Forum dyskusyjne
6 maja 2014, 00:06 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=i49-WpW1Ey0&feature=share
"Do ciekawej sytuacji doszło w sobotę w Anglii. Kibice Reading po zremisowanym meczu z Burnley wybiegli na murawę świętując udział w playoffach o awans do Premier League. Jednak w meczu Nottingham Forest - Brighton zwycięska bramka dla gości padła w 92 minucie meczu, tym samym Brighton wyprzedziło Reading w tabeli, a ich kibice musieli obejść się smakiem. Wynik wyświetlił się na telebimie, a kibice Burnley, które awans zapewniło sobie kilka tygodni temu mieli niezłą szyderę z fanów z Madejski Stadium".
https://www.youtube.com/watch?v=i49-WpW1Ey0&feature=share
"Do ciekawej sytuacji doszło w sobotę w Anglii. Kibice Reading po zremisowanym meczu z Burnley wybiegli na murawę świętując udział w playoffach o awans do Premier League. Jednak w meczu Nottingham Forest - Brighton zwycięska bramka dla gości padła w 92 minucie meczu, tym samym Brighton wyprzedziło Reading w tabeli, a ich kibice musieli obejść się smakiem. Wynik wyświetlił się na telebimie, a kibice Burnley, które awans zapewniło sobie kilka tygodni temu mieli niezłą szyderę z fanów z Madejski Stadium"
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
6 maja 2014, 02:06 [cytuj]
MC musi przegrać max zremisować ostatnie 2 mecze, a liverpool wygrać
wątpie aby mc oddało maistra
co do tych kibiców to zapamietają aby czekać do konca;d
MC musi przegrać max zremisować ostatnie 2 mecze, a liverpool wygrać
wątpie aby mc oddało maistra
co do tych kibiców to zapamietają aby czekać do konca;d
6 maja 2014, 10:46 [cytuj]
Ostatnio dzieją się takie dziwne rzeczy, że nie zdziwiłoby mnie gdyby MC przegrało któreś z tych dwóch spotkań.
Ostatnio dzieją się takie dziwne rzeczy, że nie zdziwiłoby mnie gdyby MC przegrało któreś z tych dwóch spotkań
6 maja 2014, 11:41 [cytuj]
musi przegrać oba albo zremisować, wygrana zapewnia im mistrza;p
musi przegrać oba albo zremisować, wygrana zapewnia im mistrza;p
6 maja 2014, 13:43 [cytuj]
Wystarczy, że przegra jeden mecz, póki co Liverpool jest na 1 miejscu z przewagą 1 pkt nad City (City mają zaległe spotkanie).
Wystarczy, że przegra jeden mecz, póki co Liverpool jest na 1 miejscu z przewagą 1 pkt nad City (City mają zaległe spotkanie)
7 maja 2014, 17:35 [cytuj]
sandro nie dostał powołania na MŚ, szkoda
sandro nie dostał powołania na MŚ, szkoda :(
7 maja 2014, 18:07 [cytuj]
smackey powiedział/a:
sandro nie dostał powołania na MŚ, szkoda

lubię tego zawodnika, ale z całym szacunkiem, sezonem 2013/2014 po prostu sobie nie zasłużył - spadek formy, kontuzja(e), przesiadywanie na ławce ... Brazylia nie może sobie pozwolić na eksperymenty, a to byłby eksperyment.
lubię tego zawodnika, ale z całym szacunkiem, sezonem 2013/2014 po prostu sobie nie zasłużył - spadek formy, kontuzja(e), przesiadywanie na ławce ... Brazylia nie może sobie pozwolić na eksperymenty, a to byłby eksperyment
7 maja 2014, 22:30 [cytuj]
Dobrze, że chociaż City mistrza zdobędzie ( zawsze jakieś pozytywy po beznadziejnym sezonie Spurs ;/ )
Dobrze, że chociaż City mistrza zdobędzie ( zawsze jakieś pozytywy po beznadziejnym sezonie Spurs ;/ )
7 maja 2014, 22:38 [cytuj]
Nie rozumiem, czemu pozytyw?
Nie rozumiem, czemu pozytyw?
8 maja 2014, 00:37 [cytuj]
bo jest ich kibicem, pisał kiedys
bo jest ich kibicem, pisał kiedys:P
8 maja 2014, 09:59 [cytuj]
Coutinho nie załapał się, Filipe Luis a wy Sandro chcecie
Będzie jakaś transmisja z 11 Kinga vs. obecne kaleki?
Coutinho nie załapał się, Filipe Luis a wy Sandro chcecie :X
Będzie jakaś transmisja z 11 Kinga vs. obecne kaleki?
8 maja 2014, 11:41 [cytuj]
A czemu niby Filipe Luis miał się załapać? Marcelo i Maxwell to za mało? Któryś z nich jest zauważalnie słabszy? Coutinho też jakoś nie jest o wiele lepszy od reszty, a do tego jeszcze nie grał wcześniej praktycznie wcale w reprezentacji. A Sandro miał chujowe 1,5 roku i kontuzje go ścigają, więc też nie zaskoczenie.
A czemu niby Filipe Luis miał się załapać? Marcelo i Maxwell to za mało? Któryś z nich jest zauważalnie słabszy? Coutinho też jakoś nie jest o wiele lepszy od reszty, a do tego jeszcze nie grał wcześniej praktycznie wcale w reprezentacji. A Sandro miał chujowe 1,5 roku i kontuzje go ścigają, więc też nie zaskoczenie. :]
LMAO
8 maja 2014, 12:00 [cytuj]
w obronie Marcelo w ogóle nie można porównywać z Filipe Luisem ,za to w ofensywie jest lepszy, chociaż ostatnio Filipe jest w takiej formie ,że i w ofensywie gra super(a kiedyś proporcje u niego byly jak u takiego Marcelo).
Pamiętam jak nasi (marni)dziennikarze się zastanawiali czy on jest wystarczajaco dobry na naszą kadrę(jak wiadomo ma polskie korzenie)jescze jak grał w Depo i przechodzil do Atletico.
Ja Maxwella bardzo cenię itd choc swoje lata tez ma, ale nie powolac Filipe Luisa toz to jest skandal! czyż on nie jest przypadkiem obecnie najlepszym lewym obroncą na swiecie??(moze zapomnialem teraz o kims)
W ogole Scolari cos nie lubi graczy Atletico. Brak Mirandy kolejny samoboj(strzal w kolano) ,zwlaszcza ze ci powolani obroncy to tacy super nie są(oprocz T.Silvy), a juz o tym ,ze nie chcial Diego Costy to lepiej nie wspominac. Ale skoro jeszcze mowi ,że wybor byl prosty....
w obronie Marcelo w ogóle nie można porównywać z Filipe Luisem ,za to w ofensywie jest lepszy, chociaż ostatnio Filipe jest w takiej formie ,że i w ofensywie gra super(a kiedyś proporcje u niego byly jak u takiego Marcelo).
Pamiętam jak nasi (marni)dziennikarze się zastanawiali czy on jest wystarczajaco dobry na naszą kadrę(jak wiadomo ma polskie korzenie)jescze jak grał w Depo i przechodzil do Atletico.:rotfl:
Ja Maxwella bardzo cenię itd choc swoje lata tez ma, ale nie powolac Filipe Luisa toz to jest skandal! czyż on nie jest przypadkiem obecnie najlepszym lewym obroncą na swiecie??(moze zapomnialem teraz o kims)
W ogole Scolari cos nie lubi graczy Atletico. Brak Mirandy kolejny samoboj(strzal w kolano) ,zwlaszcza ze ci powolani obroncy to tacy super nie są(oprocz T.Silvy), a juz o tym ,ze nie chcial Diego Costy to lepiej nie wspominac. Ale skoro jeszcze mowi ,że wybor byl prosty
8 maja 2014, 14:39 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Pamiętam jak nasi (marni)dziennikarze się zastanawiali czy on jest wystarczajaco dobry na naszą kadrę(jak wiadomo ma polskie korzenie)jescze jak grał w Depo i przechodzil do Atletico.
W ogole Scolari cos nie lubi graczy Atletico. Brak Mirandy kolejny samoboj(strzal w kolano) ,zwlaszcza ze ci powolani obroncy to tacy super nie są(oprocz T.Silvy), a juz o tym ,ze nie chcial Diego Costy to lepiej nie wspominac. Ale skoro jeszcze mowi ,że wybor byl prosty
Co do Mirandy i Felipe, to niech mi ktoś wytłumaczy jak Henrique może jechać na Mundial a ta dwójka nie?
Co do Mirandy i Felipe, to niech mi ktoś wytłumaczy jak Henrique może jechać na Mundial a ta dwójka nie?
Offence win games, defence wins titles
8 maja 2014, 15:52 [cytuj]
Oczywiście zgodzę się z kolegami
Felipe > Maxwell.
To samo z Mirandą.
Jak można nie powołać kogoś kto ma najlepszy sezon w karierze i życiową formę?
Brak powołania dla młodego Coutinho to też zaskoczenie.
Oczywiście zgodzę się z kolegami
Felipe > Maxwell.
To samo z Mirandą.
Jak można nie powołać kogoś kto ma najlepszy sezon w karierze i życiową formę? :szok:
Brak powołania dla młodego Coutinho to też zaskoczenie
8 maja 2014, 17:54 [cytuj]
Coutinho zagrał do tej pory raz w kadrze Brazylii i to dawno temu. Przecież nie ma sensu wprowadzać całkiem nowego zawodnika do drużyny, kiedy nie odstaje wyraźnie umiejętnościami od reszty.
Z Mirandą i Henrique rozumiem, ale Filipe Luis wcale nie jest wyraźnie lepszy od Maxwella. A za samą dobrą formę swojego klubu nie trzeba od mieć pewnego miejsca w kadrze.
Coutinho zagrał do tej pory raz w kadrze Brazylii i to dawno temu. Przecież nie ma sensu wprowadzać całkiem nowego zawodnika do drużyny, kiedy nie odstaje wyraźnie umiejętnościami od reszty.
Z Mirandą i Henrique rozumiem, ale Filipe Luis wcale nie jest wyraźnie lepszy od Maxwella. A za samą dobrą formę swojego klubu nie trzeba od mieć pewnego miejsca w kadrze
LMAO
8 maja 2014, 17:58 [cytuj]
Ale na rany koguta, koleś gra w finale ligi mistrzów, jak dla kogoś takiego może zabraknąć chociaż powołania?
Ale na rany koguta, koleś gra w finale ligi mistrzów, jak dla kogoś takiego może zabraknąć chociaż powołania?
:blee:
8 maja 2014, 19:15 [cytuj]
Edgar Davids zagra na White Hart Lane !!!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/edgar-back-for-ledleyand39s-big-night-080514/
Czy tylko mi sie wydaje ze Jedenastka Kinga spuści porządny wpierdol naszej drużynie?
Edgar Davids zagra na White Hart Lane !!!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/edgar-back-for-ledleyand39s-big-night-080514/
Czy tylko mi sie wydaje ze Jedenastka Kinga spuści porządny wpierdol naszej drużynie?
8 maja 2014, 19:36 [cytuj]
Panowie, wiecie może czy będzie jakakolwiek transmisja z tego spotkania?

Chodzi mi o ten mecz drużynki Ledleya.
Panowie, wiecie może czy będzie jakakolwiek transmisja z tego spotkania? :) Chodzi mi o ten mecz drużynki Ledleya
8 maja 2014, 23:07 [cytuj]
Panowie potrzebuję pomocy. Mam sprawę do ludzi z facebookowym kontem. Biorę udział w konkursie i potrzebuję lajków od znajomych. Do wyłowienia mam lustrzankę cyfrową za 600 euro. Pomożecie w klikaniu like'ów? Brakuje mi coś koło 60 like'ów. Laska, która prowadzi ma 191 a ja 135, ale ona nie jest chyba brana pod uwagę(wyłapali jej aktywność na stronach typu buy likes) Dzięki z góry dla wszystkich, którzy zagłosują. Niedługo wracam na stałe do Polski, to odwdzięczyć się mogę piwkiem w Łodzi
Lineczek do konkursu. https://www.facebook.com/foto.kruyt/posts/641989295867384 Musicie wyszukać mój komentarz. Marcin Zimoch to ja.
Panowie potrzebuję pomocy. Mam sprawę do ludzi z facebookowym kontem. Biorę udział w konkursie i potrzebuję lajków od znajomych. Do wyłowienia mam lustrzankę cyfrową za 600 euro. Pomożecie w klikaniu like'ów? Brakuje mi coś koło 60 like'ów. Laska, która prowadzi ma 191 a ja 135, ale ona nie jest chyba brana pod uwagę(wyłapali jej aktywność na stronach typu buy likes) Dzięki z góry dla wszystkich, którzy zagłosują. Niedługo wracam na stałe do Polski, to odwdzięczyć się mogę piwkiem w Łodzi ;)
Lineczek do konkursu. https://www.facebook.com/foto.kruyt/posts/641989295867384 Musicie wyszukać mój komentarz. Marcin Zimoch to ja
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong