Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  351  352  353  354  355    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
28 maja 2014, 08:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
tak w ogóle trzaskal co planujesz sprzedawac, beda klienci ze spursmani czy całkiem inna branża:P

Kompletnie inna branża ale jeśli ktoś lubi kawę? Sklep jeszcze nie czynny ale moja branża to www.mercat.com.pl
Kompletnie inna branża ale jeśli ktoś lubi kawę? Sklep jeszcze nie czynny ale moja branża to www.mercat.com.pl
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 maja 2014, 10:18 [cytuj]
kawa? jak ja tego nie lubie;d
kawa? jak ja tego nie lubie;d
28 maja 2014, 11:01 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Jakieś dotacje unijne na horyzoncie? :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 maja 2014, 11:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jasne. Tryliony juro. Nie mam co z kasą zrobić. :rotfl:
28 maja 2014, 13:31 [cytuj]
To w weekend już nowe stroje poznamy?
28 maja 2014, 13:32 [cytuj]
Alonso i Simeone, mogą sobie posiedzieć przez 6 meczy czyli całą grupe LM w przyszłym sezonie, ciekawe czy obaj dostaną po 6, w co wątpie
Alonso i Simeone, mogą sobie posiedzieć przez 6 meczy czyli całą grupe LM w przyszłym sezonie, ciekawe czy obaj dostaną po 6, w co wątpie
28 maja 2014, 13:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Żartuje :P niestety nasz rząd dopiero myśli komu i gdzie kasę dać na rozdysponowanie dotacji. Przerabiam to teraz i na kasę będę mógł dopiero pod koniec roku liczyć(a potrzebuje jej duuuużo :rotfl: )
Żartuje :P niestety nasz rząd dopiero myśli komu i gdzie kasę dać na rozdysponowanie dotacji. Przerabiam to teraz i na kasę będę mógł dopiero pod koniec roku liczyć(a potrzebuje jej duuuużo :rotfl: )
28 maja 2014, 13:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

A z jakiego programu chcesz skorzystać? Nie wiem skąd jesteś ale firmom warszawskim i tak się prawie nic nie należy. Powinienem się na Podlasiu zarejestrować.
A z jakiego programu chcesz skorzystać? Nie wiem skąd jesteś ale firmom warszawskim i tak się prawie nic nie należy. Powinienem się na Podlasiu zarejestrować
28 maja 2014, 15:23 [cytuj]
Nie podałeś, bo takowych nie posiadasz, albo są kompletnie idiotyczne :)

Może i w Europie, ale poza Hiszpanią, bo tam zajęli trzecie miejsce :P. W tej chwili najlepszym klubem na świecie jest Bayern Monachium. To samo twierdziłem, kiedy Chelsea zdobyła KMŚ. Śmieszny mnie jak ktoś mi wmawia, że uparcie twierdzę, że Barcelona. Po prostu jeden z najlepszych na świecie w ostatnich latach.

Wyobraźnia, jak wyobraźnia, ale musi być w jakiś sposób adekwatna. Pewnych pojęć na jedną stronę nie można przeciągać.

Bo z każdej wypowiedzi, człowiek inteligentny wyciąga coś dla siebie. Mi tam nie przeszkadza jego ton, bo jakby opowiadał o swoich planach w normalnym tonie, to nikt nie zwróciłby na to uwagi. A jest charakterystyczny, dzięki temu może realizować swoje poglądy.

A kto powiedział, że bez koalicji i bez ustępstw? Jakbyś słuchał wypowiedzi Janusza Korwina Mikkego, to byś wiedział, że jest skłonny wejść w koalicję, tylko po to, aby mógł realizować program wyborczy.

Z JKM jest tak, że koleś od wielu lat ma te same poglądy i kurczowo ich trzyma. Ponadto liczba uniosceptyków każdego dnia w Europie wzrasta. A w bandzie czworga to starają się dostosować z poglądami do danej sytuacji. Zmieniają je rękawiczki. To samego dotyczy tego śmiesznego Twojego Ruchu. Palikot swego czasu wydał 17 milionów złoty (ze swojej kieszeni) na walkę z homoseksualizmem, a teraz to popiera.

A dlaczego miałby ich nie zrealizować? Dzisiaj ma ponad 7%, a za rok może mieć 20%. Ludzie w Polsce troszkę wolniej się budzą niż w innych państwach, ale bo my znajdujemy się troszkę w korzystniejszej sytuacji.

Front Narodowy wygrał we Francji. W Anglii zwyciężył UKIP. W Niemczech, czy Holandii do europarlamentu dostały się partie konserwatywno-liberalne. Wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

Mam ten zwyczaj, że nie obrażam nikogo do czasu, dopóki mnie nie obrazi. Jeśli to robi, to schodzę na jego poziom i stosuję te same metody po troszku.
Nie podałeś, bo takowych nie posiadasz, albo są kompletnie idiotyczne :) Może i w Europie, ale poza Hiszpanią, bo tam zajęli trzecie miejsce :P. W tej chwili najlepszym klubem na świecie jest Bayern Monachium. To samo twierdziłem, kiedy Chelsea zdobyła KMŚ. Śmieszny mnie jak ktoś mi wmawia, że uparcie twierdzę, że Barcelona. Po prostu jeden z najlepszych na świecie w ostatnich latach. Wyobraźnia, jak wyobraźnia, ale musi być w jakiś sposób adekwatna. Pewnych pojęć na jedną stronę nie można przeciągać. Bo z każdej wypowiedzi, człowiek inteligentny wyciąga coś dla siebie. Mi tam nie przeszkadza jego ton, bo jakby opowiadał o swoich planach w normalnym tonie, to nikt nie zwróciłby na to uwagi. A jest charakterystyczny, dzięki temu może realizować swoje poglądy. A kto powiedział, że bez koalicji i bez ustępstw? Jakbyś słuchał wypowiedzi Janusza Korwina Mikkego, to byś wiedział, że jest skłonny wejść w koalicję, tylko po to, aby mógł realizować program wyborczy. Z JKM jest tak, że koleś od wielu lat ma te same poglądy i kurczowo ich trzyma. Ponadto liczba uniosceptyków każdego dnia w Europie wzrasta. A w bandzie czworga to starają się dostosować z poglądami do danej sytuacji. Zmieniają je rękawiczki. To samego dotyczy tego śmiesznego Twojego Ruchu. Palikot swego czasu wydał 17 milionów złoty (ze swojej kieszeni) na walkę z homoseksualizmem, a teraz to popiera. A dlaczego miałby ich nie zrealizować? Dzisiaj ma ponad 7%, a za rok może mieć 20%. Ludzie w Polsce troszkę wolniej się budzą niż w innych państwach, ale bo my znajdujemy się troszkę w korzystniejszej sytuacji. Front Narodowy wygrał we Francji. W Anglii zwyciężył UKIP. W Niemczech, czy Holandii do europarlamentu dostały się partie konserwatywno-liberalne. Wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Mam ten zwyczaj, że nie obrażam nikogo do czasu, dopóki mnie nie obrazi. Jeśli to robi, to schodzę na jego poziom i stosuję te same metody po troszku
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 maja 2014, 15:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A z jakiego programu chcesz skorzystać? Nie wiem skąd jesteś ale firmom warszawskim i tak się prawie nic nie należy. Powinienem się na Podlasiu zarejestrować

No ja to tylko na kapitał ludzki się łapie. A kasę chcę z łódzkiego konkretnie z Łodzi. Ze znajomymi mamy plan na biznes. Coś na wzór butiku z wyspecjalizowaną linią rzeczy z nadrukami(DTG).

Dział dla Gotów, fanów fantasy, kibiców piłkarskich etc.

Sprzedaż sklepowa i online. Do tego stanowisko do projektowania nadruków live. W sensie przychodzisz do mnie i Ci na żywo projektuje koszulkę z Daniel Levy np

W sumie moglibyśmy startować bez unijnej kasy, ale Unia gwarantuje pomostówkę(1300 zł co miesiąc na rachunki przez pół albo rok czasu)

Jest tego dużo na rynku, ale jak się wbije w nisze i zaproponuje dumpingową cenę :) to może być git

PS
Mój prawnik(skorzystałem z kancelarii adwokackiej) poradził mi się w lubelskim i właśnie też w podlaskim na wsi zarejestrować i brać 300 tyś zł na działalność poza rolniczą. Firmę założyć w lubelskim a w Łodzi tylko filię.
No ja to tylko na kapitał ludzki się łapie. A kasę chcę z łódzkiego konkretnie z Łodzi. Ze znajomymi mamy plan na biznes. Coś na wzór butiku z wyspecjalizowaną linią rzeczy z nadrukami(DTG). Dział dla Gotów, fanów fantasy, kibiców piłkarskich etc. Sprzedaż sklepowa i online. Do tego stanowisko do projektowania nadruków live. W sensie przychodzisz do mnie i Ci na żywo projektuje koszulkę z Daniel Levy np W sumie moglibyśmy startować bez unijnej kasy, ale Unia gwarantuje pomostówkę(1300 zł co miesiąc na rachunki przez pół albo rok czasu) Jest tego dużo na rynku, ale jak się wbije w nisze i zaproponuje dumpingową cenę :) to może być git PS Mój prawnik(skorzystałem z kancelarii adwokackiej) poradził mi się w lubelskim i właśnie też w podlaskim na wsi zarejestrować i brać 300 tyś zł na działalność poza rolniczą. Firmę założyć w lubelskim a w Łodzi tylko filię
28 maja 2014, 16:08 [cytuj]
Ja firmowe robiłem tutaj http://www.orfi.pl/koszulki.htm ale strasznie mnie wqrwiają bo są duże kolejki i samemu trzeba napis lub projekt w wektorówce zrobić. Mały wybór samych koszulek, słaby serwis a w chuj ludzi i duże obroty. Chyba w 8 tam pracują.
Ja firmowe robiłem tutaj: http://www.orfi.pl/koszulki.htm ale strasznie mnie wqrwiają bo są duże kolejki i samemu trzeba napis lub projekt w wektorówce zrobić. Mały wybór samych koszulek, słaby serwis a w chuj ludzi i duże obroty. Chyba w 8 tam pracują
28 maja 2014, 16:52 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja firmowe robiłem tutaj http://www.orfi.pl/koszulki.htm ale strasznie mnie wqrwiają bo są duże kolejki i samemu trzeba napis lub projekt w wektorówce zrobić. Mały wybór samych koszulek, słaby serwis a w chuj ludzi i duże obroty. Chyba w 8 tam pracują

Wiesz wsio zależy jaką metodą. Ja mam w planach kupić dobrą drukarkę DTG(bezpośredni nadruk na koszulkach) plus hafciarkę. Do tego jakieś pierdoły typy prasy do czapek, kubków etc.

Nie kumam takiej kolejki, bo jeśli robią to sitodrukiem, to powinno iść szybko(zwłaszcza powielanie tego samego wzoru)

Co do koszulek... dobry sklep musi mieć duży wybór od 100 % bawełny za większą kaskę, po coś tańszego w cenie 8 zł od sztuki. Do tego bluzy, czapki, jeansy etc.

Przeraża mnie założenie własnej firmy i praca na swój rachunek(ryzyko, zusy srusy) ale kurde mieć własny sklep, własne metki na ciuchach i koszulki z kogucimi projektami - moje marzenie
Wiesz wsio zależy jaką metodą. Ja mam w planach kupić dobrą drukarkę DTG(bezpośredni nadruk na koszulkach) plus hafciarkę. Do tego jakieś pierdoły typy prasy do czapek, kubków etc. Nie kumam takiej kolejki, bo jeśli robią to sitodrukiem, to powinno iść szybko(zwłaszcza powielanie tego samego wzoru) Co do koszulek... dobry sklep musi mieć duży wybór od 100 % bawełny za większą kaskę, po coś tańszego w cenie 8 zł od sztuki. Do tego bluzy, czapki, jeansy etc. Przeraża mnie założenie własnej firmy i praca na swój rachunek(ryzyko, zusy srusy) ale kurde mieć własny sklep, własne metki na ciuchach i koszulki z kogucimi projektami - moje marzenie
28 maja 2014, 16:52 [cytuj]
Tu w NL zamawiając w poniedziałek koszulkę mam ją w czwartek
Tu w NL zamawiając w poniedziałek koszulkę mam ją w czwartek
28 maja 2014, 17:34 [cytuj]
Własna firma to nie tragedia. Masz dwa lata uprzywilejowanego ZUS-u a to już duża oszczędność.
Własna firma to nie tragedia. Masz dwa lata uprzywilejowanego ZUS-u a to już duża oszczędność
28 maja 2014, 19:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Słyszałeś jak JKM gada? I co on gada? Trochę zawartości merytorycznej tam faktycznie jest, ale on to przykrywa warstwą gówna, głupot i jąkania. Nie każdemu chce się przez to przeczesywać. A program wyborczy często ma się nijak do rzeczywistości, bo partia sobie może do tego dążyć, a w obecnym stanie bez koalicji i ustępstw nic nie osiągnie. Myślisz, że JKM zrobiłby coś więcej? Trochę dobrych pomysłów to może mieć każdy, gorzej z większością i ich realizacją.

>nazywaj kogoś oszołomem
>czepiaj się 72 latka że się jąka
:rotfl:

z innej beki, niezła gównoburza się tu zrobiła, nawet nie zauważyłem w którym momencie płynnie przeszliście z piłki nożnej na politykę.
>nazywaj kogoś oszołomem >czepiaj się 72 latka że się jąka :rotfl: z innej beki, niezła gównoburza się tu zrobiła, nawet nie zauważyłem w którym momencie płynnie przeszliście z piłki nożnej na politykę
28 maja 2014, 20:57 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Własna firma to nie tragedia. Masz dwa lata uprzywilejowanego ZUS-u a to już duża oszczędność

Oooo tego to nie wiedziałem. Czytałem o roku mniejszego zusu.

