszy wiele wskazuje na to, że zatrudnienie Sherwooda było błędem. Zwolnienie AVB miałoby sens, gdyby ktoś z jajami zajął miejsce Portugalczyka

Największym błędem było zatrudnienie AVB, a Sherwood jest tylko konsekwencją tego błędu. To że nieopierzony Sherwood jest teraz z nami to też wina beznadziejnych decyzji AVB. Szybko zapomniałeś jak byliśmy pośmiewiskiem całej ligi gdy sam Suarez zdobył więcej goli od całej drużyny. A jakby puszczali mecze za czasów AVB z tłumaczem dla głucho-niemych, w rogu ekranu stała by babka i przez cały mecz rzygałaby do wiadra, tak wyglądały wtedy nasze mecze.

Wszystko co się dzieje jest konsekwencją błędu popełnionego dwa lata temu.Już wtedy mówiłem że zatrudnienie AVB to pomyłka. Powrotu Redknappa nie chcę, bo są lepsi managerowie w naszym zasięgu. Najgorzej jednak że my sięgamy po takie ogórki bez doświadczenia jak Villas-Boas i Sherwood.
Największym błędem było zatrudnienie AVB, a Sherwood jest tylko konsekwencją tego błędu. To że nieopierzony Sherwood jest teraz z nami to też wina beznadziejnych decyzji AVB. Szybko zapomniałeś jak byliśmy pośmiewiskiem całej ligi gdy sam Suarez zdobył więcej goli od całej drużyny. A jakby puszczali mecze za czasów AVB z tłumaczem dla głucho-niemych, w rogu ekranu stała by babka i przez cały mecz rzygałaby do wiadra, tak wyglądały wtedy nasze mecze. Wszystko co się dzieje jest konsekwencją błędu popełnionego dwa lata temu.Już wtedy mówiłem że zatrudnienie AVB to pomyłka. Powrotu Redknappa nie chcę, bo są lepsi managerowie w naszym zasięgu. Najgorzej jednak że my sięgamy po takie ogórki bez doświadczenia jak Villas-Boas i Sherwood
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 marca 2014, 20:31 [cytuj]
Dajcie już spokój z tym nieszczęsnym AVB, bo to się nudne robi. Chociaż nie: nudne to było kilka miesięcy temu, teraz staje się irytujące. "To że nieopierzony Sherwood jest teraz z nami to też wina beznadziejnych decyzji AVB." - no, no, zamieszki na Ukrainie to też wina AVB, wiadomo.

Wina leży tylko i wyłącznie po stronie Levy'ego, który najpierw bezsensownie zwolnił Boasa, a później jeszcze bardziej bezsensownie zatrudnił Timmy'ego. Portugalczyk też TOP 4 by nam najpewniej nie dał, ale przynajmniej wokół klubu nie byłoby tyle szumu. A tak żeśmy zostali z żółtodziobem na ławce, a Tottenham stał się nie tylko zawodem roku (tak było po klęskach za AVB), ale nawet pośmiewiskiem. Chujnia z grzybnią po prostu.
Dajcie już spokój z tym nieszczęsnym AVB, bo to się nudne robi. Chociaż nie: nudne to było kilka miesięcy temu, teraz staje się irytujące. "To że nieopierzony Sherwood jest teraz z nami to też wina beznadziejnych decyzji AVB." - no, no, zamieszki na Ukrainie to też wina AVB, wiadomo. Wina leży tylko i wyłącznie po stronie Levy'ego, który najpierw bezsensownie zwolnił Boasa, a później jeszcze bardziej bezsensownie zatrudnił Timmy'ego. Portugalczyk też TOP 4 by nam najpewniej nie dał, ale przynajmniej wokół klubu nie byłoby tyle szumu. A tak żeśmy zostali z żółtodziobem na ławce, a Tottenham stał się nie tylko zawodem roku (tak było po klęskach za AVB), ale nawet pośmiewiskiem. Chujnia z grzybnią po prostu
11 marca 2014, 20:32 [cytuj]
Varba po części masz rację ale w tym co napisał Sawik też. Owszem zatrudnienie AVB było ogromnym ryzykiem biorąc pod uwagę jego karierę na wyspach i to jak krótkim stażem trenerskim może się pochwalić i okazało się niewypałem. Ale Sawik ma rację, że jeśli chcemy uchodzić za klub na pewnym poziomie to nie zwalnia się trenera nie mając planu awaryjnego zatrudniając kogoś bez doświadczenia licząc na cud. I tu jest najważniejsze pytanie co chce Levy z tym klubem osiągnąć (bo pod jego rządami finanse mamy bardzo dobre ale na pozostałych polach leżymy i kwiczymy) i jak to chce zrealizować. Osobiście myślę, że to właśnie jego osoba może być największą przeszkodą by przyszedł do nas bardzo dobry trener (jeśli plotki poprzednich trenerów są prawdziwe)
Varba po części masz rację ale w tym co napisał Sawik też. Owszem zatrudnienie AVB było ogromnym ryzykiem biorąc pod uwagę jego karierę na wyspach i to jak krótkim stażem trenerskim może się pochwalić i okazało się niewypałem. Ale Sawik ma rację, że jeśli chcemy uchodzić za klub na pewnym poziomie to nie zwalnia się trenera nie mając planu awaryjnego zatrudniając kogoś bez doświadczenia licząc na cud. I tu jest najważniejsze pytanie co chce Levy z tym klubem osiągnąć (bo pod jego rządami finanse mamy bardzo dobre ale na pozostałych polach leżymy i kwiczymy) i jak to chce zrealizować. Osobiście myślę, że to właśnie jego osoba może być największą przeszkodą by przyszedł do nas bardzo dobry trener (jeśli plotki poprzednich trenerów są prawdziwe)
11 marca 2014, 22:01 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Dajcie już spokój z tym nieszczęsnym AVB, bo to się nudne robi. Chociaż nie: nudne to było kilka miesięcy temu, teraz staje się irytujące. "To że nieopierzony Sherwood jest teraz z nami to też wina beznadziejnych decyzji AVB." - no, no, zamieszki na Ukrainie to też wina AVB, wiadomo.

Wina leży tylko i wyłącznie po stronie Levy'ego, który najpierw bezsensownie zwolnił Boasa, a później jeszcze bardziej bezsensownie zatrudnił Timmy'ego. Portugalczyk też TOP 4 by nam najpewniej nie dał, ale przynajmniej wokół klubu nie byłoby tyle szumu. A tak żeśmy zostali z żółtodziobem na ławce, a Tottenham stał się nie tylko zawodem roku (tak było po klęskach za AVB), ale nawet pośmiewiskiem. Chujnia z grzybnią po prostu

Bezsensownie to on zatrudnił Boasa a nie go zwolnił. Zmarnowaliśmy 2 lata na projekt Villas-Boas. Jakbyście mieli lepszą pamięć i nie wygadywali takich bzdur, że za AVB było lepiej niż teraz, to nikt nie musiałby wracać do tego najnudniejszego managera.
Bezsensownie to on zatrudnił Boasa a nie go zwolnił. Zmarnowaliśmy 2 lata na projekt Villas-Boas. Jakbyście mieli lepszą pamięć i nie wygadywali takich bzdur, że za AVB było lepiej niż teraz, to nikt nie musiałby wracać do tego najnudniejszego managera
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 marca 2014, 22:16 [cytuj]
Zatrudnienie AVB było nie bezsensowne, a - jak to ktoś wyżej zauważył - ryzykowne. To różnica. Bezsensowne było natomiast zatrudnienie Sherwooda i myślę, że większość nie ma co do tego wątpliwości.
Zatrudnienie AVB było nie bezsensowne, a - jak to ktoś wyżej zauważył - ryzykowne. To różnica. Bezsensowne było natomiast zatrudnienie Sherwooda i myślę, że większość nie ma co do tego wątpliwości
11 marca 2014, 22:41 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Zatrudnienie AVB było nie bezsensowne, a - jak to ktoś wyżej zauważył - ryzykowne. To różnica. Bezsensowne było natomiast zatrudnienie Sherwooda i myślę, że większość nie ma co do tego wątpliwości

Ja uważam, że zatrudnienie Sherwooda pozostawi po sobie kilka plusów mimo wszystko i bardzo bym chciał by Tim pozostał w sztabie gdyby Levy zdecydował się zatrudnić kogoś innego.

Co do AVB... zacznę od tego, że jak chyba każdy kibić Spurs nie byłem zwolennikiem zwolnienia Redknappa (zwłaszcza w tak niejasnych okolicznościach). Fanem AVB nigdy nie byłem ALE muszę przyznać, że Spurs za jego kadencji, przynajmniej w statystykach, wyglądali imponująco - zdobyliśmy najwięcej pkt. w lidze w historii itd. itd. Moim zdaniem jednak to czego AVB zabrakło, to umiejętność pracy z zespołem. Z CAŁYM zespołem. AVB miał swojego Garetha Bale'a a reszta to było tło. Nie znam takiego drugiego przypadku w piłce nożnej gdzie czołowy klub bardzo silnej ligi byłby tak bardzo uzależniony od jednego piłkarza jak my za kadencji AVB. I to nie było tak, że ta odpowiedzialność Bale'a za wynik pozostawała taka sama. Nie - ona z czasem była jeszcze większa i większa. Tottenham AVB stracił charakter już w zeszłym sezonie, tylko Bale ratował zawsze dupy.

