Forum dyskusyjne
19 kwietnia 2014, 20:31 [cytuj]
Szkoda że w walce o top 4 takie cuda się nie dzieją
Szkoda że w walce o top 4 takie cuda się nie dzieją :skromny:
20 kwietnia 2014, 08:57 [cytuj]
Liverpoolowi tytuł jak najbardziej się należy. Pokonali u siebie MC, dwa razy MU, dwa razy nas, rozjechali u siebie Arsenal, PECHOWO przegrali z Chelsea i City na wyjazdach. Mają świetną drużynę w zasadzie bez wielkich nazwisk, może oprócz Suareza, bo nawet Gerrard to już nie ten sam piłkarz co kilka lat temu. Nikt Liverpoolu nie typował na mistrza, a oni cały sezon grają najbardziej atrakcyjny futbol na Wyspach. Drugie miejsce, mam nadzieję, zajmie M City a dopiero trzecie Chelsea. Chciałoby się żeby czwarte miejsce, skoro my nie mamy szans, przypadło Evertonowi, ale chyba jednak Wenger obroni LM dla Arsenalu (może i dobrze, nie wyrzucą go i za rok tez będą grali taki piach

).
Bardzo ciekawa walka o utrzymanie - Sunderland walczy jak lew, cztery punkty w dwóch najtrudniejszych spotkaniach sezonu robią wrażenie. Osobiście typuję do spadku Cardiff, Norwich i myślę, że o ostatnie bezpieczne miejsce powalczą Fulham i właśnie Czarne Koty.
W ogóle sezon cudów - Barca odpada z LM w ćwierćfinale, Real bez Ronaldo wygrywa Copa del Rey, Atletico ma kilka punktów przewagi na 4 kolejki do końca, w Anglii Liverpool, Bayern, jak się okazuje, wcale nie będzie takim dominatorem jak Barca kiedyś... szkoda tylko, że dla nas to sezon tak nieudany.
Liverpoolowi tytuł jak najbardziej się należy. Pokonali u siebie MC, dwa razy MU, dwa razy nas, rozjechali u siebie Arsenal, PECHOWO przegrali z Chelsea i City na wyjazdach. Mają świetną drużynę w zasadzie bez wielkich nazwisk, może oprócz Suareza, bo nawet Gerrard to już nie ten sam piłkarz co kilka lat temu. Nikt Liverpoolu nie typował na mistrza, a oni cały sezon grają najbardziej atrakcyjny futbol na Wyspach. Drugie miejsce, mam nadzieję, zajmie M City a dopiero trzecie Chelsea. Chciałoby się żeby czwarte miejsce, skoro my nie mamy szans, przypadło Evertonowi, ale chyba jednak Wenger obroni LM dla Arsenalu (może i dobrze, nie wyrzucą go i za rok tez będą grali taki piach:D).
Bardzo ciekawa walka o utrzymanie - Sunderland walczy jak lew, cztery punkty w dwóch najtrudniejszych spotkaniach sezonu robią wrażenie. Osobiście typuję do spadku Cardiff, Norwich i myślę, że o ostatnie bezpieczne miejsce powalczą Fulham i właśnie Czarne Koty.
W ogóle sezon cudów - Barca odpada z LM w ćwierćfinale, Real bez Ronaldo wygrywa Copa del Rey, Atletico ma kilka punktów przewagi na 4 kolejki do końca, w Anglii Liverpool, Bayern, jak się okazuje, wcale nie będzie takim dominatorem jak Barca kiedyś... szkoda tylko, że dla nas to sezon tak nieudany. :wnerw:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 kwietnia 2014, 13:32 [cytuj]
COYS News
Gareth Bale was clocked running at 26.8kmph on Wednesday Night. That is 0.3mph quicker than Usain Bolt in his world record 100m sprint...
Weird to think we once had this player....
COYS News
Gareth Bale was clocked running at 26.8kmph on Wednesday Night. That is 0.3mph quicker than Usain Bolt in his world record 100m sprint...
Weird to think we once had this player
Offence win games, defence wins titles
20 kwietnia 2014, 15:54 [cytuj]
Tak jak ktoś to napisał, żeby gały srały to anale muszą być w LM. Takie gówno dzisiaj grają że szok a 0:2 do przerwy. Ja pierdole tylko dlaczego ja się władowuję zamiast naszych ganić bo grają jak ostatnie... żeby sami grali jak trzeba to nie trzeba by się było na innych patrzeć
Tak jak ktoś to napisał, żeby gały srały to anale muszą być w LM. Takie gówno dzisiaj grają że szok a 0:2 do przerwy. Ja pierdole tylko dlaczego ja się władowuję zamiast naszych ganić bo grają jak ostatnie... żeby sami grali jak trzeba to nie trzeba by się było na innych patrzeć :blee:
20 kwietnia 2014, 17:59 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Tak jak ktoś to napisał, żeby gały srały to anale muszą być w LM. Takie gówno dzisiaj grają że szok a 0:2 do przerwy. Ja pierdole tylko dlaczego ja się władowuję zamiast naszych ganić bo grają jak ostatnie... żeby sami grali jak trzeba to nie trzeba by się było na innych patrzeć

nie pierwszy raz w tym sezonie jadą na farcie. Tak czy siak Everton będzie mógł mieć pretensje tylko do siebie jeśli nie awansują do LM, bo ta porażka z Palace to jakieś nieporozumienie. Z MU szału nie grają, ale wynik elegancki
nie pierwszy raz w tym sezonie jadą na farcie. Tak czy siak Everton będzie mógł mieć pretensje tylko do siebie jeśli nie awansują do LM, bo ta porażka z Palace to jakieś nieporozumienie. Z MU szału nie grają, ale wynik elegancki :brawo:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 kwietnia 2014, 18:07 [cytuj]
Dokładnie. Szkoda że przegrali z nimi bo już nie wszystko od nich zależy. Muszą odbyty przynajmniej z raz zremisować. Ogólnie to bardziej typowałem City jako zespół który zdoła urwać punkty ekipie Martineza a nie że Pulis

musimy trzymać kciuki niech wywalą ich z LM. Wyobrażacie sobie mine tej cwelucha wojtka?

Nie wiem zresztą, takie gówno potrafią grać a i tak wygrywają. Jak zwykle zresztą, rok temu też cuda wyczyniali i to grając w 10 z takim WBA

w sumie my też przesraliśmy na WBA rok temu nawet chyba ta bramka piętą wyprostowaną nogą Bale nie pomogła
Dokładnie. Szkoda że przegrali z nimi bo już nie wszystko od nich zależy. Muszą odbyty przynajmniej z raz zremisować. Ogólnie to bardziej typowałem City jako zespół który zdoła urwać punkty ekipie Martineza a nie że Pulis :cwaniak: musimy trzymać kciuki niech wywalą ich z LM. Wyobrażacie sobie mine tej cwelucha wojtka? :)Nie wiem zresztą, takie gówno potrafią grać a i tak wygrywają. Jak zwykle zresztą, rok temu też cuda wyczyniali i to grając w 10 z takim WBA :wnerw: w sumie my też przesraliśmy na WBA rok temu nawet chyba ta bramka piętą wyprostowaną nogą Bale nie pomogła
20 kwietnia 2014, 20:24 [cytuj]
Come on you everton!
Come on you everton!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
20 kwietnia 2014, 21:12 [cytuj]
https://vine.co/v/M1Ez9iqjDti
21 kwietnia 2014, 09:40 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
dziadek daje rade jeszcze
..
dziadek daje rade jeszcze
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 kwietnia 2014, 12:05 [cytuj]
http://www.coysnews.com/2014/04/where-is-the-leadership/
Być może to jest nasz największy problem kadrowy...
http://www.coysnews.com/2014/04/where-is-the-leadership/
Być może to jest nasz największy problem kadrowy
22 kwietnia 2014, 21:36 [cytuj]
Ginola w 11 Kinga!
Ginola w 11 Kinga! :brawo:
Offence win games, defence wins titles
23 kwietnia 2014, 12:10 [cytuj]
No i proszę, zdjęli zakaz transferowy Barcelonie. Jak dla mnie to jest śmiechu warte, że takie rzeczy się odbywają, ale kasa to kasa.
No i proszę, zdjęli zakaz transferowy Barcelonie. Jak dla mnie to jest śmiechu warte, że takie rzeczy się odbywają, ale kasa to kasa
23 kwietnia 2014, 12:46 [cytuj]
Śmieszne to są te fify uefy.

beka z barcelony.
Śmieszne to są te fify uefy. :mysli: beka z barcelony
23 kwietnia 2014, 13:10 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
No i proszę, zdjęli zakaz transferowy Barcelonie. Jak dla mnie to jest śmiechu warte, że takie rzeczy się odbywają, ale kasa to kasa
Wstrzymali karę do czasu rozpatrzenia apelacji ,,the club is to be granted suspensive effect" na razie do końca postępowania. Nic nie jest więc przesądzone, a decyzja, aby de facto nie karać przed uprawomocnieniem decyzji jak najbardziej słuszna.
Wstrzymali karę do czasu rozpatrzenia apelacji ,,the club is to be granted suspensive effect" na razie do końca postępowania. Nic nie jest więc przesądzone, a decyzja, aby de facto nie karać przed uprawomocnieniem decyzji jak najbardziej słuszna
23 kwietnia 2014, 14:04 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,FIFA-zawiesila-kare-Barcelonie,wid,16555977,wiadomosc.html?ticaid=11299e&_ticrsn=5
tu nic takiego nie pisza
poza tym to nie jest sluszna decyzja. To tak jakby zamknac goscia do wiezienia na 3 miechy i potem go puścić, bo wyrok nie prawomocny i się adwokat z urzędu odwołał.
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,FIFA-zawiesila-kare-Barcelonie,wid,16555977,wiadomosc.html?ticaid=11299e&_ticrsn=5
tu nic takiego nie pisza
poza tym to nie jest sluszna decyzja. To tak jakby zamknac goscia do wiezienia na 3 miechy i potem go puścić, bo wyrok nie prawomocny i się adwokat z urzędu odwołał
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 kwietnia 2014, 16:27 [cytuj]
Wy wiecie w ogóle o co chodzi z tym zakazem? Takie rzeczy są w innych klubach na porządku dziennym, więc ten cały zakaz to kpina.
Wy wiecie w ogóle o co chodzi z tym zakazem? Takie rzeczy są w innych klubach na porządku dziennym, więc ten cały zakaz to kpina
23 kwietnia 2014, 17:07 [cytuj]
Ty akurat wiesz co jest słuszne a co nie.. jak jesteś taki dokształcony i doinformowany to czemu w fifie nie pracujesz?
Ty akurat wiesz co jest słuszne a co nie.. jak jesteś taki dokształcony i doinformowany to czemu w fifie nie pracujesz?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 kwietnia 2014, 17:12 [cytuj]
vebq powiedział/a:
LOL
LOL :wysmiewacz:
LMAO
23 kwietnia 2014, 17:23 [cytuj]
Cały zakaz FIFA był śmieszny, bo nie był w ogóle zgodny z prawem. Kolejna kwestia, że regulamin jest sporządzony w idiotyczny sposób, o czym wspominała matka jednego z chłopaków, który gra w Barcelonie.
Na świecie jest przecież sporo dzieciaków, które dysponują ogromnymi talentami i zabranianie im rozwoju jest hipokryzją. W szczególności, że takie kluby jak FC Barcelona, czy Real Madryt zapewniają takim dzieciakom mieszkania, opiekunów, prywatne lekcje, miejsce w najlepszych szkołach, specjalnie diety itd. Uczciwie trzeba przyznać, że mają lepiej niż w domu, a to stanowi problem, co jest absurdem.
A co do tego więźnia, to takie sytuacja niejednokrotnie miały miejsce. Spójrzmy na Starucha, który poszedł siedzieć, a potem wyszedł, bo okazało, że dowody nie są wystarczające. Wniosek jest taki, że w ogóle tam nie powinien pójść, to samo dotyczy zakazu dla Barcelony. Dostali możliwość odwołania i skorzystali z tego. Nie każdy decyzja podjęta przez urzędników jest słuszna i trzeba dochodzić swoich praw.
Prawnicy Barcelony już dawno stwierdzili, że ten zakaz nie ma racji bytu i tylko kwestią czasu jest to, kiedy zostanie odwołany.
Gdyby FIFA tak bardzo przestrzegała pewnych zasad, to dzisiaj w półfinale Ligi Mistrzów nie oglądalibyśmy żadnej z drużyn, które awansowały.
Co z tym finansowym fair play? Na to trzeba położyć nacisk, a nie na fakt, że klub daje młodym chłopakom możliwość rozwoju, jak i wielkiej kariery.
Cały zakaz FIFA był śmieszny, bo nie był w ogóle zgodny z prawem. Kolejna kwestia, że regulamin jest sporządzony w idiotyczny sposób, o czym wspominała matka jednego z chłopaków, który gra w Barcelonie.
Na świecie jest przecież sporo dzieciaków, które dysponują ogromnymi talentami i zabranianie im rozwoju jest hipokryzją. W szczególności, że takie kluby jak FC Barcelona, czy Real Madryt zapewniają takim dzieciakom mieszkania, opiekunów, prywatne lekcje, miejsce w najlepszych szkołach, specjalnie diety itd. Uczciwie trzeba przyznać, że mają lepiej niż w domu, a to stanowi problem, co jest absurdem.
A co do tego więźnia, to takie sytuacja niejednokrotnie miały miejsce. Spójrzmy na Starucha, który poszedł siedzieć, a potem wyszedł, bo okazało, że dowody nie są wystarczające. Wniosek jest taki, że w ogóle tam nie powinien pójść, to samo dotyczy zakazu dla Barcelony. Dostali możliwość odwołania i skorzystali z tego. Nie każdy decyzja podjęta przez urzędników jest słuszna i trzeba dochodzić swoich praw.
Prawnicy Barcelony już dawno stwierdzili, że ten zakaz nie ma racji bytu i tylko kwestią czasu jest to, kiedy zostanie odwołany.
Gdyby FIFA tak bardzo przestrzegała pewnych zasad, to dzisiaj w półfinale Ligi Mistrzów nie oglądalibyśmy żadnej z drużyn, które awansowały.
Co z tym finansowym fair play? Na to trzeba położyć nacisk, a nie na fakt, że klub daje młodym chłopakom możliwość rozwoju, jak i wielkiej kariery
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 kwietnia 2014, 17:25 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Koleś ma po prostu za przeproszeniem ból dupy, bo nie przepada za Barceloną i taki wpis mnie nie dziwi.
Niektórych już boli fakt, że Barcelona tego lata chce wydać na transfery pokaźną sumkę i dokonać mniejszej, czy większej rewolucji, aby ponownie odnosić sukcesy.
Koleś ma po prostu za przeproszeniem ból dupy, bo nie przepada za Barceloną i taki wpis mnie nie dziwi.
Niektórych już boli fakt, że Barcelona tego lata chce wydać na transfery pokaźną sumkę i dokonać mniejszej, czy większej rewolucji, aby ponownie odnosić sukcesy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...