Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  346  347  348  349  350    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
25 maja 2014, 14:47 [cytuj]
Hades powiedział/a:
W sensie, że Varane wybił piłkę za boisko, a Simeone zdecydował się mu ją przyjebać?

Ale wydaję mi się że celował w Diego. Tak czy siak, zachowanie zasługujące na naganę, ale Diego taki jest. To zabijaka.
Ale wydaję mi się że celował w Diego. Tak czy siak, zachowanie zasługujące na naganę, ale Diego taki jest. To zabijaka
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2014, 14:49 [cytuj]
ALe już tak odchodząc od tematu Simeone/Varane, 20 mln funtów zarobiliśmy wczoraj ;)
ALe już tak odchodząc od tematu Simeone/Varane, 20 mln funtów zarobiliśmy wczoraj ;)
25 maja 2014, 15:26 [cytuj]
Pierwsza kwestia, że celował w Diego Simeone. Nie wiem, czy murzyn chciał go sprowokować tym zachowaniem, ale mu to wyszło.

Normalnie jakbym sobie gdzieś stał, a jakiś młokos kopnął by piłkę w moim kierunku, a potem pyskował, to najzwyczajniej w świecie wyłapałby na chlapak. Nie wiem jak jego rodzice wychowali. Inna kwestia, że jak rodzicom to nie wyszło, to chociaż w klubie to powinni zrobić. Widać, że nie jeden mecz spędził u boku Pepe.

Kolejna kwestia, że nie my zarobiliśmy te 20 milionów funtów, tylko Daniel Levy i spółka. Jeśli ktoś myśli, że włodarze klubu od tak wyrzucą te pieniądze na transfery, to trzeba sobie przypomnieć poprzednie lata. Po ostatnim okienku nie spodziewałbym się tego.

A co do samego meczu, to po prostu szkoda Atletico. Zasłużyli na to trofeum jak mało kto, ale zabrakło im koncentracji w kluczowym momencie.

Czy to był wielki finał? Mi to przypominało pierwsze półfinałowe spotkanie pomiędzy Atletico i Chelsea. Tylko wtedy Atletico atakowało, a Chelsea się broniła. Eksperci twierdzili, że tamten mecz był nudny jak flaki z olejem, tak więc nasuwa się prosty wniosek..

Zbliża się Mundial, tak więc tam może obejrzymy jakiś wielki finał :D Brazylia vs Argentyna? Na to spotkanie czeka cały piłkarski świat. Do tego grad bramek i masa kombinacyjnych akcji, z pierwszej piłki :)
Pierwsza kwestia, że celował w Diego Simeone. Nie wiem, czy murzyn chciał go sprowokować tym zachowaniem, ale mu to wyszło. Normalnie jakbym sobie gdzieś stał, a jakiś młokos kopnął by piłkę w moim kierunku, a potem pyskował, to najzwyczajniej w świecie wyłapałby na chlapak. Nie wiem jak jego rodzice wychowali. Inna kwestia, że jak rodzicom to nie wyszło, to chociaż w klubie to powinni zrobić. Widać, że nie jeden mecz spędził u boku Pepe. Kolejna kwestia, że nie my zarobiliśmy te 20 milionów funtów, tylko Daniel Levy i spółka. Jeśli ktoś myśli, że włodarze klubu od tak wyrzucą te pieniądze na transfery, to trzeba sobie przypomnieć poprzednie lata. Po ostatnim okienku nie spodziewałbym się tego. A co do samego meczu, to po prostu szkoda Atletico. Zasłużyli na to trofeum jak mało kto, ale zabrakło im koncentracji w kluczowym momencie. Czy to był wielki finał? Mi to przypominało pierwsze półfinałowe spotkanie pomiędzy Atletico i Chelsea. Tylko wtedy Atletico atakowało, a Chelsea się broniła. Eksperci twierdzili, że tamten mecz był nudny jak flaki z olejem, tak więc nasuwa się prosty wniosek.. Zbliża się Mundial, tak więc tam może obejrzymy jakiś wielki finał :D Brazylia vs Argentyna? Na to spotkanie czeka cały piłkarski świat. Do tego grad bramek i masa kombinacyjnych akcji, z pierwszej piłki :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
25 maja 2014, 15:54 [cytuj]
ktoś kto uważa sie za poważnego trenera poważnego klubu, to nie włazi na boisko i to w finale LM. No i kto powiedział ze Mou jest normalny;P
ale że dał sie tak sprowokować młodziakowi:wysmiewacz:

na pewno 20 mln funtów? ważne ze wpadło do klubu, na coś na pewno pójdzie, jak by atletico wygrało to byśmy znowu nic nie dostali

powiadasz ze real cały czas sie bronił?
ktoś kto uważa sie za poważnego trenera poważnego klubu, to nie włazi na boisko i to w finale LM. No i kto powiedział ze Mou jest normalny;P ale że dał sie tak sprowokować młodziakowi:wysmiewacz: na pewno 20 mln funtów? ważne ze wpadło do klubu, na coś na pewno pójdzie, jak by atletico wygrało to byśmy znowu nic nie dostali powiadasz ze real cały czas sie bronił?
25 maja 2014, 16:10 [cytuj]
Sawik jako kibic barcelony nie może być obiektywny:)
25 maja 2014, 16:45 [cytuj]
Orientuje się ktoś kiedy zostanie podany terminarz na przyszły sezon?
Orientuje się ktoś kiedy zostanie podany terminarz na przyszły sezon?
25 maja 2014, 17:09 [cytuj]
Można obejrzeć gdzieś finał cały???
Można obejrzeć gdzieś finał cały???
25 maja 2014, 17:20 [cytuj]
http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/champions-league-full-matches-review/atletico-madrid-vs-real-madrid-champions-league-final-2/

@Gan1982
tylko my jestesmy jakoś dziwni bo potrafimy przyznać jak zagramy gówniany mecz, chyba ze barca nie ma takich :wysmiewacz:
http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/champions-league-full-matches-review/atletico-madrid-vs-real-madrid-champions-league-final-2/ @Gan1982 tylko my jestesmy jakoś dziwni bo potrafimy przyznać jak zagramy gówniany mecz, chyba ze barca nie ma takich :wysmiewacz:
25 maja 2014, 17:39 [cytuj]
Simeone, jak widać, ma nie tylko wygląd mafioza, ale i zachowuje się jak mafiozo. Nie wiem, może i jest świetnym fachowcem, ale nie powiem, żebym mu dobrze życzył.
Simeone, jak widać, ma nie tylko wygląd mafioza, ale i zachowuje się jak mafiozo. Nie wiem, może i jest świetnym fachowcem, ale nie powiem, żebym mu dobrze życzył
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
25 maja 2014, 18:45 [cytuj]
Ile zarobiliśmy na bonusach dokładnie?
I jak rozkładają się proporcje? Cała kasa jest za Bale'a, czy po połowie z Modriciem ?:tak:
Ile zarobiliśmy na bonusach dokładnie? I jak rozkładają się proporcje? Cała kasa jest za Bale'a, czy po połowie z Modriciem ?:tak:
25 maja 2014, 18:54 [cytuj]
w obu kontraktach między Realem a Spurs była kasa + bonusy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 maja 2014, 19:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
A orientujesz się może ile dokładnie jest to pieniędzy? Bo słyszałem zarówno o 15, jak i 20 mln. :mysli:
A orientujesz się może ile dokładnie jest to pieniędzy? Bo słyszałem zarówno o 15, jak i 20 mln. :mysli:
25 maja 2014, 20:21 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ile zarobiliśmy na bonusach dokładnie?
I jak rozkładają się proporcje? Cała kasa jest za Bale'a, czy po połowie z Modriciem ?:tak:

15 za Bale`a i 5 za Modricia.
15 za Bale`a i 5 za Modricia
25 maja 2014, 20:34 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
15 za Bale`a i 5 za Modricia
Dzięki. Jakby nie patrzeć, to teraz Bale na pewno jest najdroższym piłkarzem świata :)
Dzięki. Jakby nie patrzeć, to teraz Bale na pewno jest najdroższym piłkarzem świata :)
25 maja 2014, 20:36 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ktoś kto uważa sie za poważnego trenera poważnego klubu, to nie włazi na boisko i to w finale LM. No i kto powiedział ze Mou jest normalny;P
ale że dał sie tak sprowokować młodziakowi:wysmiewacz:

na pewno 20 mln funtów? ważne ze wpadło do klubu, na coś na pewno pójdzie, jak by atletico wygrało to byśmy znowu nic nie dostali

powiadasz ze real cały czas sie bronił?

