Forum dyskusyjne
22 marca 2014, 18:01 [cytuj]
jaroszy, sprawdź proszę zasady interpunkcji bo aż oczy bolą
w nas już nie wierzę, ale może by tak everton wyprzedził arsenal

? mają bezpośredni mecz ze sobą?
no i mimo wszystko mam nadzieję, że mistrza będzie miało city ew. liverpool (raz, że grają najładniej. dwa nie są chelsea ani arsenalem)
jaroszy, sprawdź proszę zasady interpunkcji bo aż oczy bolą :(
w nas już nie wierzę, ale może by tak everton wyprzedził arsenal :D ? mają bezpośredni mecz ze sobą?
no i mimo wszystko mam nadzieję, że mistrza będzie miało city ew. liverpool (raz, że grają najładniej. dwa nie są chelsea ani arsenalem)
23 marca 2014, 10:44 [cytuj]
Ah ten Lewis... Alvaro Italiano.
Mnie to nawet w sumie cieszy, pogrucha to będzie lepszy humor miał na boisku hehe.
Słyszał ktoś może co z Vladem i Lamelą? Ponoć Coco miał być na Benfice.
Mnie to nawet w sumie cieszy, pogrucha to będzie lepszy humor miał na boisku hehe.
Słyszał ktoś może co z Vladem i Lamelą? Ponoć Coco miał być na Benfice
23 marca 2014, 14:21 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Słyszał ktoś może co z Vladem i Lamelą? Ponoć Coco miał być na Benfice
Na Derbach był już, siedział za rezerwami. Na siłowni już ćwiczy, lepiej nich wróci tydzień czy dwa później niż znów miałby wylecieć.
Na Derbach był już, siedział za rezerwami. Na siłowni już ćwiczy, lepiej nich wróci tydzień czy dwa później niż znów miałby wylecieć
Offence win games, defence wins titles
23 marca 2014, 15:18 [cytuj]
Ja czekam az ktos zrozumie ze najlepsza inwestycja w naughtona bedzie rozwiazanie z nim kontraktu : /
Ja czekam az ktos zrozumie ze najlepsza inwestycja w naughtona bedzie rozwiazanie z nim kontraktu : /
23 marca 2014, 15:23 [cytuj]
misteq powiedział/a:
i zostanie z samym Walkerem, który jest teraz kontuzjowany
i zostanie z samym Walkerem, który jest teraz kontuzjowany
24 marca 2014, 23:06 [cytuj]
http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci/29834,kosowo-i-homo-kanonierzy-bayern-bezkarny
Ja się uśmiałem. Nie wiem oco im chodzi?
http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci/29834,kosowo-i-homo-kanonierzy-bayern-bezkarny
Ja się uśmiałem. Nie wiem oco im chodzi?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 marca 2014, 01:59 [cytuj]
w tym wypadku o poprawność polityczną. Kosowo to też drażliwy temat, swego czasu Rosja krytykowała państwa zachodnie za poparcie jego odłączenia od Serbii.
teraz mamy Krym i objawiła się mentalność Kalego matuszki Rosiji. w dodatku Gazprom sponsoruje LM.
to nie są dobre dla UEFA tematy ale potężnego Bayernu nie można ukarać zbyt dotkliwie.
w tym wypadku o poprawność polityczną. Kosowo to też drażliwy temat, swego czasu Rosja krytykowała państwa zachodnie za poparcie jego odłączenia od Serbii.
teraz mamy Krym i objawiła się mentalność Kalego matuszki Rosiji. w dodatku Gazprom sponsoruje LM.
to nie są dobre dla UEFA tematy ale potężnego Bayernu nie można ukarać zbyt dotkliwie
25 marca 2014, 10:56 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
to nie są dobre dla UEFA tematy ale potężnego Bayernu nie można ukarać zbyt dotkliwie
Ja się z Kosowa nie śmiałem tylko z transparentu o Arsenalu :-)
Ja się z Kosowa nie śmiałem tylko z transparentu o Arsenalu :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 marca 2014, 14:07 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=SE5yHFJI47s
Nigdy nie zrozumiem sprzedaży tego człowieka, za nikim tak nie tęsknie jak za nim, true Yido. Jeżeli chodzi o obecne czasy to chyba nikt chyba nie gryzł tak trawy jak on w meczach z Analami.
http://www.youtube.com/watch?v=SE5yHFJI47s
Nigdy nie zrozumiem sprzedaży tego człowieka, za nikim tak nie tęsknie jak za nim, true Yido. Jeżeli chodzi o obecne czasy to chyba nikt chyba nie gryzł tak trawy jak on w meczach z Analami
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
25 marca 2014, 14:48 [cytuj]
Fakt, Rafa zawsze wkładał dużo serca w grę dla Spurs. Sprzedanie go to jedna z najgorszych decyzji AVB, według którego Sigurdsson miał być lepszym zawodnikiem

. Hamburg może spaść z ligi, wtedy byłaby szansa na wyciągnięcie go stamtąd. Może van Gaal byłby nim zainteresowany.
Fakt, Rafa zawsze wkładał dużo serca w grę dla Spurs. Sprzedanie go to jedna z najgorszych decyzji AVB, według którego Sigurdsson miał być lepszym zawodnikiem :szok:. Hamburg może spaść z ligi, wtedy byłaby szansa na wyciągnięcie go stamtąd. Może van Gaal byłby nim zainteresowany
25 marca 2014, 16:06 [cytuj]
Jak typujecie dzisiaj derby Manchesteru? Ja obstawiam, że City wygra i to dosyć gładko, 0:3, może 1:3
Jak typujecie dzisiaj derby Manchesteru? Ja obstawiam, że City wygra i to dosyć gładko, 0:3, może 1:3 :D
25 marca 2014, 16:33 [cytuj]
ja gdzieś czytałem, że on się nie lubi z dembele
co do derbów, nie wiem czemu, mimo wszelkiej logice - wydaje mi się, że united dzisiaj wygra. dla nas lepiej by było aby city wygrało i abyśmy do końca sezonu mieli spokój z oglądaniem się na united
ja gdzieś czytałem, że on się nie lubi z dembele :D
co do derbów, nie wiem czemu, mimo wszelkiej logice - wydaje mi się, że united dzisiaj wygra. dla nas lepiej by było aby city wygrało i abyśmy do końca sezonu mieli spokój z oglądaniem się na united
25 marca 2014, 21:09 [cytuj]
Swansea prowadzi z Arsenalem
Swansea prowadzi z Arsenalem :)
25 marca 2014, 21:12 [cytuj]
Everton pewnie wygra, będzie przed nami i jeszcze zaległy mecz
Everton pewnie wygra, będzie przed nami i jeszcze zaległy mecz
25 marca 2014, 21:22 [cytuj]
nie bój żaby, mają jeszcze oba Manchestery, Southampton i Arsenal przed sobą
nie bój żaby, mają jeszcze oba Manchestery, Southampton i Arsenal przed sobą
25 marca 2014, 22:17 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Swansea prowadzi z Arsenalem

No to się skończyło ;p . City co sobie gra.. teraz już trochę odpuścili, ale wcześniej cały czas na połowie United. Silva to jest majstersztyk
No to się skończyło ;p . City co sobie gra.. teraz już trochę odpuścili, ale wcześniej cały czas na połowie United. Silva to jest majstersztyk
25 marca 2014, 22:39 [cytuj]
Flamini pomógł
Flamini pomógł :D
25 marca 2014, 22:39 [cytuj]
Arsenal sfrajerzył na koniec meczu
Arsenal sfrajerzył na koniec meczu :plotki:
25 marca 2014, 22:43 [cytuj]
Cos czuje ze Arsenal po walce o mistrzostwo nie zagra nawet w LM. Ale nie wiem czy 4 bedziemy my czy Everton
Cos czuje ze Arsenal po walce o mistrzostwo nie zagra nawet w LM. Ale nie wiem czy 4 bedziemy my czy Everton
25 marca 2014, 22:53 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
te kartofle mają chody przy zielonym i chociażby gały srały Arsrenal musi być w top 4(Muły też, ale ich to nawet różowy stolik nie uratuje)
te kartofle mają chody przy zielonym i chociażby gały srały Arsrenal musi być w top 4(Muły też, ale ich to nawet różowy stolik nie uratuje)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong