Forum dyskusyjne
9 maja 2014, 00:41 [cytuj]
dostales
kupuje lajki ?
po ile są lajki ze jej opłaca sie kupić lajki dla aparatu ;d
dostales;)
kupuje lajki ?:D
9 maja 2014, 11:01 [cytuj]
Robert powiedział/a:
dostales
kupuje lajki ?
Dzięki bardzo!
Aparat kosztuje 600 euro. Z recenzji wynika, że to jest najlepszy w tej cenie. Lajki na ebayach etc kosztują kilka góra kilkanaście euro. Poza tym ona się wbiła na stronę, gdzie się wymienia lajkami i ktoś ją przyłapał/
Dzięki bardzo!
Aparat kosztuje 600 euro. Z recenzji wynika, że to jest najlepszy w tej cenie. Lajki na ebayach etc kosztują kilka góra kilkanaście euro. Poza tym ona się wbiła na stronę, gdzie się wymienia lajkami i ktoś ją przyłapał/
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 maja 2014, 16:58 [cytuj]
chyba zacznę sprzedawać lajki
chyba zacznę sprzedawać lajki:rotfl:
9 maja 2014, 18:58 [cytuj]
też Ci dałem - a co
też Ci dałem - a co :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 maja 2014, 22:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
też Ci dałem - a co

Dzięki Rafo. Mam nadzieje, że polubiliście ten komentarz " Eight awesome years in Netherlands. Now it's time to go home like ET. With this canon I will never forget the beautiful moments spent in Netherlands. Great reason right?" a nie inne w moim wykonaniu
Robert, to jest opłacalne. Znajomy sobie za 10 zł nabił bloga 10 000 lajków i potem zarabiał na reklamach. Tu akurat w konkursie lipa, bo właściciel sklepu osobiście będzie sprawdzał lajki. Zobaczył, że jedna osoba zebrała 300 lajków prawie w ciągu 5 minut i się zastanowił. Poza tym te lajki są z UK, USA, South Africa, Madagascar etc
Ja proszę po znajomych, forach na których się udzielam i jakoś się uzbierało 147. Znajomi proszą znajomych i domino leci. Jak nie wygram, to trudno

po tak zjebanym sezonie jedna zła wiadomość więcej różnicy nie zrobi. Jak wygram, to będę cykał foty na WHL w przyszłym sezonie ładnym aparatem
Dzięki Rafo. Mam nadzieje, że polubiliście ten komentarz " Eight awesome years in Netherlands. Now it's time to go home like ET. With this canon I will never forget the beautiful moments spent in Netherlands. Great reason right?" a nie inne w moim wykonaniu :P
Robert, to jest opłacalne. Znajomy sobie za 10 zł nabił bloga 10 000 lajków i potem zarabiał na reklamach. Tu akurat w konkursie lipa, bo właściciel sklepu osobiście będzie sprawdzał lajki. Zobaczył, że jedna osoba zebrała 300 lajków prawie w ciągu 5 minut i się zastanowił. Poza tym te lajki są z UK, USA, South Africa, Madagascar etc :P
Ja proszę po znajomych, forach na których się udzielam i jakoś się uzbierało 147. Znajomi proszą znajomych i domino leci. Jak nie wygram, to trudno :) po tak zjebanym sezonie jedna zła wiadomość więcej różnicy nie zrobi. Jak wygram, to będę cykał foty na WHL w przyszłym sezonie ładnym aparatem
10 maja 2014, 01:14 [cytuj]
a co to, nie można mie znajomych na Madagaskarze ?
jak zagłosowałem to nie ma opcji nie wygrania
a co to, nie można mie znajomych na Madagaskarze ?:D
jak zagłosowałem to nie ma opcji nie wygrania:rotfl:
10 maja 2014, 11:46 [cytuj]
Dostałeś też ode mnie
Ale jeszcze jakaś Linda Cię wyprzedza.
Dostałeś też ode mnie :)
Ale jeszcze jakaś Linda Cię wyprzedza
10 maja 2014, 12:25 [cytuj]
Bo to zła kobieta jest.
Bo to zła kobieta jest
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 maja 2014, 16:41 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Dostałeś też ode mnie
Ale jeszcze jakaś Linda Cię wyprzedza
no Linda to przezabawna kobita jest. Negowała, szczekała na ludzi, którzy handlują lajkami, a ktoś zrobił screena jak jej chłopak na forum od wymiany lajkami prosi o głosy
Jest jeszcze ta ze zdjęciem sowy czy co to tam jest, ale to ta od kupowania(nie ma ch.. we wsi, żeby dostała 200 lajków w minutę)
Właściciel sklepu(stary dziadek 68 letni) będzie osobiście wybierał zwycięzcę z największą realną liczbą lajków. Jack Daniels już się chłodzi na tą okazje
no Linda to przezabawna kobita jest. Negowała, szczekała na ludzi, którzy handlują lajkami, a ktoś zrobił screena jak jej chłopak na forum od wymiany lajkami prosi o głosy :P
Jest jeszcze ta ze zdjęciem sowy czy co to tam jest, ale to ta od kupowania(nie ma ch.. we wsi, żeby dostała 200 lajków w minutę)
Właściciel sklepu(stary dziadek 68 letni) będzie osobiście wybierał zwycięzcę z największą realną liczbą lajków. Jack Daniels już się chłodzi na tą okazje :P
10 maja 2014, 17:27 [cytuj]
Widzieliście bramę Lewego? Dawno nie widziałem tak idealnie strzelonego wolnego.
Widzieliście bramę Lewego? Dawno nie widziałem tak idealnie strzelonego wolnego
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 maja 2014, 18:11 [cytuj]
Eee przypadek
A tak naprawdę to doskonałe zakończenie sezonu dla Roberta. Szkoda że zmarnuje się w bayernie. W Borussi był bogiem a tam będzie jednym z wielu.
Eee przypadek :)
A tak naprawdę to doskonałe zakończenie sezonu dla Roberta. Szkoda że zmarnuje się w bayernie. W Borussi był bogiem a tam będzie jednym z wielu
10 maja 2014, 18:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Panowie potrzebuję pomocy. Mam sprawę do ludzi z facebookowym kontem. Biorę udział w konkursie i potrzebuję lajków od znajomych. Do wyłowienia mam lustrzankę cyfrową za 600 euro. Pomożecie w klikaniu like'ów? Brakuje mi coś koło 60 like'ów. Laska, która prowadzi ma 191 a ja 135, ale ona nie jest chyba brana pod uwagę(wyłapali jej aktywność na stronach typu buy likes) Dzięki z góry dla wszystkich, którzy zagłosują. Niedługo wracam na stałe do Polski, to odwdzięczyć się mogę piwkiem w Łodzi
Lineczek do konkursu. https://www.facebook.com/foto.kruyt/posts/641989295867384 Musicie wyszukać mój komentarz. Marcin Zimoch to ja
done

powodzenia!
done ;) powodzenia!
11 maja 2014, 21:39 [cytuj]
takie pytanko do osób znających się na rzeczy

skoro dzisiaj Wojtuś Nieszczęsny nie grał, to czy te Złote Rękawice przeszły mu koło nosa, czy też dostanie je? Dopiero teraz zobaczyłem, że Fabian bronił. Ale by go Wenger załatwił
takie pytanko do osób znających się na rzeczy:) skoro dzisiaj Wojtuś Nieszczęsny nie grał, to czy te Złote Rękawice przeszły mu koło nosa, czy też dostanie je? Dopiero teraz zobaczyłem, że Fabian bronił. Ale by go Wenger załatwił :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
11 maja 2014, 21:55 [cytuj]
ma tyle samo co cech chyba
ma tyle samo co cech chyba
12 maja 2014, 00:13 [cytuj]
@jin_tae
I jak, udało się?
@jin_tae
I jak, udało się? :)
12 maja 2014, 10:06 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
takie pytanko do osób znających się na rzeczy

skoro dzisiaj Wojtuś Nieszczęsny nie grał, to czy te Złote Rękawice przeszły mu koło nosa, czy też dostanie je? Dopiero teraz zobaczyłem, że Fabian bronił. Ale by go Wenger załatwił

Najpierw mówili że do Cecha bo mniej minut ma rozegranych ale teraz ponoć że obaj
Najpierw mówili że do Cecha bo mniej minut ma rozegranych ale teraz ponoć że obaj
12 maja 2014, 16:57 [cytuj]
Wie ktoś może, o której godzinie jest dzisiejszy mecz L. Kinga? + czy będzie jakaś transmisja w necie?
Wie ktoś może, o której godzinie jest dzisiejszy mecz L. Kinga? + czy będzie jakaś transmisja w necie? :)
12 maja 2014, 18:28 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wie ktoś może, o której godzinie jest dzisiejszy mecz L. Kinga? + czy będzie jakaś transmisja w necie?

podbijam pytanie, bo z największą chęcią bym obejrzał
podbijam pytanie, bo z największą chęcią bym obejrzał
12 maja 2014, 20:30 [cytuj]
Mocny skład:
Spurs starting line-up: Friedel, Naughton, Fryers, Veljkovic, Dawson, Ogilvie, McEvoy, Sandro, Obika, Adebayor, Eriksen.
Ledley Guest XI (starting): Sullivan, Brown, Tainio, Parker, King, Perry, Anderton, Davids, Berbatov, Sheringham, Ginola
Mocny skład:
Spurs starting line-up: Friedel, Naughton, Fryers, Veljkovic, Dawson, Ogilvie, McEvoy, Sandro, Obika, Adebayor, Eriksen.
Ledley Guest XI (starting): Sullivan, Brown, Tainio, Parker, King, Perry, Anderton, Davids, Berbatov, Sheringham, Ginola
12 maja 2014, 20:47 [cytuj]
Z tego co wyczytałem, podobno nie ma transmisji nawet na Spurs TV
Z tego co wyczytałem, podobno nie ma transmisji nawet na Spurs TV ;(