Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  329  330  331  332  333    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
14 kwietnia 2014, 16:46 [cytuj]
a ja Boyda całkowicie rozumiem. Normalnie też bym kibicował Liverpoolowi w wyscigu o majstra(zwłaszcza że Gerrard zasługuje na niego) ,ale no własnie na Suareza nie da się patrzeć(koles jest gorszy od Neymara,jak to w ogole mozliwe?) i jeszcze sprowadzil Sturridgea na swoj ciemny poziom. Jasne Rose np w sobote zrobil rowniez okropnego nura i dostał zasluzoną żółtą, ale jakim cudem Suarez w niedzielę nie wyleciał z boiska?!. Clattenberg(o karnych dla City to nawet nie wspomnę) nie odgwizdywał faulów na nim ,bo wiedział ,że ich nie było ,a dlaczego nie wlepil mu drugiej żółtej ,za tą jedną symulkę ,to moglby dostać od razu czerwoną?!(wszyscy wiedzą ,ze symuluje ,a karne z dupy mu dalej odgwizduja)
Po drugie ci polscy kibice liverpoolu ,mieli pretensje np do nas ze wygrywalismy po 1-0 po karnych ,a sami w tym sezonie mieli kilkanascie karnych w tym 1/3 kompletnie z dupy, to kompletne buce są.
kiedy w koncu będą kary za symulki ?! przecież to jest jawne oszukiwanie ,za co wszędzie normalnie się karze, tzn jak ma się dowody ,a tu mnostwo zapisów wideo i kolesie bezkarni.komisje od kartek nie maja az tak duzo roboty ,mogli by sie tym zajac. Raz dwa bylby z tym porzadek.
a ja Boyda całkowicie rozumiem. Normalnie też bym kibicował Liverpoolowi w wyscigu o majstra(zwłaszcza że Gerrard zasługuje na niego) ,ale no własnie na Suareza nie da się patrzeć(koles jest gorszy od Neymara,jak to w ogole mozliwe?) i jeszcze sprowadzil Sturridgea na swoj ciemny poziom. Jasne Rose np w sobote zrobil rowniez okropnego nura i dostał zasluzoną żółtą, ale jakim cudem Suarez w niedzielę nie wyleciał z boiska?!. Clattenberg(o karnych dla City to nawet nie wspomnę) nie odgwizdywał faulów na nim ,bo wiedział ,że ich nie było ,a dlaczego nie wlepil mu drugiej żółtej ,za tą jedną symulkę ,to moglby dostać od razu czerwoną?!(wszyscy wiedzą ,ze symuluje ,a karne z dupy mu dalej odgwizduja) Po drugie ci polscy kibice liverpoolu ,mieli pretensje np do nas ze wygrywalismy po 1-0 po karnych ,a sami w tym sezonie mieli kilkanascie karnych w tym 1/3 kompletnie z dupy, to kompletne buce są. kiedy w koncu będą kary za symulki ?! przecież to jest jawne oszukiwanie ,za co wszędzie normalnie się karze, tzn jak ma się dowody ,a tu mnostwo zapisów wideo i kolesie bezkarni.komisje od kartek nie maja az tak duzo roboty ,mogli by sie tym zajac. Raz dwa bylby z tym porzadek
14 kwietnia 2014, 17:43 [cytuj]
Gdybyśmy mieli się kierować kryterium Polskich kibiców to najlepiej jakby ligę wygrało Norwich albo inne Hull :D No a z realnych graczy pod tym względem chyba najlepsze Man City, nie mają jeszcze za dużo kibicującej polskiej hałastry :) Buce i debile są wszędzie, zwłaszcza na poczytnych stronkach. Tam można sobie newsy poczytać ewentualnie co u innych słychać, a komentarze to tylko tutaj we własnym gronie pisać :)

Generalnie po odpadnięciu z gry Wojtusia i spółki nie robi mi kto wygra, bylebyby sędziowie swoich trzech groszy nie wrzucili i byleby mi ładnie gracze tych drużyn do FPL punktowali.

Kwestia żółtych kartek, plagi nurków czy też zagrań ręką to chyba puszka pandory dopóki nie będzie weryfikacji video. Dali by po 2 challenge dla drużyny na mecz i tyle, nie spowolniłoby to jakoś gry, a i komisje nie musiałyby potem mieć oporów przed kwestionowaniem decyzji arbitrów (bo to chyba o to chodzi z tą ich biernością). Solidne kary dla symulantów - jak najbardziej (zwłaszcza jak takie Neymary, Rosy czy Youngi ocierają się już o granicę śmieszności i bezczelności).
Gdybyśmy mieli się kierować kryterium Polskich kibiców to najlepiej jakby ligę wygrało Norwich albo inne Hull :D No a z realnych graczy pod tym względem chyba najlepsze Man City, nie mają jeszcze za dużo kibicującej polskiej hałastry :) Buce i debile są wszędzie, zwłaszcza na poczytnych stronkach. Tam można sobie newsy poczytać ewentualnie co u innych słychać, a komentarze to tylko tutaj we własnym gronie pisać :) Generalnie po odpadnięciu z gry Wojtusia i spółki nie robi mi kto wygra, bylebyby sędziowie swoich trzech groszy nie wrzucili i byleby mi ładnie gracze tych drużyn do FPL punktowali. Kwestia żółtych kartek, plagi nurków czy też zagrań ręką to chyba puszka pandory dopóki nie będzie weryfikacji video. Dali by po 2 challenge dla drużyny na mecz i tyle, nie spowolniłoby to jakoś gry, a i komisje nie musiałyby potem mieć oporów przed kwestionowaniem decyzji arbitrów (bo to chyba o to chodzi z tą ich biernością). Solidne kary dla symulantów - jak najbardziej (zwłaszcza jak takie Neymary, Rosy czy Youngi ocierają się już o granicę śmieszności i bezczelności)
14 kwietnia 2014, 19:16 [cytuj]
Ktoś na prawdę woli City albo Chelsea w roli mistrza od liverpoolu ? Pora pokazać tym szejkom / ruskiemu żeby nie maczali swoich paluchów w piłce , a błędy sędziego zawsze wychodzą na zero , jeśli nie w jednym to w innym sezonie .
Ktoś na prawdę woli City albo Chelsea w roli mistrza od liverpoolu ? Pora pokazać tym szejkom / ruskiemu żeby nie maczali swoich paluchów w piłce , a błędy sędziego zawsze wychodzą na zero , jeśli nie w jednym to w innym sezonie
14 kwietnia 2014, 19:57 [cytuj]
a co za różnica czy właścicielem klubu jest ruski czy amerykaniec?
a co za różnica czy właścicielem klubu jest ruski czy amerykaniec?
14 kwietnia 2014, 19:58 [cytuj]
Aha lepiej kasa od amerykańskich miliarderów hehe xd
kasa to kasa taka sama wszędzie bo żadna nie śmierdzi i jest zajebista :)
Ale fakt wole Liverpool w końcu moja pierwsza miłość hehe ;p
Aha lepiej kasa od amerykańskich miliarderów hehe xd kasa to kasa taka sama wszędzie bo żadna nie śmierdzi i jest zajebista :) Ale fakt wole Liverpool w końcu moja pierwsza miłość hehe ;p
14 kwietnia 2014, 20:30 [cytuj]
I pomyśleć że niedawno niektórzy zastanawiali się za kogo wskoczymy do 4 czy za Liverpool czy za kondomy :P
Mi tam zwisa kto to wygra, patrze na naszych co oni mogą. Póki co nie ma na co patrzeć :bezradny:

