Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  326  327  328  329  330    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
5 kwietnia 2014, 17:58 [cytuj]
holtby asystuje na gola na 1-2 dla fulham!
holtby asystuje na gola na 1-2 dla fulham!
5 kwietnia 2014, 18:12 [cytuj]
Niczego sobie ta asysta :pies: co Lewis czasem wrzuci to poezja ale u nas to z niego pożytku nie ma bo kurwa same kaleki biegają i ruchu na wysoką piłke nie zrobią. Cały czas mówiłem że złą osoba na wypożyczenie poszła. Kto w tym klubie coś ogarnia w ogóle? Tak patrze, przyglądam się to im dłużej na to patrze to się przekonuje że to jest burdel. Oni nie wiedzą kogo kupić, kogo na jaką poazycje dać, kogo wyjebać, kogo zostawić. Burdello bum bum
Niczego sobie ta asysta :pies: co Lewis czasem wrzuci to poezja ale u nas to z niego pożytku nie ma bo kurwa same kaleki biegają i ruchu na wysoką piłke nie zrobią. Cały czas mówiłem że złą osoba na wypożyczenie poszła. Kto w tym klubie coś ogarnia w ogóle? Tak patrze, przyglądam się to im dłużej na to patrze to się przekonuje że to jest burdel. Oni nie wiedzą kogo kupić, kogo na jaką poazycje dać, kogo wyjebać, kogo zostawić. Burdello bum bum
5 kwietnia 2014, 18:53 [cytuj]
Holtby zawsze zostawiał chociaż serce.
Holtby zawsze zostawiał chociaż serce
6 kwietnia 2014, 14:57 [cytuj]
Arsenal w dupsko na razie. W sumie nie ma się czemu dziwić - z takim Arsenalem każda przyzwoita drużyna powinna wygrać.
Arsenal w dupsko na razie. W sumie nie ma się czemu dziwić - z takim Arsenalem każda przyzwoita drużyna powinna wygrać
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 kwietnia 2014, 15:05 [cytuj]
Każda prócz parodii drużyny ze stadionu zwanego WHL.I pomyśleć gdyby dziś kondomy przegrały. Żeby Chadli miał nogi zamiast kulas to mielibyśmy 2 punkty straty do tych pizd i z takim terminarzem realnie moglibyśmy myśleć o top 4 :pies: no ale to jest Tottenham, tego nie zrozumiesz

No i Lukaku wjebał na 2:0 :kwiatek::kwiatek:
Każda prócz parodii drużyny ze stadionu zwanego WHL.I pomyśleć gdyby dziś kondomy przegrały. Żeby Chadli miał nogi zamiast kulas to mielibyśmy 2 punkty straty do tych pizd i z takim terminarzem realnie moglibyśmy myśleć o top 4 :pies: no ale to jest Tottenham, tego nie zrozumiesz No i Lukaku wjebał na 2:0 :kwiatek::kwiatek:
6 kwietnia 2014, 15:51 [cytuj]
Jak to leci? - Wonderful scenes at the Goodison!
Jak to leci? - Wonderful scenes at the Goodison!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 kwietnia 2014, 15:52 [cytuj]
weźmy tego Lukaku i Martineza... :D
weźmy tego Lukaku i Martineza... :D
6 kwietnia 2014, 15:53 [cytuj]
Everton nie dał rady Tottenhamowi, a Tottenham analom. Kto tu jest frajerem roku to nie wiem
Everton nie dał rady Tottenhamowi, a Tottenham analom. Kto tu jest frajerem roku to nie wiem
6 kwietnia 2014, 16:17 [cytuj]
I powoli niedoceniany przez nas Everton może zająć to 4 miejsce. A wtedy Lukaku na pewno będzie zainteresowany przejściem do zespołu bez pucharów w przyszłym roku ale za to po raz kolejny celującym w Top 4. Jeśli Everton zająłby 4 miejsce kosztem Arsenalu to myślę Mateuszu, że Arsenal za wypadnięcie z czwórki będąc mistrzem na półmetku a potem my wieczni napinacze na to czwarte miejsce.
I powoli niedoceniany przez nas Everton może zająć to 4 miejsce. A wtedy Lukaku na pewno będzie zainteresowany przejściem do zespołu bez pucharów w przyszłym roku ale za to po raz kolejny celującym w Top 4. Jeśli Everton zająłby 4 miejsce kosztem Arsenalu to myślę Mateuszu, że Arsenal za wypadnięcie z czwórki będąc mistrzem na półmetku a potem my wieczni napinacze na to czwarte miejsce
6 kwietnia 2014, 16:26 [cytuj]
Żadnego Evertonu w top4 nie bedzie przez terminarz, więc coś potracą. Ja sam nie wierze w to co teraz napisze ale jeśli anale będą grać coś takiego jak dziś a my nie zlekceważymy swoich ogórasów to możemy powalczyć. Ale te ogórasy w cudzysłowiu bardzie bo dla Tottenhamu nie ma słabych drużyn niestety. Everton potraci z jakieś 7 punków minimum myśle w tych meczach które im zostały
Żadnego Evertonu w top4 nie bedzie przez terminarz, więc coś potracą. Ja sam nie wierze w to co teraz napisze ale jeśli anale będą grać coś takiego jak dziś a my nie zlekceważymy swoich ogórasów to możemy powalczyć. Ale te ogórasy w cudzysłowiu bardzie bo dla Tottenhamu nie ma słabych drużyn niestety. Everton potraci z jakieś 7 punków minimum myśle w tych meczach które im zostały
6 kwietnia 2014, 16:36 [cytuj]
mam wrażenie że jakbyśmy zostawili AVB to byśmy w tym sezonie jakimś cudem mieli te TOP 4....
mam wrażenie że jakbyśmy zostawili AVB to byśmy w tym sezonie jakimś cudem mieli te TOP 4
6 kwietnia 2014, 16:41 [cytuj]
Nie patrz na wyniki Zenita. AVB zapoczątkował cały ten burdel a nie umiejętność poskładania tego burdelu tylko go pogrążyła. Wygląda że on umie pracować tylko z byłymi Portowcami :hejka:A a poem już w ogóle. Nieudacznika zastapili totalnym debilem
Nie patrz na wyniki Zenita. AVB zapoczątkował cały ten burdel a nie umiejętność poskładania tego burdelu tylko go pogrążyła. Wygląda że on umie pracować tylko z byłymi Portowcami :hejka:A a poem już w ogóle. Nieudacznika zastapili totalnym debilem
6 kwietnia 2014, 16:43 [cytuj]
Lukaku jest graczem Chelsea i to od nich , a raczej od Romka Abramiwicza, zależy komu go sprzeda czy wypożyczy. Belg ma niewiele do powiedzenia, cokolwiek by gadał w wywiadach. Co nie zmienia jednak faktu, że Chelsea ze THFC deali nie robi, nie pamiętam od nich żadnego transferu.
Lukaku jest graczem Chelsea i to od nich , a raczej od Romka Abramiwicza, zależy komu go sprzeda czy wypożyczy. Belg ma niewiele do powiedzenia, cokolwiek by gadał w wywiadach. Co nie zmienia jednak faktu, że Chelsea ze THFC deali nie robi, nie pamiętam od nich żadnego transferu
6 kwietnia 2014, 16:47 [cytuj]
Macie jakieś informacje czy analny Tim ma już licencje?
6 kwietnia 2014, 16:48 [cytuj]
Za moich czasów kibicowania pamiętam tylko jeden Gus Poyet. Mateuszku może masz rację mi się wydaje, że najważniejszy dla nich mecz będzie z MU (MC zakładam, że przegrają) reszta jest spokojnie w ich zasięgu. Jeśli Arsenal jeszcze raz się potknie to ja wieżę w Top 4 Evertonu.
Za moich czasów kibicowania pamiętam tylko jeden Gus Poyet. Mateuszku może masz rację mi się wydaje, że najważniejszy dla nich mecz będzie z MU (MC zakładam, że przegrają) reszta jest spokojnie w ich zasięgu. Jeśli Arsenal jeszcze raz się potknie to ja wieżę w Top 4 Evertonu
6 kwietnia 2014, 16:57 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Za moich czasów kibicowania pamiętam tylko jeden Gus Poyet. Mateuszku może masz rację mi się wydaje, że najważniejszy dla nich mecz będzie z MU (MC zakładam, że przegrają) reszta jest spokojnie w ich zasięgu. Jeśli Arsenal jeszcze raz się potknie to ja wieżę w Top 4 Evertonu
Ogólnie Everton wydaje się być tym zespołem który najbardziej zasługuje na to z rójki Tottenham, anale, Everton. :mysli: My kolejny sezon jesteśmy frajerami no bo jak to nazwać jak Everton na transfery wydał 30 mln + wypożyczenia a my 120 mln i większość z nich to jakaś kpina. A przede wszystkim kpiną jest ten kto zarządza tą drużyną jako trener. Pod względem sportowym Levy się skompromitował w tym roku niesamowicie btw. No jedna wielka kompromitacja i frajerstwo. Mieć takie warunki finansowe i potencjał to to się w głowie nie mieści. Kolejny sezon za odbytami. Żałosne. To czego Tottenham potrzebuje żeby być w tej 4? A może to rzeczywiście za wysokie progi i za dużo wymagamy. troche ludzi zaczyna zwalniać Levyego. Sam czasem wątpię czy ten człowiek ma jakąkolwiek wiedze na temat piłki? I czy zależy mu na sukcesach sportowych czy na zarabianiu pieniędzy.

