Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
3 marca 2013, 12:22 [cytuj]
Oby ich nie wykupili, jesteśmy na najlepszej drodze by przeskoczyć ich jakościowo na kilka ładnych lat...
Oby ich nie wykupili, jesteśmy na najlepszej drodze by przeskoczyć ich jakościowo na kilka ładnych lat
www.facebook.com/OgienOdSkaja
3 marca 2013, 13:53 [cytuj]
ma ktoś strone gdzie będzie stream z meczu z ładną jakością, nie lagujący i za darmo?
ma ktoś strone gdzie będzie stream z meczu z ładną jakością, nie lagujący i za darmo?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
3 marca 2013, 14:00 [cytuj]
wiziwig.tv
wiziwig.tv
3 marca 2013, 14:24 [cytuj]
Weeb.tv
Weeb.tv
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 marca 2013, 14:26 [cytuj]
directtv.me trzeba tylko znaleźć odpowiedni stream polecam, bo da się znaleźć stream z dobrą jakością i bez zacinek
directtv.me trzeba tylko znaleźć odpowiedni stream polecam, bo da się znaleźć stream z dobrą jakością i bez zacinek
3 marca 2013, 14:37 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Oby ich nie wykupili, jesteśmy na najlepszej drodze by przeskoczyć ich jakościowo na kilka ładnych lat

I racja i nie racja. Jest to prawda, ale z drugiej strony przejęcie przez szejków czy Rosjan to na tyle wstydliwa kwestia, że wypada naszym szanownym sąsiadom tego życzyć :D
I racja i nie racja. Jest to prawda, ale z drugiej strony przejęcie przez szejków czy Rosjan to na tyle wstydliwa kwestia, że wypada naszym szanownym sąsiadom tego życzyć :D
COYS!
3 marca 2013, 15:01 [cytuj]
kto używa sopcasta jaka wersja najlepsza pomoże ktoś????
kto używa sopcasta jaka wersja najlepsza pomoże ktoś????
3 marca 2013, 15:05 [cytuj]
najlepiej jest na drhtv - polski komentarz a nie jakieś inne gowno arabskie czy niemieckie
najlepiej jest na drhtv - polski komentarz a nie jakieś inne gowno arabskie czy niemieckie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 marca 2013, 15:31 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Skończy się jak ze stadionem. Wyśmiewali ruskie wpływy w Chelsea, ale już nazwanie własnego stadionu Emirates za petrodolary nie było aż takim obciachem.
Skończy się jak ze stadionem. Wyśmiewali ruskie wpływy w Chelsea, ale już nazwanie własnego stadionu Emirates za petrodolary nie było aż takim obciachem
3 marca 2013, 15:48 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Skończy się jak ze stadionem. Wyśmiewali ruskie wpływy w Chelsea, ale już nazwanie własnego stadionu Emirates za petrodolary nie było aż takim obciachem

Mimo wszystko byłoby śmiesznie. To zdaje się kibice właśnie anusiaków wozili na mecze z CFC transparent 'you can't buy class'.

Nie wiem, może to tylko moje odchyły ale ja już wolałbym widzieć swój ukochany klub w dolnej połowie tabeli niż w rękach arabów. Zresztą, nie tak dawno bywaliśmy w środku stawki, ale to na CFC mówi się buraczany klub, a nie na nas (chyba, że jest się kibicem Arse)
Mimo wszystko byłoby śmiesznie. To zdaje się kibice właśnie anusiaków wozili na mecze z CFC transparent 'you can't buy class'. Nie wiem, może to tylko moje odchyły ale ja już wolałbym widzieć swój ukochany klub w dolnej połowie tabeli niż w rękach arabów. Zresztą, nie tak dawno bywaliśmy w środku stawki, ale to na CFC mówi się buraczany klub, a nie na nas (chyba, że jest się kibicem Arse)
COYS!
3 marca 2013, 15:50 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

Ja bym jeszcze poczekał na to jak nasz nowy stadion będzie się nazywał. ;D

Dla rozluźnienia http://www.youtube.com/watch?v=x3_cLwiFHV4&feature=player_embedded

