Forum dyskusyjne
31 marca 2014, 22:22 [cytuj]
ERIKSEN a nie ericksen...
dla mnie ekipa jest spokojnie na top4 także wielkich zmian bym nie robił, sprzedać jednego z środkowych pomocników (najlepiej chyba paulinho), kupić lewego obrońcę i środkowego, wypożyczyć siggiego i jak nowy trener zobaczy progres w soldado to zostawić ale konkurencje i tak trzeba mu załatwić (w lukaku coś nie wierzę ale byłoby to marzenie) a jak zostanie i te pół roku strzeli znowu 3-4 gole to sprzedać w zimie nawet za mniej niż 10mln bo nic dobrego już raczej nie wyciągniemy z niego
ERIKSEN a nie ericksen...
dla mnie ekipa jest spokojnie na top4 także wielkich zmian bym nie robił, sprzedać jednego z środkowych pomocników (najlepiej chyba paulinho), kupić lewego obrońcę i środkowego, wypożyczyć siggiego i jak nowy trener zobaczy progres w soldado to zostawić ale konkurencje i tak trzeba mu załatwić (w lukaku coś nie wierzę ale byłoby to marzenie) a jak zostanie i te pół roku strzeli znowu 3-4 gole to sprzedać w zimie nawet za mniej niż 10mln bo nic dobrego już raczej nie wyciągniemy z niego
31 marca 2014, 23:12 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Moim zdaniem odejdzie Hugo, Eriksen ktorego bedziemy zalowac najbardziej i Holtby do Evertonu gdzie w meczu z nami strzeli gola i zaliczy 2 asysty. Reszta jak odejdzie to nawet i dobrze
Eriksen powiedział ze nie odejdzie po tym sezonie.
Drugler, van Gaal na rany koguta, a nie żaden Ghaal.
Eriksen powiedział ze nie odejdzie po tym sezonie.
Drugler, van Gaal na rany koguta, a nie żaden Ghaal.
1 kwietnia 2014, 07:18 [cytuj]
ja mam nadzieje, ze jak przyjdzie nowy trener, to zrobi cos z Aaronem, bo co sie stalo z nim w tym sezonie, przechodzi wszelkie pojecie.
ja mam nadzieje, ze jak przyjdzie nowy trener, to zrobi cos z Aaronem, bo co sie stalo z nim w tym sezonie, przechodzi wszelkie pojecie. :bezradny:
1 kwietnia 2014, 07:59 [cytuj]
bart powiedział/a:
odejdą Jan, Naughton i Paulinho, jeśli przyjdzie LvG, a Lloris dostanie kapitana, jednak renoma trenera też pewnie działa na wyobraźnię piłkarzy i większość zostanie

No nie wiem, czy Lloris nadawałby się na kapitana

A Paulinho bym zostawił, bo nie raz pokazał, że grać w piłkę potrafi - po prostu trzeba wiedzieć, jak go ustawić na boisku.
No nie wiem, czy Lloris nadawałby się na kapitana ;) A Paulinho bym zostawił, bo nie raz pokazał, że grać w piłkę potrafi - po prostu trzeba wiedzieć, jak go ustawić na boisku
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 kwietnia 2014, 07:59 [cytuj]
Ramzes , przepraszam

