Forum dyskusyjne
1 marca 2013, 13:31 [cytuj]
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151366821158505&set=a.458270683504.245512.351687753504&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151366821158505&set=a.458270683504.245512.351687753504&type=1&theater
1 marca 2013, 13:32 [cytuj]
No to nie pozostaje nic innego jak uczcić ten dublecik zwycięstwem w niedzielę
No to nie pozostaje nic innego jak uczcić ten dublecik zwycięstwem w niedzielę
1 marca 2013, 16:43 [cytuj]
Nic dziwnego panowie.
Jeżeli na dzień dzisiejszy weźmiemy pod uwagę formę wszystkich zawodników na świecie i to w jakich klubach grają, to Gareth Bale jak dla mnie jest numerem.
Porównajcie sobie statystyki Bale'a ze statystykami Ronaldo czy Messiego.
W ostatnich sześciu spotkaniach Bale strzelił 8 bramek, Ronaldo 6, a Messi 5.
Warto też spojrzeć na regularność.
Oczywiście, że jak weźmiemy pod uwagę cały sezon to sytuacja wygląda inaczej, ale na przestrzeni ostatniego miesiąca, to właśnie Walijczyk prezentuje się fantastycznie, w dodatku, grając w lepszej drużynie, przy takiej formie miałby zapewne 2-3 bramki więcej po sześciu meczykach.
Nic dziwnego panowie.
Jeżeli na dzień dzisiejszy weźmiemy pod uwagę formę wszystkich zawodników na świecie i to w jakich klubach grają, to Gareth Bale jak dla mnie jest numerem.
Porównajcie sobie statystyki Bale'a ze statystykami Ronaldo czy Messiego.
W ostatnich sześciu spotkaniach Bale strzelił 8 bramek, Ronaldo 6, a Messi 5.
Warto też spojrzeć na regularność.
Oczywiście, że jak weźmiemy pod uwagę cały sezon to sytuacja wygląda inaczej, ale na przestrzeni ostatniego miesiąca, to właśnie Walijczyk prezentuje się fantastycznie, w dodatku, grając w lepszej drużynie, przy takiej formie miałby zapewne 2-3 bramki więcej po sześciu meczykach
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 marca 2013, 18:09 [cytuj]
Brawo! Należało im się. Miejmy nadzieję, że dostaną jeszcze takie w tym sezonie po genialnych występach Tottenhamu.
Brawo! Należało im się. Miejmy nadzieję, że dostaną jeszcze takie w tym sezonie po genialnych występach Tottenhamu
LMAO
1 marca 2013, 18:42 [cytuj]
Rozpiska komentatorów 1-5.03.2013
CANAL+ GOL HD
16.55 Tottenham - Arsenal (Marcin Rosłoń, Rafał Nahorny)
Rozpiska komentatorów 1-5.03.2013
CANAL+ GOL HD
16.55 Tottenham - Arsenal (Marcin Rosłoń, Rafał Nahorny)
1 marca 2013, 19:16 [cytuj]
Oczywiście, że Rosłoń
Oczywiście, że Rosłoń :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 marca 2013, 19:46 [cytuj]
Japierdole tylko nie Rosłoń
Japierdole tylko nie Rosłoń
1 marca 2013, 20:41 [cytuj]
Najlepszy mecz sezonu, a kurde komentator z dupy!

A mogło być tak pięknie Twaro/Nahorny
Najlepszy mecz sezonu, a kurde komentator z dupy! :wnerw: A mogło być tak pięknie Twaro/Nahorny ;(
Offence win games, defence wins titles
1 marca 2013, 20:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Najlepszy mecz sezonu, a kurde komentator z dupy!

A mogło być tak pięknie Twaro/Nahorny

A kto go słucha? Kto w necie ogląda szukać angielskiego albo arabskiego komentarza :-)
Jin pewnie azjatyckiego.
A kto go słucha? Kto w necie ogląda szukać angielskiego albo arabskiego komentarza :-)
Jin pewnie azjatyckiego. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 marca 2013, 21:11 [cytuj]
Patriotyzm mówi Ci to coś trzaskal?

Tu jest POlska i słucham tylko POlskiego komentatora
Patriotyzm mówi Ci to coś trzaskal? :P Tu jest POlska i słucham tylko POlskiego komentatora:rotfl:
1 marca 2013, 21:12 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jin pewnie azjatyckiego.

Ja tam na przykład nie mogę słuchać polskiego komentarza... szczególnie jak słyszę szanownego pana Szpakowskiego :p Nerwica mnie zaraz łapie :p. Jak już to jedynie angielski, lecz arabskim czy rosyjskim też nie pogardzę :p. Jeśli chodzi o panów Twarowskiego i Nahornego, nie miałem wielu okazji ich usłyszeć, ale z wypowiedzi Spursmaniaków wynika, że muszą być dobrzy

.
Ja tam na przykład nie mogę słuchać polskiego komentarza... szczególnie jak słyszę szanownego pana Szpakowskiego :p Nerwica mnie zaraz łapie :p. Jak już to jedynie angielski, lecz arabskim czy rosyjskim też nie pogardzę :p. Jeśli chodzi o panów Twarowskiego i Nahornego, nie miałem wielu okazji ich usłyszeć, ale z wypowiedzi Spursmaniaków wynika, że muszą być dobrzy :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
1 marca 2013, 21:18 [cytuj]
Matko, Rosłoń

to ja już wole Rudzkiego, który swoją drogą ostatnio się ogarną i nasze mecze komentuje obiektywnie.
Matko, Rosłoń :boisie: to ja już wole Rudzkiego, który swoją drogą ostatnio się ogarną i nasze mecze komentuje obiektywnie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 marca 2013, 21:31 [cytuj]
Rosłoń się postara - on czyta SPURSMANIE ... kiedyś cytował jakiś kawał z Prima Aprilis ...
---
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=245050 --
chyba na 100% pożegnamy się z Togijczykiem - i chyba na 99,9 % JD jest zdrowy (na derby) skoro to wypłyneło
Rosłoń się postara - on czyta SPURSMANIE ... kiedyś cytował jakiś kawał z Prima Aprilis ...
---
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=245050
--
chyba na 100% pożegnamy się z Togijczykiem - i chyba na 99,9 % JD jest zdrowy (na derby) skoro to wypłyneło:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 marca 2013, 22:58 [cytuj]
Co do Ade to cytując Siarę: "No i cały misterny plan w pizdu " W zeszłym sezonie jeden z najlepszych napadziorów w PL a teraz pewno wyląduję w Anży czy innym Rubinie,
""Co z tym Adebayorem?""
Prawie 10 mln wyjebane w pizdu... (razem z tyg oczywiście)
Co do Ade to cytując Siarę: "No i cały misterny plan w pizdu " W zeszłym sezonie jeden z najlepszych napadziorów w PL a teraz pewno wyląduję w Anży czy innym Rubinie,
""Co z tym Adebayorem?"" :bezradny:
Prawie 10 mln wyjebane w pizdu... (razem z tyg oczywiście)
2 marca 2013, 00:08 [cytuj]
hej spursmaniacy jako że to off-topowy temat to coś wam opowiem.od 5 lat zajmuje się muzyką i w końcu w zaciszu swojej sypialni doczekałem sie własnego studia a brzmi to tak
http://www.youtube.com/watch?v=JXaI_lunSEs&feature=share&list=UUfWUn652w2w_U1YhhDyd57A śpiewa wokalista mojego zespołu.Niebawem też pojawią się moje numery na tymże kanale zapraszam do subskrybowania i sprawdzania

