Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  324  325  326  327  328    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
29 marca 2014, 13:12 [cytuj]
http://angielskaliga.eu/news/show/niespodziewana-kandydatura-prosto-z-portugalii hmmmm:mysli:
http://angielskaliga.eu/news/show/niespodziewana-kandydatura-prosto-z-portugalii hmmmm:mysli:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 marca 2014, 14:02 [cytuj]
http://metro.co.uk/2014/03/29/ruud-gullit-louis-van-gaal-will-replace-tim-sherwood-at-tottenham-hotspur-4682384/

no to mamy trenera

czas się zapoznać:

http://www.youtube.com/watch?v=7cgAKZkX_yE

oby nam go tylko nie zwinął MU
http://metro.co.uk/2014/03/29/ruud-gullit-louis-van-gaal-will-replace-tim-sherwood-at-tottenham-hotspur-4682384/ no to mamy trenera czas się zapoznać: http://www.youtube.com/watch?v=7cgAKZkX_yE oby nam go tylko nie zwinął MU
29 marca 2014, 17:52 [cytuj]
pięknie palace!! :D
pięknie palace!! :D
29 marca 2014, 21:31 [cytuj]
arsenal remis, wiec nam nie zostalo nic innego jak wygrac wszystkie spotkania, ktore zostaly i modlic sie o cud :zly:
arsenal remis, wiec nam nie zostalo nic innego jak wygrac wszystkie spotkania, ktore zostaly i modlic sie o cud :zly:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 marca 2014, 21:58 [cytuj]
playmaker powiedział/a:

Cud nastąpi bo MU wygra ligę mistrzów :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 marca 2014, 22:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Już widzę jak Bayern eliminują :P
COYS!
29 marca 2014, 23:16 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Fuksem im się uda. Jak RVP wyzdrowieje to nawet dziurawa obrona nie przeszkodzi im awansować
Fuksem im się uda. Jak RVP wyzdrowieje to nawet dziurawa obrona nie przeszkodzi im awansować
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 marca 2014, 00:25 [cytuj]
Prędzej Moyes zajdzie w ciąże.
Prędzej Moyes zajdzie w ciąże
30 marca 2014, 01:31 [cytuj]
Awans Manchesteru United do półfinału Ligi Mistrzów w chwili obecnej trzeba traktować jako bajkę na dobranoc :)

Ale w futbolu wszystko jest możliwe :)

Wszyscy dobrze pamiętamy w jakim stylu, a raczej bez stylu Chelsea wygrała Ligę Mistrzów, mając większą kupę szczęścia niż Romek ma zer na koncie :)
Awans Manchesteru United do półfinału Ligi Mistrzów w chwili obecnej trzeba traktować jako bajkę na dobranoc :) Ale w futbolu wszystko jest możliwe :) Wszyscy dobrze pamiętamy w jakim stylu, a raczej bez stylu Chelsea wygrała Ligę Mistrzów, mając większą kupę szczęścia niż Romek ma zer na koncie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 marca 2014, 14:33 [cytuj]
oby holtby strzelił teraz z dwa gole evertonowi :D
oby holtby strzelił teraz z dwa gole evertonowi :D
31 marca 2014, 09:25 [cytuj]
Ja tam życzę Evertonowi jak najlepiej. Fulham chyba trochę się nagrało w EPL jak na lokalny Londyński klub.
Ja tam życzę Evertonowi jak najlepiej. Fulham chyba trochę się nagrało w EPL jak na lokalny Londyński klub
31 marca 2014, 11:23 [cytuj]
Nie wiem czy ogladaliscie mecz Fulham ale ten 17 latek na ich szpicy, Moussa Dembele, zagral swietny mecz. Mial przynajmjiej 2 swietne sytuacje ktore zawdzieczal swojej grze na linii spalonego i swietnym ustawieniu sie no i dobra gra cialem, lepszy Benteke. A to byl jego debiut i to nie z byle kim a Evertonem. Powinnismy o nim myslec a nie wydawac 40 mln na Lukaku skoro tu jest drugi i to 2 lata mlodszy. W FM 14 jest dobry, w sumie tylko stamtad go kojarzylem :D
Nie wiem czy ogladaliscie mecz Fulham ale ten 17 latek na ich szpicy, Moussa Dembele, zagral swietny mecz. Mial przynajmjiej 2 swietne sytuacje ktore zawdzieczal swojej grze na linii spalonego i swietnym ustawieniu sie no i dobra gra cialem, lepszy Benteke. A to byl jego debiut i to nie z byle kim a Evertonem. Powinnismy o nim myslec a nie wydawac 40 mln na Lukaku skoro tu jest drugi i to 2 lata mlodszy. W FM 14 jest dobry, w sumie tylko stamtad go kojarzylem :D
31 marca 2014, 14:37 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=TMeVnxl-Jy0&app=desktop
:D
https://www.youtube.com/watch?v=TMeVnxl-Jy0&app=desktop :D
31 marca 2014, 15:33 [cytuj]
http://www.change.org/en-GB/petitions/daniel-levy-the-directors-and-management-of-tottenham-hotspur-football-club-this-petition-is-intended-as-a-vote-of-no-confidence-in-daniel-levy-enic-and-their-management-of-thfc-our-reasons-are-listed-below

