Forum dyskusyjne
27 maja 2014, 16:59 [cytuj]
Robert powiedział/a:
nie wszyscy, chyba tylko po za tobą
nie każdy jest kibicem realu to juz masz paranoje
szczególnie mi, gdzie uważam lige hiszpanska za pedalską, a barcelone za nudną
zostawiasz furtkę na możliwy transfer, większość z nas była by za transferem, ale ludzi którzy nam sie nie przydadzą i nie beda grac
nie wierzysz w paranoje? to zobacz ile ty tutaj sie naprodukowałeś
A gdzie napisałem, że każdy jest tutaj kibicem Realu Madryt?
Nie siedzę tutaj od wczoraj, aby takich rzeczy nie wiedzieć
A masz jakieś racjonalne argumenty, aby uznać ligę hiszpańską za pedalską? Zapomniałem, jak do tej pory nie pokazałeś żadnego w tej dyskusji
Ludzie, którzy nam się nie przydadzą? Fernando miał już nie grać w FC Porto, gra dalej. Guarin miał nie grać w Interze, gra dalej. Suarez miał nie grać w Liverpoolu, gra dalej. Rooney miał nie grać w United, gra dalej. Piłkarze nie są debilami, żeby robić sobie pół roku przerwy od futbolu, aby wymusić transfer. Masz wyżej przykłady
A czy ja napisałem, że nie wierzę w paranoje? Widziałem już nie jeden Twój wpis
A gdzie napisałem, że każdy jest tutaj kibicem Realu Madryt? :wysmiewacz:
Nie siedzę tutaj od wczoraj, aby takich rzeczy nie wiedzieć :)
A masz jakieś racjonalne argumenty, aby uznać ligę hiszpańską za pedalską? Zapomniałem, jak do tej pory nie pokazałeś żadnego w tej dyskusji :wysmiewacz:
Ludzie, którzy nam się nie przydadzą? Fernando miał już nie grać w FC Porto, gra dalej. Guarin miał nie grać w Interze, gra dalej. Suarez miał nie grać w Liverpoolu, gra dalej. Rooney miał nie grać w United, gra dalej. Piłkarze nie są debilami, żeby robić sobie pół roku przerwy od futbolu, aby wymusić transfer. Masz wyżej przykłady :)
A czy ja napisałem, że nie wierzę w paranoje? Widziałem już nie jeden Twój wpis :wysmiewacz:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 maja 2014, 17:06 [cytuj]
Przepraszam Tomek, ale musiałem
Przepraszam Tomek, ale musiałem :)
27 maja 2014, 17:21 [cytuj]
Przepraszam trzaskal, już skończyłem z piłką żeby nie zaśmiecać, ale tego nie mogę zostawić baz odpowiedzi
Sawik powiedział/a:
Chodzi mi o wybory do europarlamentu. Jak można głosować na partię, która krzyczała, że nie podniesie podatków, a to zrobiła? Jak można głosować na partię, która podniosła wiek emerytalny, a mówiła, że tego nie zrobi? Kpią z ludzi, a oni tego nawet nie widzą.
Z drugiej strony mamy inną partię. Jak można głosować na rzekomych eurosceptyków, których lider negocjował traktat lizboński, a jego brat go podpisał? To się nie dodaje.
Masz bardzo prosty przykład, że większość nie musi mieć racji

Powoływanie się na większość jest jednym z najśmieszniejszych argumentów. W myśl tego pięciu meneli ma rację w kwestiach ekonomicznych, polemizując z profesorem ekonomii. To tylko przykład, ale pokazuje jak śmieszne jest powoływanie się na większość

Może filozofem nie jestem, ale nie uważam się też za idiotę, a jednak zagłosowałem na jedną z tych dwóch partii. Miałem nie iść na wybory, ale zagłosowałem bo mimo tego co o nich piszesz i tak są dla mnie mniejszym złem. Nie wiedziałem o tym, aż do piątku kiedy ktoś mi wsadził w drzwi ulotkę z "programem" Korwina. I stwierdziłem, że zagłosuję na kogokolwiek innego, bo przez n lat życia nie przeczytałem takiej masy pierdół.
I nie chodzi mi bynajmniej o monarchię, o eurosceptycyzm i całą resztę jego poglądów, tylko o "pomysły" gospodarcze. Już wolę PO z podwyższaniem podatków, albo SLD czy PiS z rozdawaniem pieniędzy na nierobów niż ten "program". 6 groszy podatku w litrze benzyny + obniżenie podatków do 3*15 % + obniżka wieku emerytalnego, a drugiej strony więcej pieniędzy z budżetu na szpitale, emerytów i rodziny wielodzietne. No wybacz Sawik, ale jeśli widzę, że do władzy pcha się ktoś kto uważa, że bez konsekwencji można jednocześnie obniżyć dochody państwa i zwiększyć wydatki to zrobię ile mogę, żeby mu w tym przeszkodzić.
To że poparcie dla Korwina, Palikota czy kiedyś Leppera, Giertycha, Kononowicza, Partii Przyjaciół Piwa, Partii Krasnoludków i Gamonii etc nie przekracza nigdy pewnego pułapu (chociaż wynik ponad 5% to już i tak niebezpieczna sytuacja) to akurat dla mnie dowód, że większość myśli. Tak samo jak to, że niepopularni politycy PO i PiS, którzy oszukują wyborców i tak dostają więcej głosów od kandydujących sportowców i celebrytów.
Może filozofem nie jestem, ale nie uważam się też za idiotę, a jednak zagłosowałem na jedną z tych dwóch partii. Miałem nie iść na wybory, ale zagłosowałem bo mimo tego co o nich piszesz i tak są dla mnie mniejszym złem. Nie wiedziałem o tym, aż do piątku kiedy ktoś mi wsadził w drzwi ulotkę z "programem" Korwina. I stwierdziłem, że zagłosuję na kogokolwiek innego, bo przez n lat życia nie przeczytałem takiej masy pierdół.
I nie chodzi mi bynajmniej o monarchię, o eurosceptycyzm i całą resztę jego poglądów, tylko o "pomysły" gospodarcze. Już wolę PO z podwyższaniem podatków, albo SLD czy PiS z rozdawaniem pieniędzy na nierobów niż ten "program". 6 groszy podatku w litrze benzyny + obniżenie podatków do 3*15 % + obniżka wieku emerytalnego, a drugiej strony więcej pieniędzy z budżetu na szpitale, emerytów i rodziny wielodzietne. No wybacz Sawik, ale jeśli widzę, że do władzy pcha się ktoś kto uważa, że bez konsekwencji można jednocześnie obniżyć dochody państwa i zwiększyć wydatki to zrobię ile mogę, żeby mu w tym przeszkodzić.
To że poparcie dla Korwina, Palikota czy kiedyś Leppera, Giertycha, Kononowicza, Partii Przyjaciół Piwa, Partii Krasnoludków i Gamonii etc nie przekracza nigdy pewnego pułapu (chociaż wynik ponad 5% to już i tak niebezpieczna sytuacja) to akurat dla mnie dowód, że większość myśli. Tak samo jak to, że niepopularni politycy PO i PiS, którzy oszukują wyborców i tak dostają więcej głosów od kandydujących sportowców i celebrytów
COYS!
27 maja 2014, 17:36 [cytuj]
dramat
dramat;)
27 maja 2014, 17:48 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
To że poparcie dla Korwina, Palikota czy kiedyś Leppera, Giertycha, Kononowicza, Partii Przyjaciół Piwa, Partii Krasnoludków i Gamonii etc nie przekracza nigdy pewnego pułapu (chociaż wynik ponad 5% to już i tak niebezpieczna sytuacja) to akurat dla mnie dowód, że większość myśli. Tak samo jak to, że niepopularni politycy PO i PiS, którzy oszukują wyborców i tak dostają więcej głosów od kandydujących sportowców i celebrytów
Nie działam na zasadzie mniejszego zła, bo uważam, że jak ktoś ma tak głosować, to nie powinien wcale. Działam w taki sposób, że jeżeli czyjaś polityka w jakikolwiek sposób uderza we mnie, to na pewno na taką osobę nie zagłosuję.
Pomysły gospodarcze? A przeczytałeś dokładnie jego program wyborczy, czy tylko jego część? Obniżyć dochody państwa i zwiększyć wydatki? Gdzie takie głupoty widziałeś?
http://www.nowaprawicajkm.pl/info/program-wyborczy/program-wyborczy-knp
5. Zrównoważymy budżet. Nie pozwolimy na dalsze zadłużanie państwa, nie pozwolimy by nasze dzieci i wnuki odziedziczyły po nas jedynie długi.
Jakie więcej pieniędzy na szpitale, emerytów i rodziny wielodzietne? Szpitale mają zostać sprywatyzowane, to samy tyczy się szkół. Emerytom po prostu trzeba wypłacić pieniądze, które płacili przez tyle lat. Jakie pieniądze na wielodzietne rodziny? Korwin jest przeciwnikiem wypłacania jakichkolwiek dotacji, stypendiów, czy zasiłków.
Nie wiem jaką ulotkę czytałeś, ale widocznie ma niewiele wspólnego z programem wyborczym Janusza Korwina Mikke. Słyszałem, że ludzie drukowali same jakieś ulotki i nawet zamieszczali je w necie, ale trzeba uderzać do źródła, czyli po prostu słuchać o czym mówią politycy, albo czytać program wyborczy, tyle
Ale mam prośbę. Zrób mi screena tej ulotki i weź wrzuć w neta, ok?
Ja też nie lubię słuchać tych z PiS'u, czy PO, ale muszę znać ich plany
Nie działam na zasadzie mniejszego zła, bo uważam, że jak ktoś ma tak głosować, to nie powinien wcale. Działam w taki sposób, że jeżeli czyjaś polityka w jakikolwiek sposób uderza we mnie, to na pewno na taką osobę nie zagłosuję.
Pomysły gospodarcze? A przeczytałeś dokładnie jego program wyborczy, czy tylko jego część? Obniżyć dochody państwa i zwiększyć wydatki? Gdzie takie głupoty widziałeś?
http://www.nowaprawicajkm.pl/info/program-wyborczy/program-wyborczy-knp
5. Zrównoważymy budżet. Nie pozwolimy na dalsze zadłużanie państwa, nie pozwolimy by nasze dzieci i wnuki odziedziczyły po nas jedynie długi.
Jakie więcej pieniędzy na szpitale, emerytów i rodziny wielodzietne? Szpitale mają zostać sprywatyzowane, to samy tyczy się szkół. Emerytom po prostu trzeba wypłacić pieniądze, które płacili przez tyle lat. Jakie pieniądze na wielodzietne rodziny? Korwin jest przeciwnikiem wypłacania jakichkolwiek dotacji, stypendiów, czy zasiłków.
Nie wiem jaką ulotkę czytałeś, ale widocznie ma niewiele wspólnego z programem wyborczym Janusza Korwina Mikke. Słyszałem, że ludzie drukowali same jakieś ulotki i nawet zamieszczali je w necie, ale trzeba uderzać do źródła, czyli po prostu słuchać o czym mówią politycy, albo czytać program wyborczy, tyle :)
Ja też nie lubię słuchać tych z PiS'u, czy PO, ale muszę znać ich plany :)
27 maja 2014, 17:53 [cytuj]
Qrwa Panowie!!! Załóżcie inny wątek do cholery. Nikt Was tu już nie chce czytać. Co mnie Pisiaki i Korwiny inne interesują. Są do tego inne fora. Jak ktoś ma sobie coś znaleźć na tym wątku jak go tak zaśmiecacie. Zaraz zakończę cały wątek i koniec.
Qrwa Panowie!!! Załóżcie inny wątek do cholery. Nikt Was tu już nie chce czytać. Co mnie Pisiaki i Korwiny inne interesują. Są do tego inne fora. Jak ktoś ma sobie coś znaleźć na tym wątku jak go tak zaśmiecacie. Zaraz zakończę cały wątek i koniec
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2014, 18:07 [cytuj]
Dobra kończę. Najkrócej jak umiem
Sawik powiedział/a:
Już spaliłem ;] Ulotka była dwustronna, a w necie znalazłem niestety tylko tę mądrzejszą stronę:
http://img.sadistic.pl/pics/faea39d2eee5.png
Jeżeli masz "rewers" to możesz mi przesłać na PW co tam jest napisane. W każdym razie zapraszam tam, jeśli chcesz dalej dyskutować (ja jakoś specjalnie nie chcę, ale mogę).
Oficjalnie koniec tematu.
Już spaliłem ;] Ulotka była dwustronna, a w necie znalazłem niestety tylko tę mądrzejszą stronę:
http://img.sadistic.pl/pics/faea39d2eee5.png
Jeżeli masz "rewers" to możesz mi przesłać na PW co tam jest napisane. W każdym razie zapraszam tam, jeśli chcesz dalej dyskutować (ja jakoś specjalnie nie chcę, ale mogę).
Oficjalnie koniec tematu
COYS!
27 maja 2014, 18:16 [cytuj]
Sorry trzaskal, tym postem dyskusję z Sawikiem skończę.
Fanem Realu? Nie. Ja tylko lubię popatrzeć jak grają Modrić i Bale. Grali u nas, wybili się do najlepszego klubu w Europie, więc chyba jest to logiczne. Ligę hiszpańską mi Barcelona w wystarczającym stopniu obrzydziła i kilka lat temu ją sobie odpuściłem.
Nie trzeba być specjalistą, aby wiedzieć co zrobić, żeby osiągnąć sukces? Faktycznie, a mimo to kluby zatrudniają idiotów jak Levy czy praktycznie cała reszta prezesów. A wystarczy tylko podpatrzeć Juventus czy Atletico i kupić najlepszych zawodników, to wszystko byłoby TAKIE PROSTE.
Reszta rzeczy odnosiła się do Ciebie. Nie wiem czy nie potrafisz czytać/używać mózgu, czy po prostu wybrałeś dziecinny sposób na ripostę. W każdym razie BRAWO, pokazałeś swoją wyższość.
Napisałeś "sporo, ale nie wszyscy". Ile to dla ciebie sporo? Wiesz, że 3/4 to mniej niż 4/4? W tym wypadku, w moim odczuciu sporo to właśnie okolice 3/4. Było sprecyzować, to nie byłoby problemu, bo tam to wygląda jakbyś był otoczony samymi kibicami Realu.
Miałem nadzieję, że może zastanowisz się nad tym co piszesz i jak się zachowujesz. Zauważysz, że nie wszystko co piszesz musi być prawdą i na pewno nie jesteś nieomylny czy tak mądry jak Ci się wydaje. Mimo, że prawie nikt się z tobą nie zgadza, uważasz ich za idiotów, a siebie za nie wiadomo kogo.
Jak widać nie ma sensu dyskutowania z tobą, bo do pewnych ludzi niestety nigdy nie przemówisz. A jak tak Ci polityka obecna przeszkadza, to może wstąp do Nowej Prawicy. Mam wrażenie, że z JKMem się dogadacie, jak oszołom z oszołomem.
Sorry trzaskal, tym postem dyskusję z Sawikiem skończę.
Fanem Realu? Nie. Ja tylko lubię popatrzeć jak grają Modrić i Bale. Grali u nas, wybili się do najlepszego klubu w Europie, więc chyba jest to logiczne. Ligę hiszpańską mi Barcelona w wystarczającym stopniu obrzydziła i kilka lat temu ją sobie odpuściłem. :wysmiewacz:
Nie trzeba być specjalistą, aby wiedzieć co zrobić, żeby osiągnąć sukces? Faktycznie, a mimo to kluby zatrudniają idiotów jak Levy czy praktycznie cała reszta prezesów. A wystarczy tylko podpatrzeć Juventus czy Atletico i kupić najlepszych zawodników, to wszystko byłoby TAKIE PROSTE. :wysmiewacz:
Reszta rzeczy odnosiła się do Ciebie. Nie wiem czy nie potrafisz czytać/używać mózgu, czy po prostu wybrałeś dziecinny sposób na ripostę. W każdym razie BRAWO, pokazałeś swoją wyższość. :wysmiewacz:
Napisałeś "sporo, ale nie wszyscy". Ile to dla ciebie sporo? Wiesz, że 3/4 to mniej niż 4/4? W tym wypadku, w moim odczuciu sporo to właśnie okolice 3/4. Było sprecyzować, to nie byłoby problemu, bo tam to wygląda jakbyś był otoczony samymi kibicami Realu. :wysmiewacz:
Miałem nadzieję, że może zastanowisz się nad tym co piszesz i jak się zachowujesz. Zauważysz, że nie wszystko co piszesz musi być prawdą i na pewno nie jesteś nieomylny czy tak mądry jak Ci się wydaje. Mimo, że prawie nikt się z tobą nie zgadza, uważasz ich za idiotów, a siebie za nie wiadomo kogo. :wysmiewacz:
Jak widać nie ma sensu dyskutowania z tobą, bo do pewnych ludzi niestety nigdy nie przemówisz. A jak tak Ci polityka obecna przeszkadza, to może wstąp do Nowej Prawicy. Mam wrażenie, że z JKMem się dogadacie, jak oszołom z oszołomem. :wysmiewacz:
LMAO
27 maja 2014, 18:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Niech go wypuszczą w końcu:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2640190/Spurs-fan-Britains-dangerous-prisoner-Charles-Bronson-61-smears-butter-taking-TWELVE-officers-Arsenal-win-FA-Cup.html
powinni zamykać z nim piłkarzy Spurs w szatni na kilka minut po każdych przegranych derbach z arse ...
powinni zamykać z nim piłkarzy Spurs w szatni na kilka minut po każdych przegranych derbach z arse ...
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2014, 19:13 [cytuj]
Przepraszam Tomek, ale koleś myśli, że uda mu się kogoś za przeproszeniem w ch*** zrobić.
Hades, czy tam Srades. Ogólnie wszyscy wiemy z czym się kojarzy,
Ciekawe rzeczy opowiadasz, bo w jednym wątków na tym forum przyznałeś się, że kibicujesz Realowi Madryt. Miało to miejsce 5 sierpnia 2012 roku. Ani Bale, ani Modrić w tym czasie nie grali w Realu Madryt. Bajki to możesz dzieciom z podstawówki opowiadać
Jak ma się taki gust jak Twój, to wszystko co zachwyca miliony może obrzydzać takich ludzi. Ja i moi znajomi lubimy oglądać się na plaży za ładnymi, zgrabnymi kobietami. Inni wolą brzydkie, grube kobiety. Kwestia gustu, ale śmieszna. Twój widocznie przypada w ten drugi
Widocznie Levy działa w taki sposób, że nie wie jak osiągnąć sukces, bo wyciągnął drużynę z ligowego średnia, aby znowu zmierzać w kierunku, w którym znajdowaliśmy się ileś lat temu. Pisałem. Nie trzeba kupować najlepszych zawodników, wystarczy takich zatrzymywać w drużynie, ale Ty nie jesteś w stanie tego pojąć
Jeżeli kretyn stara mi się coś wmówić, to w myśl tego wychodzi jeszcze na większego kretyna. Wraz z każdym wpisem udowadniasz mi, że jesteś skończonym idiotą, który jeszcze próbuje bezczelnie kłamać, jak to miało miejsce na samym początku
Nie muszę niczego precyzować, bo od tego człowiek jest wyposażony w mózg, aby pewne rzeczy analizować. Wduwek zrobił to bez większego problemu, ale to, że Ty miałeś z tym problemy, akurat mnie w ogóle nie dziwi
Mam się zastanowić nad tym, że ktoś Twojego pokroju stara mi się coś wmówić?
Podałem co najmniej kilka przykładów, udowadniając, że Twoje tezy o racji większości są śmieszne. Nie dociera
Bo niektórzy ludzie są po prostu zbyt inteligentni, aby taki imbecyl jak Ty miałby do mnie przemówić. Kolegami z podwórka możesz manipulować, ale nie mną.
Janusz Korwin Mikke jest oszołomem? To w myśl tego tak wybitne jednostki jak Milton Friedman, Edmund Burke, czy John Locke byli oszołomami, bo opiera się na ich twierdzeniach. Byli to wybitni specjaliści w swoich dziedzinach, ale skąd taki baran jak Ty miałby to wiedzieć
Przepraszam Tomek, ale koleś myśli, że uda mu się kogoś za przeproszeniem w ch*** zrobić.
Hades, czy tam Srades. Ogólnie wszyscy wiemy z czym się kojarzy,
Ciekawe rzeczy opowiadasz, bo w jednym wątków na tym forum przyznałeś się, że kibicujesz Realowi Madryt. Miało to miejsce 5 sierpnia 2012 roku. Ani Bale, ani Modrić w tym czasie nie grali w Realu Madryt. Bajki to możesz dzieciom z podstawówki opowiadać :wysmiewacz:
Jak ma się taki gust jak Twój, to wszystko co zachwyca miliony może obrzydzać takich ludzi. Ja i moi znajomi lubimy oglądać się na plaży za ładnymi, zgrabnymi kobietami. Inni wolą brzydkie, grube kobiety. Kwestia gustu, ale śmieszna. Twój widocznie przypada w ten drugi :wysmiewacz:
Widocznie Levy działa w taki sposób, że nie wie jak osiągnąć sukces, bo wyciągnął drużynę z ligowego średnia, aby znowu zmierzać w kierunku, w którym znajdowaliśmy się ileś lat temu. Pisałem. Nie trzeba kupować najlepszych zawodników, wystarczy takich zatrzymywać w drużynie, ale Ty nie jesteś w stanie tego pojąć :wysmiewacz:
Jeżeli kretyn stara mi się coś wmówić, to w myśl tego wychodzi jeszcze na większego kretyna. Wraz z każdym wpisem udowadniasz mi, że jesteś skończonym idiotą, który jeszcze próbuje bezczelnie kłamać, jak to miało miejsce na samym początku :wysmiewacz:
Nie muszę niczego precyzować, bo od tego człowiek jest wyposażony w mózg, aby pewne rzeczy analizować. Wduwek zrobił to bez większego problemu, ale to, że Ty miałeś z tym problemy, akurat mnie w ogóle nie dziwi :wysmiewacz:
Mam się zastanowić nad tym, że ktoś Twojego pokroju stara mi się coś wmówić? :wysmiewacz:
Podałem co najmniej kilka przykładów, udowadniając, że Twoje tezy o racji większości są śmieszne. Nie dociera :wysmiewacz:
Bo niektórzy ludzie są po prostu zbyt inteligentni, aby taki imbecyl jak Ty miałby do mnie przemówić. Kolegami z podwórka możesz manipulować, ale nie mną.
Janusz Korwin Mikke jest oszołomem? To w myśl tego tak wybitne jednostki jak Milton Friedman, Edmund Burke, czy John Locke byli oszołomami, bo opiera się na ich twierdzeniach. Byli to wybitni specjaliści w swoich dziedzinach, ale skąd taki baran jak Ty miałby to wiedzieć :wysmiewacz:
27 maja 2014, 21:38 [cytuj]
jak jestes taki mądry a wiekszość tutaj taka głupia to po co sie meczysz z nami? odpoczniesz od głupoty a my od twej wielkiej mądrości
@trzaskal
kiedyś na forum był poruszany temat aby blokować wpisy niektórych ludzi, np ja blokuje sawika i mi sie nie pokazują, jest na to szansa? bo na chwile obecną moge tylko przewijać, do 3 razy sztuka i daje sobie spokój z jego wpisami, ale najlepiej było by to z automatyzować
jak jestes taki mądry a wiekszość tutaj taka głupia to po co sie meczysz z nami? odpoczniesz od głupoty a my od twej wielkiej mądrości
@trzaskal
kiedyś na forum był poruszany temat aby blokować wpisy niektórych ludzi, np ja blokuje sawika i mi sie nie pokazują, jest na to szansa? bo na chwile obecną moge tylko przewijać, do 3 razy sztuka i daje sobie spokój z jego wpisami, ale najlepiej było by to z automatyzować ;)
27 maja 2014, 22:25 [cytuj]
Pogadam ze Snajperem....na razie robi mój sklep:-)
27 maja 2014, 22:26 [cytuj]
Z innej lecz ciekawszej bajki:
Highest total attendances (2013/14)
EPL - 13.9m
Bundesliga - 13.1m
La Liga - 10m
Championship - 9.1m
Serie A - 8.8m
Ligue 1 - 7.8m
Z innej lecz ciekawszej bajki:
Highest total attendances (2013/14)
EPL - 13.9m
Bundesliga - 13.1m
La Liga - 10m
Championship - 9.1m
Serie A - 8.8m
Ligue 1 - 7.8m
27 maja 2014, 22:34 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
dzieki
dzieki
27 maja 2014, 22:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Haha będziesz miał sklep? No to witaj w klubie
Haha będziesz miał sklep? No to witaj w klubie :kotek:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 maja 2014, 23:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Na tej stronie jest zarejestrowanych 1872 użytkowników. A ja dyskutowałem z pięcioma. Czy ja pisałem o wszystkich? Zaczniesz w końcu myśleć?
To, że są tutaj takie barany jak Ty, to nie oznacza, że każdego to dotyczy. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Ja i Baro parę dni temu mieliśmy ciekawą dyskusję, w której wymienialiśmy się argumentami. Była to dyskusja na pewnym poziomie, bo miałem do czynienia z człowiek, który reprezentuje pewien poziom.
Dyskutując tutaj z Tobą, czy z innymi delikwentami (jeden z Was trzyma przyzwoity poziom, rzecz jasna nie Ty), niestety musiałem zniżyć się do Waszego poziomu, przez co inni użytkownicy tutaj cierpieli. Za co ich serdecznie przepraszam.
Na tej stronie jest zarejestrowanych 1872 użytkowników. A ja dyskutowałem z pięcioma. Czy ja pisałem o wszystkich? Zaczniesz w końcu myśleć? :mysli:
To, że są tutaj takie barany jak Ty, to nie oznacza, że każdego to dotyczy. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Ja i Baro parę dni temu mieliśmy ciekawą dyskusję, w której wymienialiśmy się argumentami. Była to dyskusja na pewnym poziomie, bo miałem do czynienia z człowiek, który reprezentuje pewien poziom.
Dyskutując tutaj z Tobą, czy z innymi delikwentami (jeden z Was trzyma przyzwoity poziom, rzecz jasna nie Ty), niestety musiałem zniżyć się do Waszego poziomu, przez co inni użytkownicy tutaj cierpieli. Za co ich serdecznie przepraszam.
27 maja 2014, 23:54 [cytuj]
tak w ogóle trzaskal co planujesz sprzedawac, beda klienci ze spursmani czy całkiem inna branża
tak w ogóle trzaskal co planujesz sprzedawac, beda klienci ze spursmani czy całkiem inna branża:P
28 maja 2014, 00:21 [cytuj]
Poziom riposty godny gimnazjalisty.
Poziom wiedzy o futbolu i myślenia godny ignoranta, którego jedyna przygoda z piłką to sterowanie bezmyślnymi pionkami w FIFIe.
Poziom czytania ze zrozumieniem mojego brata z podstawówki. Jest się czym chwalić.
Zastanów się dokładnie co piszesz po dokładnym przeczytaniu innych postów. Proszę, bo w każdym poście nie umiesz czegoś zrozumieć i odpowiadasz na coś co wydaje Ci się, że jest napisane.
A szczególnie w ostatnim przypadku. Stawianie kogoś jak Korwin-Mikke obok Burke'a czy Locke'a to "lekka" przesada. Nie mam nic do jego poglądów(chociaż niekoniecznie się z tym zgadzam), ale do niego samego. Jak nie wiesz o co mi chodzi, to musisz być ślepy, głuchy i, co najważniejsze, głupi.
Ciągłe ubliżanie nie sprawi, że masz rację, a jak po tym masz coś jeszcze do dodania, to przeczytaj moje dwa ostatnie posty. Tam są odpowiedzi na wszystkie twoje "przemyślenia".
Poziom riposty godny gimnazjalisty. :brawo:
Poziom wiedzy o futbolu i myślenia godny ignoranta, którego jedyna przygoda z piłką to sterowanie bezmyślnymi pionkami w FIFIe. :ok:
Poziom czytania ze zrozumieniem mojego brata z podstawówki. Jest się czym chwalić. :X
Zastanów się dokładnie co piszesz po dokładnym przeczytaniu innych postów. Proszę, bo w każdym poście nie umiesz czegoś zrozumieć i odpowiadasz na coś co wydaje Ci się, że jest napisane.
A szczególnie w ostatnim przypadku. Stawianie kogoś jak Korwin-Mikke obok Burke'a czy Locke'a to "lekka" przesada. Nie mam nic do jego poglądów(chociaż niekoniecznie się z tym zgadzam), ale do niego samego. Jak nie wiesz o co mi chodzi, to musisz być ślepy, głuchy i, co najważniejsze, głupi.
Ciągłe ubliżanie nie sprawi, że masz rację, a jak po tym masz coś jeszcze do dodania, to przeczytaj moje dwa ostatnie posty. Tam są odpowiedzi na wszystkie twoje "przemyślenia"
LMAO
28 maja 2014, 01:01 [cytuj]
Hades,
Rozumiem, że w takim środowisku się obracasz i wiesz coś na ten temat
"Poziom wiedzy o futbolu i myślenia godny ignoranta, którego jedyna przygoda z piłką to sterowanie bezmyślnymi pionkami w FIFIe.

"
I mówi to koleś, który nie podał żadnego konkretnego argumentu
Nie muszę się nad zastanawiać, bo czarne jest czarne, a białe jest białe. A Ty myślałeś, że ktoś zapomina o Twoich postach. Na przyszłość dwukrotnie zastanów się zanim co napiszesz
Napisałeś: "Fanem Realu? Nie. Ja tylko lubię popatrzeć jak grają Modrić i Bale. Grali u nas, wybili się do najlepszego klubu w Europie, więc chyba jest to logiczne."
Wiem co tam napisałeś, ale starasz się zapominać o pewnych faktach, o których inni nie zapominają. Nie wmawiaj innym pewnych rzeczy, bo Twoja przygoda z tym klubem wczoraj się nie zaczęła.
Nie oglądam spotkań drużyn, które mnie nie interesują, chyba, że są to spotkania wyższej rangi. Oglądając mecze Tottenhamu, Barcelony, AS Romy, FC Porto, czy Wisły Kraków robię to, bo lubię te drużyny i życzę im jak najlepiej.
A tak poza tym, gdzie ja napisałem, że jesteś "wielkim fanem"? Zapoznaj się dobrze z definicją słowa kibic, bądź fan
Napisałeś, że czujesz do tych klubów sympatię. A wiesz co to w ogóle oznacza? Jeżeli bierzemy pod uwagę drużyny piłkarskie, to słowo sympatia ma sporo wspólnego ze słowem fan, czy kibic.
Wiem o co Ci chodzi, ale co mnie obchodzi, że większość nie rozumie przekazu Janusza Korwina Mikke? Potwierdza to tezę, że większość jest głupia. Zarzucasz mi, że ja nie umiem czegoś zrozumieć w pewnym poście, a okazuje się, że nie potrafisz zrozumieć czegoś co mówi Janusz Korwin Mikke. Kolejny przykład obłudy w Twoim wykonaniu
Jest kontrowersyjny, ale najważniejsze jest to, aby zrealizował swój program wyborczy, nic więcej. Trzeba rozróżniać jego prywatne zdanie na pewne kwestie (co podkreśla, ale wiele osób nie słucha), a także na kwestie polityczne. W życiu jest ważna zasada. Nie ważne, co kto mówi, tylko to co robi. Ich program wyborczy jest najbliższy moim poglądom na pewne kwestie. Poglądy Kongresu Nowej Prawicy są zaczerpnięte właśnie ze stwierdzeń Locke'a, czy Burke'a, o czym bardzo często wspominają i je prezentują.
To nie ja zacząłem ubliżać. W poście wyżej napisałem, że musiałem zejść na pewien poziom. To Ty jako pierwszy nazwałeś mnie oszołomem. Sam się pogrążasz
Hades,
Rozumiem, że w takim środowisku się obracasz i wiesz coś na ten temat :wysmiewacz:
"Poziom wiedzy o futbolu i myślenia godny ignoranta, którego jedyna przygoda z piłką to sterowanie bezmyślnymi pionkami w FIFIe. :ok:"
I mówi to koleś, który nie podał żadnego konkretnego argumentu :wysmiewacz:
Nie muszę się nad zastanawiać, bo czarne jest czarne, a białe jest białe. A Ty myślałeś, że ktoś zapomina o Twoich postach. Na przyszłość dwukrotnie zastanów się zanim co napiszesz :)
Napisałeś: "Fanem Realu? Nie. Ja tylko lubię popatrzeć jak grają Modrić i Bale. Grali u nas, wybili się do najlepszego klubu w Europie, więc chyba jest to logiczne."
