Forum dyskusyjne
18 kwietnia 2014, 13:51 [cytuj]
Jeśli Allegri miałby przyjść do nas, to chyba ktoś na głowę upadł.
Jeśli Allegri miałby przyjść do nas, to chyba ktoś na głowę upadł
18 kwietnia 2014, 13:55 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jeśli Allegri miałby przyjść do nas, to chyba ktoś na głowę upadł
His name is... Daniel Levy
His name is... Daniel Levy :bezradny:
Can't Smile Without You!!!
18 kwietnia 2014, 16:07 [cytuj]
Myślałem, że do końca sezonu już mnie nic nie zaskoczy.
Więc po to zwolniliśmy młodego, podobno zdolnego trenera, który nie poradził sobie w wielkim klubie, żeby po epizodzie z amatorem (tak aby mieć pewność, że sezon zostanie zmarnowany) sięgnąć po kolejnego młodego tylko mniej zdolnego, który nie poradził sobie w innym wielkim klubie. I to mimo tego, że ligę włoską ma we krwi.
Czy tylko mi się wydaje, że mógł w tym maczać palce niejaki Bambini? Czy bierzemy tego samego gościa co chciał spuścić Milan do Serie B? Tego, którego sami wydymaliśmy z CL kiedy miał w składzie Ibre, Thiago Silve, Neste, Pato, Seedorfa, Robinho... a my straszyliśmy Crouchem?
O naiwny, myślałem, że plan jest taki: bierzemy doświadczonego tyrana typu Van Gaal, żeby poukładał klocki zanim się pogubią i nie będzie z czego budować.
Ale nie, będzie kolejny czeladnik, jak AVB tylko o klasę słabszy. W sumie to porównanie to ujma dla Portugalczyka. Tak czy inaczej myślę, że to plotka...
Myślałem, że do końca sezonu już mnie nic nie zaskoczy.
Więc po to zwolniliśmy młodego, podobno zdolnego trenera, który nie poradził sobie w wielkim klubie, żeby po epizodzie z amatorem (tak aby mieć pewność, że sezon zostanie zmarnowany) sięgnąć po kolejnego młodego tylko mniej zdolnego, który nie poradził sobie w innym wielkim klubie. I to mimo tego, że ligę włoską ma we krwi.
Czy tylko mi się wydaje, że mógł w tym maczać palce niejaki Bambini? Czy bierzemy tego samego gościa co chciał spuścić Milan do Serie B? Tego, którego sami wydymaliśmy z CL kiedy miał w składzie Ibre, Thiago Silve, Neste, Pato, Seedorfa, Robinho... a my straszyliśmy Crouchem? :]
O naiwny, myślałem, że plan jest taki: bierzemy doświadczonego tyrana typu Van Gaal, żeby poukładał klocki zanim się pogubią i nie będzie z czego budować.
Ale nie, będzie kolejny czeladnik, jak AVB tylko o klasę słabszy. W sumie to porównanie to ujma dla Portugalczyka. Tak czy inaczej myślę, że to plotka
18 kwietnia 2014, 16:29 [cytuj]
Massimiliano Allegri ?
ten włoski kierunek mnie rozwala
Lamela
Bambini
teraz Allegri
-------- proszę - niech to będą plotki !!!
Massimiliano Allegri ?
ten włoski kierunek mnie rozwala
Lamela :zmeczony:
Bambini :blee:
teraz Allegri :|
-------- proszę - niech to będą plotki !!!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 kwietnia 2014, 16:40 [cytuj]
Chyba zgłoszę swoją kandydaturę na chairmana Spurs.
Mój program:
- Sam nastawię kręgosłup Lameli co wyjdzie taniej i skuteczniej niż roczny karnet na siłownie
- Baldini zakaz stadionowy do pierwszego hat-tricka Lameli w naszych barwach
- Sprowadzam na WHL profesora Jerzego Żołądzia, z którym indywidualne zajęcia będzie miał Soldado
- Dla Dannego Rose'a podwojona ilość godzin treningowych
- Reszta obrony oprócz bramkarzy po 100 godzin prac społecznych przy sprzątaniu High Road, żeby docenili swoją pracę
- Verthongen dodatkowo zbieranie kufli w barach na Tottenhamie w weekendy po meczach jako lekcja pokory
Chyba zgłoszę swoją kandydaturę na chairmana Spurs.
Mój program:
- Sam nastawię kręgosłup Lameli co wyjdzie taniej i skuteczniej niż roczny karnet na siłownie
- Baldini zakaz stadionowy do pierwszego hat-tricka Lameli w naszych barwach
- Sprowadzam na WHL profesora Jerzego Żołądzia, z którym indywidualne zajęcia będzie miał Soldado
- Dla Dannego Rose'a podwojona ilość godzin treningowych
- Reszta obrony oprócz bramkarzy po 100 godzin prac społecznych przy sprzątaniu High Road, żeby docenili swoją pracę
- Verthongen dodatkowo zbieranie kufli w barach na Tottenhamie w weekendy po meczach jako lekcja pokory
18 kwietnia 2014, 16:58 [cytuj]
Chodzą słuchy że ten cały Bambini jak to zwykliście mówić, odejdzie po sezonie
Chodzą słuchy że ten cały Bambini jak to zwykliście mówić, odejdzie po sezonie :brawo:
18 kwietnia 2014, 17:30 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Chodzą słuchy że ten cały Bambini jak to zwykliście mówić, odejdzie po sezonie
Moje pytanie jest następujące... Jeśli pogłoski się sprawdzą - na co liczę - i ma odejść po sezonie (a zapewne nie ma tylko rocznego kontraktu!!) i nie będzie nam przydatny w okienku transferowym - to co on, do jasnej cholery, jeszcze robi na White Hart Lane??
Moje pytanie jest następujące... Jeśli pogłoski się sprawdzą - na co liczę - i ma odejść po sezonie (a zapewne nie ma tylko rocznego kontraktu!!) i nie będzie nam przydatny w okienku transferowym - to co on, do jasnej cholery, jeszcze robi na White Hart Lane??
18 kwietnia 2014, 17:57 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przygotowuje listę wzmocnień na przyszły sezon
Przygotowuje listę wzmocnień na przyszły sezon :hejka:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
18 kwietnia 2014, 18:01 [cytuj]
Oby to nie była "Lista Schindlera"...
Oby to nie była "Lista Schindlera"
18 kwietnia 2014, 21:41 [cytuj]
Swanlake
- Lamela na ciecia - niech pilnuje budowy nowego WHL
Swanlake
- Lamela na ciecia - niech pilnuje budowy nowego WHL :mysli:
18 kwietnia 2014, 21:53 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/q89/s720x720/10268708_643014059080012_1291581084043847142_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/q89/s720x720/10268708_643014059080012_1291581084043847142_n.jpg
:rotfl:
18 kwietnia 2014, 22:38 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie dość, że zabawne to jeszcze oddaje tę myśl. Nie ważne jak długo utrzymasz się przy piłce, ile podań wymienisz i tak liczy się tylko tablica wyników
Nie dość, że zabawne to jeszcze oddaje tę myśl. Nie ważne jak długo utrzymasz się przy piłce, ile podań wymienisz i tak liczy się tylko tablica wyników
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 kwietnia 2014, 09:46 [cytuj]
Walu powiedział/a:

:ok:
19 kwietnia 2014, 11:51 [cytuj]
Wczoraj Sherwood oficjalnie potwierdził, że nie zobaczymy Lameli do końca sezonu z powodu kontuzji... Mam nadzieję, ze nie stracimy tego chłopaka. Nie dostał jeszcze prawdziwej szansy
Wczoraj Sherwood oficjalnie potwierdził, że nie zobaczymy Lameli do końca sezonu z powodu kontuzji... Mam nadzieję, ze nie stracimy tego chłopaka. Nie dostał jeszcze prawdziwej szansy
19 kwietnia 2014, 12:33 [cytuj]
odbiegająć : https://www.youtube.com/watch?v=s0g4fzPD-so
teraz to najlepsza pomoc świata : modders, bale, parker, vdv
teraz to najlepsza pomoc świata : modders, bale, parker, vdv ;(
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
19 kwietnia 2014, 12:44 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
teraz to najlepsza pomoc świata : modders, bale, parker, vdv

trochę Cie poniosło z tą najlepszą pomocą na świecie

ale fakt są nieźli
trochę Cie poniosło z tą najlepszą pomocą na świecie ;) ale fakt są nieźli
19 kwietnia 2014, 12:46 [cytuj]
Moze nie najlepsza na świecie ale w Premier League?
Moze nie najlepsza na świecie ale w Premier League? :skromny:
19 kwietnia 2014, 13:15 [cytuj]
Gdyby tam zamiast Parkera wrzucić Sandro przed kontuzją w meczu z QPR w zeszłym sezonie, to by ta pomoc była kozacka.
Gdyby tam zamiast Parkera wrzucić Sandro przed kontuzją w meczu z QPR w zeszłym sezonie, to by ta pomoc była kozacka
LMAO
19 kwietnia 2014, 13:26 [cytuj]
pomyłka
pomyłka :luzik:
19 kwietnia 2014, 20:19 [cytuj]
Ale Chelsea sobie zawaliło. Liverpool coraz bliżej tytułu
Ale Chelsea sobie zawaliło. Liverpool coraz bliżej tytułu