W takim układzie z pomostowym wsparciem nie byłoby źle. W dodatku łapie się na lokal z programu Łódź kreuje(Tani wynajmowany lokal od urzędu miasta. Do lekkiego remontu, ale za psie pieniądze)

Jak mi się uda, to pierwsze koszulki polecą do najzacniejszych userów strony z fajnym logiem spursmanii.
Oooo tego to nie wiedziałem. Czytałem o roku mniejszego zusu. W takim układzie z pomostowym wsparciem nie byłoby źle. W dodatku łapie się na lokal z programu Łódź kreuje(Tani wynajmowany lokal od urzędu miasta. Do lekkiego remontu, ale za psie pieniądze) Jak mi się uda, to pierwsze koszulki polecą do najzacniejszych userów strony z fajnym logiem spursmanii
28 maja 2014, 21:26 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Co? Nowe stroje pewnie poznamy jak zwykle z UA krótko przed rozpoczęciem ligi. Ja stawiam na przełom lipca i sierpnia.

Sawik, nie podałem, bo większość z nich już tu padła z ust innych, a ty i tak te swoje głupoty ciągniesz. :)

JKM może je realizować? Przecież on gówno zrobi w europarlamencie(może poza ośmieszeniem Polski), a KNP dużą część głosów zawdzięcza temu, że po prostu są za legalizacją.
W koalicję może wejść, ale kto mu da wolną rękę? Będzie się musiał liczyć z opinią drugiej strony i z masy zapowiedzi przedwyborczych wykona tylko kilka, dokładnie jak obecne partie rządzące.
Może faktycznie kiedyś zdobędzie najwięcej głosów i po 4 latach się okaże, że nic się nie zmieniło.
A ten dobry kierunek? Proszę Cię, co najwyżej mniejsze zło. Cała obecna polityka jest żartem i dopóki ktoś kiedyś tego nie skończy dopóty nie będziemy mieli normalnego świata i będziemy musieli wybierać mniejsze zło.

Stosujesz te metody po troszku? Chyba raczej ciągle udajesz, że jesteś ponad to, a potem skorupa się rozpada i możesz rozwinąć skrzydła. :)
Co? Nowe stroje pewnie poznamy jak zwykle z UA krótko przed rozpoczęciem ligi. Ja stawiam na przełom lipca i sierpnia. Sawik, nie podałem, bo większość z nich już tu padła z ust innych, a ty i tak te swoje głupoty ciągniesz. :) JKM może je realizować? Przecież on gówno zrobi w europarlamencie(może poza ośmieszeniem Polski), a KNP dużą część głosów zawdzięcza temu, że po prostu są za legalizacją. W koalicję może wejść, ale kto mu da wolną rękę? Będzie się musiał liczyć z opinią drugiej strony i z masy zapowiedzi przedwyborczych wykona tylko kilka, dokładnie jak obecne partie rządzące. Może faktycznie kiedyś zdobędzie najwięcej głosów i po 4 latach się okaże, że nic się nie zmieniło. A ten dobry kierunek? Proszę Cię, co najwyżej mniejsze zło. Cała obecna polityka jest żartem i dopóki ktoś kiedyś tego nie skończy dopóty nie będziemy mieli normalnego świata i będziemy musieli wybierać mniejsze zło. Stosujesz te metody po troszku? Chyba raczej ciągle udajesz, że jesteś ponad to, a potem skorupa się rozpada i możesz rozwinąć skrzydła. :)
LMAO
28 maja 2014, 21:48 [cytuj]
Z wypowiedzi wynika, że z was tacy sami politycy jak i ginekolodzy, więc powróćcie na murawę.
Z wypowiedzi wynika, że z was tacy sami politycy jak i ginekolodzy, więc powróćcie na murawę
28 maja 2014, 22:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Oooo tego to nie wiedziałem. Czytałem o roku mniejszego zusu.

W takim układzie z pomostowym wsparciem nie byłoby źle. W dodatku łapie się na lokal z programu Łódź kreuje(Tani wynajmowany lokal od urzędu miasta. Do lekkiego remontu, ale za psie pieniądze)

Jak mi się uda, to pierwsze koszulki polecą do najzacniejszych userów strony z fajnym logiem spursmanii

Rzuciłem palenie w związku z tym XXL dla mnie :szok:
Rzuciłem palenie w związku z tym XXL dla mnie :szok:
28 maja 2014, 22:41 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co? Nowe stroje pewnie poznamy jak zwykle z UA krótko przed rozpoczęciem ligi. Ja stawiam na przełom lipca i sierpnia.
Ty faktycznie coś mi się popierdoliło. Jakiegoś tłita czytałem i coś mi się ubzdurało. Właśnie się zdziwiłem że tak wcześnie niż zwykle. Sory za wprowadzenie w błąd
Ty faktycznie coś mi się popierdoliło. Jakiegoś tłita czytałem i coś mi się ubzdurało. Właśnie się zdziwiłem że tak wcześnie niż zwykle. Sory za wprowadzenie w błąd
|<  <<  <  351  352  353  354  355    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się