Wiem co tam napisałeś, ale starasz się zapominać o pewnych faktach, o których inni nie zapominają. Nie wmawiaj innym pewnych rzeczy, bo Twoja przygoda z tym klubem wczoraj się nie zaczęła.
Nie oglądam spotkań drużyn, które mnie nie interesują, chyba, że są to spotkania wyższej rangi. Oglądając mecze Tottenhamu, Barcelony, AS Romy, FC Porto, czy Wisły Kraków robię to, bo lubię te drużyny i życzę im jak najlepiej.
A tak poza tym, gdzie ja napisałem, że jesteś "wielkim fanem"? Zapoznaj się dobrze z definicją słowa kibic, bądź fan :)
Napisałeś, że czujesz do tych klubów sympatię. A wiesz co to w ogóle oznacza? Jeżeli bierzemy pod uwagę drużyny piłkarskie, to słowo sympatia ma sporo wspólnego ze słowem fan, czy kibic.
Wiem o co Ci chodzi, ale co mnie obchodzi, że większość nie rozumie przekazu Janusza Korwina Mikke? Potwierdza to tezę, że większość jest głupia. Zarzucasz mi, że ja nie umiem czegoś zrozumieć w pewnym poście, a okazuje się, że nie potrafisz zrozumieć czegoś co mówi Janusz Korwin Mikke. Kolejny przykład obłudy w Twoim wykonaniu :)
Jest kontrowersyjny, ale najważniejsze jest to, aby zrealizował swój program wyborczy, nic więcej. Trzeba rozróżniać jego prywatne zdanie na pewne kwestie (co podkreśla, ale wiele osób nie słucha), a także na kwestie polityczne. W życiu jest ważna zasada. Nie ważne, co kto mówi, tylko to co robi. Ich program wyborczy jest najbliższy moim poglądom na pewne kwestie. Poglądy Kongresu Nowej Prawicy są zaczerpnięte właśnie ze stwierdzeń Locke'a, czy Burke'a, o czym bardzo często wspominają i je prezentują.
To nie ja zacząłem ubliżać. W poście wyżej napisałem, że musiałem zejść na pewien poziom. To Ty jako pierwszy nazwałeś mnie oszołomem. Sam się pogrążasz :wysmiewacz:
28 maja 2014, 04:23 [cytuj]
Nie podałem argumentu, bo po przeczytaniu kilku twoich wypowiedzi wiem, że to niestety nie ma sensu.
Real jest w tym momencie najlepszym klubem w Europie, co pokazał w LM i tego chyba nie zakwestionujesz? Specjalnie tak napisałem, żebyś się do tego potem przyczepił. Udało się.
Będziemy się zagłębiać w definicje? W takim razie przepraszam, że nie trzymam się słownikowej definicji każdego słowa i mam trochę wyobraźni.
Słyszałeś jak JKM gada? I co on gada? Trochę zawartości merytorycznej tam faktycznie jest, ale on to przykrywa warstwą gówna, głupot i jąkania. Nie każdemu chce się przez to przeczesywać. A program wyborczy często ma się nijak do rzeczywistości, bo partia sobie może do tego dążyć, a w obecnym stanie bez koalicji i ustępstw nic nie osiągnie. Myślisz, że JKM zrobiłby coś więcej? Trochę dobrych pomysłów to może mieć każdy, gorzej z większością i ich realizacją.
Pewnie, trochę cię słownie szturchnąłem, ale trzeba to trzymać na jakimś poziomie.
Nie podałem argumentu, bo po przeczytaniu kilku twoich wypowiedzi wiem, że to niestety nie ma sensu.
Real jest w tym momencie najlepszym klubem w Europie, co pokazał w LM i tego chyba nie zakwestionujesz? Specjalnie tak napisałem, żebyś się do tego potem przyczepił. Udało się. :ok:
Będziemy się zagłębiać w definicje? W takim razie przepraszam, że nie trzymam się słownikowej definicji każdego słowa i mam trochę wyobraźni.
Słyszałeś jak JKM gada? I co on gada? Trochę zawartości merytorycznej tam faktycznie jest, ale on to przykrywa warstwą gówna, głupot i jąkania. Nie każdemu chce się przez to przeczesywać. A program wyborczy często ma się nijak do rzeczywistości, bo partia sobie może do tego dążyć, a w obecnym stanie bez koalicji i ustępstw nic nie osiągnie. Myślisz, że JKM zrobiłby coś więcej? Trochę dobrych pomysłów to może mieć każdy, gorzej z większością i ich realizacją.
Pewnie, trochę cię słownie szturchnąłem, ale trzeba to trzymać na jakimś poziomie
LMAO