Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  345  346  347  348  349    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 maja 2014, 21:35 [cytuj]
Goście z NC+ dojebali. Opóźnienie sekundowe i jeszcze jakiś koles od początku się wydziera do mikrofonu.
:/
Wybrałem TVP
Goście z NC+ dojebali. Opóźnienie sekundowe i jeszcze jakiś koles od początku się wydziera do mikrofonu. :/ Wybrałem TVP
24 maja 2014, 21:50 [cytuj]
Nie jakiś koleś tylko Kazek Węgrzyn :skromny:
Póki co zajebiście. Nie zdzierżę jak to wygrają biali
Nie jakiś koleś tylko Kazek Węgrzyn :skromny: Póki co zajebiście. Nie zdzierżę jak to wygrają biali
24 maja 2014, 22:23 [cytuj]
Bale 100 mln jaki mecz gra :D coś pięknego
Bale 100 mln jaki mecz gra :D coś pięknego
24 maja 2014, 23:09 [cytuj]
no to ponoć 15 baniek dla nas :)
no to ponoć 15 baniek dla nas :)
24 maja 2014, 23:19 [cytuj]
Chuj bombki strzelił nie ma cudów.
Chuj bombki strzelił nie ma cudów
24 maja 2014, 23:25 [cytuj]
Byłem w niebie przez chwile i wygrali. Nosz kurwa mać
Byłem w niebie przez chwile i wygrali. Nosz kurwa mać
24 maja 2014, 23:33 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Goście z NC+ dojebali. Opóźnienie sekundowe i jeszcze jakiś koles od początku się wydziera do mikrofonu.
:/
Wybrałem TVP

Kazek to jeden z lepszych komentatorów. Na pewno lepszy od tych TVP'owskich "koncentrao". Samo studio jak i oprawa 1000 razy lepsza od tej biednej z TVP. Za rok ponoć LM tylko w NC+

Czekam na ich relacje z MS w brazylii. Już wiadomo, że najlepsi z NC+ się za to zabierają i będzie codzienne studio + analizy, kontrowersje(Pan Sławek) i obszerne skróty. Pewnie jak co roku komentarz facebookowy na żywo. Wreszcie coś innego niż Streilau i "kartofel w buzi" Gmoch.

PS u nas na forum też obowiązuje jutro cisza wyborcza?
Kazek to jeden z lepszych komentatorów. Na pewno lepszy od tych TVP'owskich "koncentrao". Samo studio jak i oprawa 1000 razy lepsza od tej biednej z TVP. Za rok ponoć LM tylko w NC+ Czekam na ich relacje z MS w brazylii. Już wiadomo, że najlepsi z NC+ się za to zabierają i będzie codzienne studio + analizy, kontrowersje(Pan Sławek) i obszerne skróty. Pewnie jak co roku komentarz facebookowy na żywo. Wreszcie coś innego niż Streilau i "kartofel w buzi" Gmoch. PS u nas na forum też obowiązuje jutro cisza wyborcza?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 maja 2014, 00:12 [cytuj]
Wielki szacunek dla Atletico za dzisiejszy mecz. Nigdy wcześniej nie widziałem tak uzupełniającego się kolektywu. Drużyna w zasadzie bez gwiazd i pozbawiona najlepszego zawodnika długimi fragmentami kontrolowała mecz i wyłączała z gry Ronaldo, Bale i cała resztę. No i ten pressing na całym boisku. Każdy wie gdzie i kiedy ma być, poukładane wręcz perfekcyjnie. No szkoda chłopaków.

Chyba nigdy tak bardzo nie podziwiałem przegranej drużyny.
Wielki szacunek dla Atletico za dzisiejszy mecz. Nigdy wcześniej nie widziałem tak uzupełniającego się kolektywu. Drużyna w zasadzie bez gwiazd i pozbawiona najlepszego zawodnika długimi fragmentami kontrolowała mecz i wyłączała z gry Ronaldo, Bale i cała resztę. No i ten pressing na całym boisku. Każdy wie gdzie i kiedy ma być, poukładane wręcz perfekcyjnie. No szkoda chłopaków. Chyba nigdy tak bardzo nie podziwiałem przegranej drużyny
25 maja 2014, 01:06 [cytuj]
Simeone każdy podziwia. Zrobił drużynę która przerwała hegemonię Realu i Barcelony, weszła w finał LM gdzie walczyła jak równy z równym i to za jakie pieniądze. Ja pierdole a my wydali latem wiecej niż cały ich skład i dalej plecy kondomów. Ale to jest wielki żal dla mnie. Potrzeba kogoś charyzmatycznego z pomysłem a nie ciepłej pizdy na trenera.