Poważny trener, poważnego klubu zapierdoliłby mu w łeb za cwaniakowanie, jak to robił Sir Alex Ferguson, kiedy, któryś z graczy do niego burknął. Jak Carlo Ancelotti nie umie wychować swoich graczy, to widocznie musi zrobić to Simeone.

Mou wcale nie jest taki zły. Najlepiej świadczą o tym jego słowa, kiedy to we właściwy sposób określił piłkarzy Realu Madryt w swojej biografii. Jak on miał z nimi czegoś dokonać jak najwięcej czasu spędzają przed lustrem? Widocznie pewne rzeczy wciąż do nich nie docierają.

Dał się sprowokować? Powinien podejść i wylać go po pysku, aby czegoś się nauczył. Nie przystoi, aby murzyn burkał do starszego, o wiele bardziej inteligentnego faceta. Troszkę szacunku się należy.

Mam się cieszyć z 20 milionów funtów? No chyba idiota tylko może być zadowolony z tej kasy. Normalnemu kibicowi jest przykro, że oddaliśmy takich graczy jak Garteh Bale i Luka Modrić.

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że podczas meczu z Chelsea, to Atletico atakowało.
Poważny trener, poważnego klubu zapierdoliłby mu w łeb za cwaniakowanie, jak to robił Sir Alex Ferguson, kiedy, któryś z graczy do niego burknął. Jak Carlo Ancelotti nie umie wychować swoich graczy, to widocznie musi zrobić to Simeone. Mou wcale nie jest taki zły. Najlepiej świadczą o tym jego słowa, kiedy to we właściwy sposób określił piłkarzy Realu Madryt w swojej biografii. Jak on miał z nimi czegoś dokonać jak najwięcej czasu spędzają przed lustrem? Widocznie pewne rzeczy wciąż do nich nie docierają. Dał się sprowokować? Powinien podejść i wylać go po pysku, aby czegoś się nauczył. Nie przystoi, aby murzyn burkał do starszego, o wiele bardziej inteligentnego faceta. Troszkę szacunku się należy. Mam się cieszyć z 20 milionów funtów? No chyba idiota tylko może być zadowolony z tej kasy. Normalnemu kibicowi jest przykro, że oddaliśmy takich graczy jak Garteh Bale i Luka Modrić. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że podczas meczu z Chelsea, to Atletico atakowało
25 maja 2014, 20:38 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Wątek dotyczy Realu Madryt i Atletico Madryt, a nie Barcelony :)

Patrzę z perspektywa normalnego kibica :)

Wiele osób przyzna Ci, że lepiej dla futbolu byłoby, gdyby Atletico wygrało, bo to pokazałoby takim drużynom jak Tottenham, że wszystko jest możliwe.

W której kwestii jestem niby nieobiektywny?
Wątek dotyczy Realu Madryt i Atletico Madryt, a nie Barcelony :) Patrzę z perspektywa normalnego kibica :) Wiele osób przyzna Ci, że lepiej dla futbolu byłoby, gdyby Atletico wygrało, bo to pokazałoby takim drużynom jak Tottenham, że wszystko jest możliwe. W której kwestii jestem niby nieobiektywny?
25 maja 2014, 20:52 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Patrzę z perspektywa normalnego kibica :)

Powinno być: Patrzę z perspektywa normalnego kibica Barcelony :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 maja 2014, 20:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Dobrze, że uwzględniłeś słowo "normalnego", bo to pojęcie w Twoim wypadku było tutaj wielokrotnie analizowane. Wszyscy wiemy z jakim rezultatem :wysmiewacz:
Dobrze, że uwzględniłeś słowo "normalnego", bo to pojęcie w Twoim wypadku było tutaj wielokrotnie analizowane. Wszyscy wiemy z jakim rezultatem :wysmiewacz:
25 maja 2014, 22:14 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Poważny trener, poważnego klubu zapierdoliłby mu w łeb za cwaniakowanie, jak to robił Sir Alex Ferguson, kiedy, któryś z graczy do niego burknął. Jak Carlo Ancelotti nie umie wychować swoich graczy, to widocznie musi zrobić to Simeone.