https://www.youtube.com/user/ArkadiuszMazur ps sorki za spam :p
hej spursmaniacy jako że to off-topowy temat to coś wam opowiem.od 5 lat zajmuje się muzyką i w końcu w zaciszu swojej sypialni doczekałem sie własnego studia a brzmi to tak- http://www.youtube.com/watch?v=JXaI_lunSEs&feature=share&list=UUfWUn652w2w_U1YhhDyd57A śpiewa wokalista mojego zespołu.Niebawem też pojawią się moje numery na tymże kanale zapraszam do subskrybowania i sprawdzania :)https://www.youtube.com/user/ArkadiuszMazur ps sorki za spam :p
2 marca 2013, 00:41 [cytuj]
Niech dadzą całą tygodniówkę Adebayora Bale'owi. Niech w letnik okienku zostanie Gareth i kupmy wreszcie dobrego napastnika i dodatkowego przyzwoitego środkowego pomocnika. Wtedy będę zadowolony. Na lewą obronę wróci Rose i będzie luz.
Niech dadzą całą tygodniówkę Adebayora Bale'owi. Niech w letnik okienku zostanie Gareth i kupmy wreszcie dobrego napastnika i dodatkowego przyzwoitego środkowego pomocnika. Wtedy będę zadowolony. Na lewą obronę wróci Rose i będzie luz
LMAO
2 marca 2013, 01:00 [cytuj]
Co wam Rosłoń przeszkadza? Spoko gościu i jeden z bardziej ogarniających ligę angielską. To, że kibicuje Arsenalowi ma go od razu skreślać z listy komentatorów na ten mecz? Każdy ma jakieś sympatie i nikt mi nie wmówi, że jak pan x kocha od dziecka Real to nie powinien komentować gran derbi...
Poza tym Rosłoń wymyślił "O co biega" i biega maratony co od razu stawia go wysoko w hierarchii ludzi pracujących w C+.
Co wam Rosłoń przeszkadza? Spoko gościu i jeden z bardziej ogarniających ligę angielską. To, że kibicuje Arsenalowi ma go od razu skreślać z listy komentatorów na ten mecz? Każdy ma jakieś sympatie i nikt mi nie wmówi, że jak pan x kocha od dziecka Real to nie powinien komentować gran derbi...
Poza tym Rosłoń wymyślił "O co biega" i biega maratony co od razu stawia go wysoko w hierarchii ludzi pracujących w C+
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 marca 2013, 01:07 [cytuj]
Jin ogólnie nic ale wg mnie komentator musi być bezstronny a u Rosłonia niekiedy tego brakuję, i wg mnie są lepsi niż On, a to że wymyślił "o Co biega" i maratony biega to się zapytam Co ma piernik do sernika? A niech sobie biega

Posłuchaj sobie parę Twaro/Nahorny tam czuć tą chemię między nimi ich dojebane texty itd a Rosłoń to komentator jakich wielu po prostu a Derby północnego Londynu to nie jest pierwszy lepszy mecz

Pomijając sympatię klubową, chodzi mi o względy czysto sportowe (estetyczne)
Rozjebał mnie kolo u konkurencji: Jeśli sprzedamy Ade to za tą kasę kupmy 2 napastników

Jeśli na prawdę idzie na sprzedaż to sukcesem będzie gdy ktoś się zgłosi chociaż bo świat nawet ten w Dagestanie ma oczy na twarzy a nie w dupie za przeproszeniem
Jin ogólnie nic ale wg mnie komentator musi być bezstronny a u Rosłonia niekiedy tego brakuję, i wg mnie są lepsi niż On, a to że wymyślił "o Co biega" i maratony biega to się zapytam Co ma piernik do sernika? A niech sobie biega :rotfl: Posłuchaj sobie parę Twaro/Nahorny tam czuć tą chemię między nimi ich dojebane texty itd a Rosłoń to komentator jakich wielu po prostu a Derby północnego Londynu to nie jest pierwszy lepszy mecz ;) Pomijając sympatię klubową, chodzi mi o względy czysto sportowe (estetyczne) ;)
Rozjebał mnie kolo u konkurencji: Jeśli sprzedamy Ade to za tą kasę kupmy 2 napastników :rotfl: Jeśli na prawdę idzie na sprzedaż to sukcesem będzie gdy ktoś się zgłosi chociaż bo świat nawet ten w Dagestanie ma oczy na twarzy a nie w dupie za przeproszeniem :nerwus:
2 marca 2013, 11:05 [cytuj]
Fanbojuję, ale wrzucam coby naładować się na jutrzejszy występ IncrediBALE'a, obym nie zapeszył
http://www.youtube.com/watch?v=PFgi6uUBTbM
Fanbojuję, ale wrzucam coby naładować się na jutrzejszy występ IncrediBALE'a, obym nie zapeszył
http://www.youtube.com/watch?v=PFgi6uUBTbM
2 marca 2013, 11:12 [cytuj]
Na anglia.goal.pl typują 4:3 dla nas ciekawe i jakże miłe gdyby tak się stało.
Na anglia.goal.pl typują 4:3 dla nas ciekawe i jakże miłe gdyby tak się stało