Forum dyskusyjne
6 kwietnia 2014, 19:49 [cytuj]
No chyba każdy kto choć troche t siedzi zna przeszłość Sherwooda choćby jakiś zarys tego gdzie grał, gdzie pracował i co robił przed aktualną pracą. Kibic odbytu to anal, czego ty się czepiasz? Zresztą, nie mam zamiaru tutaj się z nikim kłócić.
To zdał te UEFA Pro czy dalej mamy amatora?
No chyba każdy kto choć troche t siedzi zna przeszłość Sherwooda choćby jakiś zarys tego gdzie grał, gdzie pracował i co robił przed aktualną pracą. Kibic odbytu to anal, czego ty się czepiasz? Zresztą, nie mam zamiaru tutaj się z nikim kłócić.
6 kwietnia 2014, 19:55 [cytuj]
no to arse już chyba mają marzenia o tytule z głowy - a jeszcze w styczniu napinali się będą na pozycji lidera ....
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
... teraz jeszcze do pełni szczęścia brakuje, żeby wylądowali w "pucharze pasztetowej"
no to arse już chyba mają marzenia o tytule z głowy - a jeszcze w styczniu napinali się będą na pozycji lidera .... :] ... teraz jeszcze do pełni szczęścia brakuje, żeby wylądowali w "pucharze pasztetowej" :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 kwietnia 2014, 22:30 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
A sądzisz, że licencja zrobi z niego profesjonalistę?
A sądzisz, że licencja zrobi z niego profesjonalistę? :rotfl:
6 kwietnia 2014, 22:47 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie egzamin lecz chęć szczera zrobi z Niego kozaka nie trenera!
Offence win games, defence wins titles
6 kwietnia 2014, 23:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Wybacz, ale z licencją czy bez, nie widzę w tym człowieku potencjału na wielkiego trenera. Nie widzę w nim żadnej wizji, geniuszu który pozwoliłby wnieść coś nowego do footballu. Wymyślić coś nowatorskiego. Co ja gadam on nawet nie jest dobrym rzemieślnikiem. Wydaje mi się że Big Sam zrobiłby z tym piłkarzami podobne wyniki, a nasza obrona wyglądałaby bardziej solidnie, bo przynajmniej ma jakieś doświadczenie w tym zakresie, a nie tylko wydzieranie papy i krytyka piłkarzy w prasie. Tak krytykował piłkarzy, że chyba sami uwierzyli, że są słabi. W ich oczach widać brak pewności siebie, o czym przekonaliśmy się w meczu z Liverpoolem. Nogi plączą im się przy prostych piłkach. Takich rzeczy krzykiem się nie załatwia, tylko pracą i motywacją, ale Tim tego nie wie, bo nigdy nie był asystentem jakiegoś wybitnego fachowca. Jemu się wydaję, że jest za dobry, żeby być asystentem a nawet Mourinho tak zaczynał u Robsona. Cytując klasyka mądry wie ile jeszcze nie wie, a głupiemu wydaje się że wszystko już umie.
Wybacz, ale z licencją czy bez, nie widzę w tym człowieku potencjału na wielkiego trenera. Nie widzę w nim żadnej wizji, geniuszu który pozwoliłby wnieść coś nowego do footballu. Wymyślić coś nowatorskiego. Co ja gadam on nawet nie jest dobrym rzemieślnikiem. Wydaje mi się że Big Sam zrobiłby z tym piłkarzami podobne wyniki, a nasza obrona wyglądałaby bardziej solidnie, bo przynajmniej ma jakieś doświadczenie w tym zakresie, a nie tylko wydzieranie papy i krytyka piłkarzy w prasie. Tak krytykował piłkarzy, że chyba sami uwierzyli, że są słabi. W ich oczach widać brak pewności siebie, o czym przekonaliśmy się w meczu z Liverpoolem. Nogi plączą im się przy prostych piłkach. Takich rzeczy krzykiem się nie załatwia, tylko pracą i motywacją, ale Tim tego nie wie, bo nigdy nie był asystentem jakiegoś wybitnego fachowca. Jemu się wydaję, że jest za dobry, żeby być asystentem a nawet Mourinho tak zaczynał u Robsona. Cytując klasyka mądry wie ile jeszcze nie wie, a głupiemu wydaje się że wszystko już umie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2014, 01:47 [cytuj]
właśnie, nie lepiej by było jakby freund został? coś tam pewnie podłapał od avb a patrząc na to, że dimateo w podobnej sytuacji poradził sobie bardzo dobrze może u nas też by to wypaliło
właśnie, nie lepiej by było jakby freund został? coś tam pewnie podłapał od avb a patrząc na to, że dimateo w podobnej sytuacji poradził sobie bardzo dobrze może u nas też by to wypaliło
7 kwietnia 2014, 10:32 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Zawsze to lepiej brzmi niż amatorzyna bez papierów