Mou wcale nie jest taki zły. Najlepiej świadczą o tym jego słowa, kiedy to we właściwy sposób określił piłkarzy Realu Madryt w swojej biografii. Jak on miał z nimi czegoś dokonać jak najwięcej czasu spędzają przed lustrem? Widocznie pewne rzeczy wciąż do nich nie docierają.

Dał się sprowokować? Powinien podejść i wylać go po pysku, aby czegoś się nauczył. Nie przystoi, aby murzyn burkał do starszego, o wiele bardziej inteligentnego faceta. Troszkę szacunku się należy.

Mam się cieszyć z 20 milionów funtów? No chyba idiota tylko może być zadowolony z tej kasy. Normalnemu kibicowi jest przykro, że oddaliśmy takich graczy jak Garteh Bale i Luka Modrić.

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że podczas meczu z Chelsea, to Atletico atakowało

- a komu on tak zrobił z przeciwnej drużyny? chyba ze piszesz o "suszarce" której robił swoim w szatni, wiesz ze to było darcie ryja twarzą w twarz, a nie uderzenie kogos?

- wsadził palca-cham i prostak, pojechał po realu-super=wcale nie jest taki zły:brawo:

- powiadasz bardziej inteligentnego? :wysmiewacz: to młodziak zachował spokój a nie stary doświadczony i "inteligenty"

-tylko debil i idiota by sie cieszył z wygranej atletico z realem, tylko dlatego ze nie lubi realu, wiedząc jakie bonusy czekają dla nas, to ze sprzedaliśmy ich to każdy żałuje, że tak sie stało

- czytanie ze zrozumieniem? to sam nie wiesz co piszesz albo nie mam pojecia co ty sobie tam wymysliłes i co to miało być za porównanie:luzik:

Sawik ale jin_tae, jak dla mnie to na tym forum jest bardziej normalny jak ty:F

tak w ogóle za co ty nie lubisz tego realu? tylko z racji tego ze jesteś wojownikiem barcy?:wysmiewacz:
- a komu on tak zrobił z przeciwnej drużyny? chyba ze piszesz o "suszarce" której robił swoim w szatni, wiesz ze to było darcie ryja twarzą w twarz, a nie uderzenie kogos? - wsadził palca-cham i prostak, pojechał po realu-super=wcale nie jest taki zły:brawo: - powiadasz bardziej inteligentnego? :wysmiewacz: to młodziak zachował spokój a nie stary doświadczony i "inteligenty" -tylko debil i idiota by sie cieszył z wygranej atletico z realem, tylko dlatego ze nie lubi realu, wiedząc jakie bonusy czekają dla nas, to ze sprzedaliśmy ich to każdy żałuje, że tak sie stało - czytanie ze zrozumieniem? to sam nie wiesz co piszesz albo nie mam pojecia co ty sobie tam wymysliłes i co to miało być za porównanie:luzik: Sawik ale jin_tae, jak dla mnie to na tym forum jest bardziej normalny jak ty:F tak w ogóle za co ty nie lubisz tego realu? tylko z racji tego ze jesteś wojownikiem barcy?:wysmiewacz:
25 maja 2014, 22:50 [cytuj]
Sawik, my się cieszymy z tych dodatkowych pieniędzy bo, i tak byśmy nie utrzymali szczura i Garetha.
Sawik, my się cieszymy z tych dodatkowych pieniędzy bo, i tak byśmy nie utrzymali szczura i Garetha
|<  <<  <  346  347  348  349  350    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się