Może w LE powalczą o puchar na narodowym w Warszawie o awans do LM bo w lidze czarno to widze. Już jak Everton nas przegania. W zasadzie to do zwieńczenia dzieła zniszczenia brakuje żeby Moyes był przed nami. To już klęska będzie :plask:
I pomyśleć że niedawno niektórzy zastanawiali się za kogo wskoczymy do 4 czy za Liverpool czy za kondomy :P Mi tam zwisa kto to wygra, patrze na naszych co oni mogą. Póki co nie ma na co patrzeć :bezradny: Może w LE powalczą o puchar na narodowym w Warszawie o awans do LM bo w lidze czarno to widze. Już jak Everton nas przegania. W zasadzie to do zwieńczenia dzieła zniszczenia brakuje żeby Moyes był przed nami. To już klęska będzie :plask:
14 kwietnia 2014, 22:19 [cytuj]
Akurat z polskimi kibicami Liverpoolu to żyjemy raczej w zgodzie, więc nie piszcie głupot. Nie raz z nimi gadałem, i zawsze gdy byli w dołku to woleli by to Tottenham namieszał a nie jakieś anale czy ruskie. Także wolę ich na pierwszym miejscu ( nie kupują zawodników za kilkadziesiąt baniek - Ozil , nie podpierdzielają piłkarzy innym - Willian , i nie oszukują na zasadach transferowych - Eitihad stadium ) i grają po prostu najrówniej. Suareza nie lubię, ale sorry, każdy próbuje naginać rzeczywistość. Bale dostał nie jedną a kilka kartek za symulki. Rose przewraca się o źdźbła trawy, Eto robi fikołki gdy zawieje mocniej wiatr. Zgadzam się z jednym, będą powtórki wideo, to diverzy przestaną ryzykować, ale dwa prezesowskie kutafony ( z FIFY i UEFY ), robią wszystko by powtórek nie było.
Coys
Akurat z polskimi kibicami Liverpoolu to żyjemy raczej w zgodzie, więc nie piszcie głupot. Nie raz z nimi gadałem, i zawsze gdy byli w dołku to woleli by to Tottenham namieszał a nie jakieś anale czy ruskie. Także wolę ich na pierwszym miejscu ( nie kupują zawodników za kilkadziesiąt baniek - Ozil , nie podpierdzielają piłkarzy innym - Willian , i nie oszukują na zasadach transferowych - Eitihad stadium ) i grają po prostu najrówniej. Suareza nie lubię, ale sorry, każdy próbuje naginać rzeczywistość. Bale dostał nie jedną a kilka kartek za symulki. Rose przewraca się o źdźbła trawy, Eto robi fikołki gdy zawieje mocniej wiatr. Zgadzam się z jednym, będą powtórki wideo, to diverzy przestaną ryzykować, ale dwa prezesowskie kutafony ( z FIFY i UEFY ), robią wszystko by powtórek nie było. Coys
14 kwietnia 2014, 22:31 [cytuj]
zgadzam się Gan - LFC to najmiejsze zło dla nas, poza tym pokazali, że czasem warto przetrawć focha swojego najlepszego zawodnika i go nie sprzedawać -> patrz mega-foch Suarez-a ...
oby im się udało pokonać te petro-dolary, które depczą im po piętach :brawo:
zgadzam się Gan - LFC to najmiejsze zło dla nas, poza tym pokazali, że czasem warto przetrawć focha swojego najlepszego zawodnika i go nie sprzedawać -> patrz mega-foch Suarez-a ... oby im się udało pokonać te petro-dolary, które depczą im po piętach :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 kwietnia 2014, 07:32 [cytuj]
Nie wiem, ja to odbieram tak że oni nas nienawidzą na poziomie anali. Za to że my niby im transfery podbieramy. Na lfc można niezłych rzeczy poczytać z tym że oni przynajmniej potrafią napisać "Tottenham" a nie... wiadomo :hejka:
Nie wiem, ja to odbieram tak że oni nas nienawidzą na poziomie anali. Za to że my niby im transfery podbieramy. Na lfc można niezłych rzeczy poczytać z tym że oni przynajmniej potrafią napisać "Tottenham" a nie... wiadomo :hejka:
15 kwietnia 2014, 09:03 [cytuj]
15 kwietnia 2014, 16:36 [cytuj]
Zdaniem Przegladu Sportowego Manchester City ma zostac zbadany pod katem przestrzegania finansowego fair play. Kara moze byc jak wiemy wykluczenie z rozgrywek kontynentalnych. Malage juz wykluczyli wiec kto wie?

Oznacza to, ze miejsce premiowane gra w LM przechodzi na 5 druzyne w tabeli?
Zdaniem Przegladu Sportowego Manchester City ma zostac zbadany pod katem przestrzegania finansowego fair play. Kara moze byc jak wiemy wykluczenie z rozgrywek kontynentalnych. Malage juz wykluczyli wiec kto wie? Oznacza to, ze miejsce premiowane gra w LM przechodzi na 5 druzyne w tabeli?
15 kwietnia 2014, 16:36 [cytuj]
Zdaniem Przegladu Sportowego Manchester City ma zostac zbadany pod katem przestrzegania finansowego fair play. Kara moze byc jak wiemy wykluczenie z rozgrywek kontynentalnych. Malage juz wykluczyli wiec kto wie?