:rotfl:
Ja bym jeszcze poczekał na to jak nasz nowy stadion będzie się nazywał. ;D Dla rozluźnienia: http://www.youtube.com/watch?v=x3_cLwiFHV4&feature=player_embedded :rotfl:
LMAO
3 marca 2013, 16:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja bym jeszcze poczekał na to jak nasz nowy stadion będzie się nazywał. ;D

Nie wiem na jakim etapie jest NDP, ale liczę, że prawa do nazwy dostanie firma brytyjska lub cały biznes pójdzie w kierunku amerykańskim (jeśli w ogóle jest taka opcja).
Nie wiem na jakim etapie jest NDP, ale liczę, że prawa do nazwy dostanie firma brytyjska lub cały biznes pójdzie w kierunku amerykańskim (jeśli w ogóle jest taka opcja)
3 marca 2013, 16:47 [cytuj]

Laughed my ass off
Laughed my ass off
3 marca 2013, 21:40 [cytuj]
Zachecam do subskrypcji mojego kanalu na yt ( https://www.youtube.com/Xanrel47 ) - gameplaye wraz z komentarzami o tottenhamie i nie tylko :) zapraszam
Zachecam do subskrypcji mojego kanalu na yt ( https://www.youtube.com/Xanrel47 ) - gameplaye wraz z komentarzami o tottenhamie i nie tylko :) zapraszam
3 marca 2013, 22:14 [cytuj]
dobra wszystko fajnie ale za tydzień do liverpoolu jedziemy także to może być cięższe zadanie niż to co czekało nas dzisaj, więc trzeba wygrać wszystkie mecze z czołówką bo jeszcze live, czelsi i city a wtedy można myśleć o znakomitym sezonie.
dobra wszystko fajnie ale za tydzień do liverpoolu jedziemy także to może być cięższe zadanie niż to co czekało nas dzisaj, więc trzeba wygrać wszystkie mecze z czołówką bo jeszcze live, czelsi i city a wtedy można myśleć o znakomitym sezonie
3 marca 2013, 22:36 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Nie wiem na jakim etapie jest NDP, ale liczę, że prawa do nazwy dostanie firma brytyjska lub cały biznes pójdzie w kierunku amerykańskim (jeśli w ogóle jest taka opcja)

a ja liczę na jakiś japoński akcent :D Sony albo Toshiba ewentualnie Samsung Arena
a ja liczę na jakiś japoński akcent :D Sony albo Toshiba ewentualnie Samsung Arena
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 marca 2013, 22:59 [cytuj]
Ja też uważam, że za tydzień czeka nas trudniejsze zadania. Ogólnie nie zdziwię się jak następne 3 mecze przegramy.

jin_tae, a może coś z polski? PKN ORLEN ARENA albo OKNOPLAST STADIUM.
Ja też uważam, że za tydzień czeka nas trudniejsze zadania. Ogólnie nie zdziwię się jak następne 3 mecze przegramy. jin_tae, a może coś z polski? PKN ORLEN ARENA albo OKNOPLAST STADIUM
LMAO
4 marca 2013, 06:37 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
dobra wszystko fajnie ale za tydzień do liverpoolu jedziemy także to może być cięższe zadanie niż to co czekało nas dzisaj, więc trzeba wygrać wszystkie mecze z czołówką bo jeszcze live, czelsi i city a wtedy można myśleć o znakomitym sezonie

Wygramy 3 mecze - wicemistrzostwo . W liverpoolu suareza i gerrarda zatrzymać i wygrana
Wygramy 3 mecze - wicemistrzostwo . W liverpoolu suareza i gerrarda zatrzymać i wygrana
4 marca 2013, 08:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Osram Stadium tfu tfu :D
Osram Stadium tfu tfu :D
4 marca 2013, 08:57 [cytuj]
Mecz z Interem będzie na tvn turbo:D
Mecz z Interem będzie na tvn turbo:D
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się