Kadencja AVB to równia pochyła, odejście Bale'a musiało się tak dla nas skończyć - i to się odbija do dzisiaj i będzie się odbijać jeszcze długo.

A wracając do Sherwooda to nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jest w tym momencie jedyny człowiek, który pokazuje, że los Tottenhamu naprawdę go interesuje. Powiedział parę słów prawdy w wywiadzie po Chelsea.

Ja pierwsze co bym zrobił na miejscu Levy'ego to zrobiłbym wielką wyprzedaż. Zostać powinni "nasi" tj. Azzy, Townsendy i Walkery, zostawiłbym Soldado, Dembele, Adebayora, Sandro, może Dawsa, sprowadzamy Carrolla i BAE i gramy swoje, to co za Harry'ego.
Ja uważam, że zatrudnienie Sherwooda pozostawi po sobie kilka plusów mimo wszystko i bardzo bym chciał by Tim pozostał w sztabie gdyby Levy zdecydował się zatrudnić kogoś innego. Co do AVB... zacznę od tego, że jak chyba każdy kibić Spurs nie byłem zwolennikiem zwolnienia Redknappa (zwłaszcza w tak niejasnych okolicznościach). Fanem AVB nigdy nie byłem ALE muszę przyznać, że Spurs za jego kadencji, przynajmniej w statystykach, wyglądali imponująco - zdobyliśmy najwięcej pkt. w lidze w historii itd. itd. Moim zdaniem jednak to czego AVB zabrakło, to umiejętność pracy z zespołem. Z CAŁYM zespołem. AVB miał swojego Garetha Bale'a a reszta to było tło. Nie znam takiego drugiego przypadku w piłce nożnej gdzie czołowy klub bardzo silnej ligi byłby tak bardzo uzależniony od jednego piłkarza jak my za kadencji AVB. I to nie było tak, że ta odpowiedzialność Bale'a za wynik pozostawała taka sama. Nie - ona z czasem była jeszcze większa i większa. Tottenham AVB stracił charakter już w zeszłym sezonie, tylko Bale ratował zawsze dupy. Kadencja AVB to równia pochyła, odejście Bale'a musiało się tak dla nas skończyć - i to się odbija do dzisiaj i będzie się odbijać jeszcze długo. A wracając do Sherwooda to nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jest w tym momencie jedyny człowiek, który pokazuje, że los Tottenhamu naprawdę go interesuje. Powiedział parę słów prawdy w wywiadzie po Chelsea. Ja pierwsze co bym zrobił na miejscu Levy'ego to zrobiłbym wielką wyprzedaż. Zostać powinni "nasi" tj. Azzy, Townsendy i Walkery, zostawiłbym Soldado, Dembele, Adebayora, Sandro, może Dawsa, sprowadzamy Carrolla i BAE i gramy swoje, to co za Harry'ego
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
11 marca 2014, 22:54 [cytuj]
Coś czuje że wujek Harry na dniach pożegna się z QPR
11 marca 2014, 23:23 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

zamiast jechać po awans to na 5 meczy 2 remisy i 3 przegrane

no i znowu drużyna Harrego w lutym pikuje w dół
Dlatego powrót nie byłby najlepszy ;)
zamiast jechać po awans to na 5 meczy 2 remisy i 3 przegrane no i znowu drużyna Harrego w lutym pikuje w dół Dlatego powrót nie byłby najlepszy ;)
12 marca 2014, 09:28 [cytuj]
Macie coś na polepszenie humoru: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1186683_280322118793133_1931275841_n.jpg :rotfl:
Macie coś na polepszenie humoru: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1186683_280322118793133_1931275841_n.jpg :rotfl:
12 marca 2014, 16:14 [cytuj]
Do Sherwooda jako człowieka nic nie mam, również nie miałbym nic przeciwko, żeby pozostał w sztabie. To pewnie mój ulubiony kibic arsenalu :rotfl:
Do Sherwooda jako człowieka nic nie mam, również nie miałbym nic przeciwko, żeby pozostał w sztabie. To pewnie mój ulubiony kibic arsenalu :rotfl:
|<  <<  <  318  319  320  321  322    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się