Wysyłać!!!
http://www.change.org/en-GB/petitions/daniel-levy-the-directors-and-management-of-tottenham-hotspur-football-club-this-petition-is-intended-as-a-vote-of-no-confidence-in-daniel-levy-enic-and-their-management-of-thfc-our-reasons-are-listed-below Wysyłać!!!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 marca 2014, 18:58 [cytuj]
Prawda to, ze Tim naszego pilkarza uderzyl?
31 marca 2014, 19:47 [cytuj]
lennon na twiterze zaprzeczył
lennon na twiterze zaprzeczył
31 marca 2014, 20:03 [cytuj]
Przyszły sezon ( i końcówka tego ) muszą przynieść zmiany . Przede wszystkim zmiana trenera - z nim się nie da nic osiągnąć i jeśli ktoś się z tym nie zgadza to proszę oglądnąć naszą grę . Nie zmieniło się NIC , poza wprowadzeniem ( na plus ) adebayora ( i na tysiąc minusów ) Bentaleba , który ... ciężko to mówić z tego miejsca , ale jest słabszy ode mnie . Jedyna nadzieja to Van Ghaal , ale mając Manchester z Rooneyami , Matami , RVP , Carricami i De Geami to po prostu klub marzeń , który będzie wsparty grubymi $$$ - dać kilka poprawek i jest to maszyna na potrójną koronę . Oczywiście Holender może wybrać nas , ale trzeba być przygotowanym na to ,że trzeba będzie szukać kogoś innego , ale kogo? Pochettino ? Może Harry chciałby wrócić ? Na pewno przyszłe miesiące będą nerwowe .

Trzeba też jasno powiedzieć piłkarzom w jakim grają klubie , w jakiej lidze i jakie są wymagania w stosunku do nich , bo wydaje mi się , że Paulinho dalej jest w Polsce , Chadli myśli tylko o mundialu i płacze , że za mało gra , naughton chce grać więcej na prawej obronie , a jak nie to odejdzie - niech spierdala ( krótko i zwięźle ) , gość który notuje co mecz straty , asysty dla przeciwnej drużyny chce grać w takim klubie? Nawet bym z siebie idioty nie robił i takich rzeczy nie mówił , Janek w poprzednim sezonie najlepszy ŚO w Anglii i czołowy na świecie , a teraz? Gra tak jakby po 12 godzinach ciężkiej pracy kazali mu biegać za piłką i kolejny który stawia warunki kim on to nie jest i czego on to nie potrafi , Lennon też poniżej oczekiwań i najlepszy na koniec - Soldado . Sory , ale czas minął , jak na nas wydanie 30 milionów to przebicie wszystkiego , a do tego napastnika który nie potrafi nic?

Na plus zasługuje Sandro , Eriksen , Rumun i właściwie lista się kończy .

Kolejną sprawy są sprawy pozaboiskowe . Przepraszam ale Levy + spółka z baldinim na czele muszą opuścić klub . Jeśli Levy chce sobie zarabiać to niech kupi aukcje $hitów , ruskich czy kogo tam chce i niech robi co chce . Levy sprzedał jednych z najlepszych zawodników w historii , bo tak trzeba nazwać Raffe , Luke i Garetha za pół darmo do tego zabił nasz styl poprzez swoje idiotyczne działania zmieniania managera , obiecał stadion i dalej nic nie ma .

