Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  330  331  332  333  334    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
16 kwietnia 2014, 22:29 [cytuj]
Ostatniu wszyscy pod nas grają. Nawet dziś Everton. My po prostu nie chcemy do LM.
Ostatniu wszyscy pod nas grają. Nawet dziś Everton. My po prostu nie chcemy do LM
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 kwietnia 2014, 22:52 [cytuj]
Nie zaslugujemy po takim sezonie. Ani w ataku dobrze ani w obronie. Mizeria po całości.
Widzieliście gola Bale'a?
Gdzieś już widziałem takie bramki.
Nie zaslugujemy po takim sezonie. Ani w ataku dobrze ani w obronie. Mizeria po całości. Widzieliście gola Bale'a? Gdzieś już widziałem takie bramki
16 kwietnia 2014, 23:13 [cytuj]
Brawo Bale! co ten gość jest szybki :brawo:
Brawo Bale! co ten gość jest szybki :brawo:
16 kwietnia 2014, 23:38 [cytuj]
Bale wracaj chłopie !! zrób focha !! - takich akcji mi brakuje :|
Bale wracaj chłopie !! zrób focha !! - takich akcji mi brakuje :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 kwietnia 2014, 23:50 [cytuj]
12 miesięcy temu połowa kibiców Realu nie wiedziała kto to Bale.
12 miesięcy temu połowa kibiców Realu nie wiedziała kto to Bale
17 kwietnia 2014, 00:47 [cytuj]
12 miesięcy temu Bale kosztował 100 mln, po tej akcji kosztuje już 200
12 miesięcy temu Bale kosztował 100 mln, po tej akcji kosztuje już 200
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 kwietnia 2014, 00:51 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Wiesz, do tej pory myślałem że taka nietykalna jest też Barcelona, a bana na transfery dostali. Od przyszłego sezonu mają jednego bramkarza (Pinto) i dwóch stoperow ew. trzech jeśli Bartra się liczy. Jeśli tego nie zmienią to Barca z powodów poza sportowych straci jeden sezon

Wiesz jak taki ban działa na barcelone? To tak jak wkurzona kobieta da Ci szlaban na uciechy miłosne. Długo w tym szlabanie nie wytrwa sama(bo sama ma potrzeby). Barca jest potrzebna UEFIE i to było(jest) tylko na pokaz. Silna barca = mnóstwo dolarów z meczów, reklam, transmisji etc.

Dam sobie głowę uciąć, że po odwołaniu(co z resztą pewnie od razu pośrednio zasugerowano) im się upiecze.
Wiesz jak taki ban działa na barcelone? To tak jak wkurzona kobieta da Ci szlaban na uciechy miłosne. Długo w tym szlabanie nie wytrwa sama(bo sama ma potrzeby). Barca jest potrzebna UEFIE i to było(jest) tylko na pokaz. Silna barca = mnóstwo dolarów z meczów, reklam, transmisji etc. Dam sobie głowę uciąć, że po odwołaniu(co z resztą pewnie od razu pośrednio zasugerowano) im się upiecze
17 kwietnia 2014, 02:06 [cytuj]
Co racja, to racja. Cóż poradzić, obecnie piłka w taki sposób funkcjonuje. Kasa, kasa, kasa. Wyobrażacie sobie Barcelonę, która odnosi w przyszłym sezonie sukcesy z Pinto w bramce i z ograniczoną formacją obrony? Ja jakoś nie.

Ale co mnie bardziej martwi, to Everton. A raczej to, że przegrali dzisiaj z CP u siebie, mogą to być takie cienkie bolki jak my za Harrego. Przewalanie szansy na LM w decydującym momencie. Nie bolałoby mnie to tak bardzo, gdyby nie to, że kosztem nich może wejść Arsenal.
Co racja, to racja. Cóż poradzić, obecnie piłka w taki sposób funkcjonuje. Kasa, kasa, kasa. Wyobrażacie sobie Barcelonę, która odnosi w przyszłym sezonie sukcesy z Pinto w bramce i z ograniczoną formacją obrony? Ja jakoś nie. Ale co mnie bardziej martwi, to Everton. A raczej to, że przegrali dzisiaj z CP u siebie, mogą to być takie cienkie bolki jak my za Harrego. Przewalanie szansy na LM w decydującym momencie. Nie bolałoby mnie to tak bardzo, gdyby nie to, że kosztem nich może wejść Arsenal
17 kwietnia 2014, 12:30 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Co racja, to racja. Cóż poradzić, obecnie piłka w taki sposób funkcjonuje. Kasa, kasa, kasa. Wyobrażacie sobie Barcelonę, która odnosi w przyszłym sezonie sukcesy z Pinto w bramce i z ograniczoną formacją obrony? Ja jakoś nie.

Ale co mnie bardziej martwi, to Everton. A raczej to, że przegrali dzisiaj z CP u siebie, mogą to być takie cienkie bolki jak my za Harrego. Przewalanie szansy na LM w decydującym momencie. Nie bolałoby mnie to tak bardzo, gdyby nie to, że kosztem nich może wejść Arsenal

Chyba że wykopią City i wbijemy się przez zamknięte okno.
Chyba że wykopią City i wbijemy się przez zamknięte okno
Offence win games, defence wins titles
17 kwietnia 2014, 12:49 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Ale co mnie bardziej martwi, to Everton. A raczej to, że przegrali dzisiaj z CP u siebie, mogą to być takie cienkie bolki jak my za Harrego. Przewalanie szansy na LM w decydującym momencie. Nie bolałoby mnie to tak bardzo, gdyby nie to, że kosztem nich może wejść Arsenal

Nie mogą. Znajomy 4 sezon w FM'ie(po zimowych transferach) i 4 sezon Martinez wygrywa z nimi majstra. Piątego nie wygra, bo go Barcelona zatrudniła
Nie mogą. Znajomy 4 sezon w FM'ie(po zimowych transferach) i 4 sezon Martinez wygrywa z nimi majstra. Piątego nie wygra, bo go Barcelona zatrudniła
17 kwietnia 2014, 20:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To jeszcze nic, u mnie w drugim sezonie Sherwood zajął 8. miejsce, zwolnili go, przyszedł Bielsa i Koguty mistrzem :)
To jeszcze nic, u mnie w drugim sezonie Sherwood zajął 8. miejsce, zwolnili go, przyszedł Bielsa i Koguty mistrzem :)
17 kwietnia 2014, 22:02 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:

Ja zawodowo nie gram już w FM'a ale zdarzały się sezony, gdzie Mistrzem zostawało Swansea, Norwich, Southampton a nawet Pogoń...
Ja zawodowo nie gram już w FM'a ale zdarzały się sezony, gdzie Mistrzem zostawało Swansea, Norwich, Southampton a nawet Pogoń
17 kwietnia 2014, 22:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ja zawodowo nie gram już w FM'a ale zdarzały się sezony, gdzie Mistrzem zostawało Swansea, Norwich, Southampton a nawet Pogoń

Pogoń w PL? Wdowczyk aż tyle potrafi? :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
17 kwietnia 2014, 23:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Wdowczyk pewnie 'kopertami' zdobył mistrzostwo, historia lubi zataczać koło haha :D Nie no ale powiem Wam że niezłą drużynę zbudował, w Szn dawno takiej nie mieliśmy, teraz jest realna szansa na top3 a to już osiągnięcie.
Wdowczyk pewnie 'kopertami' zdobył mistrzostwo, historia lubi zataczać koło haha :D Nie no ale powiem Wam że niezłą drużynę zbudował, w Szn dawno takiej nie mieliśmy, teraz jest realna szansa na top3 a to już osiągnięcie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 kwietnia 2014, 00:53 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Wdowczyk pewnie 'kopertami' zdobył mistrzostwo, historia lubi zataczać koło haha :D Nie no ale powiem Wam że niezłą drużynę zbudował, w Szn dawno takiej nie mieliśmy, teraz jest realna szansa na top3 a to już osiągnięcie

A ktoś tu się wcześniej śmiał z mojego umiłowania do azjatyckich piłkarzy :rotfl:

Akahoshi i Murayama to połowa sukcesu pogoni w tym sezonie.

PS
Patriczi to nie byłoby najdziwniejsze co widziałem w FM ;) Nasze anusiowe gremlinki zatrudniły piłkarza do siebie. Piłkarza z T mobile ekstraklasy xD niejakiego Miroslav'a Radovica. Wenger nawet w FM na stare lata demencją się popisuje
A ktoś tu się wcześniej śmiał z mojego umiłowania do azjatyckich piłkarzy :rotfl: Akahoshi i Murayama to połowa sukcesu pogoni w tym sezonie. PS Patriczi to nie byłoby najdziwniejsze co widziałem w FM ;) Nasze anusiowe gremlinki zatrudniły piłkarza do siebie. Piłkarza z T mobile ekstraklasy xD niejakiego Miroslav'a Radovica. Wenger nawet w FM na stare lata demencją się popisuje
18 kwietnia 2014, 11:59 [cytuj]
http://www.acmilan24.com/news/id/23025/CdS__Allegri_poprowadzi_z_Tassottim_Tottenham.html

mam nadzieje ze tylko plotka..
http://www.acmilan24.com/news/id/23025/CdS__Allegri_poprowadzi_z_Tassottim_Tottenham.html mam nadzieje ze tylko plotka
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
18 kwietnia 2014, 12:05 [cytuj]
plotki na każdym kroku, myślę, że Levy nie jest aż tak głupi
plotki na każdym kroku, myślę, że Levy nie jest aż tak głupi
18 kwietnia 2014, 12:31 [cytuj]
Beka z Lewusa :pies: może Moyesa albo Yakina łykniemy?
Beka z Lewusa :pies: może Moyesa albo Yakina łykniemy?
18 kwietnia 2014, 13:38 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A ktoś tu się wcześniej śmiał z mojego umiłowania do azjatyckich piłkarzy :rotfl:

Akahoshi i Murayama to połowa sukcesu pogoni w tym sezonie.

Nie zapominaj o Robaku, wg mnie to on obok Akahoshiego był postacią wiodącą i zakontraktowanie go było momentem kulminacyjnym w 'sukcesach' Pogoni.

To byłoby najgłupsze posunięcie.. Już wolałbym Moyes'a(tfu tfu). Levy chyba nie jest aż tak głupi..
Nie zapominaj o Robaku, wg mnie to on obok Akahoshiego był postacią wiodącą i zakontraktowanie go było momentem kulminacyjnym w 'sukcesach' Pogoni. [quote=playmaker]http://www.acmilan24.com/news/id/23025/CdS__Allegri_poprowadzi_z_Tassottim_Tottenham.html mam nadzieje ze tylko plotka
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 kwietnia 2014, 13:47 [cytuj]
vebq powiedział/a:
To byłoby najgłupsze posunięcie.. Już wolałbym Moyes'a(tfu tfu). Levy chyba nie jest aż tak głupi..

nie byłbym tego taki pewien po tym co łysy robi:luzik:
nie byłbym tego taki pewien po tym co łysy robi:luzik:
|<  <<  <  330  331  332  333  334    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się