Oznacza to, ze miejsce premiowane gra w LM przechodzi na 5 druzyne w tabeli?
Zdaniem Przegladu Sportowego Manchester City ma zostac zbadany pod katem przestrzegania finansowego fair play. Kara moze byc jak wiemy wykluczenie z rozgrywek kontynentalnych. Malage juz wykluczyli wiec kto wie? Oznacza to, ze miejsce premiowane gra w LM przechodzi na 5 druzyne w tabeli?
15 kwietnia 2014, 17:08 [cytuj]
I tak nie mamy szans na 5.
I tak nie mamy szans na 5
15 kwietnia 2014, 17:12 [cytuj]
Jeblem 2.
Jeblem 2
15 kwietnia 2014, 17:20 [cytuj]
No już ja widzę jak petrodolarowców pozbawiają LM :krzyk: pójdzie konkretna kasa na konto kogo trzeba i tyle. Żadnych 5 miejsc w LM nie będzie
No już ja widzę jak petrodolarowców pozbawiają LM :krzyk: pójdzie konkretna kasa na konto kogo trzeba i tyle. Żadnych 5 miejsc w LM nie będzie
15 kwietnia 2014, 17:23 [cytuj]
Malaga to tez niby byly petrodolary i jakos im odebrano prawa do gry w pucharach.
Malaga to tez niby byly petrodolary i jakos im odebrano prawa do gry w pucharach
15 kwietnia 2014, 17:28 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Malaga to tez niby byly petrodolary i jakos im odebrano prawa do gry w pucharach
No to radzę się pointeresować sytuacją. Tam petrodolarowiec coś na zasadzie Król w Polonii. Nie płacił, olał całkiem klub i w ogóle się nie pokazywał. A tu wszyscy są przy klubie cały czas, płace uregulowane zapewne z tym problemu nie ma. Przekręty były, są i będą. Ale nie wydaje mi się żeby akurat ten fair play był na tyle poważny żeby zakazali gry w europie. Wymigają się, jestem tego pewien.
No to radzę się pointeresować sytuacją. Tam petrodolarowiec coś na zasadzie Król w Polonii. Nie płacił, olał całkiem klub i w ogóle się nie pokazywał. A tu wszyscy są przy klubie cały czas, płace uregulowane zapewne z tym problemu nie ma. Przekręty były, są i będą. Ale nie wydaje mi się żeby akurat ten fair play był na tyle poważny żeby zakazali gry w europie. Wymigają się, jestem tego pewien
15 kwietnia 2014, 17:46 [cytuj]
Dobra, masz racje, tam bylo bardziej jak w Polonii Warszawa.

Ale Wy i tak uwazacie, ze nie mamy szans na 5 miejsce, wiec nie ma tematu.
Dobra, masz racje, tam bylo bardziej jak w Polonii Warszawa. Ale Wy i tak uwazacie, ze nie mamy szans na 5 miejsce, wiec nie ma tematu
15 kwietnia 2014, 23:14 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Dobra, masz racje, tam bylo bardziej jak w Polonii Warszawa.

Ale Wy i tak uwazacie, ze nie mamy szans na 5 miejsce, wiec nie ma tematu

Raz, że nie mamy
Dwa jest kilka drużyn, które muszą być w LM chociażby gały srały i tylko nie zajęcie odpowiedniego miejsca w lidze może ów drużyny wykopać z LM
Raz, że nie mamy Dwa jest kilka drużyn, które muszą być w LM chociażby gały srały i tylko nie zajęcie odpowiedniego miejsca w lidze może ów drużyny wykopać z LM
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 kwietnia 2014, 22:01 [cytuj]
Wiesz, do tej pory myślałem że taka nietykalna jest też Barcelona, a bana na transfery dostali. Od przyszłego sezonu mają jednego bramkarza (Pinto) i dwóch stoperow ew. trzech jeśli Bartra się liczy. Jeśli tego nie zmienią to Barca z powodów poza sportowych straci jeden sezon.
Wiesz, do tej pory myślałem że taka nietykalna jest też Barcelona, a bana na transfery dostali. Od przyszłego sezonu mają jednego bramkarza (Pinto) i dwóch stoperow ew. trzech jeśli Bartra się liczy. Jeśli tego nie zmienią to Barca z powodów poza sportowych straci jeden sezon
|<  <<  <  329  330  331  332  333    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się