Aż chce się zacytować słynną wypowiedź Janukiewicza

http://www.youtube.com/watch?v=_6n81d3mC2A
Ogólnie Everton wydaje się być tym zespołem który najbardziej zasługuje na to z rójki Tottenham, anale, Everton. :mysli: My kolejny sezon jesteśmy frajerami no bo jak to nazwać jak Everton na transfery wydał 30 mln + wypożyczenia a my 120 mln i większość z nich to jakaś kpina. A przede wszystkim kpiną jest ten kto zarządza tą drużyną jako trener. Pod względem sportowym Levy się skompromitował w tym roku niesamowicie btw. No jedna wielka kompromitacja i frajerstwo. Mieć takie warunki finansowe i potencjał to to się w głowie nie mieści. Kolejny sezon za odbytami. Żałosne. To czego Tottenham potrzebuje żeby być w tej 4? A może to rzeczywiście za wysokie progi i za dużo wymagamy. troche ludzi zaczyna zwalniać Levyego. Sam czasem wątpię czy ten człowiek ma jakąkolwiek wiedze na temat piłki? I czy zależy mu na sukcesach sportowych czy na zarabianiu pieniędzy. Aż chce się zacytować słynną wypowiedź Janukiewicza http://www.youtube.com/watch?v=_6n81d3mC2A
6 kwietnia 2014, 18:12 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
mam wrażenie że jakbyśmy zostawili AVB to byśmy w tym sezonie jakimś cudem mieli te TOP 4

Naprawdę masz tak krótką pamięć? Ja wiem że ludzka mózg działa w ten sposób, że zapomina się te złe rzeczy, ale nie po tak krótkim czasie. Byliśmy na 9 miejscu, to prawda, że do top4 dzieliły nas 4 punkty, ale my się regularnie do nich oddalaliśmy a nie zbliżaliśmy. To nie wyglądało że będzie lepiej, bo graliśmy znacznie gorzej niż 8 drużyn przed nami. Mamy tylko 2 punkty mniej niż Villas-Boas z Balem w składzie w poprzednim sezonie i nie mówie tego żeby pokazać że Sherwood nie jest taki zły, raczej żeby udowodnić, że obaj robili lipę w naszym klubie. W zeszłym sezonie wystarczyło pokonać Fulham u siebie żeby zachować przewagę nad Arsenalem, a co zrobił AVB? Wystawił jakiś dziwny skład i przegrał 0-1
Naprawdę masz tak krótką pamięć? Ja wiem że ludzka mózg działa w ten sposób, że zapomina się te złe rzeczy, ale nie po tak krótkim czasie. Byliśmy na 9 miejscu, to prawda, że do top4 dzieliły nas 4 punkty, ale my się regularnie do nich oddalaliśmy a nie zbliżaliśmy. To nie wyglądało że będzie lepiej, bo graliśmy znacznie gorzej niż 8 drużyn przed nami. Mamy tylko 2 punkty mniej niż Villas-Boas z Balem w składzie w poprzednim sezonie i nie mówie tego żeby pokazać że Sherwood nie jest taki zły, raczej żeby udowodnić, że obaj robili lipę w naszym klubie. W zeszłym sezonie wystarczyło pokonać Fulham u siebie żeby zachować przewagę nad Arsenalem, a co zrobił AVB? Wystawił jakiś dziwny skład i przegrał 0-1
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 kwietnia 2014, 18:55 [cytuj]
varba ja wszystko pamiętam sam już miałem dość AVB i uważałem że należy go zwolnić... Jednak w miarę upływu czasu przyznaję że nie miałem racji i skoro zarząd nie miał poważnego kandydata na zastąpienie go to trzeba było go zostawić już do końca sezonu. Mimo wszystko wydaje mi się że mogłoby się to jakoś odwrócić i wykorzystalibyśmy słabą formę arsenalu
varba ja wszystko pamiętam sam już miałem dość AVB i uważałem że należy go zwolnić... Jednak w miarę upływu czasu przyznaję że nie miałem racji i skoro zarząd nie miał poważnego kandydata na zastąpienie go to trzeba było go zostawić już do końca sezonu. Mimo wszystko wydaje mi się że mogłoby się to jakoś odwrócić i wykorzystalibyśmy słabą formę arsenalu
6 kwietnia 2014, 18:56 [cytuj]
zresztą czy mogłoby być jeszcze gorzej?
zresztą czy mogłoby być jeszcze gorzej?
6 kwietnia 2014, 19:00 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
niby czemu analny? bo powiedział, że kibicuje Arsenalowi? Gość, trochę szacunku bo nie wiem czy wiesz, ale Tim jest związany z naszym klubem ładnych parę lat i odwalał bardzo dobrą robote. A jeszcze odnośnie tego co pisałeś, ze zadnego Evertonu nie bedzie w top4 przez terminarz, niby dlaczego? są w stanie wygrać z arsenalem 3:0, ostatnią są w gazie, mają 6pkt przewagi nad united i będą mieli 4pkt przewagi nad nami jeśli oczywiście wygramy, jak dla mnie everton ma największe szanse na top4
niby czemu analny? bo powiedział, że kibicuje Arsenalowi? Gość, trochę szacunku bo nie wiem czy wiesz, ale Tim jest związany z naszym klubem ładnych parę lat i odwalał bardzo dobrą robote. A jeszcze odnośnie tego co pisałeś, ze zadnego Evertonu nie bedzie w top4 przez terminarz, niby dlaczego? są w stanie wygrać z arsenalem 3:0, ostatnią są w gazie, mają 6pkt przewagi nad united i będą mieli 4pkt przewagi nad nami jeśli oczywiście wygramy, jak dla mnie everton ma największe szanse na top4
|<  <<  <  326  327  328  329  330    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się