ja osobiście bym się nabijał z takiego klubu do rozpuku

pech chciał że akurat u nas coś takiego się praktykuje

wstyd i kompromitacja
Zawsze to lepiej brzmi niż amatorzyna bez papierów :krzyk: ja osobiście bym się nabijał z takiego klubu do rozpuku :X pech chciał że akurat u nas coś takiego się praktykuje :plask: wstyd i kompromitacja
7 kwietnia 2014, 14:24 [cytuj]
SkySports informuje, że Tim odchodzi po sezonie. Ciekawe czy już Levy dogadał się z LVG.
SkySports informuje, że Tim odchodzi po sezonie. Ciekawe czy już Levy dogadał się z LVG
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
7 kwietnia 2014, 14:40 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
SkySports informuje, że Tim odchodzi po sezonie. Ciekawe czy już Levy dogadał się z LVG
Mega opcją byłoby dogadanie się z nim już teraz, przed MŚ, aby uniknąć późniejszych zawirowań bądź też niemiłych niespodzianek. A Sherwood i tak czy siak musiałby się starać w tych ostatnich meczach, jeżeli chciałby dostać dobrą ofertę gdzieś indziej
Mega opcją byłoby dogadanie się z nim już teraz, przed MŚ, aby uniknąć późniejszych zawirowań bądź też niemiłych niespodzianek. A Sherwood i tak czy siak musiałby się starać w tych ostatnich meczach, jeżeli chciałby dostać dobrą ofertę gdzieś indziej
7 kwietnia 2014, 15:06 [cytuj]
Najlepsza informacja w Tottenhamie od jakichś 2 lat
Najlepsza informacja w Tottenhamie od jakichś 2 lat :pies:
7 kwietnia 2014, 16:54 [cytuj]
a ja widzę inną opcję.
TS na zbity pysk, Real przegrywa LM, ligę bądź PK i bierzemy niejakiego Carlo(który zostanie po tym fakcie zwolniony)
Duuużo lepsza opcja od tej podawanej przez śmieszne media Tata Martino to jest facet idealny na samograj typu barcelona, który i bez trenera jakoś sobie poradzi(chociaż jak wiadomo już nie z najlepszym skutkiem)
a ja widzę inną opcję.
TS na zbity pysk, Real przegrywa LM, ligę bądź PK i bierzemy niejakiego Carlo(który zostanie po tym fakcie zwolniony)
Duuużo lepsza opcja od tej podawanej przez śmieszne media Tata Martino to jest facet idealny na samograj typu barcelona, który i bez trenera jakoś sobie poradzi(chociaż jak wiadomo już nie z najlepszym skutkiem)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 kwietnia 2014, 17:55 [cytuj]
Ale debil z niego!
http://www.11freunde.de/video/flimmerkiste/vorsicht-arschgeigen-alarm
Ale debil z niego!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 kwietnia 2014, 00:38 [cytuj]
Carlo Ancelotti, fajna opcja, bo gdyby został naszym szkoleniowcem, to znaleźlibyśmy miejsce w TOP4, ale pewnie znowu dostawalibyśmy baty z lepszymi drużynami. Coś za coś, dlatego uważam, że LvG to koleś, który na pewno odwali kawał dobrej roboty. To właśnie on stworzył podwaliny pod wielkie sukcesy w Barcelonie i w Bayernie. Biorąc pod uwagę potencjał, jak i wiek zawodników w Tottenhamie, kto wie, czy nie będzie podobnie
Tata Martino to za wysokie progi. Koleś jest fantastyczny, co już udowodnił, kiedy trenował drużynę z Rosario, a co po raz kolejny udowadnia w Barcelonie. Poukładał drużynę, który jest przesycona sukcesami. Wielki plus, że w trudnych spotkaniach Barca daje radę, bo inaczej sytuacja wyglądała w ubiegłym sezonie, kiedy drużynę prowadził Tito Vilanova. Jakby Barca była samograjem, to w dwumeczu z Bayernem nie dostałaby 0:7
Carlo Ancelotti, fajna opcja, bo gdyby został naszym szkoleniowcem, to znaleźlibyśmy miejsce w TOP4, ale pewnie znowu dostawalibyśmy baty z lepszymi drużynami. Coś za coś, dlatego uważam, że LvG to koleś, który na pewno odwali kawał dobrej roboty. To właśnie on stworzył podwaliny pod wielkie sukcesy w Barcelonie i w Bayernie. Biorąc pod uwagę potencjał, jak i wiek zawodników w Tottenhamie, kto wie, czy nie będzie podobnie :)
Tata Martino to za wysokie progi. Koleś jest fantastyczny, co już udowodnił, kiedy trenował drużynę z Rosario, a co po raz kolejny udowadnia w Barcelonie. Poukładał drużynę, który jest przesycona sukcesami. Wielki plus, że w trudnych spotkaniach Barca daje radę, bo inaczej sytuacja wyglądała w ubiegłym sezonie, kiedy drużynę prowadził Tito Vilanova. Jakby Barca była samograjem, to w dwumeczu z Bayernem nie dostałaby 0:7 :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 kwietnia 2014, 01:43 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ale debil z niego!
szkoda gadac, żal mi kibiców Cardiff
szkoda gadac, żal mi kibiców Cardiff
9 kwietnia 2014, 10:48 [cytuj]
Już niedługo...
http://espurs.blogspot.com/2014/04/spurs-set-to-announce-lvg-as-boss.html?
Już niedługo...
http://espurs.blogspot.com/2014/04/spurs-set-to-announce-lvg-as-boss.html?
9 kwietnia 2014, 22:48 [cytuj]
Na gorąco. Oddałbym 100 mln z Bale'a za takiego Simeone
Na gorąco. Oddałbym 100 mln z Bale'a za takiego Simeone :|
10 kwietnia 2014, 00:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Na gorąco. Oddałbym 100 mln z Bale'a za takiego Simeone