Nasuwa mi się pytanie , kogo się w tym sezonie pozbędziemy ? Walkera ? Eriksena ? Llorisa ? Mam nadzieję ,że zostaną ale akurat mój limit wykorzystał się 31 sierpnia 2013 roku .
Jeśli jakiemuś zawodnikowi nie podoba się na WHL niech idzie sobie gdzie chce , ja po prostu chce oglądać glory , glory days , a nie 90 minut męczarni i porażki z liverpoolem , którego jeszcze 2 lata temu byśmy na pół gwizdka pocisnęli . COYS
Przyszły sezon ( i końcówka tego ) muszą przynieść zmiany . Przede wszystkim zmiana trenera - z nim się nie da nic osiągnąć i jeśli ktoś się z tym nie zgadza to proszę oglądnąć naszą grę . Nie zmieniło się NIC , poza wprowadzeniem ( na plus ) adebayora ( i na tysiąc minusów ) Bentaleba , który ... ciężko to mówić z tego miejsca , ale jest słabszy ode mnie . Jedyna nadzieja to Van Ghaal , ale mając Manchester z Rooneyami , Matami , RVP , Carricami i De Geami to po prostu klub marzeń , który będzie wsparty grubymi $$$ - dać kilka poprawek i jest to maszyna na potrójną koronę . Oczywiście Holender może wybrać nas , ale trzeba być przygotowanym na to ,że trzeba będzie szukać kogoś innego , ale kogo? Pochettino ? Może Harry chciałby wrócić ? Na pewno przyszłe miesiące będą nerwowe . Trzeba też jasno powiedzieć piłkarzom w jakim grają klubie , w jakiej lidze i jakie są wymagania w stosunku do nich , bo wydaje mi się , że Paulinho dalej jest w Polsce , Chadli myśli tylko o mundialu i płacze , że za mało gra , naughton chce grać więcej na prawej obronie , a jak nie to odejdzie - niech spierdala ( krótko i zwięźle ) , gość który notuje co mecz straty , asysty dla przeciwnej drużyny chce grać w takim klubie? Nawet bym z siebie idioty nie robił i takich rzeczy nie mówił , Janek w poprzednim sezonie najlepszy ŚO w Anglii i czołowy na świecie , a teraz? Gra tak jakby po 12 godzinach ciężkiej pracy kazali mu biegać za piłką i kolejny który stawia warunki kim on to nie jest i czego on to nie potrafi , Lennon też poniżej oczekiwań i najlepszy na koniec - Soldado . Sory , ale czas minął , jak na nas wydanie 30 milionów to przebicie wszystkiego , a do tego napastnika który nie potrafi nic? Na plus zasługuje Sandro , Eriksen , Rumun i właściwie lista się kończy . Kolejną sprawy są sprawy pozaboiskowe . Przepraszam ale Levy + spółka z baldinim na czele muszą opuścić klub . Jeśli Levy chce sobie zarabiać to niech kupi aukcje $hitów , ruskich czy kogo tam chce i niech robi co chce . Levy sprzedał jednych z najlepszych zawodników w historii , bo tak trzeba nazwać Raffe , Luke i Garetha za pół darmo do tego zabił nasz styl poprzez swoje idiotyczne działania zmieniania managera , obiecał stadion i dalej nic nie ma . Nasuwa mi się pytanie , kogo się w tym sezonie pozbędziemy ? Walkera ? Eriksena ? Llorisa ? Mam nadzieję ,że zostaną ale akurat mój limit wykorzystał się 31 sierpnia 2013 roku . Jeśli jakiemuś zawodnikowi nie podoba się na WHL niech idzie sobie gdzie chce , ja po prostu chce oglądać glory , glory days , a nie 90 minut męczarni i porażki z liverpoolem , którego jeszcze 2 lata temu byśmy na pół gwizdka pocisnęli . COYS
31 marca 2014, 20:05 [cytuj]
lukempire powiedział/a:

Faktem jest, że przetrzymał wszystkich w szatni przez ponad dwie godziny po meczu. Było gorąco, ale bez rękoczynów...
Faktem jest, że przetrzymał wszystkich w szatni przez ponad dwie godziny po meczu. Było gorąco, ale bez rękoczynów
Can't Smile Without You!!!
31 marca 2014, 21:59 [cytuj]
Moim zdaniem odejdzie Hugo, Eriksen ktorego bedziemy zalowac najbardziej i Holtby do Evertonu gdzie w meczu z nami strzeli gola i zaliczy 2 asysty. Reszta jak odejdzie to nawet i dobrze.
Moim zdaniem odejdzie Hugo, Eriksen ktorego bedziemy zalowac najbardziej i Holtby do Evertonu gdzie w meczu z nami strzeli gola i zaliczy 2 asysty. Reszta jak odejdzie to nawet i dobrze
31 marca 2014, 22:06 [cytuj]
odejdą Jan, Naughton i Paulinho, jeśli przyjdzie LvG, a Lloris dostanie kapitana, jednak renoma trenera też pewnie działa na wyobraźnię piłkarzy i większość zostanie :nerwus:
odejdą Jan, Naughton i Paulinho, jeśli przyjdzie LvG, a Lloris dostanie kapitana, jednak renoma trenera też pewnie działa na wyobraźnię piłkarzy i większość zostanie :nerwus:
|<  <<  <  324  325  326  327  328    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się