I teraz wyszło na racje Villi. Tak zawiedzeni niektórzy byli że do nas nie dołączyli wolał Atletico... Nie wiem kiedy nasze Koguty dokonają czegoś takiego. W każdym razie chyba nie w erze łysego
Simeone każdy podziwia. Zrobił drużynę która przerwała hegemonię Realu i Barcelony, weszła w finał LM gdzie walczyła jak równy z równym i to za jakie pieniądze. Ja pierdole a my wydali latem wiecej niż cały ich skład i dalej plecy kondomów. Ale to jest wielki żal dla mnie. Potrzeba kogoś charyzmatycznego z pomysłem a nie ciepłej pizdy na trenera. I teraz wyszło na racje Villi. Tak zawiedzeni niektórzy byli że do nas nie dołączyli wolał Atletico... Nie wiem kiedy nasze Koguty dokonają czegoś takiego. W każdym razie chyba nie w erze łysego
25 maja 2014, 01:38 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

I teraz wyszło na racje Villi. Tak zawiedzeni niektórzy byli że do nas nie dołączyli wolał Atletico... Nie wiem kiedy nasze Koguty dokonają czegoś takiego. W każdym razie chyba nie w erze łysego

Ja wiem kiedy. Jak Wengier odejdzie na emeryturę
Ja wiem kiedy. Jak Wengier odejdzie na emeryturę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 maja 2014, 10:48 [cytuj]
no to mamy kilka baniek bonusów od Realu ...
no to mamy kilka baniek bonusów od Realu
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 maja 2014, 11:54 [cytuj]
byli nasi zawodnicy wygrywają LM i co najważniejsze, hajs bedzie sie zgadzał za bonusy:cwaniak:

tak w ogóle, dlaczego Simeone wszedł na boisko w czasie meczu i Varane dostał żółtą ;d
byli nasi zawodnicy wygrywają LM i co najważniejsze, hajs bedzie sie zgadzał za bonusy:cwaniak: tak w ogóle, dlaczego Simeone wszedł na boisko w czasie meczu i Varane dostał żółtą ;d
25 maja 2014, 11:56 [cytuj]
Varane chyba powiedział mu że "ładnie wygląda"
Varane chyba powiedział mu że "ładnie wygląda"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 maja 2014, 12:09 [cytuj]
Nie było przypadkiem tak , że varane wykopał piłke za boisko a Simeone wszedł i mu powiedział co o nim sądzi ?
Nie było przypadkiem tak , że varane wykopał piłke za boisko a Simeone wszedł i mu powiedział co o nim sądzi ?
25 maja 2014, 12:12 [cytuj]
Ten cały francuzik Barane wykopał piłke w strone Simeone. Ten jak z pierwszej przypierdolił to aż francuzikowi nad głową świsneło aż musiał się schylić żeby nie oberwać. To o to poszło
Ten cały francuzik Barane wykopał piłke w strone Simeone. Ten jak z pierwszej przypierdolił to aż francuzikowi nad głową świsneło aż musiał się schylić żeby nie oberwać. To o to poszło
25 maja 2014, 12:13 [cytuj]
aaa, no to podstawa opanowany trener:rotfl:
25 maja 2014, 12:18 [cytuj]
Ja jak to zobaczyłem to byłem pod wrażeniem skilsów Simeone :ok:

A jednak nie z pierwszej ;P ale i tak robi wrażenie

http://youtu.be/n8fJADzc1uw
Ja jak to zobaczyłem to byłem pod wrażeniem skilsów Simeone :ok: A jednak nie z pierwszej ;P ale i tak robi wrażenie http://youtu.be/n8fJADzc1uw
25 maja 2014, 13:03 [cytuj]
no to niezła wiocha z niego wyszła;)
no to niezła wiocha z niego wyszła;)
25 maja 2014, 14:36 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Inni wsadzają palec w oko asystentowi drużyny przeciwnej ;)
Simeone zawsze taki był. A Varanowi się przydała szkoła.
Inni wsadzają palec w oko asystentowi drużyny przeciwnej ;) Simeone zawsze taki był. A Varanowi się przydała szkoła
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2014, 14:40 [cytuj]
W sensie, że Varane wybił piłkę za boisko, a Simeone zdecydował się mu ją przyjebać?
W sensie, że Varane wybił piłkę za boisko, a Simeone zdecydował się mu ją przyjebać?
LMAO
|<  <<  <  345  346  347  348  349    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się