Nie ze swojego wyboru musiałem wczoraj oglądać BVB Real a dzisiaj Atletico Barcelona. Nie żałuję. Dawno nie oglądałem drużyn tak współpracujących jak te Kloppa i Simeone. Po takich meczach znów chce się oglądać Champions League.
Nie ze swojego wyboru musiałem wczoraj oglądać BVB Real a dzisiaj Atletico Barcelona. Nie żałuję. Dawno nie oglądałem drużyn tak współpracujących jak te Kloppa i Simeone. Po takich meczach znów chce się oglądać Champions League
10 kwietnia 2014, 03:14 [cytuj]
klopp jak i simeone by nam się bardzo przydali
no ale cóż
no ale cóż :D
10 kwietnia 2014, 14:24 [cytuj]
smackey powiedział/a:
no ale cóż

Gdzie Klopp i Simeone się bije tam Pochettino korzysta
Gdzie Klopp i Simeone się bije tam Pochettino korzysta
10 kwietnia 2014, 18:17 [cytuj]
teraz sobie uświadomiłem
nie ma co olewać Ligi Europejskiej

za rok finał w Warszawie

if you know what i mean

teraz sobie uświadomiłem :D
nie ma co olewać Ligi Europejskiej :D za rok finał w Warszawie :D if you know what i mean :cwaniak::cwaniak::cwaniak: