Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  333  334  335  336  337    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
23 kwietnia 2014, 17:41 [cytuj]
Hades powiedział/a:
LOL :wysmiewacz:

możesz się śmiać, po prostu wkurwia mnie jak ktoś wypowiada się na tematy na które nie ma pojęcia bądź ma pojęcie które nabył z prasy bulwarowej. No tak ale wiadomo, przecież to wszystko po to "bo Barca to wytwór Uefy i sędziowie im pomagają". Dla mnie to jest pierdolenie na poziomie że "rządzą nami jaszczury z kosmosu", "człowiek nigdy nie był na księżycu" czy też "w Smoleńsku był zamach" :wysmiewacz:. Antyfani Barcelony są żałośni a w dodatku myślą że są mniejszością a coraz więcej takich niemądrych ciap. Dla mnie na pierwszym miejscu są Spurs, ale faszystów z Madrytu nie znoszę, może dlatego że znam z grubsza historię Hiszpanii i słów "mes que un club"
możesz się śmiać, po prostu wkurwia mnie jak ktoś wypowiada się na tematy na które nie ma pojęcia bądź ma pojęcie które nabył z prasy bulwarowej. No tak ale wiadomo, przecież to wszystko po to "bo Barca to wytwór Uefy i sędziowie im pomagają". Dla mnie to jest pierdolenie na poziomie że "rządzą nami jaszczury z kosmosu", "człowiek nigdy nie był na księżycu" czy też "w Smoleńsku był zamach" :wysmiewacz:. Antyfani Barcelony są żałośni a w dodatku myślą że są mniejszością a coraz więcej takich niemądrych ciap. Dla mnie na pierwszym miejscu są Spurs, ale faszystów z Madrytu nie znoszę, może dlatego że znam z grubsza historię Hiszpanii i słów "mes que un club"
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 kwietnia 2014, 19:31 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,FIFA-zawiesila-kare-Barcelonie,wid,16555977,wiadomosc.html?ticaid=11299e&_ticrsn=5

tu nic takiego nie pisza

poza tym to nie jest sluszna decyzja. To tak jakby zamknac goscia do wiezienia na 3 miechy i potem go puścić, bo wyrok nie prawomocny i się adwokat z urzędu odwołał

jin-tae u źródła se poczytaj na stronie FIFY...
A co do drugiej części komentarza to w Polszy to do pierdla pakują nawet bez wyroku, w areszcie ludzie siedzą latami w oczekiwaniu na zebranie dowodów, to nas różni od krajów demokratycznych, a każdej demokracji i nawet FIFIe dwuistancyjność postępowania to podstawa, więc nie wiem czemu Cię to boli?
Aha jeszcze jedno Barcelonki nie lubię tak samo jak Realu.
jin-tae u źródła se poczytaj na stronie FIFY... A co do drugiej części komentarza to w Polszy to do pierdla pakują nawet bez wyroku, w areszcie ludzie siedzą latami w oczekiwaniu na zebranie dowodów, to nas różni od krajów demokratycznych, a każdej demokracji i nawet FIFIe dwuistancyjność postępowania to podstawa, więc nie wiem czemu Cię to boli? Aha jeszcze jedno Barcelonki nie lubię tak samo jak Realu
23 kwietnia 2014, 20:01 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Koleś ma po prostu za przeproszeniem ból dupy, bo nie przepada za Barceloną i taki wpis mnie nie dziwi.

Niektórych już boli fakt, że Barcelona tego lata chce wydać na transfery pokaźną sumkę i dokonać mniejszej, czy większej rewolucji, aby ponownie odnosić sukcesy

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie bronię naszych chłopaków w każdej możliwej sytuacji. Jesteś fanem Barcelony, ale bycie fanem nie oznacza stawanie za zespołem w każdej sytuacji(nawet tej niezgodnej z prawem)

Jakby Barca przegięła z Financial Fair Play to powiedziałbyś pewnie "No ale weźcie się za City, PSG a nie Barcelonę"

Skoro Fifa nałożyła zakaz to nie zrobiła tego na spontanie tylko po przeanalizowaniu pewnych rzeczy. Poza tym co ma mówić matka chłopaka, który gra w Barcelonie? Regulamin jaki jest taki jest i póki nie będzie zmieniony trzeba go przestrzegać. To tak jak ze znakami 30 km/h w miastach. Głupota, ale trzeba je przestrzegać

Tak by the way, bo mi się nasza rozmowa o siatkówce przypomniała... wiem
Taki ze mnie mały skurwysynek, co lubi stare tematy odgrzebywać. Coś tam mówiłeś o niepopularności tego zespołu.

Wpadł mi w ręce ranking dyscyplin sportowych na świecie(Top 10 Most Popular Sports in The World) i :

Most popular” could mean “most watched,” “most played,” or “most revenue-generating” Sports.

Volleyball with Around 900 million fans Across Asia, Europe, Americas, Australia Volleyball is the 6th Most Popular Sport in the World.

PS

tak pół żartem to nie chwal dnia przed zachodem. Jeszcze zakaz może się uprawomocnić i prawnicy Barcelony będą mogli sobie wziąć urlop, bo nic nie poradzą na ten zakaz.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie bronię naszych chłopaków w każdej możliwej sytuacji. Jesteś fanem Barcelony, ale bycie fanem nie oznacza stawanie za zespołem w każdej sytuacji(nawet tej niezgodnej z prawem) Jakby Barca przegięła z Financial Fair Play to powiedziałbyś pewnie "No ale weźcie się za City, PSG a nie Barcelonę" Skoro Fifa nałożyła zakaz to nie zrobiła tego na spontanie tylko po przeanalizowaniu pewnych rzeczy. Poza tym co ma mówić matka chłopaka, który gra w Barcelonie? Regulamin jaki jest taki jest i póki nie będzie zmieniony trzeba go przestrzegać. To tak jak ze znakami 30 km/h w miastach. Głupota, ale trzeba je przestrzegać Tak by the way, bo mi się nasza rozmowa o siatkówce przypomniała... wiem Taki ze mnie mały skurwysynek, co lubi stare tematy odgrzebywać. Coś tam mówiłeś o niepopularności tego zespołu. Wpadł mi w ręce ranking dyscyplin sportowych na świecie(Top 10 Most Popular Sports in The World) i : Most popular” could mean “most watched,” “most played,” or “most revenue-generating” Sports. Volleyball with Around 900 million fans Across Asia, Europe, Americas, Australia Volleyball is the 6th Most Popular Sport in the World. PS tak pół żartem to nie chwal dnia przed zachodem. Jeszcze zakaz może się uprawomocnić i prawnicy Barcelony będą mogli sobie wziąć urlop, bo nic nie poradzą na ten zakaz
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 kwietnia 2014, 20:11 [cytuj]
Sytuacja jest taka. Jest głupi przepis, nikt się nie stosuje - Barcelona dostaje zakaz.
Nawet jeżeli naruszyli zasady to każdy wie i ci goście z FIFA też, że dzieci w Barcelonie mają dobrze. Niska "szkodliwość społeczna", więc zakaz transferowy na rok to grubo przesadzony wyrok, powinno się skończyć maksymalnie na karze finansowej i koniec. Widocznie komuś chodziło o sianie fermentu.
Sytuacja jest taka. Jest głupi przepis, nikt się nie stosuje - Barcelona dostaje zakaz. Nawet jeżeli naruszyli zasady to każdy wie i ci goście z FIFA też, że dzieci w Barcelonie mają dobrze. Niska "szkodliwość społeczna", więc zakaz transferowy na rok to grubo przesadzony wyrok, powinno się skończyć maksymalnie na karze finansowej i koniec. Widocznie komuś chodziło o sianie fermentu
23 kwietnia 2014, 20:55 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie bronię naszych chłopaków w każdej możliwej sytuacji. Jesteś fanem Barcelony, ale bycie fanem nie oznacza stawanie za zespołem w każdej sytuacji(nawet tej niezgodnej z prawem)

Jakby Barca przegięła z Financial Fair Play to powiedziałbyś pewnie "No ale weźcie się za City, PSG a nie Barcelonę"

Skoro Fifa nałożyła zakaz to nie zrobiła tego na spontanie tylko po przeanalizowaniu pewnych rzeczy. Poza tym co ma mówić matka chłopaka, który gra w Barcelonie? Regulamin jaki jest taki jest i póki nie będzie zmieniony trzeba go przestrzegać. To tak jak ze znakami 30 km/h w miastach. Głupota, ale trzeba je przestrzegać

Tak by the way, bo mi się nasza rozmowa o siatkówce przypomniała... wiem
Taki ze mnie mały skurwysynek, co lubi stare tematy odgrzebywać. Coś tam mówiłeś o niepopularności tego zespołu.

Wpadł mi w ręce ranking dyscyplin sportowych na świecie(Top 10 Most Popular Sports in The World) i :

Most popular” could mean “most watched,” “most played,” or “most revenue-generating” Sports.

Volleyball with Around 900 million fans Across Asia, Europe, Americas, Australia Volleyball is the 6th Most Popular Sport in the World.

PS

tak pół żartem to nie chwal dnia przed zachodem. Jeszcze zakaz może się uprawomocnić i prawnicy Barcelony będą mogli sobie wziąć urlop, bo nic nie poradzą na ten zakaz

Jeżeli FIFA zawiesiła ten wyrok, to oznacza, że Barcelona musiała dosłać jakieś istotne dokumenty. Od tak tego nie zrobiła.

Nie jestem wróżką i nie jestem od gdybania. Z tego co dobrze pamiętam, to FC Barcelona co roku generuje zyski, a nie straty. Nie muszę ich bronić, bo potrafią robić to sami.

FIFA tak świetnie przeanalizowała pewne rzeczy, że wyrok zawiesiła. Jakby zrobili to tak skrupulatnie i mieliby wszystko na tacy, to nie musieliby tego robić.

Prawo, to prawo, dlatego napisałem, że zakaz FIFA od początku był śmieszny. Chcąc, nie chcąc znajdujemy się w Unii Europejskiej, co jest równoznaczne z tym, że mamy do czynienia ze swobodnym przepływem osób, czyż nie?

Jeśli przepisy zostały naruszone to kara finansowa, odjęcie punktów, ale zakaz transferowy po prostu jest niezgodny z prawem.

Taki z Ciebie mały skurwysynek, że nie zobaczyłeś na jakiej podstawie został ułożony ten ranking. Na podstawie "most watched in the world", które jest liczbą zakłamaną i już Ci tłumaczę dlaczego.

Na podstawie tego rankingu wychodzi również, że ja jestem fanem siatkówki (co jest zakłamaniem), bo zdarza mi się przychodzić na mecze, gdzie przez większość czasu rozmawiam ze znajomymi, albo podziwiam ładne dziewczyny, które gdzieś są obok, czy spędzać czas w barach gdzie lecą mecze siatkówki. To samo tyczy się wielu moich znajomych. Czyli sztucznie uzupełniamy tłum.

Ten ranking, który przedstawiłeś wygląda jak subskrypcje na YT. Dla przykładu podam osobę Remigiusza Maciaszka, który ma ponad 700 tysięcy subskrybentów, a jego filmiki regularnie ogląda średnio kilkadziesiąt tysięcy osób.

Jak jesteś łaskawy przedstawiać mi takie rankingi, to weź mi przedstaw statystyki odnośnie tego ile osób oglądało mecze siatkówki podczas ostatnich Igrzysk Olimpijskich, czyli Ligi Światowej, bo taki wynik jest dużo, dużo bardziej wymierny. Albo np. ile osób regularnie ogląda spotkania Ligi Mistrzów w siatkówce.

http://listdose.com/top-10-most-loved-sports-in-the-world/

Tutaj masz ranking, w którym jest mowa o 200 milionach osób, a nie 900 milionach. Ta pierwsza liczba jest bardziej wiarygodna. Jeżeli przyjmiemy, że na świecie jest 7 miliardów osób, to siatkówką interesuje się około 3% ludzi na świecie. Nie wydaje mi się, żeby ta liczba była oszałamiająca, o czym już dawno wspominałem.

Ja nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale kara została zawieszona. Oczywiście, że może się uprawomocnić, jak i nie. Gdyby FIFA była w 100% pewna swojego, to nie musiałaby zawieszać tego wyroku. Widocznie pojawiły się jakieś nieścisłości albo FIFA się bała wyroku Sportowego Sądu Arbitrażowego, bo okazało się, że Sepp Blatter i spółka nie działają zgodnie z prawem.
Jeżeli FIFA zawiesiła ten wyrok, to oznacza, że Barcelona musiała dosłać jakieś istotne dokumenty. Od tak tego nie zrobiła. Nie jestem wróżką i nie jestem od gdybania. Z tego co dobrze pamiętam, to FC Barcelona co roku generuje zyski, a nie straty. Nie muszę ich bronić, bo potrafią robić to sami. FIFA tak świetnie przeanalizowała pewne rzeczy, że wyrok zawiesiła. Jakby zrobili to tak skrupulatnie i mieliby wszystko na tacy, to nie musieliby tego robić. Prawo, to prawo, dlatego napisałem, że zakaz FIFA od początku był śmieszny. Chcąc, nie chcąc znajdujemy się w Unii Europejskiej, co jest równoznaczne z tym, że mamy do czynienia ze swobodnym przepływem osób, czyż nie? Jeśli przepisy zostały naruszone to kara finansowa, odjęcie punktów, ale zakaz transferowy po prostu jest niezgodny z prawem. Taki z Ciebie mały skurwysynek, że nie zobaczyłeś na jakiej podstawie został ułożony ten ranking. Na podstawie "most watched in the world", które jest liczbą zakłamaną i już Ci tłumaczę dlaczego. Na podstawie tego rankingu wychodzi również, że ja jestem fanem siatkówki (co jest zakłamaniem), bo zdarza mi się przychodzić na mecze, gdzie przez większość czasu rozmawiam ze znajomymi, albo podziwiam ładne dziewczyny, które gdzieś są obok, czy spędzać czas w barach gdzie lecą mecze siatkówki. To samo tyczy się wielu moich znajomych. Czyli sztucznie uzupełniamy tłum. Ten ranking, który przedstawiłeś wygląda jak subskrypcje na YT. Dla przykładu podam osobę Remigiusza Maciaszka, który ma ponad 700 tysięcy subskrybentów, a jego filmiki regularnie ogląda średnio kilkadziesiąt tysięcy osób. Jak jesteś łaskawy przedstawiać mi takie rankingi, to weź mi przedstaw statystyki odnośnie tego ile osób oglądało mecze siatkówki podczas ostatnich Igrzysk Olimpijskich, czyli Ligi Światowej, bo taki wynik jest dużo, dużo bardziej wymierny. Albo np. ile osób regularnie ogląda spotkania Ligi Mistrzów w siatkówce. http://listdose.com/top-10-most-loved-sports-in-the-world/ Tutaj masz ranking, w którym jest mowa o 200 milionach osób, a nie 900 milionach. Ta pierwsza liczba jest bardziej wiarygodna. Jeżeli przyjmiemy, że na świecie jest 7 miliardów osób, to siatkówką interesuje się około 3% ludzi na świecie. Nie wydaje mi się, żeby ta liczba była oszałamiająca, o czym już dawno wspominałem. Ja nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale kara została zawieszona. Oczywiście, że może się uprawomocnić, jak i nie. Gdyby FIFA była w 100% pewna swojego, to nie musiałaby zawieszać tego wyroku. Widocznie pojawiły się jakieś nieścisłości albo FIFA się bała wyroku Sportowego Sądu Arbitrażowego, bo okazało się, że Sepp Blatter i spółka nie działają zgodnie z prawem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 kwietnia 2014, 21:07 [cytuj]
Ja nie będę wypowiadał się o Barcelonie ale to co się wydarzyło jest dla mnie przede wszystkim ośmieszeniem Fify i ich działaczy. Bo Fifa albo powinna po konsultacjach z klubami znieść/zmienić ten zapis albo sztywno i restrykcyjnie trzymać się go (na zasadzie mamy rację i kropka) i karać wszystkie kluby, które go złamią. Druga sprawa to nasze "przyzwolenie" do łamania prawa przez kluby bo np jak podał Ramzes niektórzy powiedzą niska szkodliwość inni znajdą następną wymówkę. Ja jednak uważam, że wina także jest po stronie klubów łamiących przepis. Może jest to idiotyczny przepis ale puki istnieje trzeba do czasu jego zmiany go przestrzegać i z w tym punkcie zgadzam się z Jin_tae. Natomiast ewentualna wysokość kary powinna być wcześniej ustalona by nie było posądzeń o to, że kogoś się faworyzuje lub gnoi.
Ja nie będę wypowiadał się o Barcelonie ale to co się wydarzyło jest dla mnie przede wszystkim ośmieszeniem Fify i ich działaczy. Bo Fifa albo powinna po konsultacjach z klubami znieść/zmienić ten zapis albo sztywno i restrykcyjnie trzymać się go (na zasadzie mamy rację i kropka) i karać wszystkie kluby, które go złamią. Druga sprawa to nasze "przyzwolenie" do łamania prawa przez kluby bo np jak podał Ramzes niektórzy powiedzą niska szkodliwość inni znajdą następną wymówkę. Ja jednak uważam, że wina także jest po stronie klubów łamiących przepis. Może jest to idiotyczny przepis ale puki istnieje trzeba do czasu jego zmiany go przestrzegać i z w tym punkcie zgadzam się z Jin_tae. Natomiast ewentualna wysokość kary powinna być wcześniej ustalona by nie było posądzeń o to, że kogoś się faworyzuje lub gnoi
23 kwietnia 2014, 22:50 [cytuj]
Phii, czy im cofną zakaz czy nie to i tak wuja wygrają w Europie bez zmiany filozofii. A nawet w Hiszpanii będą mieli ciężko. Tiki sraka została już rozszyfrowana przez kilka zespołów i trenerów i dobrze, bo już mnie na mdłości się zbiera jak widzę tysiąc podań i próby wjazdu z piłką do bramki.

Co nie zmienia faktu że się włodarze piłki kompromitują swoim postępowaniem, na cholerę jakieś statementy ogłaszać, które jak się okazało tak łatwo obalić/zawiesić. Nawet wyznaczonych 90 dni nie trzeba było, aby tego dokonać.
Phii, czy im cofną zakaz czy nie to i tak wuja wygrają w Europie bez zmiany filozofii. A nawet w Hiszpanii będą mieli ciężko. Tiki sraka została już rozszyfrowana przez kilka zespołów i trenerów i dobrze, bo już mnie na mdłości się zbiera jak widzę tysiąc podań i próby wjazdu z piłką do bramki. Co nie zmienia faktu że się włodarze piłki kompromitują swoim postępowaniem, na cholerę jakieś statementy ogłaszać, które jak się okazało tak łatwo obalić/zawiesić. Nawet wyznaczonych 90 dni nie trzeba było, aby tego dokonać
24 kwietnia 2014, 00:51 [cytuj]
O tiki tace się nie wypowiadam, ale znane osobistości Bayernu są przeciwko wprowadzaniu jej w klubie(o czym poinformowali Guardiolę). Swoją drogą rozśmieszyło mnie jego zachowanie :P Zjebał Bastiana Sz. za próbę strzału zamiast ciągłego i przewidywalnego próbowania wejścia z piłką do bramki.
O tiki tace się nie wypowiadam, ale znane osobistości Bayernu są przeciwko wprowadzaniu jej w klubie(o czym poinformowali Guardiolę). Swoją drogą rozśmieszyło mnie jego zachowanie :P Zjebał Bastiana Sz. za próbę strzału zamiast ciągłego i przewidywalnego próbowania wejścia z piłką do bramki
24 kwietnia 2014, 02:18 [cytuj]
Nie siej chłopie propagandy tutaj. Co prawda Beckenbauer skrytykował Guardiolę, ale mimo wielkiego uznania, to nie wydaje mi się, aby zdanie człowieka, który uznawany jest za jednego z ojców antyfutbolu byłoby tutaj właściwym argumentem.

Z tego co wiem, to Hoeness, Rummeninge, Matthaues, czy Ballack wypowiadają się o nim w samym superlatywach, więc stwierdzenie, że znane osobistości Bayernu są przeciwko wprowadzaniu tiki-taki jest znacznie na wyrost.

Jedyne czego Bayernowi wczoraj zabrakło to aktywnych skrzydeł, jak i również Thomasa Muellera od początku spotkania. Robben był zbyt wolny, a Ribery poza paroma rajdami nie zagrał niczego konkretnego. Parę uderzeń z dystansu też by się przydało. Jeśli Bawarczycy poprawią te mankamenty przed rewanżem, to bez większych problemów zagrają w finale Ligi Mistrzów.
Nie siej chłopie propagandy tutaj. Co prawda Beckenbauer skrytykował Guardiolę, ale mimo wielkiego uznania, to nie wydaje mi się, aby zdanie człowieka, który uznawany jest za jednego z ojców antyfutbolu byłoby tutaj właściwym argumentem. Z tego co wiem, to Hoeness, Rummeninge, Matthaues, czy Ballack wypowiadają się o nim w samym superlatywach, więc stwierdzenie, że znane osobistości Bayernu są przeciwko wprowadzaniu tiki-taki jest znacznie na wyrost. Jedyne czego Bayernowi wczoraj zabrakło to aktywnych skrzydeł, jak i również Thomasa Muellera od początku spotkania. Robben był zbyt wolny, a Ribery poza paroma rajdami nie zagrał niczego konkretnego. Parę uderzeń z dystansu też by się przydało. Jeśli Bawarczycy poprawią te mankamenty przed rewanżem, to bez większych problemów zagrają w finale Ligi Mistrzów
24 kwietnia 2014, 07:28 [cytuj]
Mi się wydaje, ze zabrakło im przede wszystkim tego, co doskonale robili w zeszłym sezonie - stwarzania sobie okazji bramkowych za pomocą trzech, góra czterech błyskawicznych podań kierowanych do przodu już na połowie przeciwnika, a nie w poprzek boiska. Podcięte skrzydła również oczywiście mogły mieć na to wpływ. Muller pewnie by się przydał, ale na pewno nie za Mandzukicia, którego brak chociażby w pierwszym meczu z ManU zanim wszedł na boisko był bardzo widoczny
Mi się wydaje, ze zabrakło im przede wszystkim tego, co doskonale robili w zeszłym sezonie - stwarzania sobie okazji bramkowych za pomocą trzech, góra czterech błyskawicznych podań kierowanych do przodu już na połowie przeciwnika, a nie w poprzek boiska. Podcięte skrzydła również oczywiście mogły mieć na to wpływ. Muller pewnie by się przydał, ale na pewno nie za Mandzukicia, którego brak chociażby w pierwszym meczu z ManU zanim wszedł na boisko był bardzo widoczny
24 kwietnia 2014, 09:45 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Nie siej chłopie propagandy tutaj. Co prawda Beckenbauer skrytykował Guardiolę, ale mimo wielkiego uznania, to nie wydaje mi się, aby zdanie człowieka, który uznawany jest za jednego z ojców antyfutbolu byłoby tutaj właściwym argumentem.

Z tego co wiem, to Hoeness, Rummeninge, Matthaues, czy Ballack wypowiadają się o nim w samym superlatywach, więc stwierdzenie, że znane osobistości Bayernu są przeciwko wprowadzaniu tiki-taki jest znacznie na wyrost.

Jedyne czego Bayernowi wczoraj zabrakło to aktywnych skrzydeł, jak i również Thomasa Muellera od początku spotkania. Robben był zbyt wolny, a Ribery poza paroma rajdami nie zagrał niczego konkretnego. Parę uderzeń z dystansu też by się przydało. Jeśli Bawarczycy poprawią te mankamenty przed rewanżem, to bez większych problemów zagrają w finale Ligi Mistrzów
Jeszcze dorzuciłbym od siebie podań na 1 kontakt ;o za często gracze Bayernu przyjomwali i dopiero podawali, dawali piłkarzom Realu za dużo czasu. Ale wynik bardzo fajny, przynajmniej mecz rewanżowy będzie meczem otwartym
Jeszcze dorzuciłbym od siebie podań na 1 kontakt ;o za często gracze Bayernu przyjomwali i dopiero podawali, dawali piłkarzom Realu za dużo czasu. Ale wynik bardzo fajny, przynajmniej mecz rewanżowy będzie meczem otwartym
24 kwietnia 2014, 11:10 [cytuj]
To nie propaganda. To info komentatorów nc+ wczorajszego meczu(a oni mają lepszą i bardziej wiarygodną wiedze niż ja Ty czy ktokolwiek inny na spursmanii)
To nie propaganda. To info komentatorów nc+ wczorajszego meczu(a oni mają lepszą i bardziej wiarygodną wiedze niż ja Ty czy ktokolwiek inny na spursmanii)
24 kwietnia 2014, 14:26 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Dobra, masz racje, tam bylo bardziej jak w Polonii Warszawa.

Ale Wy i tak uwazacie, ze nie mamy szans na 5 miejsce, wiec nie ma tematu

Na 5 jeszcze bardzo małe są, ale z 4 możemy się już pożegnać. :) Gdybyśmy mieli lepszy bilans bramkowy, to bym się może łudził.
Na 5 jeszcze bardzo małe są, ale z 4 możemy się już pożegnać. :) Gdybyśmy mieli lepszy bilans bramkowy, to bym się może łudził
LMAO
24 kwietnia 2014, 15:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To nie przypadkiem Ci sami, co swego czasu podali niepotwierdzoną informację, która pojawiła się na spursmanii.

W czasach, gdy nie miałem dostępu do internetu, to liczyłem się z ich zdaniem. W czasach, kiedy mogę sprawdzić wypowiedź każdego byłego trenera, czy zawodnika, nie bardzo mogę się z nimi zgodzić. Na szybko znalazłem cztery pozytywne wypowiedzi o Guardioli, a jakbym szukał dalej, to znalazłbym ich więcej :)
To nie przypadkiem Ci sami, co swego czasu podali niepotwierdzoną informację, która pojawiła się na spursmanii. W czasach, gdy nie miałem dostępu do internetu, to liczyłem się z ich zdaniem. W czasach, kiedy mogę sprawdzić wypowiedź każdego byłego trenera, czy zawodnika, nie bardzo mogę się z nimi zgodzić. Na szybko znalazłem cztery pozytywne wypowiedzi o Guardioli, a jakbym szukał dalej, to znalazłbym ich więcej :)
24 kwietnia 2014, 16:31 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Proszę Cie.. chyba za rzadko oglądasz mecze Tottenhamu z polskim komentarzem, już nie raz gadali takie pierdoły, że głowa mała, to między innymi od takich ekspertów można dowiedzieć się ze Verts to lewy obrońca :) wczoraj przy finale zaskoczyła mnie kolejna informacja, w kórej jeden z komentatorów wymienił nazwisko piłkarza po czym powiedział, że to ulubiony piłkarz Guardioli (nie pamietam nazwiska tego gracza bayernu o którym mówili) już widzę, jak Guardiola publicznie mówi kto jest jego ulubionym piłkarzem w drużynie, raż że źle wpłynęło by to na piłkarzy, dwa na samego "ulubieńca". Lepiej z dużym przymrużeniem oka patrzeć na to co wygadują komentatorzy. Tym bardziej, że kompromitujących wpadek nie brakuje, jak ta ze spursmaniakowym prymaaprylis
Proszę Cie.. chyba za rzadko oglądasz mecze Tottenhamu z polskim komentarzem, już nie raz gadali takie pierdoły, że głowa mała, to między innymi od takich ekspertów można dowiedzieć się ze Verts to lewy obrońca :) wczoraj przy finale zaskoczyła mnie kolejna informacja, w kórej jeden z komentatorów wymienił nazwisko piłkarza po czym powiedział, że to ulubiony piłkarz Guardioli (nie pamietam nazwiska tego gracza bayernu o którym mówili) już widzę, jak Guardiola publicznie mówi kto jest jego ulubionym piłkarzem w drużynie, raż że źle wpłynęło by to na piłkarzy, dwa na samego "ulubieńca". Lepiej z dużym przymrużeniem oka patrzeć na to co wygadują komentatorzy. Tym bardziej, że kompromitujących wpadek nie brakuje, jak ta ze spursmaniakowym prymaaprylis
24 kwietnia 2014, 16:31 [cytuj]
dubel
dubel
24 kwietnia 2014, 16:44 [cytuj]
a ktoś się z was orientuje ile hajsu się dostaje za poszczególne miejsca zajęte na koniec sezonu?
a ktoś się z was orientuje ile hajsu się dostaje za poszczególne miejsca zajęte na koniec sezonu?
24 kwietnia 2014, 18:19 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Proszę Cie.. chyba za rzadko oglądasz mecze Tottenhamu z polskim komentarzem, już nie raz gadali takie pierdoły, że głowa mała, to między innymi od takich ekspertów można dowiedzieć się ze Verts to opcjonalnie lewy obrońca :)

Tego to nie rozumiem, bo Verts przecież w Ajaxie też grywał na left backu i to nie był jeden czy dwa mecze
Tego to nie rozumiem, bo Verts przecież w Ajaxie też grywał na left backu i to nie był jeden czy dwa mecze
24 kwietnia 2014, 18:21 [cytuj]
Akurat usunąłem to słowo opcjonalnie, bo niepotrzebnie ja tam wcisnąłem, wtedy ten komentator, powiedział wprost że Vert gra na lewej(bo tak wystąpił w tamtym meczu z przyczyn wiadomych), nawet podczas "relacji meczu" na forum ktoś zwrócił na to uwagę. Ogólnie wiadomym jest, że wiedzę mają i mieć muszą dużą, ale jeśli ktoś tak jak my bardzo interseuje się danym klubem to bez problemu wyłapie tego typu błędy
PS. czytał ktoś już te ksiązkę Harrego? czy jeszcze nie ma jej w sklepach?
Akurat usunąłem to słowo opcjonalnie, bo niepotrzebnie ja tam wcisnąłem, wtedy ten komentator, powiedział wprost że Vert gra na lewej(bo tak wystąpił w tamtym meczu z przyczyn wiadomych), nawet podczas "relacji meczu" na forum ktoś zwrócił na to uwagę. Ogólnie wiadomym jest, że wiedzę mają i mieć muszą dużą, ale jeśli ktoś tak jak my bardzo interseuje się danym klubem to bez problemu wyłapie tego typu błędy PS. czytał ktoś już te ksiązkę Harrego? czy jeszcze nie ma jej w sklepach?
24 kwietnia 2014, 19:31 [cytuj]
smackey znalazłem coś takiego

http://eyesinthecorner.wordpress.com/2014/01/03/fa-cup-vs-premier-league-prize-money/

w drugim linku jest porównanie z LE

https://eyesinthecorner.wordpress.com/tag/epl/
smackey znalazłem coś takiego http://eyesinthecorner.wordpress.com/2014/01/03/fa-cup-vs-premier-league-prize-money/ w drugim linku jest porównanie z LE https://eyesinthecorner.wordpress.com/tag/epl/
|<  <<  <  333  334  335  336  337    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się