Najprawdopodobniej z czasem się naucze . Na początku Andre Villas Boas też było ciężko
Ramzes , przepraszam :) Najprawdopodobniej z czasem się naucze . Na początku Andre Villas Boas też było ciężko :)
1 kwietnia 2014, 08:04 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1964896_994271220613094_1479362312_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1964896_994271220613094_1479362312_n.jpg :D:D
1 kwietnia 2014, 11:13 [cytuj]
Genialne są niektóre te przyśpiewki
We're not going on a European tour, European tour, European tour.
Genialne są niektóre te przyśpiewki :D
We're not going on a European tour, European tour, European tour.
:kwiatek:
1 kwietnia 2014, 15:34 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Prawda to, ze Tim naszego pilkarza uderzyl?
Tak, Soldado chciał oddać, ale nie trafił.
Tak, Soldado chciał oddać, ale nie trafił
1 kwietnia 2014, 20:02 [cytuj]
Jak ktos chce sprobowac poskakać .
Skoki narciarski
http://s1.skijumpmania.com/r68800 Całkiem fajna gierka.
Jak ktos chce sprobowac poskakać .
Skoki narciarskie http://s1.skijumpmania.com/r68800
Całkiem fajna gierka
1 kwietnia 2014, 22:41 [cytuj]
Co za mecz na Camp Nou, Ja chce jeszcze raz!
Co za mecz na Camp Nou, Ja chce jeszcze raz!
Offence win games, defence wins titles
2 kwietnia 2014, 11:50 [cytuj]
ale by pięknie było jakby united wygrało LM. raz, że arsenal by spotkał nasz los sprzed dwóch lat, dwa united by zostało ze słabym moysem co by nam łatwiej z nimi rywalizowało no i zostawiliby nam w końcu van gaala
ale by pięknie było jakby united wygrało LM. raz, że arsenal by spotkał nasz los sprzed dwóch lat, dwa united by zostało ze słabym moysem co by nam łatwiej z nimi rywalizowało no i zostawiliby nam w końcu van gaala
2 kwietnia 2014, 11:57 [cytuj]
Moyes nie odejdzie po tym sezonie.
Moyes nie odejdzie po tym sezonie. :pies:
2 kwietnia 2014, 12:24 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Tak, Soldado chciał oddać, ale nie trafił
:rotfl:
2 kwietnia 2014, 16:55 [cytuj]
Reports saying we have bid for wembley to be our new home untill our new stadium is made in 2017. After our apparent bid for upton park was rejected Thoughts?
Tam mnie jeszcze nie było. Może lepiej dostawać baty na Wembley niż na naszym WHL? Sam nie wiem
Reports saying we have bid for wembley to be our new home untill our new stadium is made in 2017. After our apparent bid for upton park was rejected Thoughts?
Tam mnie jeszcze nie było. Może lepiej dostawać baty na Wembley niż na naszym WHL? Sam nie wiem :glupek:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 kwietnia 2014, 21:28 [cytuj]
ARSENAL U18S 1-3 SPURS
można
ARSENAL U18S 1-3 SPURS
można :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 kwietnia 2014, 21:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tam mnie jeszcze nie było. Może lepiej dostawać baty na Wembley niż na naszym WHL? Sam nie wiem

...
Atletic Bilbao buduje podobnie jak my - obecnie 30% stadionu jest wyburzone ---> damy radę na WHL ..
...
Atletic Bilbao buduje podobnie jak my - obecnie 30% stadionu jest wyburzone ---> damy radę na WHL ..
:ok:
2 kwietnia 2014, 23:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ARSENAL U18S 1-3 SPURS
można

Jak byś miał FB to już dawno ten wynik zamieściełem Rafo
Jak byś miał FB to już dawno ten wynik zamieściełem Rafo :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 kwietnia 2014, 13:07 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/king-of-the-lane-040414/
Ale zajebioza! Oby była transmisja w necie. Ciekawe kto zagra u Kinga, może Bale i Modrić

Ciekawe jak zostali by powitani na WHL.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/king-of-the-lane-040414/
Ale zajebioza! Oby była transmisja w necie. Ciekawe kto zagra u Kinga, może Bale i Modrić :D Ciekawe jak zostali by powitani na WHL
5 kwietnia 2014, 11:10 [cytuj]
Bale i Modrić - wątpliwe - pewnie Tim Sherwood i Jonathan Woodgate
Bale i Modrić - wątpliwe - pewnie Tim Sherwood i Jonathan Woodgate :]
5 kwietnia 2014, 12:20 [cytuj]
A orientuje się ktoś czy w tym czasie będzie grała jeszcze MLS? Bo jeśli nie to jestem prawie pewien że znowu ujrzymy JD na WHL
A orientuje się ktoś czy w tym czasie będzie grała jeszcze MLS? Bo jeśli nie to jestem prawie pewien że znowu ujrzymy JD na WHL :P