Forum dyskusyjne
12 maja 2014, 22:45 [cytuj]
Taka smutna ciekawostka-
This is the first time since 1954 that Tottenham have not had a player in an England World Cup squad.
Taka smutna ciekawostka-
This is the first time since 1954 that Tottenham have not had a player in an England World Cup squad
12 maja 2014, 22:45 [cytuj]
Dziwne, dogrywka będzie
Dziwne, dogrywka będzie :mysli:
12 maja 2014, 22:46 [cytuj]
QPR? na to wychodzi
no to nasi nieźle dostają od dziadków
QPR? na to wychodzi
no to nasi nieźle dostają od dziadków :krzyk:
12 maja 2014, 22:49 [cytuj]
A to dla tych co na Capoue narzekali

Szkoda że Lameli nie ma. Ale wczoraj był na boisku po gwizdku się przechadzał po murawie
Koniec meczu no i drużyna Kinga nas rozniosła
A to dla tych co na Capoue narzekali :rotfl: Szkoda że Lameli nie ma. Ale wczoraj był na boisku po gwizdku się przechadzał po murawie :kwiatek:
Koniec meczu no i drużyna Kinga nas rozniosła :brawo:
12 maja 2014, 23:13 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Koniec meczu no i drużyna Kinga nas rozniosła

DL pewnie szykuje im wszystkim kontrakty seniorskie.
Po takim meczu pomyśli Lloris możemy go sprzedać - jest Robinson
Soldado? Niech idzie do Atletico - Saha
i tak można wymieniać w nieskończoność
DL pewnie szykuje im wszystkim kontrakty seniorskie. :wysmiewacz:
Po takim meczu pomyśli Lloris możemy go sprzedać - jest Robinson
Soldado? Niech idzie do Atletico - Saha
i tak można wymieniać w nieskończoność
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 maja 2014, 23:28 [cytuj]
Harry w finale!!
Harry w finale!!
13 maja 2014, 00:02 [cytuj]
taką o to informacje na FB znalazłem, co wy na to ? OFICJALNIE: Grzegorz Krychowiak bliski przenosin do Juventusu Turyn!
taką o to informacje na FB znalazłem, co wy na to ? OFICJALNIE: Grzegorz Krychowiak bliski przenosin do Juventusu Turyn!
13 maja 2014, 00:16 [cytuj]
Saha - 3 gole ... przydałby się Harremu na finał z Derby
Saha - 3 gole ... przydałby się Harremu na finał z Derby :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 maja 2014, 01:09 [cytuj]
Właśnie wróciłem z meczu pożegnalnego Ledleya, na który wybraliśmy się z Małym. Przyznam że to niesamowite uczucie zobaczyć Ginole, Davidsa, Andertona, Sheringama czy właśnie Kinga na własne oczy. Zabawa była przednia, szczególnie jak Holtby z Freundem się wycinali równo z trawą. Niezapomniane przeżycie. COYS
Właśnie wróciłem z meczu pożegnalnego Ledleya, na który wybraliśmy się z Małym. Przyznam że to niesamowite uczucie zobaczyć Ginole, Davidsa, Andertona, Sheringama czy właśnie Kinga na własne oczy. Zabawa była przednia, szczególnie jak Holtby z Freundem się wycinali równo z trawą. Niezapomniane przeżycie. COYS
13 maja 2014, 11:07 [cytuj]
Gan
- gul mi chodzi - już nic nie pisz
Gan
- gul mi chodzi - już nic nie pisz :plask:
13 maja 2014, 14:21 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
OFICJALNIE?
OFICJALNIE? :rotfl:
LMAO
13 maja 2014, 14:26 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
OFICJALNIE czy też nie GK to bardzo dobry DM. Śmiem twierdzić, że po przenosinach do lepszego klubu i dobrym prowadzeniu przez trenerów stanie się kimś na poziomie SANDRO przed kontuzją. Włochy dobry kierunek. Nauczy się tam gry, a nie ma ryzyka połamania się na początku sezonu tak jak w premier league
OFICJALNIE czy też nie GK to bardzo dobry DM. Śmiem twierdzić, że po przenosinach do lepszego klubu i dobrym prowadzeniu przez trenerów stanie się kimś na poziomie SANDRO przed kontuzją. Włochy dobry kierunek. Nauczy się tam gry, a nie ma ryzyka połamania się na początku sezonu tak jak w premier league ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 maja 2014, 14:44 [cytuj]
Chodziło mi o to, że "oficjalnie jest bliski przenosin".
Krychowiak na pewno jest dobrym defensywnym pomocnikiem i ciekawe gdzie w końcu trafi. Włochy to chyba faktycznie najlepszy kierunek, chociaż w Anglii też by się pewnie sprawdził.
Chodziło mi o to, że "oficjalnie jest bliski przenosin".
Krychowiak na pewno jest dobrym defensywnym pomocnikiem i ciekawe gdzie w końcu trafi. Włochy to chyba faktycznie najlepszy kierunek, chociaż w Anglii też by się pewnie sprawdził
LMAO
13 maja 2014, 14:48 [cytuj]
wie ktoś czy i gdzie można zobaczyć mecz z jedenastką Ledleya? z góry dzięki za pomoc
wie ktoś czy i gdzie można zobaczyć mecz z jedenastką Ledleya? z góry dzięki za pomoc
13 maja 2014, 15:00 [cytuj]
Co to za akcja wczoraj była że Holtby Webba skosił a potem Webb Holtbyego popchnął?

kurewsko komicznie to wyglądało
Co to za akcja wczoraj była że Holtby Webba skosił a potem Webb Holtbyego popchnął? :wysmiewacz: kurewsko komicznie to wyglądało :rotfl:
13 maja 2014, 18:35 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/king-of-the-lane/
http://www.tottenhamhotspur.com/king-of-the-lane/
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
14 maja 2014, 23:43 [cytuj]
Jorge Jesus
Jorge Jesus :luzik:
16 maja 2014, 13:44 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/476136/EMMANUEL-ADEBAYOR-EXCLUSIVE-Tottenham-star-reveals-ALL-to-old-pal-Fabrice-Muamba
Fajny wywiad z Adebayorem. Mówi m.in. o tym jak zjebał mur przy wolnym z WHU.
http://www.express.co.uk/sport/football/476136/EMMANUEL-ADEBAYOR-EXCLUSIVE-Tottenham-star-reveals-ALL-to-old-pal-Fabrice-Muamba
Fajny wywiad z Adebayorem. Mówi m.in. o tym jak zjebał mur przy wolnym z WHU. :)
LMAO
17 maja 2014, 10:26 [cytuj]
Tak - pozazdroscil obronie
Tak - pozazdroscil obronie
17 maja 2014, 18:05 [cytuj]
Arsenal dobrze zaczął.
Arsenal dobrze zaczął. :brawo:
LMAO